Силиконът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Силиконът
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3529 пъти
Здравейте на всички, които се вълнуват от темата "силикон". За да е по-ясно ще обясня, че съм жена. Винаги съм имала следно голям бюст който е варирал от 96 до 103 см. Телосложението ми е норнално. Споделям това, за да уточня, че никога не съм мислила да си слагам силикон. Знам че последните години тази интервенция е доста популярна. Млади жени си уголемяват бюста поради факта, че го намират за недостатъчно голям, за да са "атрактивни", искат да са по-желани от мъжете, по-секси и какво ли още не. Моето мнение, а и мнението на приятелите ми е изключително отрицателно. Не мисля, че младото и красиво тяло би трябвало да се подлага на нещо подобно. Още повече, че от там нататак на всеки 6 месеца трябва да се правят обстойни прегледи, да се внимава при някои видове спор, както и да се прави смяна на силикона след определено период. В един момент целия живот на тези жени се въртят около циците им. Да не говоря, че започват да носят едни деколтета до пъпа, което си е чиста селения.

Пиша по въпроса не само за да изразя мнението си, но и да чуя мнението както на жени за и против, така и на мъже и нека мъжете кажат кой жени предпочитат - естествени с нормално голям бюст или напомпани, дето да те е страх да ги натиснеш. За да не бъда прекалено крайна ще кажа че подкрепям козметичните интервенции като цяло, но основно тези с козметичен ефект.
Лесли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 71619be24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз по принцип съм "за" подобен вид интервенции. В моя приятелски кръг има няколко момичета със силикон, обаче смятам, че всичките са достатъчно интелигентни за да не "прекалят" с количеството. А пък и нито една не го показва демонстративно навсякъде. Според мен мнението ти за деколтетата до пъпа е дошло от фолк-гърлите, които гледаме ежедневно.
Повечето момичета си мислят, че като си сложат едни силиконови гърди автоматично ще станат много по-щастливи и успешни. Да не говорим, че масово наблюдавам не до там умни момичета, които (ще ме извините, дано не прозвучи злобно) имат видими недостатъци на лицето, например прекалено голям нос, криви зъби. Но тези момичета предпочитат да не оправят тези дефекти по лицето, а си слагат силикон. Което за мен е безумие.
Според мен няма нищо лошо в това да си увеличиш бюста, стига да не ти е самоцел в живота и да имаш реални очаквания.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c531cfb97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре малки, но естествени, отколкото големи и изкуствени. Грозно е за мен, просто силиконовите гърди губят естествената си пластичност, форма и стоят изкуствено като балони.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ce3c41e8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също мога да се похваля със голям и натурален бюст. Нямам нищо против силикона. Ако имах малко цици, бих си сложила.
Съгласна съм, че има жени, които са супер комплексирани на тема бюст, и деколтетата до пъпа, са смешни и противни, но няма как да променим това. Мисля, че всеки човек е свободен сам да избира как да изглежда и какво му харесва. Колкото и коментари да се изпишат по темата, всеки човек си има собствено мнение, които следва. Знаеш ли, мислех си, че само в България повечето жени са такива курвентии с извинение, но не е така. Била съм в чужбина, и там е в пъти по-зле. Има хора, които винят чалгата за това, че на жените им е изписано на челото, какво са всъщност. Аз не съм съгласна. Просто светът стана такъв. Секса стана като здрасти. Какво й пречи на една мацка да се покаже навън с цици до земята, като знае, че цялото внимание ще е насочено към нея? Нищо. Просто жените обичаме да сме забелязвани и в център на внимание. Дори и да не ти харесва това... всяка жена си има свой начин да привлече вниманието на хората, и начини, които да я карат да се чувства секси и предизвикателна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4030b54ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво сега - една жена с доста големи цици е против силикона. Съжалявам, но смешна работа.
И между другото, можеш да си дебела и да имаш тази гръдна обиколка. Сподели, каква чашка сутиен носиш.
Според мен, ако си действително с нормално телосложение си С.
Е, малко е лицемерно на жена с чашка С да дава акъли за силикона.
Аз самата имам по рождение перфектен бюст, но имах приятелка, която имаше меко казано грозен такъв, две различни по големина и форма пъпки. Какво да ? кажа - не слагай силикон?
Развали ни се приятелството, защото не спря да ми завижда за бюста и да се комплексира.
Като нямаш проблем, чукай на дърво.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58c2268f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо - жена съм.
Второ - аз като погледна една жена я гледам с женски очи - каква прическа има, с какво е облечена - дали добре е комбинирала цветовата гама, чанта, колан, обувки, ако нещо не ми харесва не си казвам "Гледай я тая селянка", а просто не я оглеждам. Ако ми харесва далеч не ме вълнува има ли, няма ли силикон. Всъщност не виждам нищо лошо, ако си родила две деца и имаш възможност да си направиш корекция на гърдите. И ако някой ден ти се наложи да си направиш такава надали ще те интересува това, че за някоя си ти си сложила СЕЛСКО деколте.
Трето - в България (както винаги) представите за каквото и да било са изкривени до няма и къде. Повечето да не кажа всички участнички, победителките на конкурсите "Плеймейт" са разни перхидролени силиконки, фолк-фуриите също, постоянно се рекламират някви доктори, които направили гърдите на еди коя си "звезда", известните манекенки също. Едно леко напомняне- пусни си гледай Fashion TV, там горките моделки нямат никакви гърди и като гледам не са умряли от глад, продължават да дефилират по световните подиуми, само нашите красавици се помпят със силикон, за да си намерят някой богаташ. Оттам и идват масовите мнения, че тая щом си е сложила силикон, значи е тъпа кифла..
Четвърто - такова нещо като женска злоба има навсякъде. Но само в България го има това да гледаш другарчето с какво е облечено, какво яде, каква кола кара и прочее.
И пето последно - ако твоя приятелка си сложи силикон ти няма да и кажеш - браво, честито, ти имаше нужда, защото вече си родила и ти беше време, а ще и кажеш - ууу шаврантия.

Шестото - за младите момичета, щом не се чувстват добре и са решили по този начин да си повдигат самочувствието - ваажен е резултат после. Ако ти самия си бъкан с комплекси, дето се вика и диаманти по дрехите да носиш, пак ще си абсолютен цървул. В душата си.
Опаковката не е никак важна.

Р.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6e70645962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре бе модератори, защо моя коментар не е публикуван?? Нито има нещо обидно е него, нито нещо цинично, нито пък нарушава правилата на сайта. Моля, просто за едно обяснение за да си знам преди да пиша в бъдеще! Не постъпвате коректно! Всеки има право да изрази мнение, нали това е целта на сайта?? !

Модератор - имаме известно забавяне при добавянето на коментарите, работим на доброволни начала. Благодарим за Вашето разбиране.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6e70645962
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А сега видях, че го добавихте :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 31362f403d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм момиче с малък бюст, и НЕ, мяма да си сложа силикон. Имам много други хубави качества и черти. Харесвам се такава каквато съм. Хората които са с мен искам да са с мен, заради самата мен, а не заради големината на гърдите ми.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: de1ab3bc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знам защо всички коментари тук са от жени, но ето едно мъжко мнение: Силиконът е най-голямата ТЪПНЯ, която една жена може да направи със себе си! (Почти се конкурира с това да си направи операция за смаляване на срамните устни, но това е друга тема. )

Бил съм и с жени с много голям (естествен) бюст, и с почти поски. Плоските са малко по-малко грозни. Ако големия бюст дори не е естествен, пък съвсем не става за нищо, щото имаш чувството, че мачкаш два гумени балона и ако ги стиснеш повече, ще се спраскат.

Така че жени НЕ СИ слагайте силикон! Това с малките цици на 90% е само във ВАШИТЕ глави, не в мъжките! (По същия начин както е за пишките при мъжете - добре че и за там не са измислили силикон, че щяхте да видите кво е с гумена пишка... с кондом, без кондом - все тая ;-) )

Хайде със здраве и работете над себе си, не над циците си. С тях работим ние.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5fbcdfc17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нося чашка Д, а понякога и Ц, зависи, сега трудно си намирам сутиен, та представям си ако си сложа тези джаджи... стоят ужасно грозно и биха убили самочувствието ми....
Смешното е, че има жени, които се пъчат с това и се мисялт, за много големи...
Жалки са... завиждали им за силиконовите торбища... ужас

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00e345eef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мъж, който твърди, че не харесва силиконови гърди, сам си знае, че никога няма да докосне такива, от там и идва мнението му. Знаете приказката за гроздето и лисицата....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 71740cb9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   БРАВО номер 8! Дано има повече като теб.
Каква е тази мода - силикон, епилация, ботокс...
Бъдете НОРМАЛНИ.
Нормалните мъже харесват ЕСТЕСТВЕНИ жени.
Иначе нямаше да ни има.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7ab0d31244
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм момче и първо се привличам от излъчването на едно момиче. Много по-важно за мен е момичето да има реални представи и да е сигурна какво иска да постигне в живота и да знае какво се изисква от нея, възпитанието също е много важно (за съжаление по-често се срещат невъзпитани младежи) Много други черти за мен стоят по-напред от големината на бюста, но иначе съм ЗА силикона. Причината е, че тази процедура прави чудеса със самочувствието на жените, както вече и за мъжете. Според мен самочувствието с покритие и увереността е ключов фактор за успеха на един човек във всеки един аспект. За протокола лично аз харесвам повече по-малките гърди.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3b7ad168d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Силикон си сложих преди 2 години, но нека уточня, че вече имам 2 деца и нямам намерение да разждам повече.
Определено се чувствам добре и в момента, дори не ми правят впечатление. Висока съм и даже не личи, че има някаква намеса на доктор. Радвах им се в началото, много!
Щом тази операция ме кара да се чувствам добре, както и много други жени, то не виждам нищо нередно. Не съм съгласна с пропаганди тип "симетрията е красота", но самочувствието ми не е съвсем независимо от начина, по който изглеждам.
Хора, които имат претенциите и желанието да ограничават и критикуват чуждите действия ме правят болна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 661325b8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Благодаря на всички изразили мнението си по темата :) Не знам дали съм се изразила достатъчно ясно, но идеята ми беше, че съм против това млади нераждали жени да си слагат силикон и то не защото имат наистина нужда от него, а по други причини. Напълно наясно съм какво може да направи големия бюст с една жена. Не се опитвам да злобея или нещо подобно, а и няма смисал при положение, че не ми е нужен. Тоза за големите деколтета го виждам редовно по улицата. Живея в голям град. Като бях по-малка мислях че така трябва - имаш бюст --- значи трябва да го показваш. И не го криех. В отговор на това в един момент установих, че повечето мъже връщност се въртят около мен заради него. Ами това все пак не е приятно, особено ако искаш да си забелязван, не само заради външния си вид а и заради това което си в действителност. Идеята ми с темата беше и заради това - да кажа че не големината на бюста трябва да е основна тема в живота на хората и факта че 10 000 жени в БГ имат силикон ме изуми. Красивата жена е такава и естествена. :)
Лесли

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c691faadde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм либерална в това отношение. Всяка жена иска като се погледне в огледалото да се хареса. Ако това означава да си уголеми бюста добре(стига да не се прекалява), но не одобрявам това че голяма част от жените го правят за да се харесват на мъжете.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f99cc2a881
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз не се развих добре през тинейджърските години, заради диети в знак на протест срещу майка ми, която е властна и деспотична, освен това виждайки в каква красива жена се превръщам тя ме изманипулира много тънко, че съм дебела и аз започнах да пазя диети от 12 години докъм 17 съм била все така, а родителите нехаеха, , това го осъзнах след години, защото и това ми бяха вменили, че сама съм си виновна за тоя глад, та затова не ми пораснаха достатъчно, но винаги съм била много ухажвана жена и бюста ми никога не е бил проблем, за да ме желае някой още повече да се възбуди, когато се омъжих мъжът ми ме прие съвсем радушно и даже много го възбуждах, лудваше по мен, оттам става ясно, че секса не е в определена част от тялото, той е нещо, което или го можеш или не:) След като си сложих силикон гърдите ми станаха много хубави и не са както казват някои балони, когато ги пипаш пак е меко просто стои по-стегнато, топли са, зърната са чувствителни, така че всички тези приказки, че са бомби, че са камъни и т. н. не се сърдете, но са пълни глупости, пък и аз също имам две деца, след второто раждане ми бяха виснали до пъпа, от кърмата, но после се свиха много се смалиха и затова си ги поправих, изобщо не съжалявам, само не разбирам каква е тая озлобеност към силикона, той е измислен и върши чудесна работа, убедена съм, че мъж, който не е бил с такава жена, но се престраши ще му хареса, тоест няма голяма разлика, бюста е красив и естетичен:) Отделно не изпитвам дискомфорт и ги усещам като част от тялото изобщо не се чувства, че е външно тяло, спортувам, нося децата си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker