Дали е късно да опиташ от всичко?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали е късно да опиташ от всичко?!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3535 пъти
На 36 съм вече, готин и спортен тип мъж, имам прекрасен семеен живот и едно детенце. Сексуалният ми живот също е на чудесно ниво /не сме спирали да се желаем и правим секс навсякъде и по всяко време/ със съпругата ми. Преди 3г. тя замина в командировка и една вечер се помотах из един сайт за запознанства. Много мъже ми предлагаха да ми духат и взех, че реших да опитам и това. Разбрахме се с един пич, на другата вечер му отидох на гости и... беше супер изживяване. изпразни ме 3 пъти като ми гълташе всичко и облизваше докато не ми спадне, говорихме си, пушихме... Е, да, не съм казал на съпругата си за това ми приключение.

Оттогава от време на време се виждаме с този мъж и така вече 3г. Преминахме и на секс от около година.... каза че ми вярва и ще му е приятно. Приятно беше и за мен... определено беше друг вид изживяване, различно от това с жена. Така без да предполагам, че изобщо ще опитам с мъж, се оказах БИсексуален! Продължавам прекрасният секс със жена си, не поглеждам и нямам желания към други жени, въпреки, че имам достатъчно много възможности за това. Ако разбере за това ще и обясня и се надявам да разбере, че това не е заради нея или липса на секс разнообразие, не я замества или измества по никакъв начин. НЕ казвайте НИКОГА, защото животът поднася изненади ДАМИ И ГОСПОДА!

п. с. НЕ ТЪРСЯ МНЕНИЕ-СПОДЕЛЯМ ОПИТ! НЕ СЪДЕТЕ, А ЧЕТЕТЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 434f0d3b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре а в крайна сметка чувства имаше ли? или беше по скоро заради физическото изживяване? повече бих разбрала ако е имало и някакви чувства или привличане все пак че то от пръв поглед чувства малко трудно. усещашм ли този човек като близа душа да кажем? иначе какво толкова.... яко... само пичча да си е праил изследвания защото е доста опасно в днешно време

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 366460ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе няма лошо да си с мъж... има лошо да си женен, с дете и тогава да си с мъж/жена...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f1383030a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, ако кажеш на жена ти, няма да ти прости. Изневяра с жена - може би, но най-голямото унижение за една леко ограничена жена е изневяра с мъж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba4cbc7d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом така ти харесва и си в хармония със себе си, и всичко е окей в семейството - защо не? Явно от този мъж не получаваш само секс, но и приятелско рамо. Дано щастието ти продължи дълго и жена ти не разбере, защото не ми се мисли как ще реагира.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5359d16ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Подкрепям Лошата.

А дали ще кажеш на жена си - това е твое решение. Ако мислиш, че може да го понесе, аз бих й казал. Предполагам и ти би искал да знаеш, ако жена ти е би, отколкото да се крие от тебе, нали? А и в крайна сметка може да се включиш и ти някой път ;-)

Няма лошо, нека ви е яко! Само на децата чакайте да станат на 20 преди да им кажете :-)

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef8c3dd677
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки мъж, който харесва да прави секс и с мъже, казва, че е би. Жените, които обичат да го правят, се наричат всякак, но не и би. Най-добре познаваш жена си и знаеш как би реагирала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ba8565694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ВЪПРОС: "Дали е късно да опиташ от всичко? ! "
ОТГОВОР: НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ОРЕЗИЛИШ.
Иначе, това си е за раздел
"Измислени истории", на един педал.

P. S. Виц:
- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с пронудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.
Искам да се махна преди да е станал задължителен!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 08f0d58066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   АВТОРСКО:
до 1: А ти чувства имаш ли към приятелите си? ! :)))
Чувства и отношения за две напълно несравними неща... и да, създават се един вид отношения нямащи нищо общо с любов или чувства. Ако го правя с любовница или проститутка пак няма да си мълчим нали!? ;)
Повтарям Ви че не търся съвет или предположение, какво ще се случи ако научи жена ми. Споделих Ви нещо, което не съм предполага; че ще се случи, но....
5 и 6: Уважавам трезвомислещите... не само защото сте на моя страна. Бих се радвал да гледам жена ми с друга жена ако и харесва да го прави. Едва ли бих издържал дълго, но.... ако се налага ще пазя дървото сухо! :))))
До.... писане и не си поставяйте граници. Човекът открил ограниченията на мисълта си, успява да ги прескочи!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c3e2656ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, само да те попитам, ако просто си искал да споделишс нас и цялото това е от 3 години насам, защо чак сега реши да споделиш? Защо не на другия ден или след седмица или месец?

Знам, че въпросът е малко тъп, но ми е интересно... (Само недей да казваш "сега открих сайта", моля те ;-) )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce751aae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здрасти и от мен Авторе.
И аз имам почти същата съдба като теб... И аз съм женен и имам жена и дете. От дълго време наблюдавах жена ми как ми прави свирка вечерите и 1 ден ми прищракна какво е ако аз направя на някой мъж или мъж ми прави.... и така и аз като теб се уговорих с 1 мъж и си правихме 2мата.... готино беше и възбуждащо... има някои мъже които даже може да кажа 4е се справят по добре и от жена спрямо френската.
И мен ме възбуди това да правя на някои свирка.... както и той на мен... оттогава почнах и с други мъже да се виждам за френска главно... готинко си е... да възбудиш и надървиш някой както и той теб....
Не съм казал на жена ми че съм пробвал разбира се.. знам ли как ще реагира. харесва ми секса с нея и всичко но някак с мъж е по различно и на моменти ми се присква.... не си падам по мъже като цяло- а конкретно към свирките с тях.. и пенисите им. Така че подкрепям те... незнам дали е добре да кажеш на жена си. аз не бих... може да е край за семеиството ни. Така че продължавай да си ходиш и с мъже за разнообразие разли4но но тайна пази за това пред жена си....

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 08f0d58066
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АЗ АВТОРЪТ... номер 8: Липсата на култура и хетеросексуалноста явно не вървят ръка за ръка при теб? ! СТОП-свобода на словото! Важи и за теб и за мен! Не съди, когато нямаш мнение!
до 10. Това ли ти е важно? ! Да, сега стигнах до сайта... имам по важни дейности. Исках да го споделя анонимно, защото колкото е приятно, толкова и натоварващо. Несподеленото е половин усещане! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c9eaaa73ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много добре те разбирам, остави ги тия чикита да си говорят каквото искат. Те да вземат да си оправят момичетата на тяхната възраст, а не девойчетата да търсят нас по-опитните и да се оплакват, че повечето са балони под налягане и само говорят. Пък в секса са пълна нула. Дори не им става.
Мен по-скоро друго ме притеснява. В нета е пълно с обяви на момчета от 18 до 25 г., които искат да ги чукат и да правят свирки.
Като се сетя аз на тези години...
На 41г. съм семеен от 19г. и също ей така не на сериозно писах на едно такова момче на 23г. беше.
Искаше още същата вечер, много бил загорял. От любопитство отидох у тях, живееше сам. Родителите му в чужбина. Личеше си че са заможни, вътре беше лукс.
Пуснал нашия порно и ме чака. Запознахме се и така, след малко вече ми духаше. Личеше си, че го прави с удоволствие, а и доста професионално. Успя да ме възбуди, за мое учудване и поиска да го чукам - е пробвах, но само като си отворех очи и ми спадаше, не продължи дълго, не ми хареса. Все пак ме изпразни с уста, като гълташе всичко.
Да пробвах, не ми хареса и не се срамувам от това.
Но ме налегна едно съжаление за тези хубави, млади момчета. Защо го правят.
От тогава започнах да давам свобода на сина си и да го толерирам когато го видя с момичета, въпреки, че е още малък на 16. Страхувам се да не попадне в някоя подобна компания. Дори мисля да му направя изненада. Да нарам една моя позната да го отвори в секса-тя е на 21.
Дори вече не мисля, ще го направя.

А на теб щом ти е харесало, няма лошо. Но в никакъв случай не споделяй на който и да било.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0e393609ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По начина по който се описваш и изразяваш, ми се струва, че по би ти отивало да бъдеш с друга, а не с друг, но... се оказва, че човек не винаги познава самия себе си.... и пслушай 13''в никакъв случай не споделяй на когото и да е било''... ЗАРА 36

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker