Свършва в мен - какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършва в мен - какво мислите?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 60941 пъти
Здравейте! И аз като всички хора тук се нуждая от някакъв съвет или по-скоро искам да събера вашите мнения и коментари по темата, за да получа адекватен отговор на питането ми. Проблемът, който ме тормози от известно време е на сексуална тематика. Съвсем скоро правих за първи път секс с приятеля си - всичко мина прекрасно, използвахме презервативи, нямаше кърви, болки и т. н. Идеята ми е такава, че няма да задам клиширан въпрос от сорта на бременна ли съм... и няма да се притеснявам от това, че по някаква случайност сме забравили предпазните средства, защото реагирахме адекватно.

Това, което ме тормози е друго - първия път изглежда не можа да свърши (то няма и как да се случи, защото точно в този момент едва ли би се възбудил), но втория го направи и преди това да се случи ме попита къде искам да се изпразни - в мен, по мен, наоколо. Аз бях категорична, че по никакъв начин не искам да се случва вътре в мен (напомням, че беше с презерватив). Тогава на него му стана малко неприятно. Имаше трети път, а и още няколко, и аз най-накрая склоних да свърши в мен. Е, не мога да крия, че чувството беше приятно, защото точно тогава получих оргазъм, но от тогава досега само му мрънкам, че се притеснявам, че ме е страх от гаф с презервативите и т. н. Той съответно ме успокоява, че е малко вероятно да се скъсат, предвид факта, че съм била достатъчно възбудена, че такова нещо досега не му се е случвало, че използваме качествени презервативи, но за мен успокоение няма и искам да събера и вашите мнения.

Подозирам, че свършването в тялото на жената е далеч по-приятно за мъжете и тук възниква и следващото ми питане - той чеше ли си крастата; иначе казано трябва ли да му забраня да го прави, защото е опасно, а знаем, че забранените неща са най-сладки? Има ли нотка на възползване от мен, защото аз чисто и просто го усещам като такова. Иначе се обичаме прекалено много и ще ми е малко неудобно да му откажа да прави нещо, което му доставя удоволствие. Затова и търся вашето мнение - да знам дали страховете ми са основателни или се притеснявам напразно, а и само го тормозя и него.
Благодаря на всички, които ще се отзоват по темата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 49e2cd7348
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   След секс взимаш презерватива и го пълниш с вода, ако има дупка - Ескапел... И така, докато не почнеш да му се доверяваш.
Друг вариант е да минеш на контрацептиви.
А също така можеш просто да изчислиш кога е овулацията ти (има калкулатори в интернет) и през дните, когато е възможно да забременееш просто да не му даваш да свършва в теб.
Това да не свършва в теб редовно, а въпреки това да го правите с презерватив е дразнещо и оставя същите неприятни емоции у мъжа, като прекъснатият полов акт. Всъщност по-лоши, защото въпреки всичко използва презерватив.
Може би ние жените няма как да го разберем напълно, но е все едно преди оргазъм да извади членът си и да ти каже 'Оправяй се, както знаеш, мен ме е шубе'.
Затова са презервативите - да предпазват от бременност. Ако не си сигурна в тях минавай на хапчета, изчислявай си овулацията и проверявай кондомите, обаче, ако не си сигурна в партньорът си ние няма как да ти помогнем.
И не е свършване в тялото на жената, а в презервативът. Ако ставаше въпрос да свършва в теб без презерватив щях да разбера притесненията ти, но ако се пазите и внимавате не виждам какъв е проблемът.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b2ae4bb82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Не виждам повод да се чувстваш употребена по някакъв начин. Това, което правите си е нормално. Ако много те е страх, тогава говори с него и му обясни как се чувстваш. Би трябвало да те разбере и да се съобрази с теб.
Иначе вероятността да забременееш като свършва в теб с презерватив е минимална. И все пак, колкото и минимална да е, я има. Много по-безопасно е да свършва по тялото ти (далеко от вагината), по лицето ти, в устата ти (ако ти харесва) или анално (ако изобщо ти допада идеята за анален секс). И не си мисли, че няма да му харесат тези алтернативи.
В крайна сметка събери мнения, но решението си го вземи сама. Това си е твоя живот и твоя избор.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 41f5b862f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Номер 1, за каква сигурност в партньора говориш, след като го правят с презерватив? ! Авторката я е шубе да не се скъса презерватива, а не партньора да не сгафи нещо - в тази ситуация нищо не зависи от него.

Като мъж мога да кажа, че сексът с презерватив сам по себе си е достатъчно... незадоволяващ :) в сравнение с този без презерватив, че да искате на всичко отгоре и да се празним вънка! Това е единственото малко удоволствие, което остава на един мъж, като го прави с кондом - че няма нужда да го вади. Недейте да съсипвате и него! Сравнението на номер 1 е много адекватно, като казва че е все едно точно преди да се разкряскаш да спре и да ти каже "Ааа, мене ме е страх! "...

Авторке, шансът да ти се спука кондом ако си достатъчно влажна е толкова минимален, че спокойно може да живееш с този риск. Всеки ден поемаш много по-големи рискове, като например да пресичаш улицата, където вероятността да се случи нещо е много по-голяма от това да се скъса кондома. Така че просто спри да се филмираш, отпусни се и се радвай на секса!

Ако си чак такъв параноид прави както е казала 1 - след секса проверявай кондома с вода и ако "пуска" пий Ескапел. Което да се надяваме няма да се налага твърде често, щото не е добре.

Истинско удоволствие от секса ще изпиташ (както и твоя партньор) когато го правите "натурално" без гуми и други дивотии. Има начини и тогава да се празни в теб - напр. да пиеш хапчета, или както казва номер 1 да го правиш само в първите дни след цикъла ти и в последните няколко преди следващия, и т. н. Но това вече е друг левъл и за него наистина се иска ГОЛЯМО доверие в партньора, защото тогава вече топката е в неговите ръце... или пишка :-) Ще стигнеш и до там, всяко нещо с времето си.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 41f5b862f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   А, и само да добавя, че заглавието ти е подвеждащо - да свършва в теб, значи да свършва наистина в теб, не в кондом, който е между него и теб.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fac3d834a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да, номер едно ме разби. Пълниш го с вода и си правиш балончета. Пълни глупости. Това е работа на мъжа. Когато го махне презерватива е желателно да се върже и да се изхвърли в кофата за боклук. Точно при правенето на възела ще си личи дали е скъсан. Моето мнение е, че не трябва да се притесняваш. Вероятността да се скъсат е минимална. Може да не си купувате от най-тънките, но пък така се губи чувствителността. На мен само веднъж ми се е случвало, но секса беше доста див, а на места и груб. При смяната на позите видяхме, че е скъсан. Седни и си поговори с него, какво те притеснява. Не е нормално докато правиш секс да го мислиш това, той къде ще свърши и какво ли ще стане. Похвално е, че се предпазвате.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c4ea5e9b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Който го е страх от мечки не ходи в гората. Ако се зачетеш из темите тука ще видиш, че едно момиче свършвало пък само когато партньорът и свършвал докато е в нея макар и с презерватив. Щом партньора има презерватив нещата са в рамките на разумния риск, а щях да забравя има и дамски презервативи или поне до преди няколко години имаше.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6b40f5ad91
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   И на мен ми забраняваха, усещането е приятно, но не толкова и след това - да му мисля две седмици дали нещо не е станало.

Обясни му. Иска ли дете или не. Защото шансове си има. От време на време може, но не и често.

Ако го караш да го прави някъде по теб, може и да не иска толкова да го прави вътре в теб. На мъжете им харесва да свършват по тялото на жените. А и на някой от вас също.

Мъж 28г.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e97bce0135
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За водата не знам, но може просто да го надуеш като балон и да разбереш дали е здрав. Лично аз предпочитам да не свършват в мен, защото ми се е случвало да късам презерватив и то Durex. Най-добре като усети, че ще свършва да го извади. А и преди да свърши се отделят по няколко капки така че нищо не е сигурно

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 148e46b39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Хем с презерватив, хем и извън теб да свършва? То голям секс ще да е...
Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4d4f26885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, нали сте с кондом. Няма от какво да се притесняваш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81b7e1c230
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Напълно сългасен с номер 1 :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4aa3a4df99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Ако са поставени правилно и са качествени мисля, че не трябва да се притесняваш. Не ставай параноичка, няма смисъл, убиваш и неговото и своето удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 78be4171c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Подкрепям напълно №1. Прекалено е да свършва навън, след като използвате презерватив. В секса винаги има рискове - болести, бременности, но за това е презерватива. По - добре е да проверявате презерватива след всеки акт, отколкото да пиете хапчета, защото те са много вредни. Ако му има нещо на презерватива тогава ще пиете Ескапел, но само ако сте в овулация. За овулацията продават тестове по аптеките.

А, дали ви използва, заради това, че свършва вътре, щом е с презерватив - според мен не, защото това е нормалното развитие на секса при положение, че се предпазвате с кондом.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8cbf253ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Хахаха.. не мога да разбера мнението на номер 1..
Как така ще и кажеш да не се притеснява, ако не знаеш презервативите се късат от неправилно слагане, от прекалено груб полов акт, ако момичето е по-сухо.. а не винаги за тези неща може да си 100% сигорна, че са както трябва..
При мен презерватив се е късал 2 пъти.. и точно както той си свършваше в презерватива и той се скъса не беше приятно, после моят цикъл 4 месеца беше нередовен... Секс с презерватив и свършване от вън, ако на този етап не желаете деца :)))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7e19a9f35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравейте,

Напълно съм съгласна с номер 1.
Искам само да допълня, че аз лично използвам противозачатъчни лепенки, които за много по-щадящи от хапчетата. Така че ако имаш доверие на приятеля си, т. е ако си сигурна, че е здрав и не ти изневерява, можеш направо да минеш на този вариант и да изхвърлите презервативите. Аз от 2 години съм така и засега е нямало засечка.
Стискам палци!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4d4f26885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Вие не разбрахте ли, че кондома се къса, когато жената е суха. При по-дълъг акт използвайте лубрикант.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f23df8954
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Подкрепям № 7. На някой от нас им харесва мъжете да обливат тялото ни.
Ако му имаш голямо доверие, защо не започнете да го правите без предпазни средста. Все пак друго си е усещането. С приятеля ми от 4 години правим секс без предпазни средства просто си свършва някъде по тялото ми.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 25a4445a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Покрепям 17, ние сме от 7 години на "празнене отвънка", без хапчета, без гуми, без нищо. Не е имало гафове. Ама трябва и двамата да са наясно какво правят. Не препоръчвам на "пубери" (на акъл, не на години).

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 49e2cd7348
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   3. Номер 1, за каква сигурност в партньора говориш, след като го правят с презерватив? ! Авторката я е шубе да не се скъса презерватива, а не партньора да не сгафи нещо - в тази ситуация нищо не зависи от него.

Ами, този презерватив на неговият член стои и той иска да свършва в него, което не й е приятно. Ако проблемът беше в кондомите щеше да почне да се пази по друг начин.
Не е пуснала тема "Страх ме е презерватива да не се скъса" или "Дайте ми идеи за по-сигурни контрацептивни средства", а "Той свършва в мен".. Един вид, че той иска да се глези за сметка на нейната безопасност и комфорт.
На презервативите си пише, че има около два процента шанс да стане гаф и от там, който ще да ги ползва.
Като не иска има и други начини, въпросът е да не прехвърля отговорността на партньорът си, както ти самият каза - нищо не зависи от момчето. Сексът с презерватив си има последствия и рискове и ако тя не е готова да ги поеме това да не прави пълноценен секс и да не задоволява партньорът си няма да й помогне, нито рискът ще намалее.

5. Да, номер едно ме разби. Пълниш го с вода и си правиш балончета. Пълни глупости. Това е работа на мъжа. Когато го махне презерватива е желателно да се върже и да се изхвърли в кофата за боклук.

Ами, щом е работа на мъжа тя въобще защо се меси?
Отново стигам до извода, че тя няма доверие на този мъж и действията му и аз нещо повече от това да я посъветвам да се намеси в "мъжката му работа" не мога да направя.
Аз не знам дали си виждала презерватив след секс, защото явно това е само за мъжете, но кондомът може да е изцапан с течност подобна външно на сперма и от двете страни. Също така е мокър и от двете страни. А разбери, кои са нейните и кои са неговите сокове.
С водата от друга страна няма как да се направи грешка.
Това не ти е хартийката от баничката, че веднага да я хвърляш без да я огледаш и да си мислиш "О, колко гнусно и мазно! Иллл! "...
Като те е гнус от сексът по-добре не го прави, отколкото да се подлагаш на рискове и после да ти е виновен не друг, а мъжа.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 49e2cd7348
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   14. Хахаха.. не мога да разбера мнението на номер 1..
Как така ще и кажеш да не се притеснява, ако не знаеш презервативите се късат от неправилно слагане, от прекалено груб полов акт, ако момичето е по-сухо.. а не винаги за тези неща може да си 100% сигорна, че са както трябва..
При мен презерватив се е късал 2 пъти.. и точно както той си свършваше в презерватива и той се скъса не беше приятно, после моят цикъл 4 месеца беше нередовен... Секс с презерватив и свършване от вън, ако на този етап не желаете деца :)))


Ами, като презервативите имат толкова много минуси просто се пази по друг начин.
Аз разбирам, че не искаш да свършва в теб, но в такъв случай поне да не е с кондом, за да не страда мъжа за твоята параноя.
Ако и двата пъти ти се е късал презерватив в дните, когато можеш да забременееш или си карък или си бая глупавичка.
А не разбрах после защо ти е бил нередовен "цикъла"... Ескапел ли си взимала?
Аз лично не съм имала подобни проблеми с хапчето, може би не си на годините да го взимаш.. Пък и като е толкова неприятно да ти е нередовен мензисът защо вместо това не роди едно дете? По-приятно ли щеше да е?
Сексът не трябва да е някакво параноично изживяване и нещо неприятно, нито за един от двамата партньори.
Контрацептивни средства - бол, а ако партньорите във връзката не са достатъчно узрели да ги използват то тогава по-добре да не правят секс, отколкото да правят непълноценен и неудовлетворяващ секс.
По-добре една седмица (за всеки случай) в която са включени и дните подходящи за забременяване да не се прави секс, а през останалото време да се прави без притеснения. Риск има само тогава - ако толкова ви е шубе не го правете тогава и всичко ще е наред и после няма мъжете да са виновни, за дето искат да правят хубав нормален секс.

От номер 1, както и 19 е от мен. Това чак сега го видях, а в предното забравих да напиша от кой е.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: de37ab229e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Една моя позната забременя, въпреки че винаги използваха презерватив, явно презерватива е бил скъсан. Ако скъсването е било малко сигурно затова не са го видели. Така че и с презерватив може да се забременее, ако мъжа свършва вътре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fbf1d498f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

26.   Имам чувството, че тук са коментирали или само жени, или мъжете не са виждали презерватив.

Едната щяла да го пълни с вода, за да види дали изпускал, друга щяла да го надува, трета - "Ако скъсването е било малко сигурно затова не са го видели"...

Алооо, ако презервативът се скъса, той буквално се пръска и се навива като пръстенче в основата на члена. Няма начин да не разбереш дали е скъсан! Ако се скъса преди свършването, разликата се усеща.

Никога не е изключено презервативът да се скъса и по време на изпразването, но има Ескапел за тази цел. Да правиш секс с капут и да свършваш отвън, на всичкото отгоре - ми бем ти и секса!!!

Агент Мълдър

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 12e88352f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   Толкова сте прости повечето коментирали.
1. Ако нямате планове за семейство си свършвайте навън, може и без презерватив, скъпи мъже.
2. Ако презерватива е скъсан, пак жената го отнася. Тези контрацептиви са страшно вредни за женското здраве.
3. Един сериозен мъж може да прави секс и без презерватив, стига да знае да си изкара хурката после. Не искате деца ама да свършвате вътре сте наредени първи, дейба несериозните помиари.
4. Повечето мъже по време на секс изобщо не мислят, за тях е важно да свършат вътре пък после еби му майката, ако е скъсан презерватива жената ще пие хапче дали е полезно или не дреме му на оная работа.
5 и финално. Мили жени, намерете си мъже с акъл :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 004385a9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Виждам, че повече мъже се изказват по темата.
Ако знаете колко бебета са заченати така, идея си нямате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2642d41ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Ако показването споделянето на най-интимния момент с една жена е "чесане на крастата", не зная какво да ви кажа мили дами. Тези от вас които наистина обичат мъжа ще му кажат къде да свърши по такъв начин, че да го прави с желание по-голямо от това да свършва вътре. Изцепки тип "моля те не свършвай в мен" не само убиват всякаква възбуда, но имат негативно влияние върху интимността между партньорите.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: de502f8827
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Това са глупости! Какво споделяне на момент!! Да забременея заради момента ли? Мъжът ми не мисли така. Отпред ме пази, но когато е отзад, свършва на воля. Това е достатъчно уважение към него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: de502f8827
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Като и кажа на моята, че искам да свършва в нея, тя все се сърди. Избутваме от себе си и с едно дълго пфуууу казва "добре, де, свърши в дупето, но на твой риск". Защото не си е правила промивка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 38168237ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Които иска 100 % сигурност, трябва да не прави секс. При всеки метод има риск, най-добре да се използват два метода. Пък и едно детенце не е лошо...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9f810b8a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здравейте! Искам да попитам дали е възможно приятелят ми да свърши в мен за втори път тъй като го е направил един път

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 65a903e1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Ние с жена ми имаме едно дете и докато не решим да имаме второ ще се пазим-тоест: първо го правим докато тя свърши, после го местим в дупето и без презерватив с малко гелче и така се пазим и двамата сме доволни.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e677f6112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Освен свършването вътре имайте едно наум и за измиване при последователни актове, защото има значение. Разбира се, че свършването вътре носи изключително удоволствие. За ваше спокойствие може да отигдеш на гинеколог, който да ти даде подходящи противозачатъчни. Тези неща най-добре е да ги обсъждате помежду си. Дори е важно за връзката ви!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 27e1229df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ами мила по добре мини на хапчета. Консултирай се с лекар да ти изпише подходящи за теб. Щом нямаш доверие в партньора или в презерватива, това е най доброто решение. При тях няма опасност да забременееш дори, когато свърши вътре. Е стига да ги пиеш правилно де. Все пак тялото си е твое, ако стане белята ти ще му мислиш. По практично е според мен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bdf0a22a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Щом използвате презерватив няма страшно. Ако се е скъсал ще се види, така че не се филмирай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6f4f3bd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ми да ви кажа аз с моя приятел го правим без кондом преди да свърши го изважда до началото на вагиналния ми отвор и се празни след тава веднага ставам и то се истина.да сега все така и несъм забременявала

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0401322ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Мисля си, че докато се чудим как да не правим деца, бат сали на 17 има 3 вече, и затва ще изчезнем

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c79fcf9508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   а къде да се празни един мъж след като не искат да имат деца, а и жената не харесва да е омазана? питам лично за себе си понеже е такава темата.
ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 76ca7d6e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Номер 42, две от приятелките ми сами желаеха да свършвам в устата им, за да не ги оцапам някъде по лицето. Една от тях искаше да свършвам и в дупето ѝ понякога. Грижовните мъже се съобразяват с половинките си и угаждат на желанията им.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 32a4a356ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Това си е сексуално насилие над мъжа - човекът сложил презерватив и в сюблимния момент - “ооо, не, стоп, стоп, вънка, вънка”. Майтап си правите, за лиглите говоря. Взимайте там ескапели, хапчета, спирали или по- добре не правете секс. Направо му кажете, ще правя секс, но без свършване.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 43636387c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   от ном 42 фо ном 43
а ако не искат и в устата?
примерно мислите ли че момиче на 20г. като гп прави за първи път ще иска да ѝ свършват в устата, по тялото и още по-малко вътре?
Не виждам какво е важното да това да свършиш в устата или в тялото на жената... простете

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 416de0d9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Като е с презерватив естествено че ще свърши в теб! Нали затова са ги измислили, иначе му убиваш целия оргазъм. Не знаеш ли че мъжкия оргазъм е много кратък, няколко секунди и е най-силен в момента на изпразването, когато се съкращават гладките мускули около простатата и спермата се изтрелва от семенните мехурчета в уретрата. Затова мъжете се възбуждат като им се масажира простатата, особено в момента на изпразване.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 76ca7d6e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Номер 45, просто споменах какво желания са имали жените. Аз лично в началото на половия ми живот се дърпах от подобни намеци на една от приятелките ми, която беше много разкрепостена, а аз считах свирките за неуважение към жената. Но тя беше упорита, уверяваше ме колко ще ми харесат свирките и накрая малко по малко ме накара наистина да ги харесвам.
Иначе една от приятелките ми искаше да поема семенната течност в устата си, но после я изплюваше в банята. На въпроса "Защо все пак държиш да свършвам там? " ми каза нещо от сорта на "Защото тогава усещам как имам власт над теб и си целият зависим от мен в тези няколко секунди! ". Същото беше и обяснението ѝ за желанието да свършвам отзад.
Но за начинаещи в половия живот жени е по-удачно мъжът да свършва на коремчето, над дупето или на гърдите - в зависимост от позата, за да не се отвратят и травмират дълготрайно, ако мъжът реши веднага да им го набута в устата. Това често се случва при някои по-нагли и несъобразителни типове и жените стават плахи след това. Отделно, че не предразполагат жената, като ѝ правят френска и/или масажчета по цялото тяло, целувки по вратлето, ушенцата и т. н.. Не осъзнават, че тогава жената се отпуска и възбужда още по-силно, което допринася и за всичко останало в леглото и извън него. Никоя жена не иска да се чувства пренебрегната и употребена от някакъв мислещ само за себе си бързак.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker