Мнението ви за суинга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мнението ви за суинга?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 29672 пъти
Не пускам темата, защото смятам да го практикувам. Напротив - не ме влече изобщо самата идея. По-скоро искам да прочета мненията ви, какви са вашите виждания относно този вид секс. Разбирам, че както има хора, на които това им допада, така има и такива, които не са привърженици.

Преди няколко дни в разговор с моя позната случайно минахме на такава вълна. Тя ми сподели, че не би имала нищо против да си потърсят друга двойка с нейният приятел и да правят там каквото ще правят. Скоро в един сайт попаднах на истории на сравнително млади хора, женени, с дечица, които обаче си имат една или повече двойки, с които излизат, забавляват се заедно и междувременно си разменят партньорите в секса.
Е виж това не го разбирам, аз ли съм старомодна, или какво, но не проумявам как можеш да правиш секс с друг човек пред очите на този, който уж обичаш. Някак прекалено ми е. Знам, че това е вид разнообразяване на сексуалния живот според някой, но от друга гледна точка... та аз бих убила някоя жена, ако я видя в леглото с приятеля ми. А мъжката ревност и тя уж е пословична, моля ако има тук мъже които практикуват суинг да ми разкажат как не полудяват при вида на мъж, който си прави кефа със собствената му жена, която стене от удоволствие... наистина интересно ми е какво е мисленето на такива хора конкретно в този аспект.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14e4261a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   В секса няма нередни неща /говорим си за възрастни хора разбира се/ когато се желаят от двамата. Ако и двамата партньори ги влече, защо не. Но ако единия не е съгласен, то не бива въобще въпроса да е на дневен ред.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3d2c56f35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Пробвали сме с жена ми 4-5 пъти СУИНГ. Ако има в началото пасване като характери и като визия донякаде (не всички са менекени все пак) се стига и до СУИНГ. Така и с жена ми пробвахме с няколко 2ки. Трябва да няма хич ревност или както авторката каза: Ще си оскубят косите 2те жени :)
При нас малко по различно беше в смисъл че първите 2-3 пъти имахме ограничения- не правихме френска на другите както и те на нас (между 2те жени можеше всичко!!! ). И така малко се губеше тръпката на суинга защото само едни чикии оставаха за мъжете да им правят жените и после самия секс- не можеше нито жена да прави свирка на мъжа другия, нито мъжа да лиже жената другата... и така се губи наистина удоволствието но това беше условието на жена ми за да пробваме СУИНГ. и аз трябваше да се съобразя.... Хубаво беше въпреки всичко... докато 4укаш другата жена гледкаш как 4укат твоята и пъшка. Мен като мъж ми допадна това... разбира се нямах ревност защото ако имах.. нямаше хи4 да се срещнем с никои. имахме и 1 среща с 2ка при която позволихме всичко да има и френска и без кондом но си беше риск защото незнаеш другия партньор здрав ли е или не но удоволствието наистина беше неописуемо... да правиш секс с твоята си жена после и с другата с всичко - френска, без кондом и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5530b03726
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Номер 1 е прав за мен. Иначе, тази сексуална практика залязва вече на Запад сред младите хора. България е назад с много неща, назад е и със секса. В момента се случва цяла сексуална революция у нас, хората експериментират, но нещата ще се променят с времето, когато всичко вече не е интересно.
Не, СУИНГ-ът не е за мен, но тройка с друга жена - това вече съм го правила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 344fe7116f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мисля, че е суингър което ще рече разкрепостен човек а суинг е люлка, но да минем по същество.
Пише, че са семейства които се опитват да спасят брака, но не е така. Едва ли човек обича друг човек ще иска да го... пред очите му... Тези хора не обичат а търсят само сексуални наслади и само животинското ги превлича. ое лично мнение, че такива са за съжаление хора, заащото не са Човеци аз лично познавам такива. Това са животни в човешки кожи. Ако някои съм обидил да ме прощава :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ef461c202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   В това ли се изразява вашата ревност? Да ограничавате удоволствието на другият? Според мен е детинско.
Сексът може да е нещо животинско, може и да е нещо много романтично, духовно и специално и между двата вида има голяма разлика.
Нека да приемем, че в една хармонична двойка, която се обича, до толкова, че единствено удоволствието и щастието на другият е значимо (това и от страна на двамата партньори);няма детински ограничения, ревност; има пълно доверие;прави се разлика между животинският секс, където следваш либидото си и този секс, където следваш сърцето си. Една такава двойка в която участват зрели и отговорни партньори, които са готови да експериментират с други хора биха опитали. Биха опитали без страх, без ревност, без предубеждения.
По-добре ли е само, защото единият партньор е по-сексуален от другият, да изневери и да провали връзката си? Само, заради нагонът си да нарани любимото си същество? По-красиво ли е?
Суингът не е и като "уговорената изневяра", където докато единият мърсува, но с разрешение другият си седи вкъщи и просто... Чака.
Суингът също така не е и като някаква оргия, където рандъм хора се събират и го правят с който падне.
Хубав начин една двойка хем да пипне нещо чуждо, хем да е справедливо. И четиримата души получават разнообразно сексуално удоволствие, но накрая всеки си отива вкъщи с този, който обича и прави секс със сърцето си.
В Америка и Западна Европа се практикува от десетилетия и е нещо нормално, има клубове, сайтове, форуми, семинари на темата и се възприема, като култура.
В България обаче тепърва има да се възмущаваме, озлобяваме и вербуваме такива хора, като развратници и извратеняци.
Това е за зрели хора със сигурни връзки, така че може да се предположи, че имат достатъчно разсъдък и са достатъчно осъзнати съответно изборът им е правилен (за тях), дори и в чуждите очи да изглежда точно обратното (че имат несигурни разпадащи се връзки и са най-големите развратници на света).
На мен ми е далеч по-интересно от това какво правят в леглото си възрастните и женените хора, това, което правят 13-15 годишни момичета по тоалетните на дискотеките. Далеч по-трагично ми се вижда.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: edc35bcc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, по принцип си прав(а), но СУИНГ-ът не е задължително само между две хетеросексуални двойки. Точно в СУИНГ-клубовете на Запад се събират множество двойки и действително става нещо като оргия.
Там СУИНГ-културата обаче залязва и се практикува само от по-старичките (над 45).
Подобна размяна на партньорите обаче, каквато ти описваш, се практикува и сред младите. Те не стъпват в СУИНГ-клубовете от 10-тина години обаче, защото там е пълно с лелки и чичковци, били млади някога.
Иначе - всеки да си живее, както иска. Не бива да има табута в секса, освен тези, наложени от законодателя (педофилия).
Не одобрявам само лъжите, криениците по ъглите и скандалите заради глупости.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2d6ea1656d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм против това, не мога да го приема. Обичам приятелката си ужасно много и не желая никоя друга, ами само нея. като за капак ревността ми е толкова голяма, че не искам и да си представям как някой го прави с нея пред мен и тя получава удоволствие от това. Съжалявам, за мен няма да има никакво удоволствие, най-малкото защото не искам друга и не се знае дали ще го... Това си е лично мое мнение. №6 е с напълно противоположно от моето, но аз искам само моята полувинка, не и други..

13...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ef461c202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7, никъде не съм написала "мъжът" или "жената", навсякъде писах "партньор" или "човек" и това не е случайно, а точно, защото не съм визирала хетеросексуална или хомосексуална двойка, нито пък има значение от какъв пол ще са хората в тази двойка.
Има и млади и стари сиунгъри, някои ходят по клубове други не, а клубовете на Запад ги знам само на теория и ги споменах заради самата идея.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13d29f92c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Номер 6, шапка свалям за мнението ти! Още повече като разбрах в 9, че си жена. (Не за друго, а защото обикновено жените са тия, които са против подобни "свободии" във връзките. ) Абсолютно съм съгласен с тебе! Трябва по-често да се вясваш в подобни теми, че иначе един срещу всички не е интересно :-)

Кубрат

П. П. Номер 8, ако това 13 най-долу е годините ти, е съвсем нормално да не можеш да го приемеш. Няма как да можеш, а и не е здравословно на тая възраст.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f46655183f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   защо не, човек всичко трябва да опита

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: edc35bcc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Кубрате, не генаризирай - нали това е философията на СУИНГ-а - размяна на партньор, т. е. при двойките с жена в тях, точно жената позволява, а и може би е инициаторът на цялата олелия.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13d29f92c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, не генерализирам - казах, че ОБИКНОВЕНО е така, което е мое наблюдение. Може да е вярно, може да не е.

Само че ти говориш за обратния вариант - че при тези, които го правят, жената е инициатор. Може би е така. Аз казвам, че при тези, които НЕ ГО правят, обикновено е защото жената е против. Демек и в двата случая става според жената :-) (Каква изненада...)

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 21d25d0926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не съм съгласна, че жените били п/в размяната на партньорите, а от, че мъжете им нямали нищо п/в те да са с друг. Интересно ми е какъв процент от мъжете нямат нищо п/в това.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ef461c202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кубрате, изненадваш ме!
Май за първи път не ме поправяш и си напълно съгласен с мен. =))))))


6/9

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1707600a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Против!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 85f8ad63b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   100 % ЗА, но предпочитам да си спретнем оргия с роднини мои и на партньора, защото иначе е прекалено скучно

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8c198a6eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Както всеки вид разврат - и суингът е пореден отчаян опит да реанимираш залязващата си.. НЕ връзка, а изобщо сексуалност.
Но иронията е, че сексуалността залязва именно поради сексуално пресищане, така че това е само още един пирон в ковчега.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b747b9fe78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   На мен пък суинга ми в тъп и нищо възбуждащо не виждам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 04625dc1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Преди 5-6 години ходихме с едно гадже на нудистки плаж, 22-3 годишни бяхме. Няма да ти казвам как се надървявах когато разни чичковци минаваха със щръкнали пишоци покрай нея, слаба, гладко опъната кожа, стегнати гърди и дупе... Ей така на бъзик я питах има ли някой който и е грабнал окото, имаше един 45-50 прошарен и надарен, изпиваше я с поглед от главата до петите.
Застоявах се повечко във водата, а чичката не беше безучастен и се възползваше да се навърта покрай нея, я за огънче, я за вестника да разгелдал. Ако тя влезеше сама в морето той и беше като сянка - така след 2-3 дни вече и го беше отъркал във дупето и опипал цицките докато са във водата, а а уж вълните да не я поваляли.
Докато се ебяхме вечер с нея и припомнях за нудиста, и така ми сподели, че при последното огънче така бил натопорчен пред лицето и, че едва ли не си искал и свирка.
Още на следващия ден кроях пъклен план за това, задърпах я настрани а на него му кимнах да ни последва. Опънах една хавлия на стотина метра в храсталаците, легнах за да ми духа, а по едно време забелязвам чичката да приближава. Гледа я надупена и му заголва главата зад гърба и. Мацката се усети, че нещо става, и докато се обърне онзи вече искаше да и го намести на задна. Не му пусна обаче, а започна да му върти чекия преди да му го налапа.
Онзи обаче подивял за младо, мачка и цицките, намърда се по гръб и взе да и смуче сливката. Не го оставих така за дълго.
Надупих я, онзи пак пред нея - за 5-6 минути така взе да стене, като кон и се изпразни в устата, сигурно не беше свършвал с месеци.
Пичката пък така се кефеше, че случката се повтори още 2 пъти до края на почивката, но така и не му даде да я опъне.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b4009109d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 15, ако наистина те изненадвам, значи имаш много погрешна представа за мене. Аз не си съставям мнение за коментарите по това кой ги пише, още повече, че 95% не са подписани. Това, че аз имам неблагоразумието да се подписвам и някои хора четат от долу нагоре, тва е друг въпрос. Когато видя нещо, с което съм съгласен, не си кривя душата и го казвам, когато не съм съгласен - също.

Виж кво хубаво се получва, когато не въртиш "прилични интриги" с елементи на курник, а просто бъдеш себе си. За възпитанието на деца въпреки това няма да се разберем, но виж едно суингче може да врътнем :-)

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8e28cf19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   "Не се искаш да правиш суинг, а се интересуваш? ! Не можеш да гледаш мъжът ти да чука друга пред очите ти защото го обичаш, а сигурно би му изневерила, ако някой красавец ти предложи! Хората са такива, прикриват чувства, изневеряват си, и рядко има искрени хора, които не се лъжат гледайки се в очите и си казват "щом на мене ми се иска понякога разнообразие, значи и на партньора ми му се иска, е защо тогава да си подтискаме чувствата или изневеряваме, защо не го направим заедно"? Аз когато не се интересувам от нещо, не питам за това и не пиша статии за това! Напр. въобще не ми харесва алпинизма и не се интересувам защо някои го харесвали и какво хубаво чувствали като се катерят по скалите! Освободи се от стереотипите си! Мислиш си, че ако признаеш, че понякога си фантазираш, че участваш в групов секс, другите ще те помислят за курва! С такова мислене никога няма да бъдеш свободен човек!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 65c7b21390
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   В отговор на Вашето/твоето запитване публикувам част от една статия която лично на мен много ми допадна. С две думи: Всеки е свободен да прави това което му харесва стига да не пречи на околните :)
Чети:
Това, което е шокиращо за едни хора, за други е обичайна практика. Трудно би могло да се каже, кое е нормално в отношенията на двама възрастни души. Размиването на мярката идва от там, че нашите представи за допустимото постоянно се менят. „Изпепеляващите” лубриканти и вагиналните топчета, които преди можеха да се намерят само по секс-шоповете, вече се продават открито във всяка аптека. Оралната любов – смятана някога за гнусна перверзия, днес е част от интимния живот на едва ли не всяка порядъчна двойка. Нормите се менят в зависимост от времето и мястото. Това, което в едно общество се е смятано за аморално и дори болестно състояние, в друго се е считало за съвсем допустима практика.

Пример за това са хомосексуалните отношения – в Древна Гърция на тях се дължал непобедимият възход на армията (тъй като любовниците се биели рамо до рамо и яростно се защитавали един друг), а в много полиси отношенията между еднополовите двойки дори били уредени от държавата. След залеза на Античността обаче, че чак до средата на XX век, хомосексуализмът се е смятал за престъпление както пред бога, така и през закона. След 1940 г. различните европейски държави започват да декриминализират еднополовите отношения и днес официално се признават три възможни сексуални ориентации: хетеро-, хомо и бисексуалност. Напълно възможно е след време садомазохизмът също да се възприема само като вариант на лично предпочитание.

Не бива обаче да си мислим, че единствената посока на развитие е към отпадането на табутата. Съществува и обратната тенденция – това, което някога се е възприемало за нормално от обществото, днес вече е неприемливо. Например патриархалния семеен модел, в който жената е била изцяло в подчинено положение и често е отнасяла бой за „непослушанието си”. По същество това разпределение на ролите може да засенчи много от садо-мазохистичните практики.

Но въпреки размитите граници между нормалното и отклонението, мярка има и тя гласи, че в сексуалните отношения каквото и да било насилие е недопустимо и независимо на какви ласки се отдават двамата партньори, участието им трябва да бъде напълно доброволно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cca8d90eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Всичко в секса щом доставя удоволствие и на двамата партньори и напълно нормално. Щом партньорите го желаят суинга не виждам причина да не си доставят това удоволствие. Суига е много възвишено удоволствие, при него се изисква пълно доверие и уважение между партньорите. Предпочитам суинг пред това да се крием и мамим а и смятам, че така е по вълнуващо и по възбуждащо. Одобрявам суинга и ако съм откровена казвам, че сме го правили с партньора ми и винаги го правим щом срещнем подходящи семеиства.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d2c56f35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

25.   Евала на дамата от 24 коментар.... Обожавам такива жени които са ЗА Суинга и нямат задръжки.... и биха го правили занапред. Адмирации.
И с моята жена преди го правихме но вече не поради обстоятелства... но на моменти имам адска нужда от такъв тип разнообразие

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6f8ade1fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Номер 18, напълно съм съгласна с теб - колко е тъжно интересите ти да се въртят само около секса.... че толкова ли няма други начини да се поддържа една любов (ако тук въобще иде реч за някакви чувства из СУИНГ двойките).

Не ги съдя и няма лошо! Ама да не обвиняват тези, които имат душевност, че са задръстени, защото не искат да се тряскат говеждата с който им падне...

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a2f6a5e1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   здравеи праваси аз също немога да го приема
това са пресрастени към това това за мен не е нормално

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3d2c56f35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм ЗА суинга. От няколко години го практикувам с жена си с други 2ки и семейства и ми е голяма тръпка... Приветствам ако някои реши да пробва- но трябва да няма РЕВНОСТ защото нищо не се получава! ПО някое време когато се разменят 2ките може и 2мата мъже за малко време да ужават само 1та жена например сандвич това онова... и после и другата :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 822ec31882
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Абсолютно съм съгласна с номер 6.
Ние сме суингъри от 2 години, всичко опира до едно удоволствие и приятно изкарване. Всеки може зад гърба на другия. Но, аз нямам нито време, нито нерви за това.
А, защо да се лъжем, всеки човек има нужда от разнообразие. И ако наистина се обичате и си имате доверие, какъв е проблема?
ж-29г.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ef2518cfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Аз също за суйнга с удоволствие бих се насладил на това. Поздрав правя на отговор 20 начина по които е постапъл и са се забавлявали взаимно с господина неговата дама!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c47bb7b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Ами ти сама си си отговорила - "... пред очите на този, който УЖ обичаш... ". Тук нарочно с главни букви "УЖ". Точно защото явно обичате наужким или само си мислите, че обичате, а всъщност за вас партньора ви е ваша собственост, която на никого не давате, а не личност, която обичате!
Едва ли някой ще тръгне да спори с мен ако кажа, че секса е едно страхотно удоволствие, нали? Но ако попитам защо тогава ако обичате някой, го ограничавате да не изпитва това удоволствие и с друг/друга? Тук вече става страшно, нали? Някои биха ме разкъсали заради еретичния въпрос :)
А ако добавя и факта, че в този съвременен свят доста си покръшват, но не дават и дума да се издума това да се случи на половинката им?
Е, тук бих задал въпроса - защо пък и да не го правите заедно? Нещо по-ясно? По-честно? По-чисто? Бихте ли предложили? Готино е да се насладиш на чуждичко? Защо пък в този момент половинката ти да не се наслаждава на неговата/нейната половинка?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e9882cb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Щом се чувстваш животно без мозък о кей.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: de750f36ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Със сигурност човек се чувства по-нещастен след подобен експеримент. Но временно може да придобие измамно чувство за удоволствие.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b996b21010
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Не мога да приема това нещо с настоящата ми приятелка, която обичам, да я споделям с някой друг, че и на друга да правя кефа, да ама не, не искам, не ме влече идеята, а и тя не го иска, говорили сме си още в началото по тия теми с тройките, има ли любов, а следователно любовта е за двама, веднага се изключват тия тройки, четворки и разни други неща. Та аз я ревнувам, че знам за бившите й по един или друг начин съм разбрал колко са, какво е ставало и така нататък, за тези преди мен, пък камо ли да гледам как я таковат, това е невъзможно и не бих го допуснал по никакъв повод. А такива хора според мен не могат да създадат и добро семейство, да се чукате като разпрани и да слагате физическите удоволствие над душевното е нещо много жалко, мен едно момиче си ми стига, не ми трябват нови, пък да не говорим за някой идиот който да включим в кревата, хаха.. даже не мога да си го представя, това е кошмарно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 99e8ac2708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   това вид музика ли беше?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c5989c5af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Против! Моето си е мое и няма да го споделям! Когато имам зор, чукам някоя от работата

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e611908a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Твърдо ЗА, няма по-хубаво нещо от липсата на ревност и собственическо чувство спрямо партньора в една връзка. Чувството да дариш на любимия и на себе си, както и на другите участници една съвсем различна тръпка е уникално. Разбира се всичко трябва да става по взаимно съгласие, така че всеки да се наслади и обогати от тези усещания. Тези игри са за хора със здрави и хармонични отношения, забавлявайки се по този начин те всъщност си доставят не само чисто физическа наслада а потушават и низки страсти като егоизъм, ревност, лъжа. Много по-честно е спрямо партньора вместо така наглите и пошли повсеместни изневери които присъстват в 90 процента от иначе здравите бракове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fd54df6eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Номер 40 е напълно прав. И аз съм съгласен че няма по хубаво от суинга и поддържането на тръпката между 2ма - а вярвайте ми суинга я поддържа години напред .

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fcc57154cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Номер 40 го е описал много добре!
А за номер 39 какво може да се каже...моето си е мое, чуждото е общо...Само дето някой така може да "чуква" и твоята мислейки я за обща...много първобитни разсъждения, пич.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dabe6da4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Супер извратен свят, как утре вие ще създавате семейство и ще възпитавате дечица, като се чукате с кой ви падне. Всичко стана така, че да си начешате половите органи и до там. Никакви чувства, никаква мисъл за бъдеще, за развитие в живота, само празнене, свършване не знам си какво. Аз нито искам да вкарвам друга жена в леглото до моята приятелка, нито пък мъж да ми влиза в леглото, как така ще я споделям с някой глупак, аз от бившите й я ревнувам, дето нито съм бил, нито ще бъдат те, нито нищо, ами фактът, че това се е случило и че някой е бил преди мен там и утре като мине по улицата ще я посочи с пръст, че я минал, пък камо ли в настоящето да дойде некой да ми оправя жената хаха. Аз не мога да си го представя даже, ако го сънувам ще е най-големия ми кошмар, пък какво остава на живо. Интернет, порното и всичката тази показност ви извратиха, че и жените да искат двама, трима и т. н да ги трескат, и утре тва ше ми става майка, ще възпитава деца и прочие, как да стане? И аз бих правил и тройка и четворка и квото й да е, но ако нямам приятелка (сериозна), както сега, ако нямам чувства и ми е някаква за малко или нещо такова, но да си споделям жената, с която смятам да живея и да създам нещо сериозно, а пък ако тя го иска и отварям вратата и да си тръгва, за щастие на сериозна попаднах, пробвал съм я по всякакви начини, няма, не откликва на чужди мъже, аз и стигам

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fcc57154cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   До номер 44.
ХаХахХА... Пич, нещо си се объркал...
То тия неща (суинг) обикновено ги правят именно двойки, който са били дълго време заедно (с деца)!
Като не можеш да си го представиш защо се напъваш да обясняваш колко било зле това нещо?
Ние имаме деца и обичам жена си повече от когато и да било след 14 години заедно...

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e611908a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   44 мисля че не ни разбираш, ние отдавна сме създали семейства със здрави и хармонични отношения, възпитали сме и децата си на обич, разбирателство и в духа на българските традиции- семейни ценности. Децата ни сега са навярно на твоята възраст, да няма как да разбереш и вникнеш в суинга на тази възраст, тепърва ти предстоят много други приятни емоции.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ecc0c6515
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Не си бях представял мадамата да я мушка някой друг, но когато дойде другата 2-ка и пича се набута връз мойта маца, ми стана готино. Гледам я - сияе, и аз се успокоих и мадамата от другата 2-ка ме награби и да си кажа правичката - все съм си мечтал за някакви подобни щуротии, но без последствия, ама за чак такива изпълнения от дамска страна не съм си и помислял - а съпругата направо пощуря по другия пич от двойката - такова яко стъргане я стърга, а и като я подбарах и аз и жената на пича с изкуствения чепи него - 3 кура....
Направо ме изкефи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d4eac1092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Истината е, че не сте си изживяли живота на младини или се комплексирате от възрастта си и почвате да живеете като за последно и да се клецате къде ви падне, това е факт, за това повечето сте били женени, с деца и прочие. Тези деца, ако някога разберат, ще ги е срам от вас на нищо не можете да ги възпитате.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ecc0c6515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   не съм убеден!
1. надали ще разберат и
2. ако разберат, то това се е случило със съгласието на 2-ма ни, така че едва ли ще се срамуват от нас. По-скоро биха ни запитали: "Защо?"
Това вече е въпрос на виждане, гледна точка и т.н., така че би било тъпо да се крием, като мишоци и да не им обясним нещата такива, каквито са. Не иде реч за изневера или за нещо друго - иде реч за едно обикновено любопитство, както и за осъзнаване на рисковете - м-у другото ние си бяхме направили изследване и другата 2-ка също. Така бяхме сигурни, че никой на никой не би причинил проблем, а освен това имахме и уговорка да не се празним в "другата жена" в дните, когато може да забременее. (10-17 ден вкл.)
Чак после бяхме пристъпили към самия акт...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ecc0c6515
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   До №39: Представи си, че мацето ти го прави зад гърба ти, защото "би те обидила" - не е ли малко тъпо?
А не е ли по-добре да се запознаете и да са проверени и регламентирани нещата? ! Хем здравето ти е гарантирано, хем знаеш за какво иде реч - ако не ти хареса някой, можете да кажете: "Не", а ако искате можете да си спретнете малка оргийка - друг е въпроса, ако съпругата Ви няма съзнанието и не споделя всичко с Вас. За последното тябва да се "позамислите" малко...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ed31f19a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Това е отвратително от нейна страна!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ecc0c6515
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Дааа! Така е!
Но има едно НО: аз имах една мацка - 2-та, която беше с цомби "C " и едно сладичко малко дупе и една мъничка талийка - направо да се потроши, като вземе човек да я "стърже". Та с това дяволско създание бяхме на "Узана" - таман бяха отрязали един голям вековен дъб - при това здрав и бяха го направили на масичка - равно...
Та сложих я на дънера и от към 10:00 бяхме излязли от хотела - ей, богу - слънцето бе най-отгоре, та като я почнах, поонесох се и в един момент дочувам някакъв да се изкашля... Ами нищо - продължих да си я клатя и така...
Та това го разправих на 3-тото гаджЕ и она да фани и да го изблее всичко на... братчедката и, че по едно време ни кани братчедката и 2-та с гаджЕто.
Отиваме на гости - много така набръзо и по едно време братчедка и (условно ще подменя името и със Сиси, че се пише по-лесно) ни каза, че искала да иде да вземе нещо от магазина и затвори вратата. Еми... гаджока добре ме позабавлява, а Сиси след 40-50 минути ми позвъни и ме помоли да дам телефона на гаджето. Дадох и го и тя след малко излезе и се чуха разни възгласи от съседната стая - нещо като: "Айде, ма глупачко - какво ще ти направи? ! Айде идвай! " и мацето се натопорчи, че можело да я наеба. Мойта само и зашлеви една плесница по дупето с думите: "Нали искаш да видиш какво е да те наебе кур - а сега викаш, че туй било, онуй било. Не е толкоз голям, че да те разпори, но в началото е малко зор - просто се отпусни и толкоз... " Така нареждаше гаджока на своята братчедка. А то - с попиканите гащи може и да има 40 кг... (в интерес на истината беше към 42, но това е малък кахър! )
"Курвата" - както я наричаше мойта маца дойде и с треперещи ръчички ми събу панталона, гаджока се съблече изцяло, освен чорапките, обувките на високо токче и коланчето и братчедка и и тя с едно такова коланче и подобни чепички... Докато я кандилках мойта отиде до съседната стая и се върна с "пенис-колана" на братчедка си. Беше велико - от 1-ви раз разпечатахме Сиси-то и в путето и в дупето и "горкото" отнесе едно доста хубаво ебане - почти 2 часа, после отидохме в банята и всеки/всяка миеше другите. После излязохме и повторихме упражнението, но за по-кратко. Така отнесахме около 3-4 часа...
Та това беше голямото запознанство с братчедката на 3-тия ми гаджок. М-у другото никога не съм имал повече от 1 маце за гадже, но рядко съм оставал без жена в леглото. Поне със сигурност са ме търсили още по няколко пъти, след като сме се разделяли, но и другото не е лъжа: ВИНАГИ съм уважавал жената до себе си и съм я имал за човек! И сега също...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f3459a9acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   M41. Одобрявам. Стига да има с кой!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 328febadf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Аз с удоволствие желая да споделя моя чудесен и дългогодишен опит в суингинкал Това е сериозна дейност с важен философски концепт, койта на всяка цена трябва да се респектирал За много голяма съжаление и в това отношение в БГ сме все още трагично назад. Въпросна възпитание, манталитет и интелигентност.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 68c1a9ced2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Аз не искам да съм близо или на малко растояние, защото в повечето случаи това е както по-горе казаха "опит за закърпване на текущо положение" - не, че не обичаш някой, не че не искаш този някой да е щастлив, но е тъпо да слагаш прегради, стени и др.
По-рано такова нещо нямаше - аз си спомням пердашех мацата навсякъде и по много - по 4-5 часа, а сега и 20 минути не мога да окрекам на нейните изисквания. Затова съм ѝ казал: "Няма да ти се разсърдя, ако намериш нещо стойностно, което да ти върши работа. Тъпо ще мие, но НЯМА да те спра! Ако искаш, пък ходи да се праскаш с който и както си искаш или като видиш някой чеп, направи си сметка и действай! С путката си и пари можеш да изкараш, но това те МОЛЯ да НЕ го правиш! Ако искаш, обаче се чукай с който искаш за кеф".
Предполагам, че засега е имала най-много 2-ма (поне така изглеждаше), освен тези 3-та за които ми сподели преди това.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker