Съпругата ми е бремна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпругата ми е бремна
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 14898 пъти
Искам да питам придимно жените, какъв е секса при бременните жени? Моята влезна в 4 месец и спряхме да се любим, защото от много хубаво и ставало лошо и я заболвала корема. Вчера ми каза, че попитала геноколожката и тя и казала да не правим секс, което мен ме съмнява, но не мога да попитам геноколожката. Правихме го преди около седмица и ми каза, че я заболяло от оргазма. Ще ми е приятно да прочета от жените каква брееност са иа ли.
(Имам чувството, че спря да ме обича)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 12 години, 11 месеца
hash: ec6bd82f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ако има изобщо някаква опасност /не е задължително/ - тя е до трети месец, а в четвърти месец вече бременността навлиза в стабилна фаза, когато са позволени пътувания, умерен спорт, секс и каквото се сетиш друго. После чак в осми месец може да се внимава, макар че аз и при двете си бременности не съм спирала секса до последния ден.

Надали акушерката е дала такъв съвет, но ако при вас бебето е било трудно заченато и дълго чакано - възможно е жена ти да иска да се подсигури 100%, че всичко ще бъде наред. Което не значи, че трябва да лишава теб и себе си от секс. Има и по-щадящи начини да се любите, според мен щом тя получава оргазми, значи достатъчно много обича секса, за е възможно да го спре съвсем. Просто бъди търпелив и нежен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5ef0977be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Секс при бременни в напреднала бременност е опасен т. к. спермата съдържа простагландини, а те имат утерокинетично действие и могат да предизвикат преждевременно раждане, което в случея си е аборт. Карайте го на свирки-така хем на тебе ще ти е яко, хем нея няма да я боли корема

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ada7a6b8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами честито, радвай се, че любовницата не е бременна.

Сега сериозно - при всяка жена е различно. Има жени, които точно в този период са хипер сексуални, но има жени, които и без това не харесват секса и си имат вече оправдание да се освободят от това си задължение. Според мен, ако жена ти има нормална бременост, не би следвало да има проблеми. Какви оргазми, моля? Съмнявам се, че я боляло от оргазмите, съмнявам се, че изобщо има такива - ако оргазмираше, мислиш ли, че нямаше да иска секс?
Просто не ? е приятно, не ? е било и няма да ? е приятно - после идва раждането, умората от детето, главоболието... Ами защо не? Вече те е хванала до живот, или поне така мисли, защо да се занимава с твоите нужди?

Иначе - секс с бременна се прави в определени пози с по-ограничено проникване. Такава поза е позата „лъжичка“ - и двамата лежат на едната си страна, мъжът действа отзад, жената е с прибрани крака и не може да е дълбоко проникването. Ако не е много наедряла - позата ездачка - така тя определя ъгълът и дълбочината на проникване. Някои двойки откриват и аналната любов за себе си.
Какато и да е - може и да те обича по свой си начин, но определено не мисли за теб. Може една жена да има секс и без оргазъм, щом боляло, може да прави фелацио или да мастурбира партньора си. Има 1100 начина да се прави секс. (триене с гърди, с бузките на дупето, на ръчна... )
Не е и ненормално, че мислиш, че не те обича. Мъжете често обвързват „обича ме“ с „желае ме“. Мъжът е човек на логиката, не на чувствата и настроенията - за него липсата на секс веднага е липса и на любов. Честно казано, има логика в този начин на мислене. Когато жената е влюбена, желае близостта на партньора си и се грижи за нуждите му - две движения с ръката биха те задоволили, а нея едва ли я болят ръцете от бременността, но това е друга тема.

Иначе - всичко хубаво. Честито.
Това може да е началото на брака ти или началото на края му - всичко зависи от вас двамата. Поговори с нея и намерете компромис.

П.П. номер 2 за пръв път чувам, че спермата можела да предизвика аборт. Имам друга информация - тя съдържа вещества, които намалят болката. Дори се препоръчва при жени с болезнена менструация... Просто не е логично - природата си знае работата и едва ли би направила така, че семето на мъжа да е вредно за бремеността

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad87068f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не съм жена, но имаш основание за притеснение. Няма медицински причини да ти отказва секс. Ако когато сексът липсва в една връзка, винаги има проблем!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b8f6528f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Наистина малко трудно зачена, имаше някакви хормонални проблеми.. нередовен цикъл... Ще е тъжно от моя страна ако шакалкави нещата защото ако е така ще е края на брака ни.
Дори е трудно да се разбере кога жената лъже мъжа.
Иначе ви благодаря безкраЙно за съветите.
Бъдете щастливи :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ba5a615e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   При бременност повечето жени изпитват адското желание по цял ден и стават доста щури... особено рез първите месеци... но е възможно да има някакъв дискомфорт с напредването на бременността...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ada7a6b8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Авторе - хормонални проблеми? Ами това е част от проблема, една жена да не изпитва удоволствие при секс. Според мен, до сега е играла умело, за да зачене и да те задържи - сега няма защо да го прави.
Изчакай, виж как ще се развият нещата и след раждането, но аз тук и сега ти давам прогноза - край на секса, поне редовният такъв. Ще се прежалва чат-пат и това е. Не знам, до колко сексът с прежалила се жена е хубав, но ти ще кажеш...Един ден ще си намериш любовница и ще си лошият в историята. Банално, банално.
Просто се е преструвала умело. Жена съм, лесно е да се симулира оргазъм, не че съм го правила. От опит знам, че не можеш винаги да стигнеш до оргазъм, но винаги можеш да си събираш и отпускаш вагиналните мускули и да викаш, о - това го правят 90% от жените.
Като жена също знам - като изпитам оргазъм, искам повече и повече, не обратното. Как ще те боли от оргазмът, когато в този момент си като дрогирана, тялото е под въздействието действително на подобни на наркотиците вещества и никаква болка не можеш да чувстваш. Е, боли, ако не ти се прави секс и някой иска да прави секс - тогава може би боли.
Наблюдавай и поведението ? извън леглото - обръща ли внимание на нуждите ти в ежедневието, на потребностите ти. Честно казано - ако не ми дреме за един мъж, едва ли ще му готвя и пера например. Ако не ми дреме - той ще трябва да ме обслужва, защото ще съм го вързала с брак + бебе. Честито, честито

П.П. Лъжата с гинеколога е показателна. Питай друг гинеколог, ако трябва - всеки ще ти каже, че при нормална бременност, проблеми не би следвало да има, както и, че от чистата пенетрация не може да се достигне до оргазъм. Ако беше вярна теорията, има начини една жена да не стига до оргазъм при секс - но не, тя сигурно още при петия тласък е „свършила“ или по-скоро иска да ти каже - хайде, по-бързо да свършваш, за да свърши всичко

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 05860d2886
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Номер 7, кви са тия филми дето ги прожектираш? Чула си един единствен факт около жената на автора, не я познаваш като човек, не знаеш как е било преди, а как ще бъде никой не знае... и вече била играла умело, била симулирала оргазми, била го вързала с брак + дете, нямало да му пере, не знам си кво си... Била ли си бременна, за да знаеш как е секса тогава, и още повече оргазма? Има жени дето по време на оргазъм се нараняват без да искат (удрят се, драскат се... )

А че нещата куцат при автора - куцат, ама недей да правиш свободни съчинения по картинка...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0019e672d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Само на мен ли ми направиха впечатление правописните грешки?
"придимно", "бремна", "заболвала", "геноколожката", "брееност", "иа ли"
Само аз ли си мисля, че тази история е fake?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b8f6528f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:
7 Ти ми напука очилата на Карл Цайс
Ти ми отвори очите, благодаря естествено и на останалите.
Да сте ми живи и здрави пък каквото има да става ще стане рано или късно, дявола си показва рогата :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a97d59f6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   В един прекрасен юлски ден,
намръщен щъркел ми донесе бебе!
- Нима детето е за мен?
- Разбира се, че е за тебе!

- Навярно сте объркали адреса...
Детето може би е за съседа?
Жена ми е известна стюардеса,
и няма време да го гледа!

Другарят щъркел малко се ядоса:
- Добре, ще Ви направя справка!
Така, пределно ясен е въпроса -
от 9 месеца е вашата заявка.

- Но аз тогава бях в чужбина!
Дори жена си не познавах...
и само от половин година
съм женен - другото Ви казах!

- Това чий подпис е тогава?
Видях - разписала се бе Марина.
- Довиждане! Детето с Вас остава!
И щъркелът намръщен си замина.

Е, стана тя каквато стана...
Как ще го кърми тя, горката?
А на пазара няма и хумана...
Във този миг усетих аз - рогата!
Поникваха решително и смело!
Усетих, че момченцето ме гледа...
Надвесих се над личицето бледо -
приличаше дословно... на съседа!

Събудих се - навън ръмеше.
Нощта бе немощна и бледа...
В обятията ми спокойно спеше...
красивата съприга на съседа!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a35ba2e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, оргазмът е влагалищни контракции. Не зная за бременността, но при менструация болката е причинена от контракции в матката и околните органи. Когато съм пред или в този период от месеца, при оргазъм ме боли коремът. Това с още и още- ясно, но мога да ти кажа, че като ме заболи коремът изобщо не ми е до следващи оргазми. Да не говорим, че съвсем спокойно може да вярва, че правенето на секс по време на бременност може да навреди на плода, а не да лъже съпруга си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 396b8db1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   От 7 - хм, не виждам как от „влагалищни контракции“ ще те заболи коремът....
Иначе - при менструация се бели повърхността на матката и е точно обратното на бремеността, когато тази тъкан служи за плацента.
Не знам, не съм била бременна, но за пръв път чувам, че сексът е противопоказателен при нормално протичаща бременност, че спермата предизвиквала аборти и тем подобни.
Времето ще покаже. Ако след раждането и последвалия го възстановителен период, съпругата отказва сексуални контакти на мъжа си, значи съм била права. Иначе, аз по принцип по време на менструация не правя секс, но това не значи, че не задоволявам партньора си по друг начин. Всяка жена, дори и бременната, има ръчички, гърдички, устенца, дупенце... или?
Според мен, ако обичаш един мъж, то трябва да мислиш и за неговите потребности, не да му се качаваш върху главата. Съжалявам, ако на някои хора не им харесва мнението ми, но според мен съм права. Най-малкото може да я карат на „ръчна“ и пак мъжът ще е що-годе задоволен - е, ако ти пука де, иначе, защо да се занимаваш?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a35ba2e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13 и аз не зная, но на практика така се получава наистина. От доста време е така за да забележа тази закономерност, а болката не е малка. Зная, че е обратното, но мисълта ми е, че това е възможно, заради самите контракции явно. Не е редно така да го отричаш. Що се отнася до задоволеността на мъжа- болката се получава при всичко, не само при секс и съжалявам много, но ако на мен не ми се иска ще задоволявам мъжа, но друг път. Ако ще му правя нещо, то трябва да ме възбужда, а след това да съм задоволена и аз. Не стоя без секс по време на менструация, но ако чаках, то ако аз мога, ще го прави и той. А това за задника е страшно противно ако жена, която не го харесва трябвало да го прави за кефа на мъжа. Той защо не си даде задника? С това мислене май ми е ясно коя си, това си пролича още в миналия коментар.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 396b8db1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз знам коя съм, ти едва ли, но не това е темата тук. Не, не съм почитателка на аналната любов, но знам, че има двойки, който точно в такъв период я практикуват.
Не знам, за пръв път чувам, че по време на менструация те болят и ръцете.
Иначе - според мен, подобен е и светогледът на жената на автора - сексът е едва ли не разменна монета, няма танто, без кукуригу. Жалко, защото в една връзка винаги са двама партньори, всеки от които има своите потребности. Според мен, нищо не би струвало на бременната да обърне малко повечко внимание на мъжа си. Човекът не е щастлив от създалата се ситуация, мисли дори, че не го обичат. Е, заслужава ли си?
Продължавам да поддържам мнението си, че има методи една жена да задоволи мъжа си и, когато носи дете. Има книги и литература по въпроса, има лекари гинеколози, сексолози.
Всеки знае за себе си, но аз лично не бих оставила мъжа си в положението на автора. Времето ще покаже, но не вярвам, че когато забременея, ще ме болят ръцете, пръстетата и устетата. По време на менструация има също 1100 начина двама души да са интимни заедно, но това е друга тема.
Радвам се за всички жени, които знаят, какво искат, но понякога сметките в стил танто за кукуриго излизат криви...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d0bb4c79e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом жената не се чувства комфортно да прави секс, докато е бременна ще е по-полезно хем за плодът, хем за нея да не го прави.
Много мои познати раждали жени споделяха, че не им е добре бременни да правят секс.
Не е нужно да има някаква тайна причина защо да не ти пуска.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b8f6528f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Автора:
11 Браво на теб, нямам думи...
Ще ходя ако трябва да си избия една ч... я, но не в това е проблема да се изсипя... Обърнахте темата за цикъл.
Интересува ме да ли ме играе или не...
Щом няма секс, няма и нежност, постоянно и е лошо... Егати работата. Ще съм благодарен и други жени да коментират, нормално ли е това...?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d0bb4c79e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   "няма секс, няма и нежност, постоянно и е лошо" в повечето случаи това представлява бременността. Не знам как въобще не се замисляш на нея какво й е.
Не мисля, че е редно да се правиш на жертва, най-малкото, защото и тя се нуждае от нежност в този труден за тялото и умът й момент, а ти си в мрежата оплаквайки се, че вече не правите секс. Тя не е само за секс и в моментът тялото й извършва далеч по-важни функции създавайки дете, че няма как да и да те задоволява междувременно. Поне не и в този конкретен случай.
Очаква се да се радваш, че засега споделяш тялото й с още едно човече, а ти го правиш на проблем.
Ти какво очакваше да ти донесе бременността й? Да пиете шампанско и да правите секс по цял ден?
Как въобще сте решили да имате дете щом при такъв "проблем" веднага почваш да си мислиш, че тя има някаква цел и изгода от това и си играе с теб.
Много параноично и подло от твоя страна.
Бременна жена не искала секс- какъв шок и каква мъка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fd2dc56079
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Защо коментират хора, които теоретизират? Аз веднъж като бременна имах такъв як оргазъм, че ме държа половин час контракция, коремът ми беше на камък и ми беше много лошо. Как изобщо е възможно, жени, които нямат подобен опит да уверяват автора, че жена му го лъже??? Как е възможно пък и автора да вярва?
По въпроса за ръчичките, устенцата и т. н. - ако има проблемна бременност, придружена с гадене, повръщане, киселини, чувствителност към миризми (вкл. пот, сперма и т. н. ) едва ли ще й е до тези методи. Бременностите са различни, хората са различни, автора казва, че ще се радва да чуе от жените каква бременност са имали. Не прочетох нищо такова преде мен. Всеки е писал, каквото си е мислил, а не от собствен опит, както е помолил автора.
И да, така е, спермата съдържа простагландини, които могат да предизвикат контракции. Може да се прочете във всеки медицински сайт.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a35ba2e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   15, 20 е казала това, което пита авторът.
Не, за мен сексът не е разменна монета, харесва ми и искам да правя каквото и да е, но ако ми харесва и ме възбужда в момента. Това имах предвид. Ако аз няма да съм задоволена и няма да ми е приятно, няма да го правя, точно защото не мисля, че сексът е нещо, за което може да ме изнудват, а удоволствие, което трябва да е взаимно.
Авторе, не ти ли стига, че унижаваш жена си тук? Не може ли да поговориш с нея, да не говорим, че тя прави много по-голяма физическа жертва, от това, което ти би могъл?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b8f6528f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Автора:
19 Само попитах да ли е нормално като е бремена да не иска... Никога през ум не ми е минавало да и искам секс.
Вие ме направихте... да не пиша какъв. Писах също, че съм си удрял ч.... я, но не и да я притеснявам. А вие ме плювате.
Просто искам съм по веж в бременоста на жената.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 396b8db1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   21, аз подкрепям автора, как да унижавал тук, когато тук пише като мистър анонимен човек, както го правим всички ние. Не е ли целта на този сайт именно тази - човек АНОНИМНО да сподели и получи съвет. Нито знаем кой е авторът, нито коя е съпругата му, какво толкова правите от мухата слон.
Иначе, 20 е написала своя си опит. Аз обаче се питам - от какво живеят авторите на книгите за секса по време на бременността?
Кой знае, може би жена ти има проблемна бременност, не е зле да отидеш с нея на гинекологичен преглед, това е нормално и желателно, защо не - можеш сам да зададеш въпросите си на лекаря и да разбереш, ако те е излъгала. Представи си, може да му има и нещо на детето - редно е да знаеш, нали.
Прав си, че не се натрапваш, но съм чувала разказите на раждали мои приятелки, които пък са имали чудесен секс по време на бременността (с изключение на последния месец). Знам и за леко траги-комична ситуация, когато двойката не се е въздържала и на самия термин, което и аз не смятам за много уместно. Стигнало се е до раждане. Е, всичко е минало накрая добре.
Както и да е - има много литература по темата, най-добре авторът да се разрови в книгите за бременни жени, но в крайна сметка - насила хубост не става, като ? е лошо, лошо ? е. Има отделения за паталогична бременност иначе, това, което споделяш, ме навежда на мисълта, че става дума за такава и действително не може да става и дума за секс при такава трудна бременност.
Важното е, какво ще стане след самото раждане и възстановителния период. Тогава авторът дано се сети да напише два реда... , защото аз си имам своята теория... (например, ще изникне някое удобно главоболийце...) Честито.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ebc857cf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, направо се вбесих, когато четях НЕГРАМОТНОТО ти писание. Как може да си толкова неграмотен? ! Почти на всяка дума - грешка...
А сега по темата: по принцип може да се прави секс, но всичко зависи от жената. Намесват се хормонални и психични фактори. Ако ти е казала, че я боли корем, значи е така. Не я насилвай да правите, защото може да се отдръпне напълно от теб. Ако правите секс те съветвам да е с презерватив, защото можеш да и внесеш някаква инфекция и след това да се наложи да взема антибиотици, а това не е добре за бебето.
А след като се роди детето, забрави за секса.
Аз съм жена, родих преди около година и загубих желание за секс. По време на бременността имах желание за секс. Правихме го рядко от третия до седмия месец.
Сега го правим много рядко и никога не по мое желание.
Всичко се променя. Нарича се нервно-хуморална регулация. На човешки език това означава, че психиката и хормоните влияят на всички функции в организма.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0464480998
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе, привет,
Всичко зависи от това как протича бременността на жена ти. Два пъти съм раждала и двата пъти правих секс със съпруга си до последно. Но имах нормално протичащи бременности и не ми е ставало лошо. На въпроса ти може да те лъже, а може и да ти казва истината. Ако бременността е рискова се препоръчва въздържание. Съветвам те да ходиш с нея на прегледи, да и показваш че си до нея и я разбираш. Все пак ти най -добре знаеш как се чувства. Успех
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ec6bd82f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Към номер 24 -
Олеле боже, глупости!
Не мога да разбера как е възможно някоя жена след раждане да изгуби желание за секс - аз не съм губила и никоя от познатите и роднините ми не е губила.
Виж - на някои мъже през това време се е случвало да си променят навиците и пренасочат желанията в други посоки.
Не пълнете главата на човека с глупости.
Той има сексуална жена, която си получава оргазми. Тревогите му ще минат и заминат, просто малко търпение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b8f6528f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Във вторник ще ходим на геноколог.
На предишния преглед не ходих, защото бях възпрепятстван.
По принцип до сега не е повръщала.
За правописните грешки има 2 причини:
Бързане защото ползваме един компютър и не съм в кондиция със себе си след като ме обиждате тук...
Книгата за бремената жена я купих преди около 2 месеца.
Стигнах до следното станобище, че и 10 книги да прочете човек, всички няма да имат нищо общо...
Иначе за тези които ме бъзикат им благодаря!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c47383d330
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   25, Маги, както винаги едно от най-зрелите и разумни мнения.

21, що за тъпотия, излагал жена си. А жените дето се оплакват, че на мъжете им бил къс, мек, тънък, крив, не го дигали, гледали порно и не знам си още кво... те не ги ли излагат?

А що се отнася до това, че искаш да правиш само това, което ти се прави в момента... жалко е, че не се усещаш колко егоистична позиция е това. Ако мъжа/приятеля ти правеше само това, което му се прави в момента (т. е. гледаше само собствения си кеф), щеше да врякнеш тука колко бил некадърен и нищо не струвал. А ако го правеше КОГАТО му се иска, щеше да разправяш, че те изнасилвал. Явно още не си разбрала как функционира една връзка.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 06cdb8cc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторе, всяка бременност е различна, при някои жени е по-тежка, лошо им е, чувстват се отпаднали. Според мен поговори с жена си. Но не да я питаш директно защо не иска секс. Просто се интересувай от това как се чувства тя. Грижи се за нея, глези я малко повече. През този период жените са малко по-чувствителни. След като тя види, че има до себе си мъж, който го е грижа как се чувства самата тя, ще започне да й пука и за твоите нужди. Но докато ламтиш само за секс без да си се погрижил за нейната комфортна бременност, без да си отишъл веднъж с нея на консултации, не й се сърди, че те отрязва така. Говори с нея повече. Обръщай й внимание. Колкото повече й натякваш за секса, толкова по-малко ще иска според мен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 396b8db1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Кубрат ми взе думите от устата. Браво! 25 много добре е описала, как НЕ функционира една връзка.

Авторе, прочети малко коментарите - научи се и критика да приемаш, но най-вече да анализираш положението си логично и с разумни доводи и доказателства. Книгите много ще ти помогнат, има и специално за сексуалността по време на бременност, но не знам, дали ги има на български - на английски има всичко в нета. Това е тема, интересувала човека... откакто има човек. Щом ни има, значи спермата не вреди на бременността - какво мислите, че родителите ни са живяли като евнуси ли, че преди БГМама хората не са забременявали и раждали деца? Как мислите, дали са знаели, че спермата предизвиквала контракции? Идва си миньорът у дома след тежък работен ден...

С 29 съм съгласна, особено препоръчвам еротични масажи с хубаво масажно олио - тъкмо ще я предпазиш от необратимите стрий, за което ще ти благодари цял живот.
Аз лично бих искала партньорът ми директно да ми каже, ако има проблеми с мен. Защо директно не ? кажеш за проблема си, защо не ? предложиш алтернативен метод за сексуално задоволяване?
Писаха ти и раждали жени. Една така, друга онака.

В моето семейство жените от 4 поколения (да, още от прапрабаба ми) лежат за задържане първите месеци, повръщат и не могат да задържат каквато и да е храна. Това е паталогчина бременност - когато не можеш да станеш от леглото, лошо ти е и отслабваш страшно, има опастност да загубиш детето.
Но дори майка ми, лежала 3 месеца в болница за задържане при всяка бременност, ми е казвала, че след това (в последните месеци) си е живяла нормален живот, ходила си е на работа и т. н. Бременността не е болест, противно на превземките на БГмамите, тя е нормално състояние на жената. Преди жените са раждали по 10 деца, и днес ромките са постоянно бременни - какво мислите, че киснат по форумите ли?
Както и да е - отиди на консултация, сам се увери, че всичко е наред, питай директно гинеколога, дали е паталогична бременността... задай въпроса си за сексуалността - дали може да навреди на бебето и като чуеш отговора едно ще разбереш за себе си просто - излъгала ли те е жена ти или е казала истината. Ако те е излъгала и гинекологът не ? е забранил да прави секс, вади си изводите.
Иначе - не се срамувай да питаш директно, нали ти плащаш? Нормално и човешко е.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f666d7f0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 30, надявам се нямаш предвид 25, а 21. Мнението на 25 е подобно на 29 и е изключително разумно според мен.

Иначе номер 30, ако наистина си номер 7 (както твърдиш в 13), ми е малко трудно да повярвам. Коментар 7 е доста повърхностен, и както казва 8, наистина си правиш доста свободни съчинения на базата на оскъдни факти. Но със следващите ти мнения съм напълно съгласен.

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a35ba2e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Кубрате, аз съм 21, много, много си ми смешен, :Д Попитай приятеля ми колко не е доволен от това, което му правя. Знаеш ли защо се получава така? Просто защото ми се иска. Естествено, че ми е хубаво, когато и на него му е хубаво, но ако не съм възбудена и го правя само заради него, няма да стане.
За теб разумните жени са тези, които имат винаги желание за секс и тези, които нямат, но го правят за мъжете си. Кое е егоистично, бе, Кубратчо? :Д Нито аз бих карала мъжа до себе си да го прави, когато само на мен ми се иска, нито той мен. В резултат на това той си е доволен, когато се прави. Не би ли трябвало да се уважават желанията на двамата, или май само на мъжа, а жената да е винаги готова? Да ти имам разумните жени. :Д

П. П. Не мога да не отбележа как пишеш във всяка такава тема за "егоизма" на жените, които не се подчинявали на мъжките желания, а в твоята тема не се стърпя да кажеш, че мъжът трябва да изпълнява желанията на жена си, само до колкото на него му е приятно. Проблем ли си имаш с твоята приятелка, че само висиш тук, за да проповядваш глупостите си и имаш желания да го правиш и с други?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0019e672d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Кубрат какво разбира въобще? ! Не е зле да си премълчава понякога, за да не става за смях.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b1a6c8ff92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От 30
Кубрате, да - нямам предвид Маги - тя е чудесна, имам предвид 21/32.
Иначе - авторът ще каже, до колко са свободни съчиненията ми. Като жена познавам доста добре женската психика и подобни случаи са доста чести. Дано не го разбереш от собствен опит, но най-старият метод една жена да „върже“ един мъж е бременността.
Има една приказка - Бракът е началото на края на любовта.
Според мен, доста жени (но и мъже) се стараят, докато ухажват, докато партньорът им не е сигурен. Е, мъжът няма как да забременее, това е разликата, но лично съм чувала приятелки, които след, като са забременяли се отпускат и спират да се стараят за „онзи“.
Огледай се около себе си. За съжаление е пълно със запуснати жени, които на самата сватба са изглеждали като някоя мис.
За секса специално- да, жените сме по-малко сексуалните, стига само да погледнеш хормоналния ни баланс - на затворници преди са давали в храната женския хормон естроген, за да им се намали сексуалното желание. Особени сред жените под 30 този хормон е много силно концентриран, за да им даде спокойствието, за да гледат ревливи бебета.

Апетитът идва с яденето, номер 32, това мога да ти кажа.

Мили жени, не превръщайте секса в някаква тема нон грата във връзката си, в нещо „между другото“ или в средство за наказание и за манипулация.

Споделяла ми е жена, че сексът за нея е бил само средство за забременяване, след като забременее, край. - защо да си разваля спокойствието? Който иска секс, да се оправя.
Има такива жени, за съжаление. Само погледнете статистиките на разводите - поне 50%, ако не и повече са заради проблеми свързани със сексуалността. Темата табу накрая може да стане последния гвоздей в ковчега на един брак. Децата страдат.
Добре е, че авторът си задава въпроси, знае какво иска. Съветвам го отново да се допита до гинеколога диреткно и да разбере, дали е бил излъган.
Повтарям - при номално протичаща бременност, сексът не е противопоказателен, напротив. Но, ако една жена и без това не е харесвала секса с партньора си, бременността е удобно извинение, следва следротилния период, следват главоболия и неразположения. Банално, банално... но се започва от някъде, а именно - от момента, в който окончателно си „вързала“ мъжа. Казвам го като жена, защото са ми извстни недостатаците на пола ми. Добър слушател съм и често ми се разказват неща, които не искам да зная... разочарована съм действително от пола си. Много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dcf8b6855f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   32, много си зле... Прав е Кубрат, че изобщо не си наясно как функционира една връзка. К'во значи "не искам"? Значи ли, че не ти е кеф, гадно ти е? С човека, когото обичаш? Даже и да не си в настроение, ако всичко между вас е толкова идеално, колкото го описваш, човекът ще те вкара в настроение, ако ме разбираш... и то точно с нещата, които искаш (дори и той да "не иска", каквото и да значи това) И кво? Твоят мъж преди всеки секс сигурно ти казва "днес това искам, ти? " и ти му отговаряш "да, става" или "тц, днес не искам"... Или пък не си говорите и той като иска да ти го подаде в устата, ти свенливо и прикрито се дърпаш, че да разбере, че не искаш? Пффф... перфектен ви е сексът, няма що :D А колко често ви се случва да искате едно и също? Веднъж в месеца? :D Ще припадна...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a35ba2e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, :Д ти ли ще припаднеш? :Д Поне да се беше опитала да дадеш някакви аргументи, а не да говориш глупости.
Сексът кога ми се случва с него ли? Винаги, когато имам възможност. Дори, когато не мога да съм до него и сама си се забавлявам си представям него. Толкоз много ме възбужда за сега, а вече сме доста време заедно, че в някои случаи от вратата му го лапам, изобщо не се шегувам. Правя си свирки защото ме възбужда, а не защото ми се налагало, ако беше така нямаше да се измъчвам. Така ли разбираш секса? Не, не ми казва, че иска секс, нито, че иска свирка, защото по подразбиране аз вече съм му се нахвърлила. Дори успяхме да направим това и днес, докато си си писала злобния коментар.
Но, ако нещо не ми се прави, ако ми е писнало в даден момент или зная, че ще ме заболи нещо, както жената на автора, няма да го правя, много е просто. Интересно ми е също как така се случва, че до сега съм имала само връзки, които са продължавали доста дълго, а нямам и 25. И знаеш ли още нещо? Правя само това, което ми е хубаво, а ме желаят до край. Не съм омръзвала никога. Завиждаш ли?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 01d8b128c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   до модераторите:
Много Ви моля, намерете някой да оправя правописните грешки поне в заглавията на историите! Благодаря предварително.

до автора:
Напиши думата, за която не си сигурен в google и ще разбереш как се пише... Успех в живота...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e000601ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Тя работата е по-проста. Когато жената забременее в първите няколко седмици хормоните така и се изменят че се разгонва и изпитва оргазъм след оргазъм.
След това е различно за всяка жена. Пак зависи от биохимията. Някои просто продължават по същия начин и са много разгонени, други точно обратното -- престават да изпитват каквото и да е влечение и желание за секс.
Жена ти се е уплашила от контракциите, съпътстващи оргазмите и е престанала да го прави, но след това и е изчезнало желанието.
В известен смисъл те е "разлюбила", защото нама либидо, но всъщност е "разлюбила" всички мъже. Остави я на спокойствие докато роди и 2-3 седмици след това. След това ще си я любиш както искаш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 25f5631619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   36, това е похвално, че сте "на една вълна" сексуално и си допадате, като същевременно всеки прави САМО това, което иска. Супер! Само че това е случайност, която само може да си щастлива, че ти се е случила. Рано или късно ще дойде момент, в който единия ще иска едно, а другия друго. Ако не в секса, ще е за нещо друго, но това ще дойде, гарантирано. И тогава с твойта стратегия "ще си правя само квото ми е кеф" няма да стигнеш далеч. Затова ти казвам, че не си наясно как работи една връзка.

И може да си спестиш заяжданията, както и "хвалбите" кога и по колко пъти на ден го лапаш. Аз ти отговарям обективно и по същество. И ти го казвам за твое добро, да се замислиш за някои неща. Като не ти харесва, прави каквото щеш, на мене няма да ми накривиш на шапката.

Кубрат

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 480790d06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Здрасти , не четох коментарите , а направо ти отговарям, аз също съм бременна в четвърти месец, не сме спрели да правим секс от началото до сега и предполагам, ако всичко е наред и до края ! Аз мога да ти говоря само за себе си, аз лично , ако не изпитам оргазъм всеки ден, не се чувствам добре, защото хормоните са много, няма гинеколог, който да забрани секса ,особено в четвърти месец , когато рисковете намаляват !Аз и преди бях много сексуална , но сега още повече, пък приятелят ми е много доволен, правим секс всеки ден, даже някога по два- три пъти ! Забранен е само аналният секс, а оралния да бъде с презерватив, за да се предпази жена ти от инфекции, вагиналния си е нормален, като разбира се все пак да не твърде буен ! Успех и спокойно, Бременността не е болест,макар ,че моята е много тежка и въпреки това не се отказваме от секса !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: 7cd3e79ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   С мойта жена може да се каже , че до последно правихме секс . В началото беше малко скиптична но след 3-4 месец сама си просише , все гледаше да се дупи пред мене от банята излизаше с разгърден халат и така . През деветия месец малко пауса ударихме така да де. Помагахме си с орална любов и мастурбиране един на друг . Абе има си и своите бонуси бременността :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 12 дни
hash: e5e6a564b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   На автора които мисли само за собствения си х... й, за егото си, за това да не се прецака... за всички не-бременни и не-раждали жени които коментирате -Бременност-произлиза от БРЕМЕ. Ако не знаете значението на думата проверете си го сами. Автора ясно ли ти е, че освен ебач от тук нататък ще си и родител. Колкото жени толкова и бременности. Колкото бременности толкова разлики. Аз съм била бременна два пъти. С едната имах засилено либидо и от контракциите при оргазъм получавах напъни. В името на детето ни съпруга ми за да не ме подлага на изкушение се въздържаше. В името на детето ни аз се владеех. Вярвайте възможно е, обаче любовта към нероденото трябва да е налице. А не като автора... не можеш да мислиш само за топките си бе човек. Втората бременност ми беше абсолютно спокоина, бях 9 м. фригидна. И скъсах от свирки мъжо :-). Тъй като не изпитвах оргазми нямах риск от напъни и тем подобни приумици на природата. Тъй че не говорете глупости на автора. Няма нужда нито да се настроиваш оротив жена си нито да рискуваш бебето. Носи я на ръце докъто е в тоя труден период. Ако тя те обича и не е тъпа ще го оцени. Ти предцени дали това ще е края на брака ти или ще устоиш и ще утвърдиш обичта към майката на детето си.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: c82d26cce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До номер 7... напълно сте права.... аз съм мъж на 54 с 30 годишен семеен стаж и 2 големи деца... секса свърши до първата бременост.... а от 10 години спим в отделни стаи... просто тя окончателно отказа секса... това е... чудо на чудесата... да не кажа ужас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: 411ec6215e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Ама как всички бързате да нападате жената. Това, че вашата бременност е била нормална и сте имали огромно желание за секс до последния ден е страхотно, но за съжаление не при всички е така. Аз се скъсах от повръщане и последното, ама наистина последното нещо, което ме вълнуваше в този момент е сексът. И да, по документи се водеше, че бременността ми е нормална, ама бях толкова изтощена, че щях да убия мъжа си ако в този момент настояваше за секс. За мой късмет имам страхотен човек до себе си, който не само геройски изтърпя тези 9 месеца киселото ми настроение, признавам си, на моменти ставах непоносима, но дори правеше всичко по силите си да ме облекчи с каквото може.
Така, че не знам какво сте ревнали против жената на автора. Отказвала му секс, боляло я... дайте сега да я изгорим на клада заради това! Темата е доста стара, но се изкуших да се включа защото написаното от мен се отнася не само до автора, а до всички мъже като него, които са чули от някъде, че жените ставали направо фурии по време на тези 9 месеца и щом тяхната не е така се вкарват в някакви филм. Не, никакви филми няма! Жените сме различни и е нормално телата ни да реагират различно на хормоналните и всички други промени свързани с износването и раждането на бебе. И вместо да подкрепяте съпругите и приятелките си в този толкова деликатен, да не кажа труден, период вие сте тръгнали да ги съдите, че не правели това, не правели онова, не искали секс и не знам си какво. Алоооо, да не мислите, че е шега работа да се износи и да се роди? Само не раждала жена или мъж може да си мисли, че то си ей така междудругото. Това си е доста голям стрес за организма и е нормално той да не реагира винаги както ни се иска.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 03d4450a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   до 44 никой никого не напада. просто някои хора ( жени) се раждат от майките си с вродена липса на сексуален екстаз...ей така си живеят, накрая си умират без да изпитват нужда да получават оргазми, което не ги прави втора ръка хора, много от тях са супер свестни и не заслужават никакви обвинения.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0fe3929bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Искам-да попитам можели да правя секс само в поза ездачка понеже коремчето ми е пораснало достатъчно и в нея ми е таи удобно?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: edd7c8027e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Ние до седмия месец правихме секс, но много внимателно и само анален. ж42

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b8f32d0097
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Авторе комплименти! Само заради спиране на секс по време на бременността на жена ти ще я зарежеш и ще я оставиш самотна майка! Не те ли е срам? Та детето е твое! Заради един тъп животински нагон! Ами постави се на нейни място! Може жената наистина да изпитва някакъв дискомфорт! При всеки е индивидуално!
Нямам думи на какво са готови тъпите мъже само заради единия тъп секс! Имай търпение още 5 или 3 месеца! Толкова ли не можеш сам да се масажираш? !
Нямаш ли ръце или си сакат? !
То а се нарича егоизъм! Помисли за нея!
Няма да стане добър баща и съпруг от теб! Горката женица! Ще остане самотна майка с дете! При сле се чете по форумите как жената била виновна за избора си и положението е което е! А себе си не гл датр! Защото е по лесно да обвиниш нежният пол!

Жената ще му роди неговото дете след дълга борба и желание да зачене оня щял да я изоставиш щот не му давала вътре и вънка! Животни като теб много! Боклуци!


Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4fb502e3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   И двете бременности, жена ми не правеше секс с мен. Трябваше сам да се оправям. Стига си мрънкал, а помагай на жена си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 807b524676
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Боже, колко глупости изчетох...
Две деца имаме, с първото секса беше във вихъра си до последния ден, не съм била по-разгонена в живота си. С второто, дали природата си знае работата не мога да кажа, но желанието ми беше на минимум, а и както се оказа в последствие не трябваше да го правим, заради контракциите и заради опасността да загубя бебето. Е, как мислите се е чувствал съпруга ми в тази ситуация?
Ми не е яко, но се случва понякога. И не, не можеше и аз да му направя кефа на него, защото от възбудата се появяваха контракции.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 308c0f5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Жена съм и когато забременях желанието ми за секс се увеличи многократно. Също така и на мъжа ми, оказа се че го възбуждам повече когато съм с корема. Не сме спирали да го правим, напротив секса пи нас се увеличи многократно. Девет месеца бяхме като полудели, с нетърпение го чаках да се върне а веднъж ме гледа през деня как мастурбирам на вайбър

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker