Не иска да прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска да прави секс с мен
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3342 пъти
Здравейте!

От 6 години имам връзка ако може изобщо така да се определи. 4 години бяхме заедно, а 2 години бяхме разделени заедно, но все пак и с различни хора. Решихме, че сме порастнали достатъчно, поговорихме за бъдещето и че искаме заедно да се борим и ето ни събрахме се. От около месец вече официално пак сме заедно.

Проблемът ми за някои може да не е нещо особено, но пък за мен има нужда от разясняване и разчитам на различни мнения и може би опит. Истината е, че не сме правили секс от около 2 седмици. В които сме се видели 3-4 пъти и в 2 пъти от тях е нямало и как особено да стане. Но въпроса не е в самият секс като секс, ами в желанието за правенето му повече. С този човек съм свикнала на постоянно желание и никога не съм била подлагана на сух режим да речем. Допреди 2 дни смятах, че заради миналото ни... което е доста цветно, ни е по трудно да се отпуснем един вид от инат кой да предприеме действието пръв(което е малоумно, но някак не ми е нормално да се бутам супер често като отчаяна).

Снощи реших да го попитам пак защо е така. Преди няколко дни каза, че не му било удобно техните у тях, и такива неща, ама това никога не ни е спирало преди, почувствах се като някаква разгонена тиин-ка. Кротнах се и чаках негово действие, нежен е прегръща ме, целува ме, но повече не, макар да се усеща че на юг расте. Снощи отговорът му беше че просто не му се прави секс, не че не ме желае или не иска, просто е в период в който не му се прави секс. Странно е защото такъв никога не съм го виждала, нито пък някога съм изпадала в такава ситуация. Убедена съм че с предните си приятелки се е спуквал. Не си представям да си с някоя нова в леглото и да не ти се прави секс. Затова и смятам че проблемът е в мен.

Но после попаднах на някаква статия, в която се говореше за депресия или стрес, напрежение. Реално имаше труден период, доста неща не му вървяха. Смени работата, защото старата фирма фалира, ще започва втора, отделно имаше проблеми и с колата. Но не е като и преди да не е мислил за финанси и материалните неща да са създавали проблем. Той казва сигурно остарявам. Замислих се че и може би от както го познавам или мах 1 година, не съм чувала за постоянно че му се спи или да се прозява, това ме дразни много защото го приемам лично, колкото и смешно да ви се стори, едва ли на някой ще му е приятно да му се прозяват постоянно и да искат да спят, айде това веднага след секс-сън, малко го схващам, нямаш сили за повече добре, но като цяло... Чудя се дали не е някакво физическо състояние, психическо или проблема е в мен. Вярно той най-добре знае може би, вярвам му за причините, но не ги намирам за нормални именно затова и се обръщам към Вас. Много ще съм Ви благодарна на каквито и отговори да ми дадете или мнения.

Благодаря!

П. С: Аз съм на 22, а той на 24.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: ed0ef38bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той не иска да те нарани, И проблема не е в теб. Нещо с здравето ще да е. Умора стрес и тн.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5abc4612b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чак сега разбирам какво съм причинявала на мъжете. Аз съм момиче на 23г и постъпвам като приятеля ти. Правя го, когато съм много угрижена, имам проблеми за който никои не може да ми помогне и трябва да ги реша сама и в такива моменти просто няма как някои да ме накара да правя секс. След време нещата се оправят, но мъжете не ме изчакват в повечето случаи. Може и при него да е по същия начин. Късмет.
/сладкишче/

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd78698453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е проблема на съвременните млади мъже-сексуална анорексия. Прочети повече по темата, тук има много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ceba36948e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може сега да има нова тръпка към теб, както в на4алото на връзката ви първия път, а и е минало само месец. Според мен няма за какво да се притесняваш, отидете за уикенда някъде само двамата. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker