Проблеми със секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми със секса
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4847 пъти
Пиша ви вече доста притеснена поради факта че с приятелят ми имаме проблеми със секса от няколко месеца. Аз съм на 25 г, а тои е на 27, заедно сме от 5 г и всичко вървеше сравнително добре до мемента, в който заживехме заедно.

Секса лека полека замря, като така и не разртах причината, отначало казваше че е защото не може да си намери работа. Аз проявих разбиране и не го притисках, знам че е стрес. И така работа си намери, а проблема все още е налице. Сега казва, че още не бил свикнал, все е изморен, заспива рано. Сигурна съм че не ми изневерява, просто няма кога, много рядко излиза сам.

Аз от своя страна не знам какво да направя, пробвах със секси бельо, разни нестандартни неща, но ефекта е само моментен. Опитах и да разговаряме, без особен ефект. Просто вече взе да ми писва, имам нужди искам отново да ходя задоволена. Обмислям вариянта и за любовник.
Ако някои може да даде съвет, благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee534e1aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прави си скречове.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b188913c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо да си търсиш любовник и да се вкарваш във филми? Просто скъсай и тръгни своя си път, явно не те желае като жена, може би и в неговата глава се въртят такива планове. Не вярвам да е само сексът, ти си знаеш, но обикновенно това е само последната капка, която прелива чашата.
Млад човек си, няма смисъл да пропиляваш живота си. Нима с този човек може да направите на тази база семейство? Какво ще е развитието на връзката ви? (или по-скоро до къде може да деградира тя? )
Приеми, че просто това не е било любовта, че е време да промениш живота си...
Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1772aa2dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи "проблем със секса". Не сте правили секс от "няколко" месеца. Или го правите всеки ден, но само по веднъж и т и се вижда малко. Ние не те познаваме така, че бъди по конкретна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: abf3715793
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами според мен няма място за притеснение, дай му време... аз така с моя приятел имаше период в който не правехме много често секс и той все си мислеше че си имам любовник, но нямаше нищо такова, просто някакъв период в който бях като в дупка нямах желание, незнам защо така се получава. Но мисля че не трябва да се притесняваш

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3877e249ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, да, и един мармот загъва шоколада в станиол :) Чакай си ти да отшуми във времето. Давай си му колкото време искаш. Все тая.
Същият проблем се получи и с нас, за съжаление, след като се ожених. Жена ми лека полека "се измъкна" от секса и нищо не помага. След 14год. семеен живот мога да кажа само едно: "Ястието което отказва една жена от секса е сватбената торта. "
Сега се радвам по-често на Великден и Коледа, че поне са по на често.
Успех и късмет
bobsixkiller

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3cb8a4af8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка просто той не есексуален. Съветът ми е, че подобни мъже при нормална сексуална жена, каквото и да правиш все са си такива. Тъй като имам горчив личен опит бих те посъватвала докато нямате деца да се поогледаш за друг. Пак казвам при положение, че си сексуална. Това със стреса и дупката е вятър работа. Може няколко дни или седмица и толкова. И то при изключителни случаи. Но ти си рашаваш - сексът е много важен и той до голяма степен допринася за трайността и хармонията на връзката. Иначе ще чакаш, ще отлагаш, ще се надяваш и един ден щехсе събудиш на 40, с две деци и любовник. Дано не ти се случи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9c3981612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   незнам хора и аз го имам същият проблем... а имам и 2 деца, докато ги нямахме правехме секс по 2 пъти на ден а сега ако ме огрее веднъй месечно направо сиая (((, опитвам се да съм много много активна но полза няма, все гледа да ме изпревари и да заспи преди мен, незнам какво да правя пробвах всичко, дори му събрах и багажа, но си е все същият, а не закаснява и постояно сме заедно няма как да ми изневери, в банята не се задържа дълго за да си мисля че се самозадоволява... помагайте моляви, приемам всички съвети...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker