Българките - по-темперамeнтни и сексуални от германките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Българките - по-темперамeнтни и сексуални от германките?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6037 пъти
Искам да питам мъжете какво мислят за българките- по- сексуални ли са от германките? В смисъл, по-горещи, по-темпераментни? Ако е така, лично на вас това харесва ли ви, или не? По принцип знам, че мъжете харесват горещи жени, но ако една жена е по-сексуална от мъжа си, това дали няма да е недостатък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2a97adfe72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, българките може би са като цяло по-темпераментни, но не и по-сексуални от германките. Аз съм българка, но всичките ми приятелки по едно време бяха германки.

Германките са еманципирани жени, за тях правото на секс, качествен секс, си е човешко право. Ако си харесат мъж, отиват, дърпат го в дискотеката и прекарват нощта с него, без да са к... ви в обществото. Винаги се омъжват за немци, но иначе ходят с всякакви турци, араби, италянци, чернокожи. Харесват тъмните и южняшки изглеждащи мъже.

Българките са поддържани жени, обличат се по-предизвикателно, защото такава е модата май (заради чалга културата, знам ли), но я ги накарай да се съблекат чисто голи в смесена сауна. Никога.

За германката голотата е нормална. Ако е здрава, тя се наслаждава на тялото си. Имат гърди, дори да са слаби, за което повечето българки могат само да мечтаят. Българката трябва да има перфектна фигура, за да се съблече на плажа, какво остава за чисто гола.

Падаме си и леко пуританки. (е, има и изключения, но като цяло...) Познавам доста българки, които нито правят свирки, нито анална да кажем и чакат винаги всичко от мъжа в леглото.

Харесва ми в германките, че имат повече самочувствие, знаят, какво искат и не са толкова фиксирани върху кантара. Поддържани и чистоплътни жени са, но не до крайности. Младите се обезкосмяват, но не са манячки като българките на тази тема. Светли са и нямат толква косми, може би затова.

Не ми харесва, че понякога самочувствието им не е оправдано и са станали не по-малко лоши от мъжете - събират бройки, подиграват се на някой мъж с по-малко достойство, по-малка кола, немаркови дънки, който не може да кара ски, няма шик iPhone и такива глупости.

Не ми харесва, че те поемат инициативата в дискотеките и клубовете, както и при всеки флирт. Направили са мъжете си пасивни, леко женствени, а ако видят хубава жена си забравят граматиката. Жените яко ги мачкат и унижават, което също не е за хубаво.

Общо взето - обратно са на българките, но по принцип темпераментът и сексуалността са си строго индивидуални качества, не са национални.

Българката си пасва добре с немец, ако той вземе да се отпусне, но германка с българин?
Никога.

Кой ще чисти, готви, пазарува? Тя си има по-важна работа... А - и почти никога не работи на пълен работен ден, има си мъж за тази работа! (мъжете ги издържат, при развод жените им всимат всичко, дори половината от пенсията, те своя нямат - нали не работят)

Българката е мъченица, подтисната жена. Мисля, че не и е в момента много до секс...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 09f4c17cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Българките сте изключително красиви, но за сметка на това сте к*рви интересуващи се само от парите. Също така по-голямата част сте изключително неспособни в леглото. Макар че сме в по-южни географски ширини във вас няма капка темперамент. Жените от западна Европа са много по-големи к*рви от вас, само че не се вълнуват от пари и правят секса за кеф. И макар и от север имат много много по-голям темперамент.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2aae0fd5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Може и да си прав номер две, но немците не питат немкините колко мъже са имали, а ако случайно това се случи и те кажат да кажем 20, мъжете не почват веднага, тя е курва и мен ме е гнис да я пипам, как може да е спала с 20 мъже. (За справка, се разтърси из темите в сподели. нет).

2. :"Също така по-голямата част сте изключително неспособни в леглото. " Поглрдни горната точка плюс: ако си лягаш с 17/25 годишни е нормално, тъй като нямат голям опит.

2:"Макар че сме в по-южни географски ширини във вас няма капка темперамент. " Малко мъже сте способни да иътърпите темпераментна жена, казвам го от опит.

2"само че не се вълнуват от пари и правят секса за кеф. И макар и от север имат много много по-голям темперамент. " От пари не се вълнуват, защото се обвързват според социалнияси статус, което ще рече, че мацка от мениджмънта даже няма да погледне и продавач да речем, както и обратното също е вярно. Не знам колко темперамент имат, обаче мъжете са не мъже в герамния, ако ти мислиш, че да те командват на ляво и на дясно е добра иддея, добре дошъл към ходещите след жените си с наведена глава мъже. А секса го правят за кеф, отново поради първата причина.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90fda51878
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Германките правят секс за удоволствие, а българките с цел облаги. С две думи германките са щастливи жени :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker