Голям клитор и окосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям клитор и окосмяване
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 15224 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13г. имам огромен проблем, ама той не е толкова голям колкото огромния ми клитор! Понякога се чудя дали съм момиче или момче, дори се плаша!! когато мастурбирам(доста често) е толкова голям че го хващам с два пръста:) толкова е огромен че баща ми го нарича "годзила" (питате се откъде го знае ами то ми е така още от бебе :) )
Прави ми проблем когато съм с гаджето защото прозира през гащите и това поражда съмнения у него за женственоста ми. Но имам и друг проблем не по-малък от клитора ми. Проблемът е над него - огромна вълна от косми.

Толкова са гъсти и дълги че се показват през късите панталонки и приятелите ми ме наричат ''йети''. Ужасно срамно е знам, но ми кажете какво да правя с "годзила" и "йети". Помощ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9ce9519d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Всеки е различен и уникален!
В това се крие красотата и разнообразието света!
Ако откриеш правилния човек, няма да се притесняваш от големината на гениталиите ти (това не е клиторът а така наречената "отпусната вагина". Можеш да коригираш порблема, като правиш упражнения за стягане и като редуваш на интервал от десет секунди стягане и отпускане на вагиналните мускули!
Окосмяването не е трудно решим проблем в днешно време са наложени толкова много методи като например: бръснене (нужни са ти самобръсначка, душ гел), кола маска (лентички за премахване на окосмяването), кола маска (в салон, най-ефикасния метод според мен), епилация (епилатор), лазерна епилация, фото епилация, депилатоарен крем! Порсто избери най-удачният за теб вариант и действай... слаед процедурата кожата ти ще е раздразнена за това я намажи с омекотяващ крем!

Glamour

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dbded864c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Баща ти скоро ли те нарече пак "годзила", защото ако е така, е много тъжно и жалко вместо да те заведат на лекар с майка ти, да ти се подиграват по този начин. Отиди на лекар-нека ти изследват хормоните. Космите са ти най-малкия проблем-има толкова много начини за обезкосмяване.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 106ef0e968
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отивай на консултация при ендокринолог, вероятно имаш проблем с андрогените или хипофизата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 828ba8d1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Сори, но баща ти е простак. А относно големината - как прецени, че ти е толкова "прекалено" голям? Да не си виждала на всичките си приятелки клиторите? ! А ако се ръководиш по порно филмите- значи много грешиш- там всички са с пластични операции на срамните устни. Ако не си забелязала и повечето мъже са с огромни пениси.
Има всякакви размери и форми срамни устни и клитори. Не се комплексирай за глупости, най-вероятно и неоснователни. Няма как от бебе да ти е така.
А окосмяването0 преди да си ги махнеш с каквото и да е било малко ги подстрижи с ножичка, да не са чак толкова дълги. Може да отидеш на козметичка да ти направи кола маска. Няма от какво да се срамуваш- те са свикнали да гледат голи жени. Друг вариант е сама в банята със самобръсначка, но внимавай да не се порежеш. Епилатор за там не ти препоръчвам. С лентички кола маска също може да пробваш, но самичка ще ти е трудно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ec51bc847f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   обръсни се и проблема е решен :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e58c125b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз също имам същия проблем със космите не с клитора. При мен обаче е по сложно аз като ги обръсна и ми се появява раздразнение на кожата и моя въпрос е как да го избегна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7d31950a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Кола маска си правете бе, кви са тея бръсначи? Да се стържиш през 2 дена и стават твърди и гадни! Въобще не сте в час

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 066fabed11
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

13.   Като се замисля малко аз харесвам наличието на големия клитор, но девойчето е доста малко. Ако се намират жени с подобни физически данни които желаят да си поиграем нека да оставят коментар с координатите си

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 360432d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   кола маска или лазарна епилация и проблема е решен, а що се отнася до клитора, той ти е спер, аз съм мъж и обожавам жени със силно изразени клитори. Тези жени повече ме възбуждат!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 360432d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ако имаш син ще бъде щастливец, ще има пенис над 20 см, така съм аз, майка ми е с огромен клитор, виждал съм и го като бях малък дори и набъбнал няколко сутрини, и ето родила ме е с 23 см пенис. В 85% от случайте майките предават гена си обикновенно на синовете, а бащите на дъщерите си. Не се притеснявай това е БОГАТСВО! Повечето момчета с големи патки са родени именно от жени с големи клитори! Ако няма жени с големи клитори край и на огромните патки! Нещата са свързани, но малко хора осъзнават това. Не случайно и доста мъже се визбуждат от жени с големи клитори, а то е точно на подзсъзнателно ниво - за по здрави и силни деца и особено синове!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker