Искам го, но се притеснявам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам го, но се притеснявам.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 7494 пъти
Здравейте, момиче съм и си имам приятел от около 6, 7 месеца всичко върви добре както и секса, него си го правим редовно по няколко пътя и сме опитали почти всичко, но преди няколко дни когато бях устанала в тях да спя и отново го направихме...

После бях изморена и легнах по корем а той понякога обича да ме гали, да си "играе като чичо доктор" ;дд и на мен също ми харесва.. той взе крем и започна да ме маже и от време на време ми го вкарваше в вагината и леко си го плъзгаше към ануса

По едно време ми вика искаш ли да опитаме нещо ново а аз го попитах -какво е то? той ми отговори -анален секс... и аз му отговорих не, но преди около 2, 3 месеца бях му споменала че искам нещо ново в секса и той ми го припомни.

После както си го плъзгаше ми го вкара, но не целия защото болката беше голяма! сигорна съм че ако беше го вкарал по на вътре щях да се разплача, но както и да е...

И така искам да попитам по-опитните как да го направим защото мене ме е истрах да не стане някое ГАФЧЕ... разбирате ли? и ако може да ми обясните как да започнем какви предпазни мерки да вземем и дали може да стане некой гаф... ще съм ви много благодарна! Също така дали може да се забременее ако свърши в ануса ми или непременно трябва да ползваме презервативи.
Извинявам се за правописните грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ac742bd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да ти помогна много, но всяка една жена знае, че от анален секс не се забременява. Можеш да използваш вазелин или някакъв лубрикант, за да стане по-лесно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dce4f03b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   2 часа преди да правиш анален секс си направи клизма. Можеш да си намажеш ануса с лубрикант, за да не боли толкова. Трябва да си максимално възбудена и отпусната и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвайте презерватив, защото:
1. Може предеякулационната течност или семенната течност да се стекат към вагината и така има опасност от забременяване.
2. Има определени микроби в ануса, които не можеш да изчистиш /то и не трябва/ и може члена на момчето да се замърси.
Също така НЕ мажете ануса с нещо различно от лубрикант, защото другите мехлеми разяждат презерватива и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменете презерватива, ако решите да правите вагинален секс, а преди това със същия презерватив сте правили анален иначе микробите от ануса ще се пренесат във вагината.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cb12d9291
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм чувала, че за да няма болка при анален секс трябва да се използва много лубрикант и че ако си по-възбудена, няма да те боли толкова :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6f0cab97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей! Първият ми допир с аналния секс беше сходен с твоя и да, беше ужасно.. След около 2-3 месеца с приятеля ми се бяхме отпуснали доста и решихме да опитаме.. направихме го и беше наистина невероятно.. ако стимулираш леко клитора си ще получиш умопомрачаващ оргазъм, от който всичко ще ти затрепери.. Ще ти дам няколко съвета, който да предприемеш дори и в домашни условия:
1. Около 1-2 часа преди секса се изходи по голяма нужда..
2. Вземи си от аптеката дамски душ (струва до 10 лв и е за многократна употреба) и някакъв интимен гел..
3. Измий хубаво ануса си отвън и отвътре (с помощта на дамския душ)
4. Готова си за анален секс.. :))
Не се притеснявай от анален секс не се забременява, освен ако мускулите на ануса ти са много отпуснати и не се свиват плътно (това обикновено се случва само при проститутките :D:D:D). Ако си се почистила добре преди това може и да не ползвате презерватив, а само лубрикант (препоръчвам ти Durex) или най-обикновен вазелин в кутийка :) Най-важното е ти да го искаш и да се отпуснеш и възбудиш максимално.. а приятеля ти може да те стимулира леко с твоята възбуда и пръстче отзад, за да те разшири леко и за да не те боли толкова при вкарването.. и нека започне внимателно- пръстче, главичка.. и т. н
Успех и дано му се насладиш максимално :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker