Ползвате ли презервативи ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ползвате ли презервативи ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 14246 пъти
Питам ви, защото моят приятел твърдо отказва и не мога да го убедя, че така е по-добре. Според него щом не искам да правя секс без презерватив значи му нямам доверие! Което за мен е абсурдно и съм му го казвала хиляди пъти, но отказва да се вслуша в мен. За него правилният начин е без.

А аз не искам да рискувам себе си, за да угодя на неговата прищявка! И намирам за егоистично да ме кара да пия противозачатъчни, които са все пак хормони, а той да не може да сложи една гума! Намирам го и за безотговорно към мен да държи и настоява на небезопасен секс и да ме кара всеки месец да се чудя дали нещо не е станало и да се притеснявам!

Вие ползвате ли презервативи? Толкова ли голям проблем са за мъжа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e7d3a1cbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами...
И аз преди държах да го правя само с презерватив...
Той се инатеше, после забременях и направих аборт...
Слерд дъжд качулка - сега не му позволявам да ме целуне, ако в джоба няма презерватив...
Да чукам на дърво, дано не се случва повече и всичко да е наред, някой ден искам бебе, просто не по този начин...
Пази се!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 26b634a2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами права си. Аз ползвам с мъжа ми вече 11 години само кондоми, нямаме проблем. Аз дори исках да взимам мини хапчето, но той не ми дава, за да на напълнея (вече не се напълнява), но както и да е.
Приятелят ти е леко егоист.

Има и мъже, които не се чувстват достатачно възбудени заради кондомите. Ако е един от тях, май ще трябва ти да се съобразиш.
Съвременните противозачатачни не са толкова силно дозирани и вредни. Те са по-сигурен начин за предпазване от нежелана бременност от кондома. Ако си пушачка обаче са противопоказателни.

Аз бих пробвала с противозачатачното, ако го понасям, бих продължила.

Не му давай да прави секс с теб под мотото „ще те пазя“ -няма такива сладки. Мъжът няма абсолютен контрол, по време на секса си изпуска сперма и можеш да забременееш.

За теб дилемата е кондом или противозачатачни. Другото - забрави!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0c20fec198
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   При браточведка ми е същото, само че на него не му ства с презерватив. Един ден започна да я сърби да има течение и какво мислиш че стана? оказаха се и двамата с някакъв вирус, той и изневерил когато била на море, просто защото ''бил пиян'' и не знаел какво става. Трудно го прие 1 година се лекуваха и не можеха да се изчистят накрая не знам как се оправиха нещата след като хвърлиха сумати пари за лекарства, но пак продължават да го правят без презерватив само че сега от 3 години е на противозачатъчни. Уж се бил променил, нямат сега никакви болести но не мога да я убедя, че трябва да ги ползват.
Аз имам връзка от 5 години и съм за презервативите. от къде да знам какво става като излезе през вратата? Моят приятел няма нищо против презервативите, правим го понякога и без, но това са много редки случай.
Няма как да убедя даден човек че презервативите не са нещо гадно и не нужно щом имаш дълга връзка с някой. Въпрос на разум и избор. Но в такива случай наистина си е егоистично да не се предпазваш, просто защото ти е по кеф без презерватив.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 40d20756e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И моят приятел не иска да чува за противозачатъчни, но не толкова заради външен вид, а заради цялостното влияние в/у организма, което явно не важи за приятеля на 2. Външният вид за него явно е най-важен. Каквито и да били дозите, не е хубаво да си пълниш организма с такива неща, а и самите мъже не искат. Създадено е хапче и за тях на експериментална основа, но не е довършено, просто защото мъжете не са искали да си влияят по този начин на организма.
Презервативите не са такъв проблем за всички мъже, просто твоят или не се замисля за последиците, или не му пука за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 26b634a2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   От 2 до 4

Не, приятелят ми не се интересува от външния ми вид само, твърди, че били вредни, че намалявало либидото при жената и такива неща.
Имал е преди доста години приятелка на противозачатачни, но от тогава доста са се променили нещата.

Аз никога не съм го правила без презерватив, вече сме от 11 години така, нещо ми липсва.
Решили сме да продължаваме, докато решим да имаме деца, а след това да заложим на спиралата.
Тя е забранена за нераждали жени.

Имам доста приятелки на противозачатачни - нито са напълняли, нито са се променили по някакъв начин. Лошото е, че някои от тях пушат, а това е много вредно.


Аз много обичам и грейфрути, а прочетох, че те били също вредни, ако взима жена противозачатачни.

Значи все пак, химията си е химия...

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bda5cc8c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като не иска да ползва презерватив му постави въпроса ребром или се жени за теб или се разделяте. Секс без презерватив не се прави, това е. Правил съм секс без презерватив общо 5 пъти през живота си и то беше за да създам трите си деца.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b1ac1e8cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не ползвам, но си имам постоянен партньор.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b793165eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   На 19 съм. Водя полов живот от 2 години, почти всеки ден и винаги е било без презерватив. При нас е друг проблема - нормалните презервативи са му малки, а живеем в малък град и щеше да е малко неприятно постоянно да купуваме от аптеката големи презервативи. :Д Отначало много ме беше страх, но с течение на времето се научих да му се доверявам и няма проблем. Просто се отпусни и не мисли за това, нали знаеш че каквото си мислиш такова става :д

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e7d3a1cbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 8, на моят мъж също са му малки, но Дюрекс Ултра Тин са много тънки и се разтягат повече :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c0d4204d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По добре да свиква с мисълта че ще е с презерватив :) И аз бях в същата ситуация и се разделихме, защото той не искаше да слага, а и ме зарази с гъбички от които не мога да се излекувам и до днес, а казваше че е чист :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cc2ba1da39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   И аз не ползвам но ние правим опити за бебче.. иначе му постави така нещата : или с презерватив или никакъв секс и това е!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b15dfdccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Водя полов живот от 23 години и да съм слагал презерватив 10-тина пъти. Презервативът е за страхливци, мижитурки и хора, които не знаят какво точно правят и с кого го правят!

Да правиш секс с презерватив е като да ближеш захар през стъкло.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f5b88ce90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Аз близо 2 години и половина правя секс без презерватив с постоянния ми партньор и да чукна на дърво, не съм имала проблеми с това.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 42f04743ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Номер 13 честито убедена съм, че имаш всички видове болести и зарази... със здраве да си ги ползваш.

А по темата... аман от безотговорни хора, ще кажа общо за мъжете ВИЕ ИЗПУСКАТЕ СПЕРМА и по време на акта, доста жена са забременели така, и тези с повечето бройки (и за тези с малкото де, никога не знаеш на какво ще опаднеш... ) след като го правиш без с всеки партньор си ДЛЪЖЕН да си направиш тест за всичко, дължиш това на бъдещия ти такъв. Не можеш да разнасяш напред-назад разни зарази, това не е шега работа.. Най-малкото едните гъбички, има жени, които не могат да се отърват от тях с години, но на вас не ви пука нали важното е да е БЕЗ презерватив, на вас да ви е хубаво, а после момичето да умре от притеснение...
А и противозачатъчните не са добър варянт ако момичето забрави за вземе някое хапче си до там, отново искаш, не искаш слагаш презерватива защото опасноста от бебе е много, много по-голяма... Тя трябва да ги пие ВСЕКИ ден, по едно и също време.. да не мислиш, че е лесно, а и те не са доживотни на определен период се прави почивка от няколко месеца, за да може организма да се възтанови..
Така, че авторке кажи на приятелят ти да се стегне и да не бъде такъв глупак, или ако не желае ти предлагам да си намериш друг по-съвестен.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 89b08313f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 12, за да водиш полов живот от 23 години, значи със сигурност си над 35 годишен. Но със сигурност ще ти кажа, че не ти отива на годините да дрънкаш подобни глупости, че презервативите били за страхливци и мижитурки. Хаххаа, как само от два реда се познава колко ограничен и необразован си! Това, че един мъж ползва презерватив е признак, че е разумен и отговорен, ако не за партньорката си (в случай, че е инцидентен контакт) то най-вече за себе си! Ти всеки път ли като си лягаш с някоя, знаеш каква е, с колко и какви е била преди теб и и искаш медицинско, за да се увериш, че няма някоя болест? ! А и ти сам си го написал накрая - ''Да правиш секс с презерватив е като да ближеш захар през стъкло. '' - просто на теб ти пука единствено за самото удоволствие. Само, че ако до сега не си направил без да искаш бебе на някоя или не си се заразил с нещо, бъди сигурен, че не е станало не защото си голям мъж.. всичко е до чист късмет явно при теб. Страхливецът си ти, защото те е страх, че ако сложиш една гума и няма да ти е такъв кеф... и ти си егоист като приятеля на авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca305cf9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   От една година съм заедно с приятеля си, правили сме секс без презерватив няколко пъти и въпреки, че той се контролира и свършва извън мен, пак умирах от притеснение да не се е изпуснал без да усети. Поговорихме, обясних му, че ще сме много по-спокойни и двамата, ако ползваме, и от тогава насетне не е имало път, в който да го правим без.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 40cd83f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Като по-малка бях много страхлива и без презерватив не съм си и помисляла. Но и момчетата като по-малки са по-неопитни и не могат да се контролират добре. Никога не съм водила безразборен секс, в смисъл за една нощ или с някой непознат от дискотека. Но то колко ли добре може да познаваш някой и след седмица или месец примерно? ! Въпреки това единствения човек, с който от първия път до ден днешен го караме без презерватив е сегашния ми приятел. Нито веднъж не сме слагали. Аз знам, че той е разумен човек, няма някакви болести, аз също. С презерватив изобщо не ме кефи. Вярно е че все едно ближеш захар през стъкло :) Не ми се е случвало гадже да ми каже няма да сложа презерватив. Ако аз искам се слага, някои и самички се сещат.
Иначе до авторката: имаше едно момче, гадже на приятелка, на което му падаше щом си сложи кондом. Може и твоя човек да има подобен проблем. Поговорете спокойно и му кажи, че не искаш без и точка. Не може да правиш компромис с такива неща. Не и в началото. По нататък ако вече нещата станат сериозни и си имате доверие, може да минете и на други методи за предпазване.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 17fe0e4a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Момиче, не излагай на риск собственото си здраве заради едното чукане. Помисли, този мъж ако държи на теб и връзката ви не би трябвало да се инати и да отказва презервативи. А ако забременееш "случайно" и той се изплаши и изчезне, или пък те зарази с някоя венерическа болест или гъбична инфенкция?
Имате ли си до такава степен доверие един към друг, че да му позволиш той да те пази. И даже не е въпрос само на доверие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b15dfdccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   №15, вместо да раздаваш квалификации, си помисли много добре от кога съществува човечеството и от кога се използват презервативите? Погледни и в Wikipedia ако нямаш представа. Същото е и с кондензираните храни, и с ГМО-тата, и с ваксините, и с още много други "благинки" на цивилизацията. Да не забравяме и че презервативът е единствения комерсиален продукт, който след подходяща реклама и промиване на мозъците (което при тебе очевидно е дало 100%-ов резултат) може да се натрапи при ВСЕКИ полов акт! Понеже останалите - лубриканти, виагри, играчки и т. н. са само за по-особени случаи.
Над 35 съм, от 15 години имам жена и две деца, а през тези години и 2-3 любовници. За твой ужас, и за ужас на другите капацитети тук, нямам никакво венерическо, простатно или някакво друго подобно заболяване.
Та ползвайте си със здраве презервативите! Давайте си парите за тях, и прехвърляйте на тях отговорността за здравето си, за това с кой сте и как го правите. Може и половите си органи да хлорирате преди/след секс за още по-сигурно. За всеки случай си направете и застраховка живот - така ще се чувствате още по-комфортно на този свят.
Пак помисли, включително и върху това - качествата, в които ме обвиняваш, дали пък не се отнасят за теб самата...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6ec39426f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Номер 19 - ти сериозно ли?

Хайде, да спиш с жена си без кондом - ОК, но с целия харем, ужас!
Горките жени - най-малкото са били неволно „конектнати“ що се отнася до гинекологичните си проблеми.
Нищо чудно да са се засичали при гинеколога си с едни и същи микроорганизми, разпространявали от мистър „Натура на к..ра“.
Браво, но ти защо караш кола, защо носиш дрехи от полиестър, защо живееш в къща, не в пещера? Всички тези неща са само изкуствен човешки продукт. Не отговаря на природосъобразния ти начин на живот.

Time to change

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b15dfdccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   N 20, сериозно! Дядо ти само с кондоми се е ..... И жените ми нямат геникологични проблеми, а една от тях е и медицинско лице.
Явно много сериозно са ви промити мозъците. Жалко за вас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6ec39426f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Дядо ми е спал само с една жена, номер 21, за разлика от теб. Навремето хората само за гинекологични проблеми са мислили - имало е войни, имало е проблеми с изхранването, имало е ниви за обработване.
Затова пък жените са живяли с 10- години по-малко от мъжете, докато днес е обратното. Навремето при раждане и всякакви инфекции се е умирало.
Прави си секс както и си искаш, твоя работа, но жените, които са били с теб са чиста проба ку-ку

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b15dfdccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   22, ти светила ли си му, че знаеш? Ела пак тук след 10 години да си прочетеш мъдростите.
А ако дядо ти наистина е спал само с една жена, и тя е спала само с него, то тогава и твоичкият сигурно ще спи само с теб, и ти с него. За какво ви е презерватив тогава?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 42f04743ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   За хора, които за заедно от дълго време и имат планове за съвместно съжителство и създаване на семейство много ясно, че няма да ползват, но е такива момченца на по 17 където не знаят каква работа им върши ама бързат да си го навират някаде и после момичета на по 13 с аборти, но ХММ.. ЗА КАКВО ЛИ СА ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ.. сигорно за да вредят на сърцето.. или туковиж ти докарали ИНФАРКТ, или менингит...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f149d7d41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Мъж съм на 32 и единственото нещо, което мога да кажа за презерватива е че убива голяма част от удоволствието при мъжа а и според коментари на партньорките ми има подобен ефект и при тях. Иначе, ако си нямате вяра е задължително да ползвате тази предпазна мярка и не само заради възможно забременяване ами по-скоро заради всички ония болести, които се предават по полов път.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5023218f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз съм с моя приятел от 4 години и допреди 2 месеца ''не знаехме'' какво е това презерватив, не сме имали ''изненади'' заради отсъствието на кондома... Само че реших, че пълното ми удоволствие ще е тогава, когато съм на 10000 % сигурна къде, кога, как и защо.. :) Отначало той също много се дърпаше и не искаше, но намерихме точния модел, който доставя удоволствие и на двамата, а именно Durex Ultra thin. Сега сексът ни е напълно пълноценен и спокоен и за двамата.. но от мен приеми един съвет-наистина без презерватив усещаш всичко по уникален начин, но пък дали си струва, след като всеки месец ще се притесняваш.. заложи освен на удоволствието и на сигурността и както казах ще усетиш секса в пълния му блясък! :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 76e75636cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   напълно съгласен с 25
Презерватива е задължителен докато нямаш сериозен партньор (3-6месеца 1 година не е сериозен) За мен е сериозен този с който си решила да останеш за винаги, но си била с него не по малко от 2-3 години.
Съвсем нормално е да правиш секс без презерватив с човека с който смяташ да изживееш живота си и да имаш деца.
А относно забременяването от секса без презерватив...
Ако си с мъж който знае как да те пази шанса е по-малко от 1%
До номер 14 ти кво си мислиш че от 100 сперматозоида може да се забременее много лесно ли. Забременяването не е така лесен процес, като започнете да си правите бебета ще разберете колко много сперма ще се разлее докато се нацели най- подходящия момент за забременяване. Има сумати фактори за забременяване и трябва да си голяма касметлийка да замременееш по този начин описн от номер 14.

Относно гъбичките - те не са продукт само на безраборният секс и не това е единствената причина за появата им

Относно противозачатачните полезни са за жени с проблемен цикъл и поликистозни яйчници, но не трябва да се пият безразборно.
Това, че ще ви пораснат мустаци или че ще станете 100 кила е мит. Това не са хапчетата които са пили майките и бабите ви.

Това е от мен не ми се обяснява повече

който иска да ме чете...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca305cf9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Напълно съм съгласна с номер 27. Ние с моя приятел също ползваме Durex Ultra Thin и сме много доволни. Те са най-тънките от серията и създават голяма чувственост. Усещането е почти същото като при секс без презерватив. И наистина, заради удоволствието да го правите без, не си струва да тръпнете всеки месец дали случайно не сте забременели.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dec776aba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   5 години правих секс БЕЗ презерватив с приятеля си - нито съм забременявала, нито съм имала някакви здравословни проблеми.
Сега съм от 4 месеца с друг човек вече и пак така. Не знам какво толкова се шашкате. Ако си имате доверие, защо не? Освен това не се забременява толкова лесно, хаха :)

Момиче на 24 :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 930b3b5547
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Аз харесвам много Durex Elite

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7f39372841
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Аз не смятам, че някога ще позволя на мъж да ме „пази“. Не ме интересува дали удоволствието от секса е по-голямо, когато е без презерватив. Здравето ми е много по-важно от някакво удоволствие. Не мога да рискувам да забременея нежелано или да хвана някоя болест, само заради 20-30 мин. удоволствие. Ако аз или приятеля ми нямаме презерватив под ръка и аз не се пазя по никакъв друг начин, няма да му дам да ме пипне. Не съветвам хората да правят секс без предпазни средства, защото има много жени, които са забременяли от метода „на доверие“. Момичета, не се доверявайте на мъжете да ви „пазят“!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 68a5b5f346
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Подкрепям номер 32 :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5023218f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Номер 32 извинявай ти момиченце на 15 години ли си??? Мислиш ли, че забременяването става толкова лесно.. хоп една капчица и вече наду корема. Мила образовай се малко, оплождането не е толкова лесен процес. Има жени, които правят секс 2-3 месеца, празнят се в тях и пак не забременяват. Така че не говори като не знаеш за какво иде реч! Напълно подкрепям тезата, че ако имаш безразборни връзки трябва задължително да си с кондом, но защо като имаш сериозен приятел не му доставиш удоволствие! Това твоето си е чиста параноя, не знам изобщо дали изпитваш оргазъм и удоволствие от секса, като си си втълпила мисълта, че ще забременееш дори от въздуха! Прост народ! :Х

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35cfac7afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Аз съм на 22 години и ще ви кажа, че някои жени сте много долни! Имам приятелка от 3 години и тя мрази презервативите, защото не и било кеф и почнахме да го правим без, , и 2 години и половина никакъв проблем, до преди 3 месеца, когато тя нарочно ме прекара да свърша в нея, , и честито вързан съм отвсякъде, , замина ми младостта... ще ставам баща, защото и за аборт не иска да чуе...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a8d15eaad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   34, знам, че не се забременява толкова лесно, но всяка жена е различна. Някои забременяват много лесно, а други с години не могат. Не мога да знам от кой тип съм. Както казах преди - няма да си рискувам здравето, правейки секс без никакви предпазни средства /презерватив, противозачатъчни и др. /.
Номер 32

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5023218f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Номер 34/36 аз съм от този тип жени, които 4 години и половина правеше секс без презерватив, разчитайки единствено на приятеля ми да не се изпусне.. и да нито 1 път не съм забременявала и не съм лепвала нищо срамно.. Така че това е просто излишна параноя твоето.. Може да си ''развалиш'' здравето единствено ако се е*еш наляво и надясно като пуснато куче, но пък 1 път поне да не направиш твоето и на приятеля ти удоволствието ще е много егоистично от твоя страна :)
From number: 32

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5f97484d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37, и аз съм така, а годините при нас са над 10. Нито сме боледували, нито е имало нежелани бременности. Разбира се, не сме имали сексуални контакти с други партньори, което според мен, би представлявало много по-голяма опасност за здравето ни.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 68a5b5f346
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   До номер 35: Как така те е "прекарала" да свършиш в нея? Да не би да те е лъгала, че пие противозачатъчни?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a22cecf69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Ох, не знам, но просто не смея да правя секс без предпазни средства, а и приятелят ми също държи на тях :). Не искаме да рискуваме да ставаме родители на по 20 г., а и + това една кутийка презервативи струва най-много 4 лв., а един аборт над 200 лв., а за разбитата психика не искам и да мисля. Много жени не могат да забременяват след аборт. Не искаме да си докарваме такива проблеми.
Номер 32

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 91dc34b685
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Оф, пак ли се джафкате за гуми... Явно в тая тема пишат само жени, което си личи дори само по "насоката" на изказаните мнения.

Мнението на 12/19 е много разумно, личи си, че е зрял човек с опит. Напълно го подкрепям!

Мисля, че всички много смесват нещата и всеки съди по собствения си опит и по половия си живот. Разбира се, че при случайни забивки тук и там ще се ползва презерватив! Първите няколко седмици и евентуално месеци също. След това ако не си пълен кретен не би трябвало да е проблем да прецениш човека срещу себе си и да видиш дали може да му имаш доверие или не. номер 28 намеква, че трябвало 1 година да сте заедно, е силно преувеличено, поне в това отношение хората ли личат бързо. Иначе съм съгласен с номер 28.

А вече ако гаджето ти е от типа на номер 3 "от къде да знам какво става като излезе през вратата? " - тогава вече е друг въпрос. Като си знаеш с какъв/каква си се забъркал, ще си правиш сметката. Но аз не разбирам как може да бъдеш 5 години с някого, както твърди номер 3, и да не знаеш какво прави като излезе от вратата? ! За ква връзка си говориме?

Във всеки случай това на номер 2 да си женен за един човек от 11 години и да го правите само с кондом е пълна простотия! Просто не ми го побира акъла. Само правите оборот на производителите на презервативи и нищо повече! А ако си мислите, че така разбирате какво е усещането да правиш секс... пф...

Номер 32/36 и т. н. - ти имаш психологически проблем. Щом не може да се отпуснеш с партньора ти, ако няма презерватив, значи проблемът ти е съвсем друг. Ако дотолкова нямаш доверие на партньора си, че не може да "позволиш" да те пази, значи нещо куца или между вас, или в самата теб. С кондома само си "купуваш" спокойствието, нищо повече, не решаваш нищо. Лекуваш симптома, а не причината.

Като цяло мога да кажа - истината е в секса без презерватив, но той не е за "малки деца" (образнзо казано, нямам предвид само ученици), а за хора, които знаят какво правят. Който не се чувства сигурен, да ползва презерватив, но и да работи паралелно над взаимното довере, увереността и "възможностите" си (за мъжете), защото в противен случай се превръща в доживотна касичка на кондомните производители.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7919bd44af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Презервативите са удачни ако нямате редовен секс или често сменяте партньорите.
Ако имате постоянен партньор и не си кръшкате не виждам защо да се лишавате от удоволствие. Много по-хубаво е да почуствш мъжа във вагината си, члена е топъл, твърд и в същото време нежен и мек, голяма част от това се губи дори с най-тънкия презерватив.
Аз съм имала 2 дългогодишни връзки (5+ години) в които не съм ползвала. Винаги съм разчитала единствено и само на себе си за противозачатъчните. Съвременните хапчета са много добри, не предизвикат косми, дебелеене и други подобни. Даже за мен бяха полезни, като бях млада цикъла ми варираше между 23 и 46 дена, лекар ми препоръча хапчета и се регулира. Сега не пия и пак ми е редовен (28 - 30 дни)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 40d20756e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   34, Никой не ти казва, че се забременява лесно, въпросът е, че има вероятност. Тази, които правели секс с години- нали точно това е идеята на малката вероятност- рискуваш, правиш секс 100 пъти или колкото и да е, а белята става 1 път. Това, че до сега не сте имали проблеми абсолютно нищо не означава.
Противозачатъчните можете да си ги пиете мъжете, въпреки че така и не сте поискали, затова и не се е стигнало до производство, въпреки че може да се направи.
Относно коментарът, в който се питаше от кога се ползвали презервативи- не зная точно от колко века(което на фона на историята ни наистина е малко), но преди са ползвали черва.
На мен ми е достатъчно да зная, че има вероятност. Наистина дори и с изпразване вътре, тя не е голяма, но какво от това? Може да се случи винаги, колко от вас мислят, че е няма да се забременее ако се прави без предпазни средства, ако се свършва вътре?
Интересното е, че точно хората, които си рискуват здравето, говорят как другите били прости.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 85789155af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Не! Имам пълно доверие в приятеля си, заедно от достатъчно време, и двамата сме здрави и сме свикнали един с друг.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a3738231a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Да ви кажа честно от 16 годишен до към 18-19 го правих без, но приятелката ми пиеше контрацептиви по някаква друга причина, нещо и ги бяха изписали, та се възползвах от случая и без презерватив. Сега не смея както някой по-горе каза момиче да целуна ако нямам презерватив. Страх ме е да не и направя някое бебе и тя да ме върже на каишка... Отделно болестите.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 35cfac7afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Ми повече от две години при мен няма проблем, защото си свършвам когато аз реша, а относно въпроса към мен на номер 39... "Просто не се помести и ме дръпна към нея когато реших да си свърша работата... и не мога да си обясня защоооооо... ме прекара така....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 548e1ef5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   До 35 пич мисля че приятелката ти те е вързала да гледаш чуждо дете. Незнам дали става толкова лесно от един път ама така изглежда. Имал съм подобен опит и да ти кажа не беше много приятно накрая

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce6f3c8a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   №35 Към такова момиче нямаш никакво задължение. Нито законово /няма доказателство, че е бременна от теб/ нито морално /тя не е проявила морал към теб/. Не признавай детето докато не получиш ДНК експертиза. Не се жени за нея цял живот ще те изнудва по такъв начин. Това си е изнудване. Ако детето се окаже с твоя ДНК плащай й издръжката и да се оправя.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca305cf9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Ползвайте си презервативи, наслаждавайте се на секса с любимия човек и не мислете за непланирани деца и болести.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 35cfac7afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   47 едва ли е така прекалено добре я познавам и хиляди пъти съм я тествал на къде кънти, , явно разсъждава малко по по детски и си мисли, че така ме вързала, това е за мен единственото логично обяснение... макар, че е твърде тъпа причина.... то "ДНК" се направи със сигурност, въпреки доверието ми! Но относно темата мой съвет е, ползвайте, че не знаеш на другия какво може да му се врътне в главата, при нас мъжете, вариант да се отървеш без да искаш няма, трябва си пълен левак, всичко се контролира кога да приключи, а тогава и всички са доволни, НО по време на акта се изпуска малка част секрет, която е съвсем минимална и в него наличието на спрематозоиди е нищожна, и няма как да забременее девойката, ама ако я хванеш в овулация може да стане гаф.... абе при всяка жена и мъж е различно, зависи от организма, някои жени хващат много трудно, а други твърде лесно, някои мъже изпускат много здрави сперматозоиди и стигат лесно и бързо до яйцеклетката, други не... ;)... относно болестите ако е наистина сериозна връзка няма да има такава опасност и мой съвет е винаги преди да пробвате без, отидете и с направете по едно изследване, че после може да ви коства много!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5023218f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   43 според мен и тебе те гони същата параноя като 32.. стегнете се малко или ходете на психолози да ви избие тези проблеми, защото за мен вие си правите секс дето се вика ''само за спорта'' :D
От номер 34 :))

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker