За аналния секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За аналния секс
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 17204 пъти
Здравейте!
Значи приятелят ми настоява за анален секс незнам защо но просто си го иска по негов начин.
И на мен ми хрумна възможно ли е ако съм ходела скоро до тоалетна по голяма нужда да му устани нещо по пениса.
Знам че може да прозвочи смешно на разбиращите но съжелявам. Ако може да ми помогните защото найстина се нуждая от отговор на този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: dc69f0ee8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, аз така и не успях да го направя този вид секс, макар да съм вече на 26. Опитахме, но болката беше неистова за мен! И аз се реших, за да зарадвам приятеля си, но те съветвам да не го правиш и ти само заради това!
Бъди сигурна, че го правиш за себе си, ако ли не, ще е само един компромис с теб самата (при това доста болезнен)! Аз не съм се отказала категорично, но за сега няма желание! Погледни го от тази страна - нека ви остане нещо неизпитано за времето, когато стандартните неща вече ще са скучни!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9becc29417
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По скоро е възможно да му остане нещо ако НЕ си ходила до тоалетна затова е препоръчително преди анален секс предварително да минеш през WC и то няколко часа преди акта! Иначе няма нищо обезпокоително ще ти бъде готино гаранция!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: ad8f4443e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да ти кажа даже е препоръчително да ходиш по голяма нужда преди това, за да не ти е пълно червото ;) Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d84dd7797c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Задължително приятелят ти да е с презерватив. Има опастност да си лепне такава инфекция на пикочните пътища, че месеци да не може да се оправи!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: cf97b4a603
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да задължително да го прави с презерватив ако иска анален секс иначе е много рисковано... Иначе би трябвало да минеш през WC, а колкото до болката има мазила дето отпускат мускулите и няма да те боли толкова много. :) вазелин

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7e8f1d0b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   АНАЛНИЯТ СЕКС

Аналният секс продължава да бъде най-голямото табу в историята на секса. Въпреки това милиони жени и мъже по света го практикуват и извличат от него неповторимо удоволствие.

Табуто около аналната еротика възпира много хора да изследват сексуалната употреба на ануса и ги лишава от един източник на приятни и интензивни усещания, които могат да бъдат много възнаграждаващи и понякога незаменими за изживяването на оргазъм. Надявам се с информацията, която ви предлагам, да развенчая някои митове, свързани с аналния секс.

Проникването на пениса в ануса не е единствената и най-практикувана форма на анален секс. Има много начини за еротична стимулация на ануса. Най-честите техники включват докосване на аналния отвор по време на мастурбация или притискане на ануса на партньора по време на полов акт или орален секс. Някои хора харесват проникването с пръст и леки въртеливи движения в аналния отвор, други предпочитат вкарването на дилдо (цилиндричен прибор за сексуална игра, най-често с формата на еректирал пенис) или вибратор в ректума. Много мъже, включително хетеросексуални, харесват тази форма на на анална стимулация.
Друг вид анална стимулация е орално-аналният контакт, познат като риминг – единият от партньорите докосва с език или устни ануса на другия, което може да включва още проникване с език, всмукване с устни и пр. За някои хора това звучи отблъскващо, но други изпитват удоволствие да дават или получават такъв вид ласки.

Проникването в ануса не е болезнено, ако се прави правилно. Убеждението, че аналното проникване е непременно болезнено, е често срещан и вреден мит. Болката в която и да е част на тялото означава, че нещо не е наред. Същото важи и за аналната област. Поради високата концентрация на нервни окончания в тази област, анусът – ако към него се подхожда неправилно – може да бъде източник на неимоверна болка, но може да бъде и източник на огромно удоволствие.
При всеки опит за проникване в ануса аналните мускули се свиват инстинктивно, сякаш се отбраняват срещу проникването. Болка може са се почувства, ако партньорите не изчакат тези мускули да се отпуснат. При достатъчен натиск мускулите ще позволят проникването, но за да се извлече максимално удоволствие от аналната стимулация, е необходимо пълно избягване на болката и на евентуално физическо нараняване. “Пасивният” партньор трябва да може да каже “не”, докато не се почувства готов играта да продължи.
Аналният отвор е заобиколен от два мускула, които се наричат сфинктери и работят независимо един от друг. Можете да ги усетите, ако вкарате пръста си 1,5 см в ануса и притиснете настрани – между двата сфинктера има не повече от половин сантиметър разстояние. Външният сфинктер се контролира от централната нервна система, както мускулите на ръката например, т.е. можете да го свивате и отпускате волево.
Вътрешният сфинктер е различен. Той се командва от вегетативната нервна система, която контролира такива телесни функции като дишането и сърдечния ритъм. Именно този мускул се свива автоматично, дори когато “пасивният” партньор се опитва да се отпусне. С редовни упражнения обаче (например вкарване на пръст или подходящ предмет в ануса, докато сте под душа) можете да се научите да упражнявате волеви контрол и над този мускул.

Аналната стимулация доставя различни видове удоволствие. Най-висока концентрация на нервни окончания има около самия анален отвор. На това място стимулацията с пръст е особено ефикасна. Вкарването на пенис или дилдо по-навътре в аналния канал и ректума е източник на допълнителни усещания. По-външната част на ректума, както вагината, е снабдена с няколко нервни окончания, докато вътрешната част реагира главно на натиск.
Някои хора харесват усещането за натиск и пълнота в ректума, стига то да не произтича от позив за дефекация. То е особено приятно за любителите на аналния фистинг, вид анална игра, при която в ректума могат да бъдат вкарани няколко пръста или дори цялата ръка и китката. При мъжете допълнителен източник на удоволствие е простатата, която се намира на десетина сантиметра навътре точно зад ректалната стена откъм предната част на тялото и може да бъде масажирана с пръст, дилдо или пенис. Също така основата на пениса, поради близостта си с аналния отвор, се стимулира индиректно от почти всички видове анална игра. Не на последно място, аналното удоволствие може да бъде и психологическо. Табуто около аналния секс подхранва тръпката от “забраненото”. Най-честата асоциация, свързана с аналния секс (че е нещо мръсно!), може да се превърне в източник на чувствена и перверзна наслада. Други пък възприемат ануса като тайно, специално място и в този смисъл споделянето му с партньора е акт на близост и отдаване.

Аналният секс не е непременно акт на доминиране и подчинение.
Представата за доминиране и подчинение, свързана с аналния секс, е широко разпространена. Без съмнение вина за това има убеждението, че проникването в ануса причинява болка. Разбира се, много хора изпитват огромна възбуда именно от садо-мазохистичните си фантазии за аналния секс. Мисълта, че се подлагат или подлагат партньора си на такъв “унизителен” акт е страхотна тръпка за тях. Не трябва да се забравя обаче, че действителната физическа анална болка може да създаде проблеми.
За други хора представата за аналния секс като унизителен пречи на удоволствието, което иначе биха изпитали от него. За тях решението би било да се научат да възприемат аналния секс като приятна еротична игра, вместо като акт на подчинение и унижение.

Аналната стимулация може да доведе до оргазъм.
Една малка част от мъжете и жените могат да достигнат до оргазъм чрез анален секс без директна генитална стимулация. При жените това вероятно се дължи на свиването и отпускането на тазовите мускули, а понякога дори само на силната сексуална възбуда от аналното проникване. При мъжете без съмнение играе роля стимулирането на простатата и основата на пениса.
Аналният оргазъм обаче е по-скоро изключение. Повечето хора се нуждаят от директна генитална стимулация, за да стигнат до върха.

Влагалището и ректумът имат различна анатомия и физиология. След като половият акт може да бъде вагинален или анален, много хора смятат, че за проникването в ануса важат същите правила, както и за проникването във влагалището. Макар че и двете места са покрити с лигавица и имат способност да се разширяват, те са качествено различни.
Ректумът, за разлика от влагалището не е прав.
Непосредствено след късия анален канал, който свързва ануса с ректума, последният прави извивка към предната част на тялото и по-нататък още една в обратна посока – в някои случаи почти на 90 градуса. Затова рязкото вкарване на предмет в ректума може да нарани и дори да пробие ректалната стена.
Неразумната игра с много големи предмети или такива с остри ръбове може сериозно да нарани аналните мускули и да доведе до инконтиненция – състояние, при което сфинктерът не се затваря напълно. От друга страна, твърдението, че честият анален секс крие подобен риск, е несериозно и неоснователно. Аналните мускули са много еластични и лесно възстановяват нормалното си състояние дори при значително разтягане, стига да се извършва внимателно и да не причинява болка.
Ректумът не произвежда собствена “смазка” както влагалището, а само незначително количество слуз. Поради тази причина аналният секс задължително изисква използване на лубрикант. Препоръчителни са лубрикантите на водна основа (виж Bioglide, Flutschi в раздел Секс-аптека), тъй като те, за разлика от всички останали смазващи средства, са съвместими с латекс и силикон – материалите, от които са изработени повечето секс-играчки и презервативите. Една голяма част от играчките, предназначени за вагинална стимулация, крият известни рискове, ако се използват анално. Дилда, вибратори и други предмети, които нямат широка основа или не могат да се държат стабилно с ръка, могат лесно да бъдат засмукани в ректума. Най-подходящи за анална игра са специално предназначените за тези цел анални тапи (butt-plugs) и вибратори.

Аналният секс изисква съобразяване с определени хигиенни изисквания.
Най-честите притеснения около аналния секс са свързани с хигиената. Те са по-силно изразени при “пасивния” партньор, който се страхува, че може да отблъсне другия, ако нещо “се изцапа”. Любителите на аналния секс, които по-често играят активната роля, рядко имат такива притеснения – те така или иначе са наясно с биологичната функция на това място. В основната си функция ректумът представлява отходен канал за фекалните маси. Те обаче не се складират там, освен непосредствено преди дефекация. Така че по принцип ректумът остава празен до следващата дефекация. Все пак малки количества могат да останат там. За да се сведат до минимум хигиенните неудобства, най-доброто средство е аналната промивка (клизма). Половин литър хладка вода, вкарана в ректума с помощта на дамски душ (който се продава във всички санитарни магазини, заедно с по-малък накрайник за ануса), е едно оптимално решение за начинаещите. Ако за едни чистотата е задължително условие при аналната игра, за други фантазията за нещо “мръсно” увеличава удоволствието от акта и съответно аналният душ се обезсмисля. Също така промивката увеличава чувствителността и дразнимостта на аналната лигавица, поради което е препоръчително да се прави няколко часа преди аналния контакт.
Моята препоръка е да се доверите на субективното си усещане дали сте изпразнили ректума си напълно при последната дефекация, а също така можете да “сондирате” с пръст, докато сте под душа например. Ако се натъкнете на остатъчен материал и това ви притеснява, най-добрият начин е да го отстраните чрез промивка.
При всички случаи клизмата преди анален секс има повече естетическо, отколкото хигиенно значение, тъй като ректумът не може да бъде напълно изчистен от естествената му бактериална флора, която може да причини инфекция при попадане в устната кухина и особено във влагалището. Поради тази причина използването на презервативи и старателното измиване на “инструментите” при редуване на анално и вагинално проникване е задължително дори при много доверени партньори.
Рисковете от необезопасен анален секс без съмнение са много високи, но не трябва да се абсолютизират. Един кубически мимиметър човешка слюнка съдържа 10 до 100 милиона микроорганизми. Количеството микроорганизми в ануса е значително по-малко. Бактериите, които се намират в ануса на здравия човек не са опасни в устната кухина в количествата, които могат да попаднат там при риминг например. Някои налични бактерии обаче могат да предизвикат сериозни вагинални инфекции.
Също така има бактерии, които не представляват опасност в малки количества, но оставени върху неизмита секс-играчка или ако попаднат в контакт с храна, могат да се размножат до опасни размери. Освен това всички стомашни инфекции – бактериални и вирусни – се предават лесно чрез орално-анален контакт.

Аналният секс може да бъде абсолютно безопасен, дори полезен.
Табуто около аналната еротика се затвърждава от почти всеобщото убеждение сред лекарите, че аналният секс е задължително опасен. Истината е, че аналната стимулация не крие никакъв риск от физическо нараняване, ако партньорите не толерират болката, никога не използват сила и не употребяват упойващи и обезчувствяващи вещества. Всички останали рискове гравитират около болестите, предавани по полов път. Всички от познатите полово предаваеми болести – гонорея, сифилис, херпес –могат да засегнат ануса. СПИН допълнително усложнява нещата. HIV-вирусът може да премине от семенната течност или кръвта на заразеното лице в кръвния поток на сексуалния му партньор чрез микроскопични наранявания на ректалната тъкан по време на аналния акт. За да се избегнат тези рискове, аналният секс трябва задължително да се практикува с презерватив, а орално-аналният контакт с латексова преграда. Разбира се, при моногамни връзки между двама здрави партньори рисковете са значително по-малки.
Аналният секс не само може да бъде напълно безопасен, ако се практикува разумно, но може да има и благотворен ефект върху човешкото здраве. Хиляди мъже и жени с хронични анални проблеми са подобрили здравето си, подлагайки на съмнение негативните си нагласи към тази зона-табу от човешката анатомия. Никоя част от човешкото тяло не заслужава да бъде пренебрегвана – особено когато може да носи толкова радост и удоволствие.


5 мита за аналния секс
Измежду всичките видове сексуално общуване, аналният секс е най-неразбраният. Въпреки факта, че една на всеки четири жени е склонна на анален секс, практиката си остава табу. Много жени се въздържат да експериментират с аналния секс, поради многото митове и погрешни схващания, свързани с практиката.
Но щом веднъж научите правилните техники, лесно ще разберете защо аналният секс може да бъде доста приятен. Анусът е наситен с нервни окончания и е една от най-чувствителни ерогенни зони. Натискането, масажирането, и други начини за стимулирането му могат да предизвикат истинско удоволствие. Истината е, че някои жени могат да достигнат до оргазъм само чрез анално стимулиране. Тук можете да намерите отговори на най-често срещаните неясноти относно аналните удоволствия.

1. Анусът е мръсен

По-рано в нашето детство са ни учили, че анусът е мръсен и не трябва да се докосва. Обилното измиване на ръцете след случайно докосване на тази област изглежда стряскащо. Може би сте чували подобни мнения и за вагината, но разбира се стимулирането на тези части от тялото несъмнено може да предизвика редица приятни усещания.

С редовна ежедневна хигиена, анусът е толкова чист, колкото всяка друга част на вашето тяло. Той не съдържа своята естествена бактерия, и въпреки това (за да избегнете нежелани инфекции) не трябва да пипате вагината, ако преди това сте пипали ануса си

2.Аналният секс е болезнен.

Аналният секс не би следвало да е болезнен. Ако боли, значи правите нещо не както трябва. Ако научите правилната техника, преди да започнете да експериментирате, може да ви се стори доста приятен.

Тайните към приятния анален секс са отпускането, използването на лубрикант и достатъчната информация. Анусът е тръба, дълга около 3,5 см. и заобиколена от два пръстена мускули. Единият пръстен, външния сфинктер, е под ваш контрол. Другият, вътрешния сфинктер, се свива автоматично, когато нещо влиза във вашия анус. Отпускането на външния сфинктер, ще направи аналния секс по-лесен и по-приятен. Вашият анус не произвежда своя собствена естествена течност, така че използвайте лубриканти на водна основа за по-голямо удоволствие.

3.Аналният секс е вреден и нездравословен.
Много жени смятат, че аналният секс ще причини хемороиди, сцепване или скъсване. Някои дори се страхуват, че няма да могат да се въздържат и ще прекарат остатъка от живота си с памперси. Приятният анален секс не може да причини вреда на вашия анус или ректум. И ако вашият партньор не страда от инфекции, които да се предават по полов път, спермата му не е вредна за вашия ректум.

Ако не сте сигурни за това, дали вашият партньор страда от болести предавани по полов път, използвайте презервативи от полиуретан или латекс по време на аналния секс. Избягвайте презервативи със спермициди - може да предизвикат дразнене на ануса и ректалната тъкан.

4.Аналният секс е извратен и неестествен.
Аналният секс е бил общоприета сексуална практика от векове. В някои култури, жените се съгласявали на анален секс с техните мъже-партньори с цел да запазят девствеността си. Вие трябва да решите сами за себе си кое е естествено. Ако не се чувствате приятно по време на анален секс, не го правете! Вие сами решавате какъв вид секс да правите.

5.Аналният секс е приятен само за хомосексуалистите.
Дълго време смятан за чист хомосексуален акт, аналният секс е приятен и за много хетеросексуални двойки. Той е просто друг начин за сексуално удоволствие и няма връзка със сексуалната ви ориентация.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c67e186193
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ми е ясно винаги едно защо трябва аналния секс винаги да се прави с презерватив за да не се хванат болести като правя анален не го правя вагинално тогава каква опасност има за да хвана болест след като го правим анално, като го е сложил в ануса вече не го слага във вагината моля някой който е запознат да ми пише много ви моля ще ви бъда благодарна.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 008d13c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пише ти една заклета фнека на аналния секс. От него оргазмът ми е невероятен и по дълбок от колкото при вагиналния секс. Напълно възможно е да остане неюо по члена му, случвало ми се е, но какво да се прави. Пробвала съм с клизма но след такава процедура не ми е до секс. Помни само едно, използвай много лубрикант и с ръка контролирай влизането на члена в ануса ти. Бавно и постепенно едва едва, дори и да има някаква болка тя е малка и изчезнва. Успех:))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 524397e353
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До номер 7: Дори и да не правите вагинален секс бактериите, намиращи се в ануса са опасни за партньора Ви. Точно за това се използва презерватив. :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 07dbde63d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да така е

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9276d8f6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И мъжът ми иска анален секс но и мен също много ме болеше и се отказах, на скоро ми заяви че може да спи една приятелка вкъщи уж (на майтап), но само ако се е.. отзад

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9be5ef1a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също харесвам аналния секс правяго редовно.В началото сама се задоволявах винаги когато масторбирах си вкарвах единия пръст в дупето.После започнах с два пръста осещасе лека болка в началото но приятна след това овеличих пръстите вече неме боли и е страхотно изжевяване.Приятелями ми подари вибратор използвамго когато тои оцъства за по дълго време.Познавамесе от доста време и нямаме задръжки в секса.Едимпът когато му правех орална любов се спуснах с език към анусаму, започнах даси играя с него.Първо с език после с рака.Забелязах, че тои несе одръпна навлайнихго и си вкарах леко пръста след което започнах даго движа вътре с въртеливи движения.Попитах далиго боли и тои каза, че него боли.Когато свърши ерекциятаму беше доста силна, а аз цялата течах.На другия ден когато приказвахме тои каза ,че много муе харесало.От тогава доста честого правим така но вече с повече пръсти.Вибратора които тои ми подари вечего използваме взаимно.Такаче момичета и момчета несе отказваите от това одоволствие се пак никои нее омрял от анален секс.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 12 дни
hash: 11769880c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ммм аз мисля , че не боли чак толкова... Зависи човекът до теб дали ще е внимателен .Моят приятел също държи на аналният секс. Първият път когато правихме анален секс наистина си болии , но си струва болката. След 2рия 3тия път вече не боли чак толковаа и удоволствието е голямо.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c56913f9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 12,аз съм мъж и намирам за неприемливо мъж да използва вибратор.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 2e1345ec96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Какви болести могат да се хванат с анален секс без презерватив? Има ли някаквъ смъртоносни?

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0d74f64123
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Правете повече момичета и момчета анален секс

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 11823db79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 8 луда ли си ти без клизма маа тъпа овца кой мъж ще ти го вкара пък тъй като го извади целия у лайна дае

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 74aedb15be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   За мен аналния секс е едно хубаво изживяване, но е добре да се спазват някой хигиенни правила. Задължително го правете с презерватив, в противен случай може да си докарате много сериозни възпаления и двамата. Не правете компромиси само да се харесате на партньора си, лепнете ли си някоя бактерия за дълго ще забравите за това иначе приятно изживяване!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ca87ef2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Всяка истинска жена е зацапвала поне веднъж инструмента на мъжа си. Звучи гадно, но си заслужава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker