Редно ли е, не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Редно ли е, не знам как да постъпя
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3334 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 34 години, тук ме знаете с прякора "Шоколад". Та откак се помня винаги съм имал сериозни връзки с бившите ми, като най-кратката ми връзка е била 2 години, и аз съм такъв човек че винаги съм се раздавал и държал на дадената сериозна връзка всичко, мисълта ми е, че никога не ми се е налагало или по някакъв повод да съм бил с някоя жена за по една вечер или само за секса.

Отскоро се запознах с една доста палава девойка по нета на 24 години, била омъжена, имала малко дете, и след размяна на снимки и разговори ми каза директно че и липсва секса и че съпругът и не я задоволява и нямал желание, искала секс, другото което ме озадачи, разпитваше ме подробно какво ми харесвало, възбуждало, как да е облечена, пози и т. н. Тя ми каза какво я възбужда и ми сподели че иска като правим секс, да я шляпам по дупето, да я хапя леко и да и говоря мръсотии и да и викам че е ( кучка )....

Та въпреки че никога не съм говорил така на жена по време на секс ми е някак странно, но не е проблем да и викам така:):):) Проблема е морална гледна точка, самия факт, че е семейна и има детенце, някак си го чуствам нередно, ясно ми е че става дума само за секс, но никога не съм имал връзка с женена жена или за по една вечер, не знам какво да правя.... Сега тя ме проучва един вид, Не искала да е сигурна че мога да бъда дискретен.... Как да постъпя, да бъда ли с нея?

Шоколад

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1939da0130
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Шоколад, не пипай тази, можеш да се изгориш сериозно.

Забрави - в такъв филм ще се вкараш, че ще ти се стъжни живота. От да не стане на играчка-плачка.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 68d2acd5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От написаното ми става ясно, че изобщо нямаш нагласа за секс без емоционална подплата. След като това е така какво ще правиш с тази супер съмнителна личност? ! Не прави компромиси със себе си! Ако пък смяташ, че ще ти е приятно-давай! Но момичето си е от боклуците, ако разбираш какво искам да кажа. И то не поради предпочитанията й в секса...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9ca6402e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си от най-дискретните щом половин България може да чете написаното

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d575141e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Откажи се от този секс. Добър човек си, осеща се.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80267361a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Лаура го каза точно. Щом си от типа хора, които имат морални ценности и държат на дългите и сериозни връзки, шанса да се влюбиш в тази палава мома е голям. Пък и мен, ако питаш всякакви изневери са долни, постави се на мястото на мъжа и... или пък си представи, че някоя твоя приятелка някога е влизала в нейната роля. Свестен ми се струваш не си заслужава подобен цирк.
Зу-За

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f7380f426e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Шоколад:

Искам да ви благодаря на всички Ви! за съветите, аз още като писах за това, ми стана ясно някак си вътрешно усещане, че няма да се занимавам с нея, просто не съм такъв тип човек, истината е че са ме ударили хормоните след едногодишна суша и изкушението от тази жена ми дойде много предизвикателно, та успях да мисля трезво с горната глава и с ваша помощ да не мина към тъмната страна, радвам се че има все още толератни хора и верни на себе си и принципите си, благодаря Ви! Бъдете здрави и лека вечер!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fc7c11a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кви са тия светли страни, тъмни страни, глупости... Някой много е гледал Star Wars и се е наплашил от Дарт Вейдър.

Шоколад, според мене изпускаш много. Нямам предвид в сексуалния смисъл (или не само), а по-скоро като изживяване. Ти познаваш ли я тая мацка изобщо, виждал ли си я? Ако правилно разбирам не си я виждал никога, тогава кво ти пречи да излезете да пиете по кафе/вино/коктейли, да си полафите някой друг час и да видиш дали те устройва или не? Дори да не излезе нищо, ще си прекарал една готина вечер в приятна компания (надяваме се), а ако не е приятна компанията нищо не ти пречи да станеш и да си тръгнеш. В момента тука всички, включително и ти самия, си правим съчинения на базата на някакви чатове в интернет, което всички знаем, че доста често са сметки без кръчмар.

А това, че една жена е незадоволена от мъжа си и си търси нещо навънка, по какъв начин точно я прави "от тъмната страна"? ! Или това, че иска да й говориш т. нар. "мръсотии" (много смешна дума според мене) по време на секс, много двойки го правят, аз също, so what? Дори поне от това, което аз съм виждал до момента, мога напълно да потвърдя поговорката, че "тихите води са най-дълбоки".

Разбира се трябва във всеки даден момент да си наясно със себе си и да не се обвързваш повече от нужното или да се вкарваш в разни филми, които на 80% съществуват само в главата ти. Ако не го умееш това, ще ти е трудно, но пък това не е нещо, на което ще се научиш като седиш на дивана и гледаш в една точка. Ще се научиш с практика и опит. Да не говорим, че на 34 трябва отдавна да си я минал тая фаза.

Така че зарежи чатовете, бягай при мацката, но си отваряй очите и си опичай акъла!

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: de52b76a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Шоколад до Кубрат

Забелязал съм от съветите ти към други хора че си реалист и мислиш от няколко гледни точки, което е голям плюс за в живота и хората около нас. Относно съвета ти към мен си прав, един вид да опитам, да преценя, дето се казва, няма да има какво да губя ако се действа внимателно и преценяващо. Има едно друго обстоятелство което ме спира да се виждам с тази жена, то е че има вероятност да се привързвам към нея, познавам се, не съм само за секса, а аз съм си такъв че винаги съм се отдавал и раздавал към дадената жена с която съм имал връзки, и затова реших да не преминавам към "тъмната страна" Ще видя, ще си пиша още с нея пък може поне за едно кафе да се видим, но за другото си оставам резервиран!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker