Чувствам се използвана и омърсена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се използвана и омърсена
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6287 пъти
Здравейте. Ще започна така - аз съм момиче, млада съм (пълнолетна от няколко години), но няма да уточнявам точна възраст.

Накратко - имала съм 2 връзки. Първата продължи около половин година. На момчето съм му правила фелацио доста пъти, но беше наистина защото го обичах (толкова го обичах)... Той също ми е правил, до секс се стигна 1 път но нищо не се получи и в последствие се разделихме (не заради секса) и всъщност така и не го направихме.

След няколко месеца, опитвайки се да преодолея връзката, която приключи така внезапно и ми разби сърцето се запознах с друг. Пишехме 2 месеца по скайп и се видяхме след това. Втората ни среща беше някъде 2-3 месеца след първата (той беше от друг град). И понеже все пак го харесвах и мислех че донякъде съм го поопознала направих една ужасна глупост...

Вярно, че се познавахме от 5 месеца някъде но аз му направих френска на втората ни среща... Наистина го харесвах, просто мислех, че ще съм с него и занапред а понеже се пак няма как да се виждаме често.. както и да е, просто го направих...

Както се очаква 15 дни по-късно той просто изчезна - нито телефон вдигаше, нито отговаряше в чата (нещата бяха повече от ясни). Знам, че сама съм си виновна и постъпих глупаво. Не исках да изглеждам като някоя посредствена лесна к*рва, направих го просто, защото го харесвах и явно исках и той да ме хареса.

Постъпих ужасно тъпо.. Не мога да забравя случката, чувствам се толкова използвана, омърсена.. Чувствам се, сякаш съм била някаква к**а, която да му свърши гадната мръсна работа. Като стана дума на другия ден ми призна, че преди е бил при проститутка заради същото - искал е с*ирка от нея.. Ясно, че понеже бяхме от различни градове единствената му цел е била да съм му безплатна к*рва..

ЧУВСТВАМ се толкова ужасноооо... Знам, че няма да ме разберет и ще ме опрекнете. Ще кажете, че съм някоя лесна курвичка.. но как, след като ДОРИ СЕКС не съм правила???

НИКОГА повече няма да правя френска на мъж.. ако изобщо някога отново имам гадже в което се съмнявам, защото не мисля, че ще допусна отново някой до себе си - и емоционално и физически. Такава тъпачка съм.. как можах да му се доверя, как можах да повярвам, че искаше нещо повече от една шибана с*ирка... :

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3fe5d9d0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се връзва че се чувстваш омърсена а в същото време сама си си виновна... Опитай да преодолееш това, забрави го. А докато го правиш, ще се появи някой друг :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5faad4dca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Света не свършва с едно фелацио. Станало - станало. Нито си имала човек до себе си в дадения момент, когото да нараниш, нито нищо.
Горе главата и не се намразвай заради нещо подобно. Ако не допускаш момчета до себе си, до истинското ти Аз, ще си самотна и.. не е особено приятно. И за какво, за едната свирка.
Я стига глупости!

Б. К.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d2e65f9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Да се чувстваш използван/а е много неприятно. Но питам се, как не си си дала сметка, че това момче, не иска нищо сериозно с теб?

Не губи надежда, има и свестни момчета, знам че си наранена, но опитай да не гледаш и на другите момчета, прехвърляйки болката която изпитваш причинена само от един непосредтвен и неподходящ представител на мъжия пол за теб.

Донякъде разбирам, защо си се захванала с него. Сигурно
си се чувствала самотна, имала си нужда да бъдеш с някой, но не просто като да бъдеш, а да изживееш чувства, любов. Нещата за който почти всяко момиче си мечтае. А и ако не беше така, щеше да избереш момче, което да е от твоя град, а не някъде далеко и несигурно. Не че не е възможно, но ще трябва повече време, за да се опознаете и да изградите доверие. А ти не си могла да изчакаш и да видиш какъв е.

Просто си помислила, че като момче, ако му дадеш каквото обикновенно се твърди че искат момчетата, ще ускориш отношенията ви, и че ще прояви и чувства.

За в бъдеще, гледай първо да разбереш как момчето което харесваш те вижда? Какво вижда в теб? От това ще знаеш, и дали има чувства, а ако има, ще иска и сериозна връзка и отношения. Опознавай, характера и личността.

И пак повтарям, не прави грешката да се страхуваш от момчетата. Защото когато се появи момчето за теб, което да те обича, може да го отблъснеш, да не му повярваш, и после да съжаляваш много. Имай си едно на ум, но не превръщай сегашното разочарование в фикс идея за всички останали околко ти. Случила си на грешен човек, горе главата и продължвай напред.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e340663b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей :)! Какво да ти кажа... Всички сме правили и продължаваме да правим глупости. Искала си го, направила си го. Това е! Не трябва да се самообвиняваш. Бих те посъветвала от сега нататък да не "разголваш" толкова бързо желанията си пред противоположния пол. Придай си мистичност. Трябва да заинтригуваш мъжкото внимание. Изчакай известно време човекът, с когото се срещаш, да се бори за теб. Този, който иска само секс от теб, няма да си губи толкова много времето и ще си изплува обратно в морето. Така че усмихни се, отвори нова страница и започни на чисто. Нека това да ти е обеца на ухото занапред :). Успех и умната!
passion___

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bda48a413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Я спокойно, какво толкова натрупала си опит в общуването. Гледай напред и въобще да не ти пука, но си извади поука от случилото се разбира се, защото все пак глупак е този който повтаря грешките си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9c720b935
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се безпокой, слънце, момчетата понякога са истински шибаняци! Трябва да свикваш, ако знаеш колко още глупаци ще те нараняват, ти е бедна фантазията... Не се намразвай заради един ограничен човек! Горе главата и успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56a312684c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей мила. Ще ти кажа едно нещо :) Не е проблема фелациото, нито да пуснеш на първата среща, ако познаваш някой поне от един, два месеца и имаш чуства :) Така се прави... това са пълни глупости, че ако направиш нещо на първа, втора среща, те приемат за лесна и те зарязват. Хората се запознават, правят секс и вследствие на това са заедно, в повечето случаи и е напълно нормално. Нещата дето ги пише в тъпия нет, че не трябва това, онова да се прави са ГЛУПОСТИ. Не се е обадил не заради фелациото, изчезнал е просто защото си е такъв и няма намерения. И нищо да не бяхте правили пак щеше да е така. Целта му е била такава. Ако нищо не беше направила, щеше да вазира, защото не му даваш това, което търси и ще го потърси при друга. Така, че горе главта и не се отчайвай. Свирката не е проблема, нито ти. Просто ги има такива. Ще срещнеш някой и пак и пак и така докато си намериш човека :) А и в секса, когато си намериш половинката, не трябва да има задръжки. И аз съм имала такива случаи и всичките ми приятелки също. На мъжете също им се случва да ги зарежат след секс. Просто не се отчайвай, а си живей спокойно. Човек се сблъсква с какви ли не хора и действията им през житейския си път. Просто не трябва да мислим че като направим нещо такова, сме сгрешили.... и френската любов си е хубаво нещо. Особено като си обичаш някой :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c8e74ceb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Омъpсена? Ама момиче, свиpката не е секс. Това е смешно. СВИPКАТА НЕ Е СЕКС. Ти не си му дала чистотата си или душата си. Я се стегни! Живота е за да му се pадваш. И аз като бях девствена пpавих свиpки на пъpвия, да от любов, но беше вид изпитателен сpок. Ако тогава се бяхме pазделили хич нямаше да го пpиема така стpашно, все пак не бях отдала себе си. Свиpката е по- скоpо целувка за мен. Ама как може да мислиш, че си куpва, нищо не е станало, пpиеми го като вид целувка. Да пpавиш секс, да това е много лично пpеживяване и за мен, ама някаква свиpка? Момиче така мислиш докато не усетиш какво е наистина да се отдадеш на мъж. Това не е омъpсяване, ти много дpаматично ги виждаш нещата. Повяpвай ми, чувстваш се използвана явно защото си пpекалено чувствителна, но и защото не пpавиш pазлика на степените на отдаване. Всичко е наpед, забpави го тоя и каpай напpед. Ще намеpиш твоя човек, ама като стигнеш до секс наистина тpябва да му вяpваш, да знаеш, че няма да те остави после. Тогава ще е наистина много гадно, а сега оня тъпак не те е получил:)

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 18c371436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години си? Ако е под 16 по-добре не ми казвай, не искам да знам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 4bcde439e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Релакс систър!
Мисля че дори си имала късмет в тази ситуация. Познавах хора, които се занимаваха точно с нет свалки и си чукаха редовно. Казвам късмет, защото тези мои познати на моменти заробваха жертвите си емоционално. Представи си да е имало още срещи и да се беше влюбила?
Искала си - направила си го, какво толкова? Човешкото поведение не е точна наУка. Пак ти казвам - можеше да те преследва и омайва, докато хлътнеш здраво и да те използва дълго време. Просто ей така, на харабията :)
В отношенията с другите хора сме повече на принципа "проба-грешка".
Радвай се :) Имала си късмет и ти пожелавам още повече късмет :)))
Paz y Amor!!!
-Оран Гутанович–

 
  ...

...
преди: 12 години, 14 дни
hash: c3ba332f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е под 16 - ей там е проблема. Виж в първото изречение пълнолетна е от няколко години - най-много 5 да речем, значи 3.
Около на 21 години е и вместо да мисли за някакви важни неща в живота взела да се притеснява от това, че направила била свирка.

Ще ти кажа защо си била глупачка - трябвало е и ти да му тикнеш главата му между краката си - поне да си имаш и твоя кеф.

Я се стегни бе жена!

Плам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker