Той извратеняк ли e или си говори? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той извратеняк ли e или си говори?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6011 пъти
Жена съм на 26, живея в един хубав морски град. Имам сериозен приятел от 3 години и половина, влюбих се за първи път в него, той е човекът с който бих искала да прекарам живота си. Имаме общи планове, не се караме, в момента сме малко далеч (може и това да е причината за мойта история) попринцип се разбираме повече от идеално в сексуално отношение, имам редовен полов живот аз също не се правя на две и половина - отворена съм и искам да пробвам от всичко. По простата причина, че съм реалист - разнообразие трябва и е най-хубаво, когато го споделяш с мъжа до теб.

И там е проблемът. Че мисля, че най-го възбужда да си приказва по телефона, от 2 седмици му влизат само (според мен) тъпотий в главата и не ме оставя намира, може да прекара с часове да ме разпитва глупости.

Да добавя, че не съм от тея, които идват да пишат тук и да лъскат бастуна... с голям срам споделям това, просто на живо не бих и ми се иска да знам дали всичките са такива перверзници или аз нещо съм закостеняла в това отношение... Просто ми се иска малка утеха, а това сигурно и най-близката ми приятелка не бих го споделила

Той има фетиш към хюмилиейшъните. Бълнува как го унизявам като му се обадя, докато духам на някой ( не, не съм изневерявала и не искам!!! ), някакви забъркани блювочи от плюнки и други телесни течности в чашки, в секса по телефона винаги трябва да присъства някаква фантазия, където или ме наблюдава докато правя секс с друг или докато се разхождаме из плажа, как съм с пола, как ми се виждат интимните части и др. Смятах това за безобидна фантазия, но от 2 седмици не сме се виждали и почвам да се изнервям (редно е да спомена, че в момента сме далечко и се чуваме по телефона) Беше ме попитал какво мисля за суинг двойките и му бях казала, че евентуално, че това е хубаво за сериозни двойки, които вече малко или много са си омръзнали и така поддържат огъня. На втория ден веднага беше намерил телефон "уж" да любопитства, аз го нахоках, ама това пак му е в главата. Да, аз нямам нищо против разнообразието, даже съм предлагала сама тройка с момиче, като условието ми беше, че трябва да си паснем сексуално с нея. Иначе няма как насила да стане по мое мнение, трябва си химия.

Сега пак по телефона си запя същата песен - за присъствието на трети човек, ми не смятам, че след тея години па толкова не сме се разнообразявали... добре бе братче, ние има още толкова неща, които не сме опитали, ама на него му се виждат толкова перверзни изглежда.

Аз искам да пробваме да ме скуъртне, дори wax плей, разменяне на ролите тип да се правим на непознато, майка му дееба имам цял гардероб със секс играчки, който той изключително рядко ползва с мен, дори и анален секс сме правили само веднъж! Айде, не са перверзии, ама мен ми харесват тези неща и искам да го пробвам, не ща да пия коктейли от сперма, не ща да го унижавам като правим 3ка с друг мъж и той седа да гледа като пукел, нито да чукам чужд мъж!!! Еб*си!

Накрая ми омръзна 100 пъти го питам иска ли да има секс с друг/а и, че ми омръзна има цялото ми позволение-не, не бил искал. Питах се дали аз не съм му омръзнала и просто човека иска да топне чушката - ми не искал, не съм му била омръзнала... просто се бил възбуждал от тея мисли. Оценявам това, че споделя и знам, че няма да ми изневери, ама почва да ми идва в повече.

С лека ирония, сексуалните ми фантазии вече представляват някой банален мускулест красавец с идиотско име като Фабио, който ме "обладава" по нормален начин.

Просто аз ли нещо греша в тази ситуация? Моя ли е перверзник или аз преигравам за глупости???
Или просто секса ( който пак казвам беше невероятен, допреди тея 2 седмици, където ми наду главата) вече му е втръснала и трябва да се ориентирам към някой Фабио? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e4c3c4f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вие сте най-извратената двойка, която може да съществува!
Честно, няма как да ви се помогне! :))))
На мъжа ти яко му хлопа дъската, а пък ти си прекалено перверзна за жена...
Почти съм сигурен, че сте някакви хипита кефешти се на "Металика" и "Айрън Мейдън" и тем подобни хард рок и метъл банди...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 04cd4f2d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама къде си го набарала този мъж... с моя две години вече само позите разнообразяваме.... и от време на време френска любов. Никога не ми е говорил мръсотии... по-скоро малко еротика.... повече романтика... не знам него нещо ли не го бива или има и други такива...
Смисъл аз съм доволна от това... той ако можеше щеше постоянно да ме носи за да не се докосват краката ми по мръсния под. Много е романтичен.... и въобще не е перверзен. А за тройка дума да не стане.... не можел да ме гледа с друг та дори и момиче.... иска да съм само негова...
Хапал ме е и за косата ме е хващал, но нежно... Хвърлял ме е на леглото, но никога не е бил агресивен....
Твоят явно е доста перверзен или има и други като него...
Нека и други споделят? ..

от Ро

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9f82910e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   1. Тя не те пита ква е, а споделя. И музиката какво значение има?!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 55bf82ab07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, ако Той толкова много иска Ти да духаш на някого, докато говорите по телефона, аз мога да се жертвам :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1955ec9b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки го възбуждат различни неща, а вие просто не сте си паснали по фантазии за това го остави защото ако му се навиеш на фантазиите без да го искаш и ти пак ще се разделите, но и ще ти е гадно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9de162d5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Със сигурност много хора биха ме заклеймили като извратена. Но се опитвам да представя нещата в реалност - аз харесвам своята сексуалност, наслаждавам й се с постоянен партньор и не мисля, че трябва да се срамуваш от сексуалните си фантазии или фетиши. Парадоксалното е, че докато много сигурно ще ме заклеймят като извратена, перверзна и тн. аз просто искам да бъда с един човек до края на живота си и да го правя щастлива, да бъда негова упора и той моя, т. е да съм извратена, но само за един човек. Даже, ако трябва да съм честна секс в толетна на някакво заведение, където преди това да дрискали (да ме прощавате) хиляди души ми звучи много по-отблъскващо и гнусно, отколкото нещата изброени горе.
Не, не правя оргии, сексуални извращение с каквото ми падне - просте не съм от тези жени, който ще почнат да се цупят и да преиначават като видят, че мъжлето им има порно на компютъра и почват да се сърдят, ако мъжа им предложи нещо по-забавно в леглото. Може не всичките мъже да са перверзници, ама съм убедена, че голяма част от изброените неща не са нещо срамно, което те да крият и биха го изпробвали 9ако не се страхуваха, че партньорката им би ги фраснала с нещо като й предложат :))

Наистина искам мнение, аз ли преиначавам нещата - че все пак приятеля ми е честен и съм му предразположила да не се стиска и да не му липсва нещо в секса или просто наистина всеки мъж тайно в себе си го възбуждат тези работи?


П. С Да слушам Металика :D Затова "хипита", "Металика" и "хард рок" звучат адски смешно заедно, но от раз мога да предположа по каква музика си падаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c86408218f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че е извратен, просто явно е гледал някакво подобно филмче за възрастни и сега иска да се изживее като порно актьор. Явно сте достатъчно разнообразени в сексуален план, така че наблегнете на любовния план така да го наречем.. Направи му някоя изненада- например вечеря на свещи или среща в изискано заведение, за да позабрави фантазията си. Или ако не станат нещата така му кажи право в очите, че това не ти е по вкуса и няма да ти е приятно да пиеш от ''онези'' коктейли, пък той ако те обича наистина няма да те остави за такава глупост! :)
32

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9de162d5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Развръзката на тази история е, че връзката не прокопса. Колкото и да обичах този човек, просто не издържах - съспиваше ме психически... бях една наистина разюздена жена, която обожаваше и се наслаждаваше на секса, той успя да изгони цялото ми либидо с неговите тъпи фантазии и постоянното му муфтене, подпитване и убеждението, че живее в порно филм. Разделихме се с добри отношения и (доста голямо) облекчение от моя страна.

Парадоксално на нещата, наистина намерих своят "Фабио" с които правим не само фантастичен секс, но и той е най-близкия ми човек и приятел, дано нещата останат така и за напред, понеже не мога да си се нарадвам и за първи път се чувствам щастлива и ми ми се върна чувството за пълноценност. Просто цялата история наистина идваше, че този човек толкова много желаеше да ме види в някакви неизгодни и невъзбуждащи неща за мен, че изгони цялата страст в мен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36c3d254ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е извратиено!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker