Казва, че всичко е било просто игра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Казва, че всичко е било просто игра
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5437 пъти
Дойде ред и аз да споделя историята си. Жена на 24 години съм имам дете на 5 години. Всичко в брака ми доскоро вървеше добре докато един ден не разбрах, че мъжа ми ме мами .. най-лошото със собствената ми сестра. Хващала съм ги не веднъж.

Вярно е, че е по - малка със 6 години, но това не ме прави по - малко от нея нито като визия нито като нищо. Даже и родителите ми са казвали, че се гордеят със мен много повече от колкото с нея. Казах на майка си на скоро за това и тя искаше да говори със сестра ми, но аз я разубедих. Миналата вечер сестра ми беше у нас с гаджето си. Тя ме извика в кухнята и ми каза всичко, каза ми, че това повече няма да се повтори, защото знае, че имам дете от него.

Най - тежко ми стана не за друго ми това, че ми е сестра. На няколко пъти съм говорила с мъжа ми на тази тема и той казва, че всичко е било просто игра авантюра за малко и така нататък. Моля ви дайте ми съвет да им простя ли или да се откажа и от 2та :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: a3da8594b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжа ти е въздухар. Щом за него това е на игра и на шега... съвета ми е да простиш на сестра си: тя ти е кръвен роднина, а той какъв ти е? А дали да го оставиш, реши сама, дай си сметка какво искаш - искаш ли да го оставиш, или не?

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6de6e1478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СЛУШАЙ, ДА ВЯРНО АЗ САМ САМО НА 14 ГОДИНИ НО ПАК МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ НЯКАКВА ПОУКА. ДОБРЕ МЪЖА ТИ ТЕ Е ПРЕДАЛ И ЧЕ Е ВЪРЗДУХАР НЯМА СПОР.... НО ТОЧНО СЪС СОБСТВЕНАТА ТИ СЕСТРА ??! НЕДЕЙ ДА ИМ МИСЛИШ АКО СИ ДОБРЕ С ДОХОДИТЕ НА КВАРТИРКА С ДЕТЕНЦЕТО И СИ ГОТОВА НЕКА СИ ЖИВЕЯТ, НО АКО НЕ СИ ДОБРЕ ПРИ МАМА И ПРИ ТАТЕ, ПОНЕ ТАКА АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ Е ДОБРЕ УСПЕХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5b9bbb7d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мъже колкото искаш ! Сестра - една, може да е глупава и лека, ама ти е сестра, аз те съветвам, да се оттървеш от този човек, а със сестра си не бъди близка, тъй като щом те е предала така, значи не те има за такава каквато ти нея ! Успех миличка.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e258c15edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчукай брат му или някой приятел уж за спорта.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 94b04df8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Човек който казва "беше само игра" независимо за кого се отнася е несериозен... а какво да очакваш от несериозен човек с годините?!! Успех в решението.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f6727e5a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мъжа ти е доста безскрупулно копеле и все пак ти е чужд, за да се чудиш дали да простиш или не. Мен повече би ме боляло, ако сестра ми ме предаде. На нея не бих простила никога! Мисля, че е по-добре (ако нямаш сили да простиш и на двамата, да забравиш лошото и всичко да се върне по старо му) да тръгнеш по твоя път без никой от тях. Поне ще излезеш с достойнство от ситуацията и ако си силна ще се справиш! Сексът между тях...случвало се е преди, въпреки оправданията им би се случило пак... Помисли си дали искаш да си постоянно в ролята на глупачката. Мисля, че заслужаваш повече любов и уважение, от тези които имаш. Дай си шанс да ги намериш!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 44fdd47ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът ти е доста несериозен, колко леко само казва "Авантюра", момиче осъзнай се прощаваш доста лесно!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3cee5d2480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж мила, според мен трябва да зарежеш мъжа си и връзката ти с него да бъде само и единствено детето и естествено да изизкваш от него той да поеме отговорност за детето ви..

А относно сестра ти.. хм... много сложно.. ами просто малко по-дистанцирано карай с нея и така...
Ако в бъдеще започнеш връзка с друг мъж- не я допускай .. Така мисля, че ще избегнеш повторно разочарование! Аз лично така Бих постъпила!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d76afd70fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще споделя, че моят зет също се опита да ми предложи - да правим секс - и защо- защото съм била по-интересна от сестра ми. И това стана вече 2 пъти, първият го приех на шега, вторият му казах, че ако искам мъж ще си наема жиголо, и само ако ме пипне ще му издера очичките.

Всяка жена има избор винаги... каквито и да са условията.
Сестра ви не знам защо го е направила още повече че си има гадже, ако е закъсала за секс има сайтове и то безплатно, но така да ви нарани не го разбирам, утре ще направи същото - ще ви предаде за нещо друго, само защото така й се е приискало....

Мъжът ви е пълен тъпак, защото като е искал нещо различно да е чукал другаде а не там къдет най ще боли. Така че оправдание и за двамата нямам. На ваше място ще ги поставя на място и двамата, има си начини и за това.
Не говорете повече за това с тях просто ги залейте със студенина стига да можете, на мъжа си му кажете че ако пак направи подобно нещо ще му го върнете с най-добрият му приятел... Предприемете нападение мила и успех..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c3be744a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ситуацията, в която сте попаднали е доста сложна. Разведете се с този мъж. Знам, че ще е трудно, но е най-доброто. После се помирете със сестра си. Светът е пълен с мъже, които изневеряват, но сестра ви е само една.

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7f15f82f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нещо да кажеш за сестра си? защо точно мъжа ти е избрала за секс? Ти ги обичаш и двамата. Те и двамата те обичат? Помисли преди да вземеш крайно решение.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b87aa29d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен ако питаш нито единия не те обича истински. Съжалявам че така го казвам, но щом могат и двамата да ти причинят това, значи толкова им пука за теб и за твойте чувства. Определено тоя мъж няма място до жена като теб, а на сестра ти просто не й се доверявай повече. И все пак решението си е твое успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker