Иска само секс от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска само секс от мен?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5095 пъти
Здравейте, искам да споделя и моята история... та значи аз съм едно обикновено момиче на 19 години, имам приятел от около почти една година, с който още от началото много се караме, но въпреки всичко се обичаме (поне той твърди, че наистина ме обича).

Всичко при нас тръгна с много бавна скорост, смисъл такъв, че за първи път го направихме на третия/четвъртия месец, тъй като той не смееше да си иска тогава, чакаше ме упорито, тъй като беше луд по мен, правеше какви ли не неща само и само да тръгне с мен, а аз в началото не го взимах много насериозно и се държах дръпнато и така всичко се нагоди стъпка по стъпка.

Проблема е сега, че не знам какво става, като се скараме сякаш не му пука, говори ми на висок тон, убиждал ме е (не веднъж) без аз да имам някаква вина, казва, че ме обича много, но имам чувството, че нещо се промени, не е както в началото, преди ми пишеше смс-и, подаряваше ми разни неща, сега ме вика в тях само да спа и естествено, за да задоволи нуждите си, ако аз не съм в настроение и не ми се прави секс на него не му пука и си иска своето, а когато пък аз съм в настроение, той не е и ме отблъсква, с една дума аз правя компромиси той не.

Никога не съм го лишавала от това, винаги сме го правили на ден дори по 3-4 пъти, не знам може би в началото в първите 3-4 месеца това му е липсвало и сега си наваксва по този начен, но на мен ми е болно, имам чувството, че ме търси само за секс и не му пука за чувствата ми. А

з искам любов, нежност, малко мило държание, като всяка една жена, не само секс... :( Не знам само тва ли харесва в мен, само с това ли го привличам, не мога ли да го зъдържа с друго... Той сам казва, че му е добре с мен... има за какво да си говориме, не съм някоя празноглава кифла, правим различни неща всеки ден, не разбирам какъв е проблема.

Ако някой от вас е бил в такава ситуация нека сподели... Може би пък вече сме отегчени един от друг, но сме свикнали заедно и само навика ни задържа заедно... има ли смисъл да продължаваме тази връзка, като той само консумира от нея... почти нищо не дава... Забравих да кажа, че той е колкото мен, ще прави 20 тази година... ще се радвам да споделите вашия опит :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: cc2d1697d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, точно ти си човекът, който отдава прекалено значение на секса.
Първо си се дърпала (нарочно? ), за да се направиш на интересна (? ), после противопоставяш секса на чувствата, нежността и т. н., сякаш той не е точно тази част от човешкото общуване, която прави двама влюбени двойка, ЛЮБОВНА двойка.

Трябва да поговориш с приятеля си, ако имаш различни нужди, желания, но не си мисли, че сексът е нещо ненормално едва ли не, нещо убиващо истинските чувства - напротив.
Може и да си асексуален човек, не знам. Задавай си въпроси относно себе си, какво искаш, какво можеш да направиш ти самата.

В карайна сметка, ако не си пасвате, намери си човек, които да е като теб. (асексуален? )

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e031a0766e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние сме в същия период, само че сме заедно от 4-5 месеца. Последните седмици се виждаме през ден два, а видим ли се иска секс. Малко се е променил, даже приятелите му го казаха. Така че съветите които ще дадат на теб мисля и аз да ги прочета внимател.

S

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ceaa5d5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   номер 2 ти какво искаш да се виждате всеки ден или по 24 часа в денонощието...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e031a0766e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Hомер 3
не но се вижда промята в един човек ...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: df09adba12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 1.. Аз също имам приятел от 5 години, но чак след 2-рата година започна да се поотдалечава от мен (имам предвид спря да ми пише смс-и и т.н). При всяка двойка се наблюдава т.н отдалеченост, при някои тя е по-рано, при други по-късно.

Според мен не те държи само за секс, просто мъжете на неговата възраст са с доста бушуващи хормони и постоянно желание да ''топнат чушката'' някъде. Доколкото ти може би в малка степен си започнала да ставаш асексуална и трябва да се посъветваш със сексолог за това.. Може да поговориш и с момчето ти и да му обясниш, че нямаш желание всяка вечер да се ****. Аз също изпадах в подобна ситуация, но поговорих с него и сега го правим, когато и двамата искаме! :)
32

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8a59b2ded4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 1. Значи самата авторка казва, че тя винаги му удовлетворява нуждите, а тя като иска той се дърпа. Значи според теб номер 1 тя трябва да му е винаги на разположение, защото видиш ли ако НЯКОГА не и се прави секс, тя е асекскуална и разбираш ли господина трябва да е задоволен за да получава тя някакви жалки трохици внимание. И какво ми казваш, нормално е авторката да иска ПОНЕ отношение, а не да е като някакъв працал за секс- днес ми се прави айде идвай и не се прави на интересна понеже, аз имам нужда. И също така номер 1 ако си чувал/а едно момиче ако е девствено едва ли ще иска да скочи с 1вия в леглото на 1вата среща, не говоря тука за някакви лесни.

До авторката- това момче не държи на теб и те използва, след като вече си го разбрала, вслушай се в интуицията. Станала си му удобна но не го е грижа вече за теб. Не смятам, че трябва да търпиш отношение, което не ти харесва, и неговото едва ли ще се промени към по-добро, след като не си прави никакъв труд, не държи на теб. Ако желаеш да си удобната на разположение, стой с него, ако желаеш нещо по-добро го зарежи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c1e9c56ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (поне той твърди, че наистина ме обича). Това ме разби, честно :))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 519e649881
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Струва ми се, че си му позволила твърде много :) А така чувствата са изместени от единия секс, за което той дори и не се замисля, защото продължва да получва от теб всичко което иска. Не мога да не кажа, че в отношението му към теб, блясва голям егоизъм. Той те има за даденост, която е спечелил.

Но те разбирам, правиш всичко за него, защото имаш чувства към него, и все си мислиш, че ще се усети, и ще ти обърне повече внимание. Но пък може би не се досеща, че и той трябва да први нещо за теб, може би не не знае какво искаш.

С каквото и да е свикнал, ако спреш да му обръщаш голямо внимание, да му даваш каквото иска, ще видиш как бързо ще си смените ролите и той ще ти обръща повече внимние.

Съгласен съм с номер 6 :) И ако той, автореке не си промени отношението, огледай се за друг, винаги ще има кой повече да те оцени. Но преди това, виж дали няма да се промени.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 62351861c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До №1 защо си мислиш, че съм асексуална, след като ясно съм написала, че винаги когато е поискал съм му давала ... в случаите когато пък аз искам той се дърпа и няма желание за това!Тук вече става въпрос за егоизъм, аз да съм му на разположение когато той има нужда от мен, а когато аз имам нужда - не получавам нищо! Това, че примерно в началото не сме го правили 3-4 месеца си е по абсолютно лични основателни причини, но това не ме прави в никакъв случай асексуална. И да може би отдавам голямо значение на секса, той не е най-важен в една връзка, но определено е от значение! Авторка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker