Шефа Използвач - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Шефа Използвач
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 48625 пъти
Преводачка съм в една фирма от тази есен. Бях завършила фиология и едни познати ме уредиха да работя в тази фирма.

Фирмата е голяма и аз се притеснявах че нямам опит, но колегите ми помохна да навляза бързо. Работата беше много напрегната, но ми харесваше, а и заплатата беше много висока. Шефове на фирмата бяха двама братя.

Трябваше да работя много близко с тях и това беше сериозен проблем. По малкия беше на 38 год. Въпреки че беше женен много бързо след като започнах работа се опита да ме вкара в леглото. Случи се след една вечеря с бизнес пратньори.

След като ме закара с колата до нас ми скочи и си поиска директно. Отказах му, като му обясних че нямам намерение да изневерявам на съпруга си. Много се чудих дали да напусна, но семейството ми имаше сериозни финансови проблеми и не го направих. Съпруга си също не исках да го безпокоя и не му разказах за случая в колата. Мислех си че ще мога да контролирам ситуацията но това изобщо не беше така.

Случи се преди три месец. Изпратиха ме с шефа ми и няколко колеги на командировка извън страната. Бях официлана преводачка на фирмата ни с две фирми в У. за голяма сдeлка.. Бяхме отседнали в хотел.

С първата фирма нещата не подръгнаха добре и първите три дни преминаха в тежки преговори, но после нещата се оправиха и в края на седмицата подписахме договора. Вечерта имахме голяма вечеря в ресторанта на хотела. Бях много уморена и алкохола бързо ме хванa. Реших да се качвам в стаята си. Шефа ми ме последва и настоя да ме изпрати до стаята.

Искаше да му предам някакви доклади за утрешните преговори с другата фирма. Качихме се до стаята. Аз бях на ръба на изтощението - отворих стаята си и влязох да му донеса документите – извадих ги от куфарчето и като се върнах той беше влязал на коридора. Подадох му ги и му пожелах приятна вечер, но неговите действия ме изненадаха.

Той хвърли документите и ме награби през кръста. Натисна ме на стената и започна да ме целува. Точно от това се боях най-много от самото начало на командировката – че ще си поиска отново. Аз се опитах да му кажа че съм изморена и че не е удобно, но той беше много настоятелен и затвори врата като продължи да ме държи до себе и и да ме натиска. Прекарахме 10 мунити в коридора в обяснения.

Той ме опипваше и цеуваше, а аз се опитвах да му кажа че няма начин да стане между нас по ред причини. Той ми заяви, че не иска никаква връзка, а само да ме изчука за да си изкара нервите. В един момент той ме награби и ме вкара в стаята. След това ме повали на леглото. Не знаех какво да правя и се опитах да го избутам. Пак започнахме да се обеснявме за ситуацията. Казах му че много държа на съпруга си и че не искам да му изневерявам още повече да се чукам с шефа си. Продължи да ме натиска - заяви ми, че хубава жена като мен само може да се радва, че шефа ще я оправи, че съм била наивна като съм смятала че ще ми се размине и че ако не се съпротивлявам дори ще ми хареса.

Казах му категорично Не. Но той не ми остави никакъв шанс - Извади колана от полата ми, хвана ми ръцети отзад на кръста и ми ги завърза., Запуши устата ми с тежката си длан и не ми даде да гъкна, започна да ми говори мръсотии на ухото докато с другата си ръка ми разкъса полата и бикините. Това беше края. Никога до сега не бяха ме наранявали така. Беше страшно груб след като проникна в мен.. Чука ме като ми повтаряше името. Накрая се изпрази в мен. Аз се разревах, но това не го трогна. Скъса ми сакото и останалите дрехи. После ме обърна по гръб. Умолявах го да не го прави.... но той ме насили отново. Нямах сили да се боря и го оставих да прави какво си поиска. Беше много издръжлив и се възпозва от мен многократно.

Късно през ноща ме заряза сама в стаята. Сутринта стоях под душа, без да зная коя съм и какво всъщност беше станало с мен. През целия ден бях напълно неадекватна и безсилна – не исках да приема това, което се случваше с мен, но уви това беше началото на агонията. В края на деня той ми заповяда да се кача в неговата стая. Заплаши ме, че ако се разприказвам и го изпортя ще имам сериозни неприятности. Не беше лъжа – той беше влиятелен човек и имаше много начини да го направи.

Изкарах под страх до края на командировката която искам да забравя завинаги. Когато се върнахме в България след работа ми заяви че отиваме на вечеря с клиенти, а след това ме заведе в хотел и вечерята премина със пълна консумация. Направи всичко възможно да разбера, че вече съм новата му курва. Исках да рева и крещя, и всички да разберат що за изверг е този хрисим на пръв поглед човек. Защото той не спря дотам.

На другия ден ме извика и ми направи ми график – всеки понеделник, сряда и четвъртък бях длъжна да бъда негова. Ако откажех си тръгвах, но това се подразбираше. Започнах да слабея, да не си доспивам, да сънувам кошмари. Мъжът ми забеляза промяната и понеже държи на мен, ми предложи да си потърся друга работа, тъй като аз непрекъснато го лъжех, че ми е адски натоварено. Не, не ми беше натоварено, беше ми гнусно.

Мразех се, не можех да се погледна в огледалото, беше ме срам от мен самата. Всичко ми се струваше като един голям кошмар без край. Той беше много издръжлив и винаги ме чукаше грубо в две или три тека. Много често ме кара и да гълтъм. Но аз търпя. И вярвайте ми, не заради парите, а за да не разбере мъжът ми, който всъщност е един добър човек и не заслужава да научи подобна гадост за жена си. Нима ще ми повярва, че го обичам и че не искам да го правя?

Върхът на моята агония усетих преди месец
Звънна бившата секретарка и моя много близка колежка от университета от преди 2 години. Директно ме попита аз ли съм следващата жертва на г-н И... Боже, дори името му не смея да изпиша. Поиска да се видим. Отидох на срещата. Разказа ми всичко едно към едно – за графика, за гълтането и дори за заплахите.

Каза ми че нея също редовно я насилввал. Тя ме посъветва да си мълча, защото наистина този човек е адски отмъстителен. Че се е опитала да го злепостави пред жена му, но страшно много си е изпатила- нищо не могла да му направи и напротив в момента не може да си намери работа в целия град заради него. Не издържах, станах и хукнах към тоалетната. Щом като е имало толкова много преди мен и те не са се отървали, какво оставаше за мен....

Оттогава останах жената за извънбрачни удоволствия. И почти нищо не се е променило. Графикът за секс си е същият, а заплатата ми расте на всеки месец, без никой да знае. Остатъкът той ми дава на ръка в края на всеки месец. Вярвайте ми, дори не смея да ги обявя вкъщи. Крия ги под бельото в гардероба.

След разговора с бившата секретарка не ми стана по-добре. Моля се само да дойде някоя нова и апетитна колежка, която да заеме моето място. Друг изход май нямам. Мислила съм и за жалба в полицията, и за анонимни писма до жена му, и за какво ли не, но много ме е страх. Не искам да развалям семейството си. Всеки ден се моля за спасение, което аз нямам смелост да потърся.

Дано ме разберете правилно. Нито съм кучка, нито съм пропаднала жена. Дълбоко в душата си съм свестен човек, но знам, че не бива да заставам срещу нуго. Все едно ще ме смачка.
Толкова безсилна никога през живота си не съм се чувствала. По разбираеми причини ще се подпиша с друго име:
Нина

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: bfed6d900f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По една или друга причина мисля че изхода е бил да се оттеглите въпреки заплахата да не си намерите работа това не е живот пък и мисля че така даже съпруга би ви разбрал повече ако научи докога секс под заплаха и пари изкарани със секс финансови проблеми винаги могат да се решат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 920e2fb782
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Искам само да спомена, че и аз се подписвам с името Нина, когато пиша коментари, но това не е моята история, да не се обърка някой :) Относно проблема ти според мен е много просто-напускаш работа.
Нина

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cd63e238bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Май трябва да си търсиш друга работа. Търси в интернет гледай някъде залепени обяви. Отиди тайно на интервю и като те одобрят се махай не споменавай никъде кога и къде започваш работа. Може заплащането да е по- малко, но няма да търпиш нещо което не искаш. Няма да спре тоя човек ако не се махнеш или както каза ти не дойде някоя друга

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8d6671f30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съд и затвор трябва за този, а там в зандана знаеш ли как ги обичат... той ще стане курвата на някой да види как е... не е трябвало да си траеш сега е много късно.... трябвало е да се оплачеш в полицията непременно и то още в началото... колкото и да е влиятелен това не са неща които се подминават с лека ръка... но и сега не е късно, възползването от служебна зависимост също е престъпление и то сериозно.... не го оставяй да му се размине!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8afc835d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Май много филми гледаш...
Та съвети тук, та съвети там... та изкара нещата така, едва ли не, че се чукаш с него заради мъжа ти... глупаво е.. Махаш се и тва е. Ама май са ти харесали паричките, та и секса... та така описваш чудесно нещата... "запуши ми устата с тежката си длан, разкъса ми роклята, бикините... и ме обладаваше" ауууу... като порно филм, чак съм мокра дори.

Излез от филма.
А случайно, ако си наистина в такъв филм, бе наслади му се бе ;))))) не бъди куха. А ако наистина не искаш-решението е просто, махаш се от работа и това е.
Кво го правиш на драматичен театър случая...


+Кейти+

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 16c3a876ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Тази история я имаше и в един друг сайт преди време. Не го казвам, за да те обидя, а защото се надявам да не е истинска. Или може би онова е било историята на секретарката...
Напусни! Незабавно! И кажи на мъжа си, че те е изнасилил. Какво толкова може да ви направи? Ти си жертвата, не той!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b37fc2fe21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дано историята не е истинска! Сподед мен е трябвало да напуснеш веднага и може би да се оплачеш в полицита, но трябваше веднага да напуснеш. Направи го веднага!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ad59bd80ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   "Сутринта стоях под душа, без да зная коя съм и какво всъщност беше станало с мен. " - Mного ми е чудно как е станало?? Разказа от-до какво се е случило тогава и ХОП на сутринта забрави :0 Това е измислена история 100 %. Преместете я в Измислени истории!


МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2db007fea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 6 е прав. И аз съм я чела на друго място тази история и мисля, че е напълно измислена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 11f68cc638
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чета, чета - шефът бил използвач. Това е така, ама ти му позволяваш да бъде такъв..! Мисля, че не желаеш да напуснеш поради финансовата изгода от цялата история, което те слага автоматично в една друга графа. При положение, че се занимаваш с ползване на чужд език можеш да си намериш дори работа в училище и пак няма да си без средства. Значи, не става въпрос за каквато и да е работа без подобни екстри, а за точно тази работа с екстрите не защото си падаш по тях, а заради скапаните пари. А твоето самоуважение къде е в цялата работа? ! С две думи стоиш там не защото нямаш избор, а защото всичко това те удовлетворява по някакъв начин. Сама си си виновна!

Ели

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 84edb7c86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи на полицията на мъжа си и избягай някъде в др държава...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9f1e01b95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Свържи се с Господари на ефира

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b7ed3cb07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Това си е чисто сексуална фантазия, която някой се опитва да пробута за истина.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1984c2baa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Абсолютна измислица на някоя фетишистка. Хора недейте така. С тези истории само променяте нагласите на младите, на които хард-дисковете още са им празни.

Бившия ми шеф, също много влиятелен човек си изпати от обратното нещо. Дойде на работа нова секретарка, която на първата седмица започна да го изнудва. И един ден секретарката се появи на работа с адвокат. Едвам се оправи с нея. Нали се сещате, че дори само заради един поглед може да те съдят за сексуален тормоз ако имаш под ръка добър адвокат...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8d7e6a9dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Казваш на мъжа си, напускаш работа и подаваш жалба... другото са оправдания...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9cd89a1884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Много съжалявам, че ти се е случило такова нещо. Разбирам, че се намираш в много объркана ситуация, можеш да кажеш на мъжа си и да напуснеш работа, като го убедиш да не подавате жалба в полицията, за да не пострадате. Другия вариант както каза ти е да търпиш и да чакаш някоя по - привлекателна да завърти главата на шефа ти, предполагам си наясно, че това може да продължи дълго време, което не ти препоръчвам. Не си натоварвай нервите и успех. Надявам се всичко да се оправи и скоро да ни пишеш тук.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bdba3ebd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Разведи се! Това е единствения начин да спасиш честа на семейството си. Мъжът ти сто процента ще научи и ще те разбере. Развода е единствения ти изход. Когато нещата се успокоят, когато дойде нова колежка или просто шефа ти се насити, ще търсиш нов път в живота си. Млада си и ще се оправиш. След като не си напуснала работа когато си разбрала какво иска шефа от теб... сега само развода ще те спаси!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ecfd3aac21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Не се развеждай ако обичаш мъжа си, ами напусни работа!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70073a90df
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

20.   Миличка, ако си навита да му отмъстиш, а мъжа ти да не разбере, поръчай го :) като по филмите става, плащаш, а някой му вижда сметката и никой не разбира :)
Ако си заиунтригувана пиши коментар.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ec68fa5840
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Абе ти не си в ред бре!!! Напускаш и това е.
Пълни глупости, как няма да можеш да си намериш работа? !

Това което може да причиниш на семейството си е в пъти по-лошо от липсата на пари!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70073a90df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Е тя вече го е прочинила, като бомба със закъснител ще избухне в един момент, ама глупачката не може да го осъзнае, сигурно се надява шефа и да я чука и занапред, ама не схваща, че е поредната дето ще е използвана и изритана, ако има малко останала смелост и самочувствие трябва да иде при жена му и да разкаже всичко, да подаде оплакване за сексуална дискриминация на работното място и в полицията да се жалва. Уви много малко са тези дето имат смелостта да го направят защото се срамуват от постъпката си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fc2b0fa8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ако това е истина мога да ти бъда полезен с няколко съвета:
1. Явно си скътала пари в бельото в гардероба си - използвайки за някоя детективска агенция. Нека направят запис на някоя вечер от графика ти /желателно агенцията да е от друг град/, така ще имаш компромат с който изнудвания ще бъде той. А също така може да се използва в съда.
2. След поредната "фиеста" се съпротивлявай максимално, остави го да свърши в теб и бягай направо в съдебна медицина /постарай се да имаш белези от физическа борба(каза, че е груб), да остане семенна течност в теб от него в теб-т. е. не се мий, не се къпи, може и да скъсаш някоя дрешка за достоверност/, освидетелствай се, че си изнасилена и заведи дело - хем имаш оправдание за семейната чест пред мъжа си.
3. Спри да правиш секс с него! От какво се страхуваш? ! Че ще напуснеш-да това е неизбежно. Че ще те бие-дали? ! Ами медицинско и съд? ! Че ще каже на мъжа ти? Ами той пък ще повярва ли? ! Че няма да си намериш работа? Еееее в 21 век сме, човече!
За да търпиш това има само едно извинение, че това тайно ти харесва / всяка жена е курва с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена /.
Желая ти успех!!! Дано съм ти бил полезен!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fc2b0fa8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако това е истина мога да ти бъда полезен с няколко съвета:
1. Явно си скътала пари в бельото в гардероба си - използвайки за някоя детективска агенция. Нека направят запис на някоя вечер от графика ти /желателно агенцията да е от друг град/, така ще имаш компромат с който изнудвания ще бъде той. А също така може да се използва в съда.
2. След поредната "фиеста" се съпротивлявай максимално, остави го да свърши в теб и бягай направо в съдебна медицина /постарай се да имаш белези от физическа борба(каза, че е груб), да остане семенна течност в теб от него в теб-т. е. не се мий, не се къпи, може и да скъсаш някоя дрешка за достоверност/, освидетелствай се, че си изнасилена и заведи дело - хем имаш оправдание за семейната чест пред мъжа си.
3. Спри да правиш секс с него! От какво се страхуваш? ! Че ще напуснеш-да това е неизбежно. Че ще те бие-дали? ! Ами медицинско и съд? ! Че ще каже на мъжа ти? Ами той пък ще повярва ли? ! Че няма да си намериш работа? Еееее в 21 век сме, човече!
За да търпиш това има само едно извинение, че това тайно ти харесва / всяка жена е курва с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена /.
Желая ти успех!!! Дано съм ти бил полезен!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 939ae7f641
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Жена много рядко използва думите "ТЕК". Да не кажа никога. Това е лафче, с което мъжете се хвалят едни на други.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4ed1cbe575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Кариера, мълчание, пари, прикриване..
Ако тези неща са над семейството, то вие сте много лошо положение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker