Приятелката ми е прекалено разкрепостена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми е прекалено разкрепостена
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 13304 пъти
Тя е обикновено момиче на 20 години. Само дето постоянно облича предизвикателни дрешки, Огромни деколтета (а тя има какво да покаже), но естествено не това ме дразни.

Вие бихте казали, че това е мечтата на всеки мъж, но не й моята - тройка или оргия само с жени. Предлагала е това, веднъж даже беше довела едно момиче в нас. Аз искам жена, която да обичам и тя да е единствената, аз също да бъда единствен, но това не става. Мислех, че нейните фантазии са само "фантазии", но не е така. В момента върти четирима мъже. Разбрах го миналата седмица. Първият съм аз - предполагаемото й гадже. Свалям звездите за нея, а те не ги иска - тя иска мъже, жени, садо-мазо и др.

Онзи ден проверих телефона й, защото така обичам да я дразня - понеже тя не ми дава, така тайно ми увеличава любопитството. Там се шокирах, че някакъв е написал така:
Слънчице, лишсваш ми. От три седмици не сме се виждали, а на мен ми се иска да те видя и не само това...

После започва еротично-циничното, което ще запазя в тайна. Има и още двама, които са мои познати, а този не го знам, но ме изгарям от любопитство да го видя. Тя е хитра и всеки би й се вързал на лъжите, но не и аз. Искам само да разбера, защо не ми е споделила това за другите мъже. Не е уличница, но има връзка с колега, с който си губи времето, закача се с един мой приятел и телефонният циник. Бих му счупил главата на това коп*ле!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: f0f5d459df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано бих казал, че си е поредната селска к...а, която всички "минават"... ноoooo ще ми се обидиш най-вероятно! Ако е сериозен човек ще го покажа като не се занимава с други дори и на майтап да било. А относно "проблемът" ти, че е прекалено разкрепостена - това е идеалът за жена бе, човек! Да е дявол в леглото и ангелче в живота.

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 72c6ac5c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, закъсал си го. Търси си добро момиче, с нея ще си нещастен, а тя с теб - още повече. Няма да я промениш, само ще си опъвате нервите взаимно.
Ж36, омъжена за супер скучно добро момче

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 14d718f039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Братленце осъзнай се тази те върти на малкото пръстче и досега нищо да не се подозирал странно. Такива куч*ки като нея колкото щеш. По добре я разкарай до като е време, а не да ти се подиграва зад гърба ти с други!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 196c4ca662
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, момче, ти сляп ли си или какво? ! Не била уличница, не била такава... ма ги върти още кой знае колко. Явно на момичето му се флиртува, забавлява и не гледа толкова сериозно на вашата връзка на този етап. Сам си прецени дали ти изнася така. Ако съдя по това, което казваш- явно не.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38dd0093d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ти защо си още с нея? И защо заглавието ти не се казва "Приятелката ми е прекалено голяма курва"?

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fe7f5f2d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За мен това не е разкреостеност, а чист к**валък. Разкрепостеност е, когато жената е освободена от задръжки и предразсъдъци в леглото, стараейки се да даде и да получи максимално любов на партньора си. А да ходиш с един и да спиш зад гърба му с още 4 си е разврат и безморалност. В смисъл, няма лошо една жена ако иска да спи с четирима. Но е лошо ако се мисли и представя за "приятелка" на единия от тези четирима. Аз също съм жена и се имам за разкрепостена в секса. Но да изневеря на партньора си не ми и минава през главата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8cc9f5799
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ''Тя е обикновено момиче на 20 години. '' wtf???

''Tя иска мъже, жени, садо-мазо и др. ''

''Само дето постоянно облича предизвикателни дрешки, Огромни деколтета ''

''В момента върти четирима мъже. ''

''Не е уличница, но има връзка с колега, с който си губи времето, закача се с един мой приятел и телефонният циник. ''


Да, бе, супер обикновена момиче е, направо е за манастира. :D:D:D

Flawless

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 99bd755fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не е за теб, мой човек... Най-много ме отвращават именно момичета, които са разгонени като животни и търсят само физическото измерение на "любовта" - секса, най-елементарното праскане...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b968cbfa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Задай си въпроса, не обичаш ли нея? :) Не е ли тя твойто момиче? ! ... Е, определено е, ти я разбираш, ти си човека който тя не може да подведе, знаеш каква е, и продължаваш да си с нея. Това е да обичаш някой! И ти го правиш, продължавай да го правиш. Но не прави голямата грешка да се изпълваш с прекомерна ревност. Да, донякъде е правилно да ревнуваш да се интересуваш какво прави, защото не искаш други да делят времето й. Но бъди умерен и внимателен.

Какво като върти няколко мъже на малкия си пръст, да, изглежда много гадничко, особено за теб, е и за другите. Ама виж с кой я тя, при кой винаги се връща, не е с тях, не при тях, а при теб!!! ;) Е, значи няма за какво се притесняваш, ако е искала да бъде с друг, да го е направила. С теб е защото ти си човека с който тя може да бъде себе си, разбираш ли го. А другите мъже, за нея са само шарани, който са клъвнали на красивата и стръв. За нея те са само наичин, да повишава самочувствието си, да се чувства желана и красива. Това е което искат много жени, да бъдат харесвани, обичани, да им се обръща внимание, защото имат красота. А красивото трябва да е ценено! Това я прави силна, да вижда че я харесват, че я желаят. Но другото което иска една много харесвана и жена, е да има любов в живота си. И тук е твойто място, ти си любовта й!!! А те само играчката за самолюбието й! ... Сега виждаш ли, защо не бива да ревнуваш. Позволиш ли си много мнителност и ревност, рискуваш да задушиш връзката и чувствата ви, и да се отдалечите един от друг. Не искаш това да се случи нали? ...

Тя е просто едно младо момиче, което иска да внесе повече усещания и разнообразие в живота си! Донякъде е нормално. Особено след като държи на теб, и се личи че прави разлика, кое е само един флирт, и кое сериозното! ...

А за тройката, си мисля следното, тя ти е предоставила тази възможност, защото вижда че ревнуваш, и й се иска да те включи в нейните динамики на желанията и фантазийте й. Да те приобщи, така че, да смекчи ревността ти. Е, като си отказал, не си направил лошо, поне си и доказал, че я обичаш и искаш да бъдеш само с нея! ... А това е много мило, и няма как да не и е харесало, нищо че не е изпълнила фантазията си! ...

Добре е понякога да обсъждате каквото се случва!

~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c03dbcd886
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Завиждам ти. Искрено! Как искам да ги разменим с моята 20 годишна "консерва" :((( Оргии, садо мазо, курвенлъци... Ах, защо не ми се падна на мен една такава :(((

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b6b03aab25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Интересно ми е, ако момче беше казало м/у другото, че иска жени, мъже и т. н., дали щяха някой да пишат, че той искал да си разнообразява живота, млад бил.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f27c73ce84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелката ти е курва. Това не е никаква разкрепостеност, а си е чист курвалък, липса на морал и уважение към себе си, и после към теб като партньор.
Не знам само защо още се самозалъгваш и я търпиш, позволявайки и да те върти на малкия си пръст. Не, не я обичаш, но ще го осъзнаеш късно. И тя не те обича. Отвращават ме такива госпожици, които се мислят за много вървежни понеже са ги минали всички с пишка между краката.
Авторе, вземи се в ръце и сложи това момиче там където и е мястото-в кофата при другите боклуци!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 64fe40eac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 11

Да, защо не! Но само ако е както при момичето на автора. Тя
едва ли му изневерява, просто си угажда на самочувствието. Иначе, не би имала желание да го включи в нейните фантазии, а би крила от него. Ама е, като се вижда тя дори го подразва :) за да бъде по наблюдателен :)

Какво, той и е прегледал съобщенията, мислите си че тя не предполага ли? Може би нарочно ги е оставила, за да може автора да ги види! А ако е така, ще значи, че тя не се опитва да крие нищо от него.

до 12

Каквато и да е, тя си е неговата приятелка, и той най-добре знае каква е :) А когато обичаш някой, ще трябва да можеш да го обичаш какъвто е! Всеки е правил някакви грешки, или се е държал по "прекалено" с другите... Но какво от това, можем да се променяме и се променяме!


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b686caa1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ще имам аз приятел ще го обичам и ще ходя при други... пълни глупости. Имам една позната и тя като твойта кухо парче. Тая е хубавичка има тяло, но е простичка поне за мен. Има си сериозен приятел от 4-5г. а ходи при други имала връзка с някъв колко време ама я прекратила, тя си хоцка по диско и насам натам а нейния не знае. Да не говорим че оня ден идва с едно клинче посред зима а всичко и се вижда от до, нямаше нещо скрито. Това не са разкрепостени момичета, чист курвалък си е... ок. бъди хубава, имай хубаво тяло ама тоя всичкия показ...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 20de45eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ех, ~winterfire~, колко хубаво си казала всичко и си на 100% права. Обаче в реалността не всеки е в такава хармония с егото си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b022a8d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Чета и ти се чудя, какъв ти е проблема. Сигурно и ти си на около 20! Сега ти е времето да живееш, да сваляш мацки и колкото по разкрепостени са, и по палави, по можещи в леглото, толкова по добре за тебе. Сега са ти годините в които едновременно с приятните моменти ще изживееш и някои емоции, но това ще ти е за урок, за в бъдещето. Да не си решил да се жениш за първата бройка и после вече женен, и с деца да установиш, че има много по хубави и свястни жени от твоята. Не я наричам курва, защото момичето прави добре, като взима всичко от живота, когато е необвързана със съпруг и деца. Курвете за мене са тези, които преди брака са живеели морално-какго се казва, а след това тръгват през просото и не смогват да си дигнат гащите. От такива се пази повече. Затова давай, прави си кефа, взимай всичко, което ти се дава от живота и не се страхувай. Важното е на тебе да ти е добре. Хвани си и ти някоя друга/и и чу--й. Е с предпазни средства разбира се.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 65038d61d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До 16

Ой, ай, ай... е не :D смех, смех... Благодаря че си съгласна с мен, мисля че може би си момиче! Ама как не разбрахте, че съм от мъжки пол, мъж съм!!! В две изречения, допусна две безсмислици! Първата е че бъркаш пола ми. Не съм "казала", а съм казал :) Какво ти (ви) е чудно, че може да има момче, което да знае е по експресивно, да разбира от чувства и от връзки, и да не толерира предрасъдуците и грубостите. Като защитава и се застъпва за женския пол, както и за който има нужда!!! Много изненадващи ли е? Уаууу, какво си мислите, че само момичетата биха имали мнение, по такива въпроси ли?

О, и да не пропусна! ... Втората безсмилица, как може някой да е в "хармония с егото си". Хармония, е да се чувстваш свързан с което те заобикаля, с реалността. Да чувстваш света (природата) в себе си, и да откриваш себе си в света (природата) Те това е хармония. Тя е "ян". А егото е "ин". Егото е всичко което се съвместявава, между гордостта и предрасъдъците!!! Егото е да си концентриран само в себе си, и да мислиш за себе си! Не виждам как човек може да е в хармония да е обвързан с всичко, и то да е свързано с егото му!!! Аз не съм в "хармония с егото си", аз не поставям егото си на първо място, за мен егото ми е някаква второстепенна величина. Аз съм в хармония в себе си със реалността!


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b9acb3eef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От автора:Благодаря наистина много на всички за съветите и извинете, че се забавих, но просто не знаех, че историята ми е публикувана!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a7b8a73aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Върти го, сучи го, курвата си е курва, представи си след 10 години как отиваш на работа караш децата на градина а жена ти се почва първо със съседа, после с най-добрия ти приятел, накрая с колегите и вечерта си ти на ред да лижеш катерицата дето е цял ден е поемала пишки.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8a55bcdd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей, разбирам проблема ти. Може да е заразна и това е по голям проблем от това, че е к*рва.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 58e10e85b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ей, почтените, стига сте говорили, че момичето е курва. Курва е когато не й се иска, но го прави за облаги. Момичето, за което става въпрос тук е хиперсексуално, какво ще прави с оная си работа е нейн избор. Стига да е естествено, а не някое заболяване (някои тумори предизвикват хиперсексуалност), та стига да е естествено, проблемът е нулев. Изборът си е на автора дали ще приеме поведението на такава партньорка или не, но осъждане, промяна, девствен колан и прочие - забрави. Авторе, ако не я приемаш такава, каквато е, ако поведението й те наранява - късай и бягай надалеч. Но ако решиш да си направиш кефа и да не се задълбочаваш много - тя е перфектния избор. Търси това, което ти е нужно, не искай хората да се моделират по твой вкус.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ff9626b964
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ех, защо ги няма Кубрат, Меги, Лоша и Лударката, щеше да е ОК
Супер дискусия ще се образува, с нравоучения и простотии!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker