Помощ, срам/страх от голота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ, срам/страх от голота
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4967 пъти
Здравейте, момче на 17 години съм и искам да ви запозная с проблема си (историята си).
Преди месец с приятелката ми решихме да правим секс, никога не съм имал някви проблеми с ерекцията и тем подобни. Тя ме възбужда на макс и проблема не е в нея.

Така... всичко вървеше добре преди да се съблечем от кръста надолу, когато ме видя гол не знам какво ми стана, изчервих се, притесних се, стана ми едно гадно (не мога да опиша чувството) като стягане в диафрагмата.

И тей де... от притеснение не можах да го дигна като хората и в крайна сметка не стигнахме до сексуален акт. За мое щастие момичето е мн точно и всичко е супер, не ми направи проблем относно това (евала). Та... осъзнах, че имам страх/срам да се събличам от кръста на долу (пред момичета/жени). Причината не е в пениса ми (което ще си помислите). Не е малък, нито тънък нито каквото и да било(17 см на дължина).

Тялото ми също не е зле, много момичета са ми казвали, че имам хубаво и поддържано тяло. Заради това не мога да разбера от какво е тоя проблем? Защо се "спичам" до такава степен, че чак да не мога да го вдигна като се съблечем, при положение, че ми става още преди да се целунем.? Вече ме е страх да пробвам пак.

Та... може ли да ми кажете дали имате такива приятели/познати? Нормално ли е това? Как мога да се справя и така нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b9d336978
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, проблемът ти е доста разпространен. Проблемът ти е културен, свързан с възпитанието ти (голотата е лоша, срамна). Може би като малък си имал някаква травмираща случка с голота (присмех на деца в детската градина), за която не се сещаш, знам ли...

Много жени имат твоя проблем, защото се срамуват от тялото си - не отговарят на моделите от списанията.

Може да е банално, но решението е просто - просто го направете с приятелката ти на тъмно. Остави например завесите отворени, за да прониква леко светлина, за да не се ударите някъде, но иначе - това е класика в жанра. Остави се на другите си сетива... остави я да те докосва и опознава по друг начин. Така ще се научиш да ? имаш доверие и ще се отпуснеш.

Успех

Ж27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca1020e44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами и приятеля ми го беше срам да се съблече пред мен... но веднъж се престраши и вече не го е срам от това... А и не си мисли, че нас момичетата не ни е срам да се събличаме пред момчета/мъже ;))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d845891cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   От статията ти не разбрах ти правил ли си секс някога или не?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb297bae1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам една приятелка, която също има този проблем. При нея се дължи на това, че като малко дете нейните родители може би несъзнателно са всели в нея чувството, че голотата е срамна. А тя има перфектно тяло. По-консервативни са и от там следва този проблем. Не знам при теб на какво се дължи, но пробвайте на тъмно следващият път и се отпусни и не мисли че имаш проблем, защото ще стане хронично.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aa619f0be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ха сега, сложна ситуацийка. Най-простото е да опиташ следващия път да го направите на тъмно, нямам представа ще помогне ли. По-добре ще е обаче да се консултираш с психолог по-може да ти помогне, то проблема според мен идва най-вече от това да не почнеш постоянно да мислиш за това, по - добре разсъждавай в насока, че си човек, а не машина и такива неща се случват има го и при жените ти какво си мислиш те пък остават сухи иска им се галиш правиш струваш обаче не става за това спокойно, хора сме всичко се случва. Успех.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 20c6ca4d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всичко е в главата а не от кръста надолу. Иди лятото на нудистки плаж и се разхождай гол гордо. Всичко ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 77f93ee3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм се сблъсквала с този проблем, и съм чела доста за него. Всички психолози твърдят, че това е последствие на начина на възпитание.
Ето ти откъс от книгата на Фицхю Додсън "Изкуството да бъдеш родител":

"Да предположим, че къпят бебе на годинка или на година и три месеца. То с удоволствие изследва тялото си заедно с разните му израстъци и прави забележителни открития. Хваща ушите си и дърпа меката им част. Коментар на майката: „Виж го как си играе с ушичките. Много будно дете е! После открива пръстите на краката си и се заиграва с тях. Майката се радва: „Ах, че хубаво си играе с пръстчетата! Следва откритието на пениса. Мислите ли, че майката ще възкликне: „Забележително дете е, играе си с пениса! Със сигурност не. Тя по-скоро ще го плесне през ръката или ще му покаже по друг начин, че върши нещо лошо. Боя се, че подобни тъжни сцени се разиграват в прекалено много домове.
На какво научава майката детето си по този начин? Трябва да се каже преди всичко, че така нареченият сексуален проблем не съществува за малкото дете; той фигурира само в ума на майката. За детето пенисът му сам по себе си не е по-интересен от ушите или пръстите на краката му. Ние, възрастните, го подтикваме да изпитва нездрав интерес към половите си органи, като преувеличаваме значението им и пораждаме у него чувството, че става дума за забранена област от тялото му.
Когато майката реагира както описах това по-горе, тя сякаш казва на детето си: „Имаш хубави уши и с право си играеш с тях; имаш прекрасни пръсти на ръцете и можеш да си служиш с тях; и пръстите на краката ти са много сладки, забавлявай се на воля. Но е лошо и мръсно да си играеш с половите си органи. Тази част от тялото ти е грозна.
По същия начин можем да внушим на малкото чувство за вина по повод интереса му към пръстите на краката. Как ли? Нищо по-лесно. Първия път, когато ги пипне, го пляскаме през ръката и му се скарваме: „Лошо дете, я да не пипаш там! Следим също пръстите на краката му да са винаги скрити. Казваме: „Бързо си обуй чорапките! Да не искаш всички да видят краката ти! Когато го учим как се наричат частите на тялото му, пропускаме думата „крака . Използваме всички средства, за да превърнем пръстите на краката в забранена област.
Какви ще са реакциите и чувствата на така обработеното дете по-късно? Класическата игра на „доктор ще изглежда доста необичайно в квартал, в който децата са на учени да гледат на краката си по описания начин. Шестгодишните хлапета срамежливо ще си шушнат: „Ще ти покажа краката си, ако и ти ми покажеш твоите.
В зряла възраст те ще посещават барове и кабарета от съвсем друг тип. Вместо голи гърди в списанията ще се мъдрят голи крака. Мъжете ще плащат, за да видят на сцената млади жени, крито бавно и сладострастно свалят чорапите си, за да изложат на показ пръстите на краката си. Смешно ли е? Разбира се. Но ако възрастните обикновено не се държат така, то е само защото ние се отнасяме много по-мъдро към децата си, когато изследват краката си, от колкото когато изследват половите си органи.

Всичко се дължи на това, бъди сигурен, не обвинявай родителите си, те са просто като повечето родители, не осъзнали какво са направили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker