Девствена на 20! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена на 20!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 12133 пъти
Здравейте! Малко съм объркана, дори не знам защо пиша тук... просто вече изключително много ми тежи това, че съм на 20, а все още не съм правила секс. Ще пиша направо... хубава съм, имам страшно много познати и приятели, които дори не подозират за положението ми.

Проблемът идва от това, че винаги попадам на грешните хора. От една страна, тези които аз харесвам и ме привличат или са заети или не е взаимно.. от друга тези които искат да имат нещо с мен са ми абсолютно безразлични, а на този етап не мога да се насиля да бъда с някого, когото не харесвам.

Всички мъже, които са около мен искат само да спят с мен, което ме отвращава. Вече не знам да се гордея ли с това, че имам ценности и достойнство и че не съм легнала с първия пожелал ме, или да се срамувам от този факт.

Като по-малка съм имала няколко връзки, но не е било нищо сериозно и съответно не се е стигало до секс. Имала съм много възможности да го направя, но тогава си мислех че време има и трябва да изчакам да срещна някой, който ще ме оцени такава, каквато съм...

Е, времето си тече, а такъв човек не се появява :((( Последното момче, с което излизах близо месец, беше толкова шокирано от новината, че буквално ме заряза и изтри, което допълнително ме обезвери и нарани... вече се чувствам така, сякаш съм негодна за употреба и има нещо сбъркано в мен... а просто исках да споделя този момент, с някой на който му пука за мен, но уви не се получава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 92c34893b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо да не ти пука. Не се притеснявай. Изчакай малко и ще се появо някой, който ще го оцени това ;) Казвам го от личен опит, защото и аз бях на твоето място. Не го мисли и всичко ще се нареди :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5931424f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Това не е срам а гордост! Ако те е зарязал защото си девствена определено е искал само секс. Ако мислиш че това е срамно можеш да се отвориш сама - с пръсти, с вибратор, също така може и с краставица.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7fb20d3723
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Здравей! Наистина много ще ти е трудно да намериш точния мъж. Виждам,че си умна а сега мъжете на възраста около твоята се плашат от това. Не ти препоръчвам да го правиш и снякой който вече е към 40те. Не се тревожи, живота е пред теб. Усмихни се и гледай напред. Твоя любим мъж все ще се появи и бъдеш щастлива. Така е отредила съдбата. Успехи!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2b6aba5c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Най-голямата грешка на едно момиче е да си легне с първия срещнат, недей да си мислиш, че като си девствена това е грешка, напротив... това показва, че не си поредната кифла, на която и е все едно с кой ще си легне дръж на достойнството си. Просто не си попаднала на подходящият човек, който да те оцени достатъчно... за един нормален мъж няма по-хубаво от това да знае, че жената с него е била само с него, а не се е давала на този и онзи.. просто изчакай и този момент ще дойде

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9add7e9ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Еми виж какво щети кажа вместо да се срамуваш от това че си дествена се гордей все някой ден ще излезе някой който ще ти допадне не се срамувай от това а за оня да не ти пука страхливец е бил

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b921d21465
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Мъжете ти биле криви, че искали да спят с тебе, ами теб какъв ти е зора именно това че не си спала с никого ти е зора. Карай така и ще си останеш стара мома от страх да не сгрешиш и от стремеж да намериш перфектния, че ти от къде знаеш че си перфектна. Просто прави безопасен секс и давай напред, между впрочем мъж съм и започнах полов живото на 21г. просто защото бях от категорията на смотаните, но сега имам три деца от една и съща жена.
Зорба

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2fd0d774c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   И аз така само че съм по-голям от тебе на 23 съм винаги като кажа че съм девствен и ме зарязват, но вече много много не ми дреме има по-хубави и забавни неща от секса.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eaff77c5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ей, защо трябва да ти пука за боклуци, който се интересуват само и единствено от това да те вкарат в леглото си за една нощ, пък и да се тормозиш от това, че чак да стигаш до изводите, че не си "годна за употреба" Не са годни за употреба тези, които имат секса за спорт и са изтъркани вече. Аз бях на 21 когато загубих девствеността си и имаше един момент в който се чусвтвах по абослютно същия начин като теб. Но в един момент се появи едно момче, което беше с 5 години по голямо от мен. Влюбих се в него, дори още от самото начало му казах как стоят нещата, а той го прие като нещо най-нормално. Изчака ме 4 месеца докато наистина стана готова за това. Изживяхме една щастлива любов и всико си беше ок.

Сега не сме заедно, но не е в това въпроса. разделихме се поради ред други причини. Та както и да е исках да ти обясня и да ти докажа, че това да си девствен на 20 не е престъпление, а дори вече голяма рядкост. Не мъжете, а момченцата ги е страх от това, защото незнаят какво трябва да направят, а не нещо друго. Вярвай и ще срещнеш човека, който си чакала толкова време за специалният момент .
Niks

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09dbe7286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче на 25 год и загубих девствеността си на 21. В това няма абсолютно нищо лошо и срамно както сама осъзнаваш. Проблемът е, че живеем в свят без ценности и когато ти имаш такива и ги отстояваш това придобива някаква цена и се стига до момент, в който наистина започваш да се чувстваш объркан дали си прав или масата е права. Не се притеснявай и вгъбявай толкова в това, защото едно сериозно момче би оценило. И не прави секс само, за да не си девствена. Не си струва. Ще правиш секс със сигурност :). Наистина не страдай от това и не обяснявай много на околните - тях не ги интересува! А щом си хубава и всичко ти е наред няма как да не срещнеш момче като себе си. Другите не са спечелили медали за ранната си загуба на девтсвеност и не са с нищо по-повече от теб от тази гледна точка .

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 16af3a74f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Кофти работа. Навремето когато и аз бях девствен бих дал мило и драго за такова момиче което има ценности и самоуважение. Сега за съжаление се промених и аз и хората около мен. Не знам какво да ти кажа освен не спирай да търсиш подходящият човек - свестни момчета много, но са или по-горзни или срамежливи и незабелижими.

Момче на 18

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d9d26f6ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Негодната не си ти, а тоя глупак, дето те е зарязал...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 14c8488c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Разбирам те напълно :) И аз се чувстам така, само че съм момче на 18 и половина :Д Точно като теб винаги попадам на грешните хора :( Ако е възможно, с удоволствие бих се свързал с теб :)

Death_Blade ^

Модератор - за пореден пък казвам, че не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8bd6a8e24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Здравей мила,
Няма от какво да се плашиш и притесняваш. Аз загубих девствеността си на 26, сега съм на 27. Също като теб се чудех какво не ми е наред, слушах непрекъснато историите на моите приятелки как и с кого са го правили и се депресирах. Накрая си казах, че просто не съм попаднала на подходящия човек. Съветвам те, когато срещнеш човека, с когото искаш да го направиш, да му признаеш за девствеността си. Така и на теб ще ти олекне, а и той ще е по-нежен и внимателен. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9806ba6c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Здравей! И аз съм на 20 като теб и честно да ти кажа бих дала всичко да съм на твое място и да съм все още девствена. Едно нещо научих за секса и това е че той не струва нищо щом не е с човека който наистина обичаш. Преди и аз си мислех като теб. Мислех си че проблема е в мен и трябва да го направя , защото бях много срамежлива и се мислях че повече няма да сам толкова срамежлива след като го направя, но уви не стана така. Даже по лошо стана, чувствах се употребена, наранена, използвана, чувствах се като най голямата глупачка, много плаках. После минаха 3 години след което го направих за втори път ( това стана тази година в началото). Но не бях сигурна в чувствата си и после се чувствах пак гадно, сякаш някой ме убива. Както и да е не съм казвала на никой за това и пак се затворих в себе си. Но после майка ми започна да ми говори гадни неща за това как съм щяла да стана монахиня и някакви пълни глупости. И не знам дали от яд към нея, не знам защо го направих, но го направих пак за трети път. И сега честно да ти кажа всичко си е пак същото, пак съм си сама пак съм си срамежлива и затворена в себе си както преди. Секса не променя нищо!! Това е моя съвет и те моля да ме послушаш и не го прави с някой за когото не си 100% сигурна че те обича. Не слушай хората, всеки живее собствен живот и се мисли за големия разбирач и че знае всичко, но никой не може да е на твоето място. За това не го прави само защото си мислиш че в теб е проблема и всичко ще се оправи. Нищо не се оправя даже по лошо става. Просто слушай сърцето си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d805cbaab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Хей, без тъга, давай го спокойно :) Секса не е голяма работа! Не си го правила, но какво? Има още момичета като теб, а и момчета, които не са го правили! Знаеш ли какво правят другите, ами за разлика от теб, не са откровени и честни и се преструват че са го правили, за да не предизвикват онова отстъническо държание и толелиране на другите към тях! ... Но пък не правилно, и не е добре. И ти казвам браво, че ти не си такава и си го признаваш :)

А момчето което те е зарязало е бил бройкаджия, който е искал само секс от теб, но като е чул че не си го правила, не му се е чакало и се е отказал. И добре е направил, такъв не е бил за теб! ...

Ок, да погледнем реално, имаш усещането че изоставаш от другите, все си отлагала, докато те са минали през този път от рано! Защо да бъдеш като другите? Струва ми се за теб, ти, не търсиш само секса, ти искаш нещо по-емоционално и по-свързащо те с чувства ;) Да изпиташ нещо силно ;) Ако е било само до секса, ти каза, можела си да го направиш! А и само секс, като едно привлекателно и красиво момиче, би се намерило винаги с кой! Ама не е за това нали? ...

Хммм.. казваш грешни хора :) Май още не си установила какво харесваш в другите! Разбираш ли, нормално е да харесваш момчета които са заети, защото те по-държание ще са по-освободени и по-опитни, няма да им е толкова какво впечатление ще ти направят, няма да имат притеснения, защото имат вече някой до себе си! Донякъде това че са заети, ги прави по-впечатлителни за теб, защото ти изглежда като момчета знаещи как да се държат с едно момиче. А така на теб ти е по-лесно да ги харесаш, да се довериш на такъв човек! Непроявяващите желание, ха, ми тях ги харесваш, тъй като не ти обръщат внимание и държат се различно с теб, спрямо всички които ти предлагат. От там и ти се концетрираш в тях :) Защо харесваш такива момчета? Трудно ти е да избереш на кой да се довериш! ... И твое пълно право да бъдеш внимателна :)

Няма какво да се заблуждаваме :) Изклювам заетите и непроявяващите желание към теб, тяхните очи може би са заети за друга... От момчетата които ще ти прелагат и ще те "ухажват" така се да се каже :D почти всички ще искат просто да го направят с теб, но нищо повече!!! От тях се пази много, защото са способни да те наранят, за теб първият път ще е свързан и с чувства, защото ще е да се довериш на някой, а и за теб няма да е просто секс :)

Искаш да срещнеш по нормално момче, насочи се към по-обикновенните! Към тези които не изпъкват много. Момчето което няма да ти прави сексуални намеци, и няма да е загледан първо в тялото ти, ще иска повече от секс с теб :) Оглеждай се за такива! Те не биха те наранили и с тях не би случила на грешния човек. По какво да ги познаеш, освен че те биха отчели първо теб самата, а не тялото ти, държанието им ще бъде внимателно, учтиво, уверено, но не чак самоуверено.

И нямай никакви притеснения :) и до секса ще стигнеш, но е добре да е с по-подходящ за теб, за да си е струвало
чакането! ...


~winterfire~

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 00bdb391ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Аз го направих за първи път на 31 с момчето с което живея вече 8 прекрасни години. Той ми е първия и съм щастлива с него. Не се притеснявай! Ще дойде твоя принц!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4c31f31927
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Благодаря Ви за отделеното време, съветите и разбирането! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9dfd354325
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   голямо избиране, колкото по се чудиш толкова по несигурна ставаш. върви на диско с приятели, две ракии танци, манци с някой съсел, после към колата надупваш се даваш му презерватив без целувки и си в играта. аз съм на 32 и незнам дали в тоя живот ще се появи моя противоположен знак, за да се стигне до стабилно състояние
на зимния огън искам да му разпоря терлика, че все много компетентен.

от Шушумига

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 63a38d7bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Няма от какво да се притесняваш! Пожелавам ти да намериш любимия човек!


МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1639976003
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   E, добре дошла в клуба. И аз съм на 20 и положението е почти същото с малката разлика, че ти не си го направила от глезотия, докато мен НИКОЙ не ме иска.. Някога ме искаше един, но.. както и да е. Ще си умра стара мома и ще вляза в Гинес като единствената ДЕВСТВЕНА жена в света над 80 години (ако доживея, но надали).

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fbe2ef2d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Мисля, че аз съм принца. Баси съвпадението!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 05644840b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Както винаги - най-доброто нещо в живота е блансът. Вероятно си го изгубила (или поне така смяташ).
Крайностите не са хубаво нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e79a18ed79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Интересен субект си!!! Ако знаеш само на мен какво ми е...!!!??? Виж коментара ми в "Клуб девствени" под №92 и ще разбереш, че тези като теб са на почит!!!
Имам и личен пост "Проблем е във връзките", прочети го, ако имаш желание!!! Направи ми впечатление, че си интелигентно момиче и че не "сваляш глава на коцкарите" (извинявай, че така се изразих) и се радвам за това!!!
Ще ми е приятно да се запознаем

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70e050eafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Това всякъш аз съм го писала :))) Имало и други като мен

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4b74a57c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Почти на 20 съм, и аз съм девствена! Какво да ти кажа.... направи го. Първият път би трябвало да е специален, но ако няма с кой да го споделиш... защо не се отвориш сама?

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2273e1894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Номер 29, защото като се отвори сама няма да е по-малко девствена?

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1515d6ba0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Сега съм на 26, загубих девствеността си на 22!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 05999b1793
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Въобще не се притеснявай! Това е чест и гордост! Аз също съм на 20 и преди година спах за първи път с момчето, което обичах ужасно много. Не съжалявам за това, защото знам че първият път беше не просто секс, а Любов. И още нещо един мъж макар и да не го признава винаги с колкото и жени да е спал той държи жената, за която ще се омъжи да е девствена!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a410830dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Благодаря на всички :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 324ad9fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Чест, гордост, бла-бла. Всеки го прави когато сметне за добре. Освен да издигнем паметници на такива велики личности като вас, запазили чистотата и невинността си до дълбоки старини? ! Много глупаво разсъждавате! Имам впечатления, че момичетата /над 20г. /, които не са правили секс, са с някакъв проблем: читанки, затворени, сдухани, недостатъчно социални, грозновати... абе личи им отдалече, че им има нещо и че никой не ги е пипал. Определено сбърканите сте вие, които си хващате приятел и го държите на сухо в продължение на месеци, година, две, за да се убедите дали той е "подходящия" да откъсне вашата свидна розичка. Чакайте си принца на белия кон, достойния, гледайте си сълзливите романтични филми и ще си умрете девствени. А ние, останалите ще се наслаждаваме на най-хубавото чувство- да правим секс с любимия човек.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4fed3e0021
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Евала че наистина не се се поддала на първия срешнат и чакаш подходящия за теб поклон!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5fb5c817d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Мога да ти кажа само едно и то е да се гордееш със себе си, не обръщай внимание на злобни коментари на приятелки и разни непознати. Запази себе си и уникалността си винаги! Успех :)

от опит

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 940442352e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Към авторката!
Не се връзвай на селските коментари!
Искам да ти кажа една много голяма истина :

''вкусът от лошото качество остава много по-дълго от спомена за ниската цена''

парадоксалчу

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: da6b69a001
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Аз съм на 24 и на 20 го направих за пръв път. И аз изчаквах поради същата причина като теб, но накрая го направих ей така.. И после съжалявах. Съжалявах затова, че съм се тормозела толкова за тая глупост. Моите приятелки само ми дрънкаха за секса, никога не са ми се подигравали с това.. но исках да наваксам. На 21 срещнах сериозен човек. И когато правех секс с него беше неописуемо. Ако съм знаела щях да се пазя за него, ама на.. И мен ме отряза един само заради това, че съм девствена, когато момента дойде.. И аз се чувствах ужасно... Искам само да ти кажа едно нещо. Когато го правиш първия път не мисли само за секса, ами се и пази. Понеже аз толкова много се бях увлекла по това да го направя, че забравих за предпазните мерки, та страдах после... Излишно се тормозиш.. Ако ли не пък направи го, голяма работа.. И после ще си по-спокойна :) Никой няма да те осъди заради това, че си решила да правиш секс ей така, без любов :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ca7925befd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Поредната жена, която в един момент ще се ожени и на 30 ще разбере че не имала достатъчно полови контакти и като тръгне после няма спирка ....

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d8541b7ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   40, дай пък да започваме от 12-13 годишни! То, на когото му идва отвътре да си ходи, ще си ходи и след 30. И какъв точно секс си мислиш, че се прави докъм 25 години-точно никакъв, мислят си, че правят нещо. Качественият секс си е трудна работа, да знаеш!


Ели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aebce113cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Аз пък го направих на 24. И не съжалявам. Нито се гордея, нито се срамувам, просто така се случи и съм благодарна на съдбата, че срещнах този човек, после друг и дтуг и т. н. Имала съм много възможности, но НИКОГа не съм спала с мъж, просто заради "чукането" И съм доволна от това! Камо-ли пък за девствеността ми!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0a8f52de6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   И аз съм девствена, а съм на 24. Не се оплаквам и честно казано не съм се и запритеснявала толкова. Просто още не сме срещнали сродните си души, но и това ще стане някой ден. Чувала съм за много хора, които са били даже по-големи от мен, когато са го направили за първи път и не съжаляват, че са чакали толкова. Горе главата и не се притеснявай. Имай търпение и вяра :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 25c14659e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Здравей! Аз съм на 19 години, почти на 20 и съм в същата ситуация. Не мога да се доверя напълно на някого, но съм и несигурна в себе си. Почти всички мои приятелки са правили секс, имат какво да разказват, когато излезем, а аз отново все едно и също. Тези коментари помогнаха и на мен до една степен. Хубаво е да видиш, че има хора, които те разбират и на които не им се струва странно. Защото до скоро си мислех: "Трябва да правя секс докато съм в гимназия, а завършвам след месец.." Но сега поглеждам на нещата по друг начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 93f9545b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

45.   И какво като си на 20? Да не би да си стара? Не е казано, че всички трябва в пети клас да го правят. XD

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b22e42913
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Имах много възможности да съм с много мъже... За съжаление всички до един неподходящи. Сега отчитам, че в гимназията това беше въпрос на личен избор-не съм го чувствала за необходимо и правилно, не съм го направила. Сега, след като многократно съм обмисляла да не би грешката да е в мен, отново стигам до същото решение-не мога да легна с някой, към когото нямам чувства или те не са споделени, не съм срещнала правилния за мен човек. Явно нямам късмет и това е.... Според някои пропускам много от живота и сигурно е така, но предпочитам да го направя тогава, когато съм сигурна, че това би ме направило щастлива. И може би това е по-трудният път, но аз това съм си избрала :)Преди да пиша тук бях изпаднала в някаква дупка и си мислех, че само аз съм в това положение, но благодарение на всички, които изразихте мнения, виждам че не е така ;)Стискайте палци всичко да се нареди :)))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7d18c90faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Има неща, които не можеш да замениш с нищо друго!!! Сексът е страхотно изживяване, а когато към него са прибавени чувствата е най-хубавата природна даденост! Друг е въпроса дали ще намериш подходящия човек и дали ще е взаимно с емоционално изживяване и от едната или от другата страна!

Ако искаш да си пишем можеш да ме намериш. Надявам се да си прочела поста ми и си схванала смисъла на моя коментар (26)!!! ... и аз търся моето момиче

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ffb25c1a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   47, да вероятно е незаменимо както казваш, но именно защото няма подходящ човек не го и правя. Иначе само да реша - кандидати много... но след толкова чакане заслужава ли си да го направя с някой, който иска само секс? Обърках се вече и аз не знам какво да правя и мисля... оставям нещата така и каквото ще да става :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d71fed6a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   Момиче явно не си разбрала за какво ти говоря! При мен има същия проблем, с тази разлика че съм мъж! Аз съм кардинален знак, не търся перфектната, но искам да е хубава и да е взаимно! За мен секса е и духотно изживяване и емоционално пасване в природата! В противен случай си е просто чукане! Мога да чакам дълго, но искам да е харизма за двама (търпелив съм, но май вече започнах с комплексите)! Излизал съм с хубави момичета, но когато само се флиртува или се стигне до кревата и нищо повече е ужасно! Бях луд по една жена, направих всичко възможно, посветих стихотворение за нея (сега го правя за друго момиче, но тя не ме желае или поне се прави знам ли), но нищо! Тази жена искаше само секс, а аз това не харесвам. В поста ми има кординати, ако искаш можеш да ме потърсиш, ще е приятно да си пишем! Благодаря за вниманието!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f196f62001
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   Няма чест, няма гордост, няма кой знае какво в това да те обезчистят. Няма нищо за гордост около една ципа. Няма нищо свещено или скъпоценно в едно парченце месо, както и няма нищо страшно в това да си свалиш гащите. Не слушай останалите паникьосани девственици или комплексирани болезнено ревниви мъже. Щом си стигнала до там да търсиш чуждото мнение значи това се е превърнало в проблем за теб и не искаш да си в това положение. Не са ти виновни мъжете, че искали да спят с теб. Естествено, че това ще искат, те затова са мъже и ако не бяха такива нямаше да е нормално. При тях любовта идва след леглото. Поне истинските мъже са такива. Запомни го!
Ще ти го кажа директно - не е нормално да си на 20 години и да не си правила секс при положение, че изглеждаш добре. Явно си поредната жертва на предразсъдъци. Живееш и спазваш правила създадени от някого преди много векове. Природата иска да правим секс, иска да раждаме и да имаме потомство. Искаш да родиш на 30 години ли? Или на 40? Секса е естествена и жизнено важна част от всяка една връзка, а твоята девственост ще бъде пречка за заформянето на нормални взаимоотношения с някой мъж. Ще бъде пречка защото вече е проблем в твоята глава.
"Не мога да си легна с някой, който не обичам" - Никога не прави грешката да обичаш някого преди да си си легнала с него. Нека има привличане, нека има привързване, но обич... Не! Някой ден ще останеш много наранена ако постъпваш така. Знаеш ли какво е чувството да заобичаш някого силно и след като си легнеш с него да останеш напълно разочарована? Да бъде прекалено груб или нечистоплътен или просто нещо да не ви се получи. Много боли! Любовта трябва да идва заедно със секса. Погледани колко изповеди има от недоволни жени. Омъжени, обвързани, но недоволни от секса. Това е много, много важно!
Моят съвет е да си избереш някой готин пич, който мислиш, че би те предразположил и да го направиш с него. Без цели за обвързване или връзка. Просто го направи с някой, който ти допада. На някоя от първите ви срещи му кажи, че си девствена и би се радвала той да ти е първия. Помоли го да бъде нежен и търпелив. Не го крий с месеци, не го бави с хиляда срещи. Просто запланувай един ден или една вечер, когато ще го направиш. Да ти се маха от главата тази пречка и да се чувстваш спокойно и пълноценно, готова за истинския живот и за търсене на спътника в живота. Без спънки, без страхове, без срамове.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 837b144b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Здравей отново!!! Искам само да ти кажа, че никой не може да ти влиза в личното пронстранство, ако ти не искаш това да се случи! Другото е въпрос на мнение. За пореден път се убеждавам, че мнозинството от хората искат само краватни упражнения! На няколко пъти ти пиша вече, но пък и ти си се затворила в себе си! Трябва да споделяш, трябва са търсиш алтернатива!!! Който търси-намира, това е моя съвет! Не съм красавец, но изглеждам добре и скоро ще разбереш, само ако ме потърсиш! Ако импровизираш и имаш въобръженше ще ме намериш. Аз съм на среща и те слушам Харесвам те такава, каквато си...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0e39b9a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Мнението на №50 е много, много ценно и вярно!
И към него да добавя - не гледай на девствеността си като на някакъв свръхценен дар, който ще благоволиш да поднесеш на тепсия на Великия Избраник. И не искай в замяна да те носи на ръце и да ти е верен до гроб, само защото си го допуснала пръв до свещения си храм. Сексът е елемент от връзката, в нея участват двама, и кой колкото дава, толкова и взима; както ти се доверяваш на партньора, така и той се доверява на теб, така че са много смешни момичетата, които си мислят, че девствеността им е разменна монета за да вържат един мъж до себе си за вечни времена. Затова и мъжете в по-голямата си част се плашат от девственици - защото няма откачване после.

А честта и достойнството нямат нищо общо със секса.

Брани (Ж 40)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ffc0c49b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   52 благодаря ти за мнението :) Но аз нито мисля, че девствеността е свръхценен дар, нито ще се залепя за този който ще ми бъде първи и ще се заблуждавам, че това е голямата ми любов. Не! Аз много трезво разсъждавам над нещата и нито аз, нито родителите ми сме консервативни. Просто всички случаи досега, в които съм можела да го направя, не са били с човек, с когото имам или бих могла да имам връзка-всички искаха секс за една вечер(да не говорим, че някои бяха обвързани... ) и най-нагло си го заявяваха. Ето това не искам, защото въпреки всичко си имам достойнство, което явно ми пречи! Не искам да се женя за тях, но не и да бъде еднократно употребена и захвърлена. Но ако това е начина явно аз греша в преценката си и е трябвало да го направя тогава и да не го мисля сега.... ще си нося последствията :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f196f62001
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   До 51.
Ти не разбра ли, че момичето не е заинтересовано от теб? Мислиш ли, че някоя нормална жена изобщо ще обърне внимание на отчаян девственик, който така настоятелно се опитва да и направи впечатление в някакъв си сайт. Това да не е последната жена на планетата, че толкова много се бориш да и привлечеш вниманието? Ти си болен, приятелю!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3002bf53ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   авторке, защо мислиш, че непременно ще си употребена, ако правиш секс с някой без да очакваш връзка? защо не мислиш, че ти ще го употребиш, логиката е същата? :-)) не се поставяй сама в ролята на жертва.
(не те агитирам да спиш с някой ей-така, колкото да не си девствена, просто ти показвам и друга гледна точка)
Ж40

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker