Единият се къпе, другият пикае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Единият се къпе, другият пикае
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 19531 пъти
Историята няма нищо общо със секс, но донякъде с интимност, затова е в тази категория. Става дума за нещо, с което всеки от нас се сблъсква ежедневно и дори не се замисля, но което явно както се оказва, е доста различно при отделните хора.

На всеки се е случвало: Ходи ти се по малка нужда, а банята е заета, защото гаджето, съпругът/гатам партньорът/ката или там който и да е, се къпе. (Приемаме, че банята и тоалетната са на едно място. ) Сега предполагам повечето от вас ще си кажат "Е, и? Влизам и действам, кво ти пука. " Но наскоро установих, че имало и хора, които имали проблем с това.

Интересното е, че една част от тях нямат проблем докато се къпят другият да влезе до тоалетна, но не могат самите те да си свършат работата, ако в стаята има друг. При други хора е обратно, не се притесняват да си облекчат нуждата в присъствието на друг човек, но не искат друг да влиза докато се къпят. А има и случаи, които се "панират" и в двата случая и изобщо е изключено друг да влиза в банята докато те са вътре, без значение по какъв повод. Някои дори се заключват от собствените си мъже/жени.

Та, кажете си мнението и вие - имате ли проблем докато сте в банята другия да влезе и да прави нещо друго там? Къпането и малката нужда са само примери, не е задължително да са точно те... става дума за каквото и да е "интимно" занимание. Бръснене, подмиване, епилиране, whatever...

Пояснявам, че говорим само за случая между интимни партньори, които живеят заедно, правят секс и всичко както си му е реда. НЕ става дума за подобни ситуации между деца и родители, снахи/свекъри/тъщи/зетове или там каквото още се сетите.

Идеята е дали хора, които и без това сe виждат всеки ден голи, познават се много "отблизо" на съответните места, ближат и смучат ония си работи, лягат си заедно всяка вечер... дали имат проблем ако партньорът ги "сгащи" в банята?

Да започнем с мен - както сигурно се е подразбрало до момента, това ми е супер непонятно, не го разбирам и дори според мен граничи с някаква болест... Не е нормално да те е срам от най-близкия ти (физически) човек, пък било то и когато става дума за физиологични нужди. Аз лично дори много често изобщо не затварям вратата на банята като влизам, а да се заключвам не ми е минавало и през ум... дори не знам дали вратата изобщо се заключва.

Чакам с интерес мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 12 години, 2 месеца
hash: efa689c2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Да, имам проблем. Това е границата, която с мъжа ми не прекрачваме. Банята и тоалетната ни и без това винаги са разделени, но и като сме на хотел не го правим

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d6eac5e2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз също не се притеснявам в банята и не се заключвам. Защо да се срамувам от най-близкия си човек? Ако се случи да искаме и двамата да ползваме банята, но за различни неща, просто влизаме и двамата... Единственото ми ограничение е за децата-гледам да са легнали, да не са станали още, ако е рано, и тогава го изчаквам да излезе, не е хубаво да ни гледат все пак-един пишка, друг се къпе, още им е рано да гледат, не става...
Но пък не обичам той да ме гледа като си правя кола-маска или съм по голяма нужда-само в тези два случая не искам той да е в банята.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 731617e3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ние понякога влизаме заедно в банята, дори заедно в тоалетната, но при 2-рото не за секс. В един хотел, където пак се къпехме заедно, имаше тоалетна в банята и аз се възползвах докато се къпахме. Не виждам какви граници има още да се прекрачват. Хора, които са заедно, не ги е срам да си гледат, пипат и да не казвам още какво някои места, но чудо голямо от едното пикаене или къпането пред друг човек. Като къпането е особено "срамно".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3a2301b2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   После пишете тук и ревете, че нямало страст между вас! Как да пожелаеш една жена, която се.. е пред теб?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 51b09797ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   На мен също не ми пречи и донякъде е вид близост. Въпреки това умишлено гледам да не го правя - именно за да се запази тръпката между нас, т. е. в смисъла на коментар номер 4...

Ж26

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4965049b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   за къпането нямам проблем, понякога викам мъжа ми да ми изтрие гърба, но се къпем отделно. за пишкането също - винаги пишкам сама и затварям вратата, дори да съм сама в къщи, просто ми е навик. мъжът ми понякога върши тази работа в мое присъствие, например докато къпя някое от децата, но рядко.
за мен е въпрос на лично пространство да съм сама в банята. и без това нямам особено спокойствие, поне там да си почина...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f3e9d5194d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Авторката- а пред мъжа си с. реш ли с извинение?
Аз се къпя с мъжа си много често, взимаме си вана заедно и т. н., ама да ходя до тоалетна пред него и да ме вижда в такъв момент няма как да стане? Има си някаква граница и тя не е свързана със срама от голотата, защото без проблем си се разхождам пред него гола, както и той.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2a2ec431d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

8.   This is disgusting!!!! Всеки се къпе с половинката си, прави секс в бяната и къде ли още не. В интимна гледна точка аз нямам граници, но съгласете се, че да видиш половинката си да с*ре пред теб убива някаква част от романтиката... никога не сме говорили за това с нея, но съм 101% сигурен, че и тя е на моето мнение... Банята е лично пространство, всеки заслужава такова... а и има нещо, който не трябва да знаеш и виждаш, нали?

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f9d2370f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И защо смятате, че тази глупава тема вълнува останалите?
А е глупава, защото е ясно - липсва ли загадъчност, свързвате ли голотата с еротика, с желание за секс и пр. няма как да се къпете заедна само с хигиенна цел или да облекчавате естествените си нужди един пред друг. С една дума продължавайте в същия дух и толкова близки ще си станете, толкава колкото са братчето и сестричето примерно. Да къпете се заедно, но с цел след това да правите любов. може и да пишкаш преднего, но ако това му действа еротично. На някои мъже им действа. Иначе с годините ще свикнете с това, голотата ще е нещо обичайно, естествените нужди дори може да отблъснат другия и нищо добро няма да се случи със сексуалния ви живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fb17921366
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Разкриването на голотата в двата случая - при сексуална, интимна близост и при облекчаване на естествените физиологични нужди е много различна. |Има неща, които не трябва да се виждат от другия партьор, в крайна сметка толкова ли е трудно да изчакаш докато другия се изкъпе. Не сме животни, за да не изпитваме срам от такива ситуации. Е, да, има такива хора, но са малцинството. Така че не се учудвай на притестненията на някои, в реда на нещата е...
Adora

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 666534a2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Подрепям 4 и 8!
Айде единият да се къпе, а другият да се бръсне ок. Но за ходенето до тоалетна пред партньора -ами определено убива всякаква романтика. А и все пак човек има нужда и от малко лично пространство. Ако дори и в банята не можед да го открие то какво остава...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2b6cc352c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Не понасям да съм в банята докато има друг там!!!
Като отивам по нужда - заключвам се. като се къпя - заключвам се, КАТО СИ МИЯ ЗЪБИТЕ - заключвам се (колкото и смешно да звучи).
Рядко се случва, но ако се къпя с приятеля си го гоня, за да се изкъпя като хората.
Банята и тоалетната са разделени с една стена има само от къде да влезеш в банята, едно помещения са, там откъдето се влиза има плътна завеса, нищо не може да се види и аз пак не мога да се къпя когато приятеля ми е по нужда или обратното.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 731617e3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Кой е казал чак за сране, но обикновено отиване по малка... ей голяма работа. По-горните, които се правят на много важни- на улицата можете да го правите, пред жена си- не. Точно на улицата, поне по тъмно, но не винаги, колко мъже съм виждала, направо лошо ми става. 100% съм сигурна, че някои от горните са го правили това. Убивало романтиката, ами вие ако имате някакви представи за човешкото тяло, което е като украшенийце, което си няма физиологичните нужди, то някои имаме реални очаквания и си правим достатъчно хубав "негнуслив" секс.

П. П. Да не говорим за всичките ви гнусни и извратени порна, в които има всичко, но когато то е сексуализирано е ок, иначе не става.
NoBody, като те зная какво харесваш, точно ти не ми говори за гнусотии, че направо си ми жалък.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f3e9d5194d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 13, ставаш агресивна.
Иначе въпроса ти силно ми напомня на един епизод от "Сексът и градът" посветен точно на тази тема. Беше много показателен.
Защо пък да не можеш да се изходиш по-голяма нужда, след като можеш по малка? Как определяш границата? Нали сте близки и нямате причина да се срамувате един от друг?
Номер 7

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c9149343e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Толкова пък да е изпростял този народ. Направо нямам думи, че дори се обсъжда такова нещо. Да ви имам и интимността. Много ясно, че не си извършвам физиологичните нужди пред партньора ми- пък били те "малки" или "големи". За мен това е въпрос на култура и възпитание. Които съм се убедила, че са сериозен дефицит в тази страна!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1908f1a185
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Бих се отвратила, ако мъжът ми влезе да ползва тоалетната докато се къпя, нито пък аз бих го сторила. Мразя и да се пърди в мое присъствие да спомена:). Много ме дразнят тези неща.. Някак се запечатват в съзнанието и изплуват в най-неподходящият момент и убиват всичко...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 731617e3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   14, а защо някои не се изхождат на улицата по голяма, както и по малка. Време, миризма, звуци, а да не говорим за това кое е по-гнусно. Сексът и градът не гледам. Ако е затова, че голота, пикане, сране и хиляда още неща се приемат като са сексуализирани, а иначе- не, това е навсякъде и лесно може да се забележи от някой, който не е с промит от порнография, мозък.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c8b49049a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Дали ще е по малко или по голяма нужда все е тая... А аз като мъж не искам да виждам какво излиза от приятелката ми, дири когато е в цикъл не искам да виждам когато си сменя... Не, че съм гнуслив ама все пак всичко си има граници!

Относно порното - по-добре да си пуснеш да гледаш нещо извратено, от колкото да го правиш с гаджето си, нали?

№13 Явно ме познаваш по-добре от самия мен. НЕВЕРОЯТНО! Ще бъдеш ли така добра да кажеш и на мен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6f5c36a02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Като писах историята имах предвид главно ходене по малка нужда. Това по голяма наистина е малко по-нелицеприятно заради неизбежните аромати, които се образуват, както и поради опасността без да искаш да видиш неща, които не държиш да гледаш. Но има и известна логика в това, че и двете са физиологични нужди, така че едното ако не ти пречи не би трябвало и другото.

Исках само да поясня, за да не става объркване с видовете "ходения". Продължавайте да изказвате мнения, аз моето ще го кажа по-нататък...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6f5c36a02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   А, и още нещо забравих: Въпросът се отнася по-скоро за зрели хора, а че едно 18-годишно момиченце не иска да го гледат докато пишка не е учудващо... Но все пак повечето сме минали периода, когато момичетата твърдяха, че не акат и не пърдят и изобщо как може човек да си помисли такова нещо за тях...

Също така говорим за хора с поне няколко годишна връзка, евентуално и брак, които живеят заедно... че никой не иска да гледа в кенефа любовницата си или новото гадже от снощи, също мога да разбера...

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8e64a81891
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Хах, тая тема ме сети за едни познати, които имаха връзка преди години, та бяха изключително близки, но поради ред обстоятелства се наложи да се разделят. Добре, но макар и с нови връзки и двамата, толкова бяха привързани един към друг та бяха решили да се изсерат и двамата един пред друг, за да се отвратят от другия един вид и да престанат да се виждат :ДДД
Направиха го, но пак се виждаха известно време, после другия замина извън Бг и всичко приключи... та така :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6a1b19296
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Това пък според мен минава всякакви граници. Всеки човек има би трябвало да има някакво лично пространство, което да не се прекрачва от никой друг. Не мисля че е необходимо някой друг да гледа как ходиш до тоалетна, къпеш се, махаш си космите и т. н. Това е лична хигиена и за мен не е признак на близост някой да бъде свидетел на тези неща. За мен по-скоро е извратено и тъпо да се изкараш близък с някой с който си знаете всички най-интимни неща. Не знам що за тъпа тема е това, но си има някаква граница дето не бива да се прекрачва, поне за мен, за другите не знам.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6f5c36a02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Н15 каква култура и възпитание те гонят, да си събуеш гащите на улицата не е културно, ама в леглото се гъзиш с извинение и се чекнеш без проблем, и си е много културно нали? А може би дори ти го бутат там отдето извършваш нужди, и пак е културно? А за възпитанието, да не би майка ти да те е възпитавала да си вириш краката?

Културата и възпитанието са норми за държание в обществото, вкъщи всеки има право да бъде себе си...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30cebfa985
гласове:
1 2 3 4 5
  (121 гласа)

24.   Аз лично не бих позволила на гаджето си да използва банята, докато аз съм вътре и правя нещо-така не само че се губи цялата тръпка и всичко става твърде рутинно и до болка и неприязън близко, но и на моменти граничи и с гнус и известна степен отвращение-това че сте заедно и много се обичате и познавате перфектно всяко едно местенце от телата си не значи, че трябва и непременно да извършвате физиологичните си и други нужди заедно, пред очите си!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c574483e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   По принцип и аз съм така психически е немога да уринирам след като има някой.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: db374ed1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Никога! И не от срам, или нещо подобно, а защото твърде много си ценя и обичам личното пространство и имам нужда да съм сама. Понякога се заключвам там само да си подредя мислите. Иначе нямам проблем да правим секс там. Но да пикая, докато се къпе-предпочитам да отида да пикая в съседите, или на тавана, или през прозореца, или в мивката:)А ако той влезе да пикае, докато се къпя, въпреки че заключвам винаги. Ако той влезе ще го оставя да се изпикае, но ще се отвратя от него. Да не говорим за сране изобщо. Защото съм доста извратена и ако се правят гнусотии, ще се правят поне като хората - докрай.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 847d1c24b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   За тези дето им се разваля романтиката: разваля ви се, защото сте приели себе си и половинките си като двама отделни човека, които просто се "срещат" от време на време по определени поводи - я за секс, я просто за лафче, я за приятелски съвет. ("Срещат" е преносен смисъл и важи дори да живеете под един покрив. )

Когато приемете себе си и половинката си наистина като две ПОЛОВИНИ от един цял организъм, които дишат заедно, туптят заедно, мислят заедно, живеят заедно и един за друг... тогава и нуждите ви ще са общи - и сексуалните, и физиологичните, и ако щеш и финансовите.

Очаквам скоро и майките да почнат да казват, че ги е гнус от памперсите да децата им и че това им "разваля романтиката" на иначе толкова сладкото бебче, и че ако продължават да го правят скоро може да се "изгуби страстта" в отношенията им със собственото им дете... и тогава вече ще я втасаме.

Кубрат


П. П. А това за личното пространство ме разби - разбира се, че всеки има нужда от лично пространство, но какво общо има то с ходенето по нужда? ! Защо трябва да се заключваш в кенефа, за да имаш лично пространство? Ако на мене половинката ми каже, че има нужда да остане насаме със себе си, разбира се, че ще изляза от стаята, ако трябва и от къщи ще изляза, ще се разходя, ще пия кафе някъде... и дори няма да питам какво има и защо така иска - тя си знае, щом има нужда, значи има, ако трябва да ми каже, ще ми каже сама. Защо за Бога трябва да се заключва в кенефа? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dba329ef76
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Ми малко е неприятно може ако те видят гол да се възбудят и да почнат да пикаяг върху тебе.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c338968374
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Аз като ми е заета банята, защото е обща с тоалетната, ползвам мивката в кухнята. Пускам малко вода вряла после за дезинфекшън и тва е. Имало е 1-2 случая жена ми се къпе и аз отварям вратата не влизам защото пръска и ще ме намокри. Стоя си на пътеката пред банята и пикая от там към сифона. Преди за майтап и пиках 2 пъти на краката - уж по невнимание, но ми хвърли един сапун и сега вече само в мивката

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b8b94e2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Не ме притеснява изобщо ако става въпрос за пикане, виж за голямата работа... може би да, това някак не ми се връзва. Банята и тоалетната ни са заедно и често се случва някой от нас да влезе докато другия се къпе. Не се заключваме, но винаги чукаме на вратата ако другия е вътре. Никаква романтика не се е загубила по този начин, заедно сме от 17 г.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: edfe4f0ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Тъй то с панелките...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 11e068298a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Нямаше да пиша по тази тема, но изчетох много противоречиви коментари. Първо на мен банята и тоалетната ми са отделно и не изпадам в такава ситуация, но ще ви кажа мнението си. Ако половинката ви еякулира пред вас това убива ли ви романтиката? Давам го за пример защото това също е физиологична нужда донякъде. Или ако партньорът е болен и повърне пред очите ви тогава какво? Честно не разбирам разсъжденията ви.
Маги
Е, Кубрат познал ли си какво мисля?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ca2441b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ако е толкова спешно и нетърпимо ще се изпишкам. Но няма да ми е приятно да ме гледа или слуша докато го правя. Относно ходенето по голяма нужда- предпочитам да го правя насаме. Това, че сте си близки и живеете заедно не означава, че трябва да се махат всички граници на елементарна култура и благоприличие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e070ff7d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Аз пък нямам нищо против да ходи и по малка и по голяма нужда, докато се къпя. Това са нормални физиологични процеси. Не ме е гнус от моя човек изобщо.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84d2b2cb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Маги, е дори тоалетната да е отделно, може пак да изпаднеш в такава ситуация, ако правилно разбирам в историята не става дума само за изхождане. Достатъчно е примерно ти да се къпеш, а мъжът ти да иска да си измие зъбите или да се обръсне, а може и той да се къпе и ти да искаш да си измиеш зъбите... има много вариации. Не вярвам някой от вас да си мие зъбите в тоалетната.

Дали съм познал - ами ти много завоалирано си изказала мнението си, та не се разбира точно "до каква степен" си готова да стигнеш, но посоката 100% е тази, която предполагах :-) И според мен единствената разумна...

Кубрат


П.П. Малко е извън темата, но според мен тия отделните тоалетни са много неудобни. Повечето са толкова малки, че нямаш място да се обърнеш вътре, непрекъснато се удряш някъде. А мивката е пълна смехория, обикновено не можеш и една ръка да събереш в нея, камо ли да се измиеш комфортно. Не мерси, предпочитам си в банята на широко - независимо от въпроса дали ще влиза друг или не. Ако има отделни тоалетни, които са достатъчно просторни, поне 2-3 квадрата, може би ще е по-удобно, но досега не съм виждал такава.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84d2b2cb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   А, забравих: Номер 31, проблемът не е специфичен само за панелките, дори бих казах, че именно в панелките от комунистическо време го има това с отделните тоалетни, защото тогава се е водело за "гъзария". Почти всички нови блокове и къщи, които съм виждал и в БГ, и в чужбина, са с тоалетна и баня на едно. Ако е голям апартамента, има две бани, всяка с тоалетна вътре, но няма отделна тоалетна.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 11e068298a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Добре де, за да е по ясно ще го кажа по друг начин. Нямам нищо против мъжът ми влезе в банята докато съм вътре. Независимо дали ще се бръсне, ще пикае или нещо друго, това не ми разваля романтиката и желанието за секс с него. И искам да попитам ако докато се къпете на детето ви му се приходи по нужда пак ли е невъзпитано и гнусно?
Маги
П. П. Кубрат, сега изясни ли ти се?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 731617e3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Кубрате, а ако не живееш с други хора? Някой се къпе половин час вътре и ти да не можеш да отидеш до тоалетна. Голяма работа, че била малка, кой знае колко ти трябва за да се изпикаеш. Не си прав изобщо.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e68e30741
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   На абсолютно същото мнение с Маги съм.
Ако, пък, се стигне до там, че единственото ми лично пространство да е.... банята, то, със сигурност бракът/връзката ми ще имат други, доста по-сериозни проблеми. Нищо човешко не ни е чуждо, а какво по-човешко от физиологичните ни нужди?
Арогантното поведение, липсата на уважение, алкохолизмът, насилието и пр., са доста по-големи "убийци" на всичко романтично, не мислите ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 02d4254030
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Всъщност, всеки е прав за себе си. Всичко е в мозъка ни. Аз както казах по-горе, не го разбирам, а и не искам да го разбера. Банята и тоалетната са си лично пространство! НО това си е лично мое мнение. А и тук, май няма верен и грешен отговор, нали? Не може да убедиш другия в противното, колкото да говориш и показваш ;/


NoBody

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84d2b2cb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Маги, да, сега е много по-ясно :-) Долу горе това се опитах да кажа и аз по-горе в коментар 27.

Номер 40, не мога да разбера коментара ти. Ако не живея с други хора (= сам), тогава мога да си правя каквото и колкото дълго си искам и не преча на никого. За кое по-точно не съм прав?

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a99d1105b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   На мен пък ми е интересно какво изпитват мъжете докато пикаят един до друг в някоя тоалетна било то на дискотека, мол и т. н.?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84d2b2cb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Номер 44, изпитват облекчение - от това, че са се изпикали. Нищо друго.

Понякога е удобен момент да питаш шефа нещо, ако иначе по цял ден не можеш да го засечеш, защото само търчи напред-назад. В кенефа няма къде да ти бяга...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 76614f2792
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Абе момичета, ако сте на заведение и ви се пикае, ще се стискате ли? Какво изпитвали мъжете, ами вие какво изпитвате, или може би вие не пикаете в обществена тоалетна? Аз с физиологичните си нужди проблем нямам. Минах тая възраст дето ме беше срам. Ами то по вашата логика да не правим секс на светло, защото видиш ли може да се види някой недостатък и да се убие романтиката. Правих секс в тоалетната на самолет и романтиката си ми е много наред. Нищо не може да убие тръпката ако ние самите не я убием с действия много по различни от физиологичните.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 874c389512
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Аз какво да кажа като баща ми е простак и понякога влиза в банята да пикае и не си затворъ напълно вратата... :Х

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d248d05541
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Номер 23, не може да сравняваш правенето на секс с изхождането. Или може би ти ги слагаш в една категория? :)
Аз не намирам правенето на секс за некултурно, но вършенето на нужди пред друг- определено!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 008bea3205
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Ние като се къпем с жена си, спокойно си пикаем в банята, кенефът ни е отделен.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 08d6d043b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   Аз не живея заедно с партньорката си, но със сигурност бих имал проблем.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 151283a3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Категорично дебело подчертавам пикаене ,голяма нужда пърдене уригване и т.н .са убиици на страстта.Не мога да се облекчавам пред друг и не желая друг да го прави пред мен.Може да го обичам може да го боготворя може в леглото да го облизвам с часове,но то си е друго.И аз се заключвам в банята.Не мога да уринирам пред мъжа които обичам!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 28f0ff56b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Явно пак се активизира темата. Аз тогава да си споделя, ако не ви е гнус да четете, че с мойта половинка като си говорим на някоя интересна тема дълго време и се случва да ти се приходи до тоалетна по голяма нужда, ама темата е толкова интересна, какво ще ти чакам аз 5 минути, та който му се ходи - отива и си ака, докато другия стои до него и си говорим и си философстваме. Много е приятно. Отделно си се къпем заедно, пикаем си докато се къпем, понякога той ме бръсне, че нося очила и в банята като съм без тях нищо не виждам :) много сладко. От 5 години сме заедно и живеем заедно. Не сме се карали нито веднъж :)

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker