Защо изчезна желаниято? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо изчезна желаниято?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2542 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 25 години и имам сериозна връзка от 3 години. От известно време нямам желание за секс с моя проятел (известно време - визирам 3-4месеца). Когато не сме заедно си мисля за момента в който ще сме заедно и го го чакам с нетърпение, но когато дойде и сме заедно губя всякакво желание за интимности.

Незнам защо става така. Преди всичко беше перфектно и никога не е имало такова нещо. Иначе всичко е наред в отношенията ни няма кавги или проблеми (е поне нищо сериозно). Случвало ли се е на някой нещо подобно и как сте се справили с това? Защото не искам да го натъжавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e5d878d771
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвайте малко пийнали или попушили :).. явно имате нужда от разнообразие то се подразбира..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9a6d13be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така. От година и нещо сме с приятеля ми и нямам желание за секс... преди толкова много ми се правеше, а сега..
Ще следя темата с интерес! :)
А до номер 1 не може всеки път да пием преди секс :D

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5cb558db1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да е от противозачатъчни, ако пиеш.

Иначе и на нас ни се е случвало, може би някъде между 2-рата и 5-тата година има някаква такава "криза" в леглото, но след това минава. Т.е. минава ако заедно положите усилия да мине - от само себе си нищо няма да мине, обратно по-лошо ще става.

Подчертавам ЗАЕДНО да положите усилия - тука не става дума за някакъв конкретен проблем при теб, който ще кажеш ей сега го махам и хоп - всичко ще си дойде на мястото и ще си е както преди. Не, както преди няма да е никога. Ще е хубаво както преди, ще е дори по-хубаво от преди, но няма да е същото.

Не се опитвай да криеш това от приятеля си и да се чудиш какво да промениш в себе си. Говори с него за това, питай го той какво мисли, кое му пречи, как му пречи, дали според него има някаква вина в него (дано да е достатъчно зрял да си я признае, ако има такава), кажи му ти какво мислиш и така нататък. Също така МНОГО се пазете да не изпаднете във взаимни обвинения и приписване на вината, защото това ще убие връзката ви. Тия проблеми изискват много, ама МНОГО говорене и още по-МНОГО търпение и от двете страни. Няма да стане от днес за утре, при нас отне няколко години.

Но резултатът си заслужава.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a4629ae373
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като ви чета си мисля, че се притеснявате да откажете на приятелите си, когато на тях им се иска, а на вас не, може би защото те се сърдят когато стане и се чувствате виновни, че проблема е във вас и така се получава при много двойки.

И аз имах същия проблем при предишната ми връзка и се влошаваше все повече, чак имаше моменти, в които бях съгласна да си намери любвница, мислех си и че в мен е проблема, че не искам секс, а след като се разделихме се оказа, че това въобще не е така, имах си страхотно желание и много по-често от преди, може би и защото не се чувствах длъжна, а го правех когато аз искам.

Сега имам мъж до себе си, който не ми прави проблем, когато не искам да правим секс, не го правим всеки ден, въпреки че на него му се иска всеки ден, но когато го правим е страхотно и за двамата и свършвам по н-пъти.

Не знам дали приятелите ви ще ви разберат, ако им обясните това, по-скоро този тип разговори само задълбочават проблема. Може би по-удачно е да опитате, когато на вас не ви се прави секс, да го направите по другия начин, за тях все ще е разпускане, а вие кажете с намигване, че сте другия път.

Другия вариант е, да се подготвите сами преди да правите секс, защото ако не ви се прави и си легнете е много неприятно и те се изнервят и вие. Най-важното е да не се прави секс по задължение, а за удовоствие.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 35fb74e8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз много се паля за секс ако преди това леко сме се поскарали

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cd058d0daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми попуши малко хаш или мара .. тогава ще правите по- хубав и продължителен секс ;) от опит ти казвам .. нито ще сте зависими нито болни споко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker