Мъже, какво е чувството? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, какво е чувството?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 22877 пъти
Здравейте, аз съм една 22 годишна палавница, която от скоро се вижда с един 36 годишен мъж. Много готин, много мил, спортна натура... а и винаги съм си падала по по-зрели мъже. До тук с уводната част.

Излизаме от известно време, вечеряме, танцуваме, пием вино, ходим на изложби и т.н. - все още се разучаваме. Но на няколко пъти се е стигало до много хубаво и продължително натискане с нежно галене, целуване, опипване тук там. Аз единия път не можах да се стърпя и даже свърших, простоооо беше много добър и много нежен. И това като че ли страшно ни сближи, така че сексът е въпрос на още малко време. Моментът беше невероятен - гледах го в очите, целувахме се нежно и в точния момент просто го прегърнах силно и изпъшках в ухото му. На него му стана много приятно. :) Тогава той хвана ръката ми и за първи път я постави отпред на панталона си и... не бях усещала толкова надървен пенис, страшно ме възбуди. Погалих го леко, опипах го добре и беше страхотен. Винаги съм усещала, че го възбуждам страшно и винаги, когато сме се целували и прегръщали той е в пълна ерекция. И това състояние се е случвало да продължи... повече от час може би.

Тук идва въпросът ми към мъжете, понеже това състояние на мъже страшно ме възбужда (чакането, ерекцията, самото стоене с надървен пенис в панталона и т.н.) - какво е усещането дълго време да си в ерекция, да си обект на известна стимулация и след това да няма секс? Болезнено ли е? Как си усещате тестисите? Имате ли необходимост веднага след това да мастурбирате, за да се облекчите, или не? Въобще какво е усещането? Благодаря ви предварително. :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b90840525c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Болезнено не е. По-скоро ако си го държала дълго възбуден, след това ще свърши по-силно и ще изпита повече удоволствие.
А ти защо го държиш толкова дълго надървен? ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c39dccc253
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Въпросът ти е логичен и може би интересен за теб! Разбираемо.. но за мен е глупав и ненужен, няма да ти отговоря на въпроса!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bb9bb0e805
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично немога да ти помогна много защото съм на 18г. и съм бил с малко момичета но ерекцията колкото и да е продължителна не е болезнена поне за мен но не е хубаво да си в ерекция защото толкова много кръв на едно място не е на добре.

reeztah

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e19961234
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напрежението е хубаво нещо... нужно е да го има моментът на чакането.
Но все пак не прекалявай и не си играй с огъня(т. е ако натискането е твърде горещо и той бъде надървен твърде много време без да освободи напрежението се появяват доста неприятни болки в топките след това!

P. S. J

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ea66bde456
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не била усещала толкова надървен пенис, хайде де;)))На 22, никога ли не си се натискала с някое момче? Не ми казвай, че на 36 г батко пениса е по-твърд, отколкото на момче на 20:))Или правиш проучвания някакви свои, или сайтът раздвижва нещата със съчинени истории.... Това мисля аз, и съм жена, и достатъчно пениси съм държала и усещала:))

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6b9c1b28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти, отдавна не съм влизал във сайта :)
Честито, влюбена си супер. Стигате до секс- прекрасно.
Какво да ти кажа, понякога съм стоял в еректирало състояние 2-3-4часа. нищо не ми става, ако веднага след това не еякулирам. Но ми се е случвало да правя секс 2-3часа нон-стоп, след което чувствам лека болка в тестисите. Но след като поспя известно време няма проблем, така че донякъде е въпрос на нагласа.
По принцип знам, че е по-добре да свършваш периодично, тоест няколко пъти да еякулираш. От колкото веднъж на 1-2часа, защото 1. е болезнено; 2. спермата излиза като шадраван, много бързо и ако си го ланала може да се задавиш:) По принцип е добре да задържаш повече при секс, но прекаленото задържане е болезнено и умората е по-голяма и за двама ви.
В 2/3 от опита ми с жените, като изкючим нимфоманките, поне 1седмица след акта не мислят за секс... :S
Мъжки подход :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4101a04ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вредно е да се надървиш и да не свършиш след това. Поне така съм чувал.

В такъв случай има 3 решения.

Секс, Десислава или Левислава.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bbc06c8969
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Впечатляващо... и жените страдали от преждевременна еякулация - още преди да ги съблекат.
Много странно звучи интересът на една жена към мъжките топки, ти въобще жена ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0900bd8cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Не, няма болка, но понякога като е в ерекция пенисът просто те кара да го излъскаш за една снимка. Така де, все едно да пушиш цигари, като изпушиш една после ти се пуши друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3eed8cb4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Забавна тема :D До тук разбрахме, че си 22 годишно момиче, което иска секс, но и харесва да има момент на игра и голяма възбуда! ...

Мммм... какво ще е усещането за теб, да си прегладняла, да минеш покрай ресторант, да виждаш как хората се хранят там, но да нямаш време да се спреш, изведнъж докато си загледана към насядалите хора, някой да отвори врата и да усетиш аромата на тущо що приговената храна :)) Усещането е подобно! Той е в готовност, а ти само залъгваш желанието му ;) Което води до още по-дълга възбуда! Но и както при виждането и усещането за храна, ама без задоволяване на глада, ще има е едно леко и неприятно разочарование!

Физически е неприятно, казвам го за ситуацията която си описала, ама не е болка за умиране. Реално повече се развива психически, чрез фантазиите. И не не води до физически болки :)) Хах, определно ще има желание за облекчаване, напълно естествено е. Обаче, не винаги, ерекцията е под властта съзнателното желание за секс. Често тялото само си се настройва, докато той може да не иска това точно сега, му стига и една фантазия да е приминала.


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9bc43438d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей.
Пише ти 18 годишно момче което многократно е бил във такова положение!
И да ти кажа лично за мене няма проблем. Пребирам се сменям боксерките мия го и така.
Няма болка няма нищо.
Поне при мене е така, нека и другите да изразят мнение по въпроса!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1133db7c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   От авторката: Много благодаря за хубавите и подробни отговори, господа! :))) Относно съмненията - да, 22 годишно МОМИЧЕ съм :) И също като мъжете си имам своите фантазии и фетиши. Обичам секса, но определени мъже провокират въображението ми страхотно и просто се оставям на удоволствието от него.
1. не виждам какво гейско и странно има в интереса на една жена към мъжките топки. Много обичам свирките, старая се да се осъвършенствам в тях и ми харесва да включвам и галене, целуване и облизване на топките на мъжа по време на оралния секс. По мои наблюдения това побърква мъжете, когато е с мярка, и прави свирката по-вълнуваща и разнообразна.
2. За моя оргазъм докато се натискахме - ами... случи се, отпуснах се страхотно, той ме беше взел в прегръдката си, целуваше шията ми и ме галеше нежно. Аз започнах неволно да притискам бедрата си едно в друго (както правя като мастурбирам сама), затворих очи и моментът просто се случи. Той също не го е очаквал и затова беше още по-яко! :))
3. С баткото бяхме на СПА и му направих невероятна по неговите думи свирка след това у тях.... Постарах се колкото можах - исках да е хем продължителна и нежна, хем да не го измъчвам прекалено и мисля, че намерих точната граница. Няма нищо по-хубаво от звуците, които мъжа издава по време на хубав орален секс. След което разбира се той се реваншира за старанието ми с невероятно чукане. ;)))
Много ви благодаря отново :) И моля мъжете да споделят - харесва ли им по време на свирка жената да отдели внимание и на топките им и по какъв начин. Дайте съвет за някоя нова техника :) Мерси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a1e432b821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На мен лично не ми пречи стоял съм около 3 часа в такова състояние и ми е много приятно самото усещане. Незнам ама на мен нищо не ми става след това. Някъкси когато си когато след това премина това имам чувството че нещо се движи в самия ми пенис.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad3cae755f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Значи, в момента като се оглеждам... и като виждам по света колко мъка има и деца без родители или пък на много деца родителите им са лоши, не ги гледат добре или пък се развеждат (защо? Заради секса много ясно :D ) И после тия деца питат къде е мама, или питат къде е тати и израстват само с един родител и тоя родител му е трудно да гледа детето сам, но го гледа защото го обича, но детето има голям шанс, особено в 21-ви век да пропадне, с наркотици естествено и после... Като родитела му разбере? Много ще го нарани това, че не е успял да отгледа детето си правилно или че някъде е допуснал грешка и т. н.

Живота не е секс и свирки бе.

Живота е наистина сложен в тоя век и не знам защо хората се разделят заради тъпия некачествен секс, и то се разделят такива хора, които навремето са се обичали много или пък все още се обичат, но на жената й е прищракало че не й е достатъчен секса, не е задоволена добре и решава да отиде при друг, за да може той да я задоволява.

И тя предава мъжа си, децата си и просто тва е един грях изневярата за мене. Или се отказва от мъжа си и се разделя с него (а не да седи при него, пък да ходи за секс при другия) и незнам за децата какво ще измисли, но и нема кво. Тя греши-тя губи-всичко губи.
Жалко. Секса е много коварно нещо.

И после тая същата почва да пише например тука в сайта, да не правите тая грешка, да не изневерявате и т. н.

Идва им мозъка на тия жени, ама късно...

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4a38ad633f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нежно, много нежно с топките миличка и внимателно засмукване с въртене в устата. Редуване. Успех! Ех, защо ли, не те срещна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker