Какво да правя непосредствено преди секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да правя непосредствено преди секса?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 7335 пъти
Здравейте!
За да не стане прекалено дълго писмото ще карам по същество.
Доста време бях без приятелка, но в момента излизам с едно момиче и нещата вървят добре. Родителите ми ги няма почивните дни и съм решил да я поканя в къщи. Проблемът е, че досега съм правил секс само веднъж и то при проститутка.

Чета доста ОБРАЗОВАТЕЛНА сексуална литература и имам някаква култура, относно как да пазя нея, себе си и какво да правя по време на самия акт, за да й доставя удоволствие. Нещото, което ми липсва в пъзела е какво да правя непосредствено преди секса?

Бихте ли дали пример за един нормален първи секс с новата ви приятелка? Ето как аз си го представям:

Били сме заедно, забавлявали сме се както обикновено, флиртували сме, целувки и сексуално напрежение. (Винаги го докарвам до този етап, притеснявам се, че не ми е ясно как да постъпя после и взаимоотношенията ни приключват в най-близко бъдеще) Отиваме в къщи, като преди това съм се погрижил да си спретна стаята, подбрал съм някаква подходяща музика и ароматни свещи. След това пийваме по нещо, отивам да си взема душ, след това тя също. После целувки, събличаме се, бих искал да й правя френска любов, но незнам дали първият път е подходящо. Да речем, че малкото алкохол ми е повлиял добре и съм успял да получа ерекция. Слагам си презерватива, след което, ако е достатъчно възбудена и овлажнена го карам по-бавничко, след което ще позабързам темпото, купил съм си и лубрикант за всеки случай.

Не си и помислям че първият път бих я докарал докрай, но аз успявам да свърша. Не знам дали в презерватива или да го махна и да свърша върху нея, както и трябва ли да я предупредя преди да свърша? Ако свърша прекалено бързо ще повторя, ако пък не ми стане ще пробвам пак и пак, ако не на сутринта ще опитаме.
После отиваме в банята, вземаме си по 1 душ и си лягаме, целувки, прегръдки и така.
Сутринта, ако всичко е минало добре може пък да има и втори рунд.
Следващите опити се надявам да се отпусна и покажа пълния си потенциал и желание, и да изпитаме едни пълноценни емоции, да се отпуснем и се насладим на мига, като всичко си дойде естествено.

Та, това е моето виждане. Накратко задължителните неща при всеки секс: забавление -> баня -> секс -> баня -> внимание към нея и заспиване.

Благодаря ви ИСКРЕНО за помощта! Оценявам го!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b56a6799ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо ще каже, че съм шашнат първия ти път с проститутка, ужас и това си личи от притеснението ти.
Иначе нещата са елементарни бъди естествен и се забавлявайте двамата с момичето и това е.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca874c495d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първа грешка -- добре си пийвате и се натискате, но най-голямата глупост която ще направиш е да хукнеш да си взимаш душ. Караш я докрай без банята, а после ако щеш стой цял ден в банята.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce04973161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Започни да я целуваш по врата. Пред това време започни да докосваш гърдите й. Първо през блузата за да не я притесниш. После бръкни под блузата и под сутиена :) и започни да ги галиш на голо. Като постепенно целувките ти от врата трябва да се преместят към гърдите. Това е много възбуждащо за нас жените. Докато целуваш гърдите й можеш да започнеш да я докосваш и между краката. Пак първо през дрехите и след това бавно започни да я събличаш.

Запомни- няма такова нещо като неподходящо е за първия път. Всичко е въпрос на моментно усещане. Ако тя не се дърпа и ти решиш можеш да й правиш орална и тя на теб също. Но ако решиш само с пръсти, не забравяй, че пръстите ти трябва да са влажни(наплюнчи ги) иначе не е чак толкова приятно. После като усетиш, че сте достатъчно възбудени й го вкарай. И това е :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eaa161737a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се че тази история я имаше в първият буквар, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa49f5a04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всичко ще си дойде, както се казва от самосебеси, когато стигнеш до момента на любовната игра. важното е да се освободиш от излишното напрежение преди това. не се притеснявай и действай

Р

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0c496b5216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Моят съвет е да не следваш такива предначертани сценарии и да действаш спонтанно. Явно много се притесняваш, но честно казано това ще ти изиграе лоша шега. Всички се притесняват преди първия си път, но честно казано не е нещо чак толкова особено. Ти сякаш налагаш на себе си всичко да мине перфектно. Еми, няма как да стане. Най-малкото, че като не сте правили секс не знаеш какви са предпочитанията й, как е в леглото... Така че се отпусни и се опитай да се свържеш с нея, сексът не е просто някакъв животински акт. Успех ! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6b6b5838e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   автор: благодаря на всички за коментарите!
Тази седмица не можа да стане работата, но се надявам в близко време да има нова възможност.

Имам 2 въпроса, които не можах да си изясня :

1) Ако сме ходили някъде на дискотека примерно или сме били цял ден заедно наляво-надясно, как да я подкарам без да се изкъпя? Няма ли и на нея да й е неудобно и да се притеснява преди да мине през банята?

2)Като дойде време да свърша, когато съм в нея ли да го направя в презерватива или да го изкарам и тогава? Също така да й кажа ли непосредствено преди това, че Везувий не издържа? :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7e931b218c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, подкрепям предните коментари, зарежи ги тия планове и сценарии кое кога как и в какъв ред ще стане. Нещата никога не стават по план. Дори в дългогодишна връзка, след като сте правили ХИЛЯДИ пъти секс заедно и един път решите "е сега ще го направим еди си как си" и ДВАМАТА знаете за плана и работите по него... пак никога не става така, както е планувано. Просто се почвате и след това както дойде. Така че забрави за това, НЯМА да стане както го мислиш, гарантирам ти!

Единственото и най-правилното, което може да направиш, е да запазиш присъствие на духа и да мислиш в движение, а не да си гледаш непрекъснато в сценария какво следва сега. По принцип бих казал "отпусни се и остави нещата да се случат", но след като нямаш опит разбирам, че няма как да се случат от само себе си. Но след време и това ще дойде, дори съвсем скоро.

Относно хигиената - разбира се, че всеки иска другия да не мирише на пръч като се съблече. Но това с вземането на душ преди секс убива всякаква спонанност, романтика, желание и изобщо всичко. Просто се погрижи да си се изкъпал максимално скоро преди това, а пък че като сте на дискотека или бар се потите, това е ясно, на нея също й е ясно, а и за няколко часа никой няма да се вмирише до нетърпимост (надявам се).

Същото важи и за нея, и ако не е също толкова неопитна като тебе, ще ги знае тия работи. Ако по някаква причина не се чувства достатъчно "чиста" да се съблече, по-вероятно е да ти откаже, ще каже, че не иска, дошло й е, трябва да се прибира или ще си измисли някаква друга тъпа причина, но няма да ти каже, че трябва да се изкъпе, защото това значи индиректно да си признае, че е мръсна. Същият ще е ефектът, ако ти й предложиш да се изкъпе, така че не го прави!

Относно оралната - глупости, защо да не е подходящо за първи път? Както каза номер 3, няма неподходящо нещо, нито за първи път, нито за по-нататъка, всичко зависи от вас и предпочитанията ви. Специално оралната си е неразделна част от секса, така че не виждам причина да я разглеждаш като нещо специално. Дори е силно препоръчително да започнеш с това, хем ще я възбудиш повече, хем и ще се почувства по-желана и обект на повече внимание, отколкото ако просто я съблечеш и й го вкараш. (Някои жени интерпретират това като "той иска само да го мушне и не го интересува моето удоволствие". ) Освен това колкото и да е възбудена и подмокрена, то е отвътре, а външната част обикновено е сравнително суха, защото се "избърсва" в бельото (освен ако не е патологичен случай, има жени дето се подмокрят зверски), така че никога не вреди да теглиш един мокър език.

За свършването, ако ще сте с презерватив, не виждам причина да свършваш отвънка. Нали затова е презерватива, да се свършва в него. Ако много държиш може да я питаш как предпочита, но в никакъв случай не в началото, а там по някое време малко преди да си готов го пусни като въпрос по между другото...

Дали да й казваш, когато дойде време да свършваш - ами то обикновено си личи, по физиономия, звуци, начин на движение, но това вече си зависи от тебе. Аз лично не смятам за нужно специално да съобщавам, понякога го казвам щото така ми идва отвътре и ми е кеф, но не и с информативна цел за жената... Ама де да знам, хора най-различни, не знам при другите как е... Не съм наблюдавал други мъже в леглото, така че... :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6b6b5838e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   автор : Кубрат, благодаря ти много за изчерпателния коментар! Ще се радвам, ако оказваш помощ и занапред! :)

Досега каквото съм чел за техники, които да допринесат за по-качествен секс, съм останал с впечатление, че ако действам само по тези "сценарии" без да се отпусна и да използвам въображението и желанията, които имам - то преживяването ще е доста машинално и по-предвидимо с всеки следващ път.

Може би всичката тази теория трябва да служи като подправка, а не да е основното ядене. :) Дори и 100 различни пози и техники да знаеш, ако не можеш да предразположиш жената и да я накараш да очаква момента, не мисля че нещата ще се получат. Така поне аз го чувствам.

Може би е вярно, че жените обичат с ушите и мозъкът им е най-голямата ерогенна зона, както и че сексът започва доста преди да останете в леглото :)

Запомнил съм думите на един велик саксофонист: " Научи всичко за музиката и за инструмента си, после забрави всичко и започно да свириш така, както ти диктува душата. " Мисля, че и със секса е същото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker