Никога не съм свършвала вагинално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм свършвала вагинално
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 7521 пъти
Не знам тук дали е мястото, но може би ще има хора надявам се и жени, които да ме разберат. На 20 години съм, имам си приятел от 3 години и половина и в секса всичко е перфектно, той е перфектен.

Била съм с много малко момчета но все пак съм сравнявала и е най-добрият. Изчела съм сумати сайтове коментари статии.. никога до сега не съм свършвала вагинално, само клиторно или той ще ме докосва или сама..

Правили сме всичко, всяка една поза (след 3 години наистина мога да кажа, че сме опитвали всичко) и не става.. не знам в мен ли е проблема, в него ли е.. при положение, че секса е уникален всеки път.. а искам да го усетя, искам да е с него.. и съм чела че 50 процента от жените не могат, аз от тях ли съм хаха :(.. просто не знам вече..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 392973afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и проблема. Дори се спори, дали има вагинален орагазъм въобще, т. е. дали има изобщо оргазъм без стимулиране на клитора. Самият клитор е много по-голям от видимото, продължава и по протежението на вагината (вътрешно) и може би това е причината да имат някои жени „вагинален оргазъм“.
Т. н. Г–точка също е отречена.

С две думи - просто нямаш проблем, а го търсиш. Спри да се концентрираш върху оргазма, ако има вагинален, то само това е начина да го изпиташ.

Аз лично до 26 г. не бях изпитвала такъв, но и днес не съм сигурна, дали изпитвам такъв, не ми дереме - важното е да имаш хубав секс, да се чувстваш задоволена и добре. На мен за това често не ми е нужен какъвто и да е оргазъм. Имам практически всеки ден секс с партньора си, това ми е нужно и важно. Всеки си има потребности, послушай своите и не насилвай на неща, които можеби не съществуват.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5dcb764de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен става с два пръста - неговите. Той трябва да ти намери G- тачката, която е на предната страна на влагалището / зад коремната стена / и така с бързи движения навън навътре- както при чукането, свършвам сто пъти, ама трябва да съм в банята, защото всичко подмокрям

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0148cefeb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами докосвай си клитора докато е в теб. Най-силния оргазъм е при едновременна стимулация- тоест да те чука и пипа по клитора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d6f0ec35c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Стига с тези глупости, много се ровите в интернет и си вкарвате простотии в главите! Важното е сексът с този човек да ти доставя удоволствие в големия процент от случаи. А какъв тип бил оргазмът е без значение-то изобщо не е ясно колко типа съществуват, категорично ясно, де. Но аз съм на мнение, че въпреки неоспоримия факт, че сексът се случва в главата, от съществено значение са и уменията на партньора. Аз не си падам по секса, заради самия секс, но ми се е случвало да правя секс точно поради тази причина, без влагане на емоции и няколкото пъти с този мъж оргазмите си бяха факт всеки път. Както и обратното - с човек, с когото съм емоционално обвързана, харесван по всякакъв начин, оргазмът се е случвал от дъжд на вятър. Не се втелявай излишно!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8bbda71890
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би пък той не прави нещо както трябва... с първия ми приятел с който бях 3 години, като теб свършвах абсолютно всеки път, никога не ме е стимулирал "ръчно "... винаги се стараеше адски много, може би и защото си беше опитен, доста повече от мен, никога не се отказваше и издържаше колкото трябва. Със сегашния обаче.... нещата просто не са розови, голям егоист в леглото, единствено може да ме накара да свърша чрез стимулация, но пък аз не му давам да го прави, защото е нескопосан... странното е, че е типичен еб*ач, поне е бил такъв и би трябвало да знае как се задоволява жена. Така че може би той не прави нещо както трябва или път ти прекалнео много мислиш за това и това ти пречи... моя приятелка също ми се оплакваше от нейния приятел, който пък дори не успявал да я възбуди като хората преди да го направят и никога не свършвала, дори клиторно... понякога самите мъже са егоисти и мислят за собственото си удоволствие, доколкото видях твоя случай май не е точно такъв.... просто сваляш до минимум очакванията и се отдаваш на удоволствието.... това е, все някога, някой ще те накара да свършиш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 70b0b883a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 3 и като как ще изпита вагинален оргазъм от стимулация на клитора? Тогава би бил клиторен, дори паралелно да я чукат, защото причината за оргазма е стимулацията на клитора, не чукането.

Авторке, вагинален оргазъм има, но не бързай толкова с него. Малко жени са го изпитвали преди 25. Също така недей да си толкова сигурна, че за 3 години връзка си видяла и пробвала всичко. Не си. Знам, че в твоето положение имаш това усещане, защото никога не си мислела, че ще стигнете до тук, а и вероятно сте с една от най-дългите връзки сред вашите познати, което ви кара да се чувствате нещо специално. Може би е така, но има още много неща да видиш и научиш за връзката си. Сигурно мислиш и че познаваш партньора си на 100% и няма какво повече да научиш за него. Е, има. И след 10 години връзка пак ще научавате нови неща един за друг и ще преоткривате секса един с друг.

Така че успокой топката и недей да искаш да надскочиш живота си. Всичко ще дойде, и оргазмите също.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 383f0ace19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също съм на 20 и не съм свършвала вагинално до сега. Обсъждала съм тази тема и с моите приятелки, но те казаха същото. До сега съм била с няколко момчета, но мога да кажа че те по-скоро са се интересували от това просто да ме изчукат, а не да се опитат да ми доставят удоволствие и на мен, дори заигравката преди секса е липсвала. Единият свършваше за има няма 10 минути и се оправдаваше че не може да се контролира, защото съм била много тясна, другият беше като някой дивак, даваше всичко от себе си за да покаже колко "голям ебач е", а третият пък беше като пенсионер всеки път една и съща поза с едно и също темпо за едно и също време без дори да погали тялото ми, камоли да започне да ме целува-пълна скука. Дано да изживея един истински секс. :Д :Д :Д

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 66d63ec6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   За съжаление това сме ние жените- жалко е, че свършваме само клиторно, а не като при мъжете от самото проникване- гадно е, че вътре не сме толкова чувствителни, а и не е честно, но какво да се прави

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 66d63ec6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До №1 - че това малък проблем ли е ако не съществува вагинален оргазъм? Този проблем даже е много по-голям от това проста да не си го изпитала. Защо тогава изобщо правим секс? Да се стимулираме само по клитора и толкова. И изобщо не е вярно, че не е важно дали ще свършиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8f8025adff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с номер едно. Стига сте се вманиачавали. Клитора е дар от Бога и не може да получаваш всичко в тоя живот.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd4d7b9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами то не става въпрос да получиш всичко, но тя пък природата изобщо не е помислила за нашето удоволствие за сметка на това мъжете се кефят всеки път- изобщо не е честно и плюс това клитора е отвън и не участва в проникването- трябваше и ние да можехме да свършваме от същинската част

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f07e1ff5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф, като започнете да мрънкате. Ми и аз не мога да свършвам само от проникване, но пък си свършвам всеки път, получавам и множествени оргазми, изпитвам страхотно удоволствие и изобщо не ми пука как се нарива оргазмът ми. Човек, когато познава тялото си изобщо няма да се сети да зададе подобен въпрос.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd4d7b9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами мрънкаме, защото има за какво- защо ни е тогава изобщо да има проникване след като ние не свършваме така -излиза, че проникването е измислено само, заради мъжкото удоволствие - природата ни е устроила така, за да задоволяваме мъжете и да бъдем инкубатори, а изобщо не е помислила за нашия кеф

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 392973afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13 - говори за себе си, мила.

Аз вчера свърших поне 10-тина пъти, преди същинското проникване, подмокрих спалното бельо, изпразних се много добре, докато мъжът ми трябва да се задоволи с 1 оргазъм. Мани, ами взе, че се задави при което и стана много смешна ситуация!!!

Резултат за мен - 10 оргазма с изпразване
За него - практически едно изхвърляне на сперма...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81c6300ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 12. Глупости говориш номер 13. Самото проникване е страхотно удоволствие. Не знам на колко години си, но е вярно това, че жените след една определена възраст започваме да изпитваме много по-голямо удоволствие от секса. При мен лично забелязах тази разлика след 25, 26-тата ми година. Реших, че е заради партньора, но съм имала няколко различни от тогава и всеки път ставаше все по-хубаво. Свършвам докато е в мен и докосвам клитора. И оргазма ми е съчетано и от двете. И това, което усещам няма нищо общо със симулация САМО на клитора. Въпреки че, когато за пръв път свърших множествено, стана супер спонтанно и неочаквано и то докато приятелят ми ме лижеше. Получих 3 оргазма веднага един след друг. И беше невероятен кеф. Тоест благодарение само на клиторна симулация. А и е доказано, че жените изпитваме многократно по-голямо удоволствие от секса, отколкото мъжете.
Просто не се замисляй чак толкова върху тези неща. Отпусни се, наслаждавай се на секса. Опознай тялото си. Има много жени, които получават вагинален оргазъм чак към 30-тата си годишнина. Други сами се научават как да го постигат. А някои просто не могат, но природата си знае работата и им се отблагодарява със силни и множествени клиторни оргазми. Но всяко нещо с времето си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd4d7b9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Към №14 и 15- ами и двете сами казвате, че само от проникване нищо не се получава и без участието на клитора няма оргазъм- тогава за каккъв вагинален оргазъм говорите изобщо - толкова е смешно, вие си противоречите- хем имало такъв хем без да се пипате по клитора или ви пипат не можело. Към №14- чети внимателно какво съм написала - подмокрила си бельото от клиторен оргазъм, а не от друго, а пък ако ще и 20 пъти да е била- аз съм написала, че жените от самото проникване без друга стимулация не могат да свършват, което изобщо не е честно - излиза, че същинската част кара да свършват само мъжете, но за съжаление не и нас. Природата се е изгаврила в това отношение - дала ни е просто дупка за раждане и за кеф на мъжете, а за възрастта ми изобщо не съм малка-Към номер 15 - спри да си докодваш клитора, доката е в теб и ще видиш, че нищо няма да стане- това си е най-обикновен клиторен оргазъм, но къде по-добре да се фантазираме

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c92a0a0251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16, явно си малка все още. Аз много добре си усещам разликата. Никой с нищо не си противоречи. Честно или не, не ми пука защото правя невероятен секс, свършвам всеки пък по няколко пъти и съм напълно задоволена. Просто не си попаднала на Партньор.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f3abd148e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Природата не е мислила нито за удоволствието на жената, нито за удоволствието на мъжа...а за възпроизводството при човека :)))) Всички звучите толкова детски и егоистично обвинявайки природата за незадоволеността си...ако на партньора му пука ще ви доставя клиторен оргазъм и толкоз.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16c4189e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не е много хубаво, че няма вагинален. И за мен разликата на оргазъм с проникване и такъв без е от земята до небето, но това не променя факта, че не може да се свърши от самото проникване. Една жена по-горе каза, че почнала да харесва повече проникването след 25-26 - аз го обожавам още от началото, иначе за какво ми е било да правя секс....

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: afc0f7e452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ами точно това и аз мисля, че изобщо не е честно да не може да се свърши от самото проникване- не сме ние егоисти, а природата просто е прецакала много яко жените- мъжете са си много добре. Ами правим секс, защото така свършва мъжа -излиза, че мъжете и в секса, както и във всичко друго са на далавера

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 25baa423c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ще ви кажа на всички спорещи едно нещо!
Първо от изказванията ви повечето от вас не са изпитвали вагинален оргазъм, с изключение на няколко субекта.
Знаете ли че има направено изследване че жените преди 28-29тата си година правят непълноценен секс. Това се отнася за 90% от всички жени.... И занете ли защо? Защото до тази възраст се развиват органите... и от там на татъка започват да функционират за вашето пълноценно удоволствие...
А колкото за онези които твърдят, че няма смисъл от оргазъм, ами ако си го правите секса машинално само влез излез, раз прас, нормално е!
Да оргазмът, не е от съществено, подчертава СЪЩЕСТВЕНО значение, но има малко или много някаква роля. Трябва да се набляга на чувствата. А... и още нещо за онези които се изживяват като машини, надявам се че сте осведомени, че когато правиш секс с даден човек, по време на актса се разменят хормони, мм.. да колкото и да не го вярвате (конкретни изследвания има за това) създава се връзка между двете тела не говорим за психическа, а за ФИЗИЧЕСКА! ъм... да сигурно ще кажете, къде е връзката пък на това с машиналното правене на секс, аз ще ви кажа има и тя е че при постоянно третиране тези хормони започват да влияят на вашия организъм в зли насоки... от там насетне може да се досети те или да си прочетете малко...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f6d373e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До №21- не разбрах какво искаш да кажеш с това? Че не е хубаво да се прави много секс ли? И не разбрах има ли или няма оргазъм, предизвикан само от проникване, защото тома със едновременното стимулиране на клитора си е чист клиторен оргазъм- абе пълна прецаквация за нас жените

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 529730d984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   ОФ, 22, престани да спориш като дървен философ. В няколко различни поста ти се казва, че разликата между това да свършваш САМО чрез симулация на клитора и да свършиш чрез проникване+симулация на клитора е ОГРОМНА!!! Може и да не си малка, както твърдиш, но явно е че не си стигнала до пика на половата си зрялост. А и също така има съществено значение самия партньор. Не само като "технически" умения, а и чисто емоционално как се чувстваш с този човек.
Това, че ти се смяташ за "прецакана" си е индивидуално твой проблем. Аз пък се радвам, че за разлика от мъжете, мога да получавам огромно удоволствие=оргазъм от няколко различни източника.
Отделно за да увеличиш чувствителността на вагината си можеш да наблегнеш на няколко неща:
- достатъчно овлажняване, което идва при достатъчна възбуда; може да пробваш и лубриканти- страхотни са!
- правиш ежедневни упражнения на Кегел за стягане на влагалищните мускули
- правиш секс с партньор към който изпитваш силно физическо привличане- страст!
- правиш секс в различни пози, докато попаднеш на тази, при която ъгъла на проникване ти носи най-голямо удоволствие...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 78acd3d221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Опиянението от страхотния секс, отдаването и приемането на ласки и енергии в състояние наподобяващо транс е далеч по-съществено и завладяващо чувство, отколкото някакъв си оргазъм накрая. Нещата трябва да се разглеждат в тяхната цялост и хармоничност, а не да се вторачваме в някакви подробности и да ги изкарваме едва ли не най-важното нещо на света.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c78970da14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Имам приятел от няколко месеца и ми е първият мъж. Нямам база за сравнение, но смея да твърдя, че секса е доста хубав. За тези няколко месеца съм свършвала вагинално само няколко пъти - като само един път е било от члена му, а другите пъти - с пръсти. При мен всичко е до отпускането. Ако оставиш напълно да се насладиш, не мислиш за сами оргазъм, той ще дойде. Ако мислиш за това и се притесняваш, няма как да стане. Колкото и добър да е партньора ти, много важна е психологическата нагласа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f6d373e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До №23- ти да не мислиш, че мъжете не изпитват удоволствие при секс - при жените винаги трябва да има хиляда неща- или лубриканти или допълнителна стимулация или какво ли още не-много по-хубаво щеше да бъде да бяхме като мъжете и да свършвахме като тях само от едното проникване и това да ни е достатъчно, но разбира се природата преди всичко ни е направила един инкубатор, а после ние горките се чудим как да получим удоволствие, защото не ни е дадено, както при мъжете, които свършват всеки път и това им е заложено. То ако беше толкова просто нямаше да има толкова симулации на оргазъм, толкова незадоволени жени и такива, на които секса не им харесва

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5a8537f292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Кажете ми моля от тези от вас, които сте получавали вагинален оргазъм всички ли сте раждали вагинално, защото четох някъде, че само тогава жените изпитват такъв оргазъм. Аз съм раждала два пъти секцио и следователно нямам шанс така ли е?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0f36ba115f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не :) Според мен. Започнах да изпитвам по-силни вагинални усещания и оргазъм, по-могъщ някак си, но не толкова концентриран и ясно изразен като клиторния, с времето, от 25 нататък.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0f36ba115f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Ох, да се допълня. След вагиналното ми раждане доколкото познавам тялото си, заговори за себе си и нещото, наречено "маточен оргазъм" и вероятно се дължи на някакво минимално смъкване, предвид, че мъжът ми, а и предишни партньори не са с много дълги пениси. Вероятно по-плитки жени или жени с по-надарени партньори и по-рано могат да го усетят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker