За първи път съм любовница и ми харесва ;) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За първи път съм любовница и ми харесва ;)
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 9868 пъти
Момиче на 23 години съм и наскоро жененият мъж, на който съм любовница, ми предложи да живеем заедно.

В началото всичко беше бурен секс, "командировки" по хотели, тайни вечери по закътани ресторанти, секс в колата, свирки под масата докато той говори с жена си по телефона и т. н. Мен ме водеше това, че обожавам секса с по-зрели опитни мъже (той е на 38), а него - това, че жена му не му беше пускала над 2 месеца и се беше празнил само чрез полюции, даже в началото го наболяваха топките. Запознахме севсем случайно, той явно се беше отчаял и доста откровено ми разказа всичко, може би защото не си е мислил, че ще ме види отново. Аз страшно се възбудих от чутото и да си призная - духах му още същия ден в колата му.

Но с времето се привързах истински към него, видях, че има и други прекрасни качества освен това, че чука божествено. Добър е, мил, грижовен, всеотдаен.... Няма деца, което е добре. И ми предложи да живеем заедно. Не че и сега през вечер не сме заедно и не се скъсваме....

Не знам дали да приема. От една страна - женен е все още. Но от друга.... това е страхотен афродизиак понякога, самата мисъл, че съм палава мръсница, която се чука с женен мъж ме побърква, него също. Особено тековете набързо в офиса му или в някой хотел.... свършвала съм за секунди с него. Или когато казва на жена си по телефона "Тази вечер ще се забавя, мило, ти си лягай, имам доста работа в офиса", а аз през това време му галя надървения к*р през панталона или го целувам по ухото и той се старае да не изпъшка от удоволствие. За първи път съм любовница на женен мъж и трябва да си призная, че е невероятно!

Нека още някой сподели опит и впечатления, защото доста хора ми казват да не се обвързвам сериозно, а просто да си правя божествения секс....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: a2a0d37f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ох, какво да ти кажа. Така като гледам и на двамата ви е забавно, но замисли се колко ще продължи това. И да се съберете да живеете заедно, тръпката от "забраненото" ще изчезне и после какво? А и щом е готов да зареже жена си само защото не му пуска два месеца и си намерил младо парче за секс игри, не мисля, че на него може да се разчита и е сериозен човек.
Още повече, че ти нямаш може би чувства към него, прекарвате ли друго време заедно освен че правите секс? Забавлявай се с него, но все някога ще си писнете и тогава той ще си намери друга.. как ще се чувстваш ти тогава?
Не искам да съм толкова песимистична, ти си още млада, забавлявай се, сега ти е времето.. ( аз съм на 17 още и разбирам, че ти се живее ;) ) но не се ангажирай с този мъж.
ПС: Много се забавлявах с изрази като : " чука божествено" и "и не се скъсваме.... "

Нина

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0dc29867c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сексът съвсем не е маловажен за една връзка. Но божественият секс е едно, живеенето с някого, уверявам те съвсем друго. Така че добре си помисли, но пък нищо не ти пречи да опиташ. Макар че май цялата ви връзка се опира основно на секс, а по-измамна основа няма.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 83e766994f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Малко ме съмнява, че горното е писано изобщо от жена, но все пак, казваш

„Но с времето се привързах истински към него, видях, че има и други прекрасни качества освен това, че чука божествено. Добър е, мил, грижовен, всеотдаен.... Няма деца“

Е, какво те спира тогава?

Той ще се разведе, спокойно, но не става от днес за утре. Иначе, аз на твое място бих приела, но не променяй иначе начина си на живот.



Ти решаваш - но защо не, но трябва да си действително мазохистка, ако искаш да продължаваш така, или пък просто да те е страх от отговорност и истинско обвързване...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2f930bdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бързай да живееш заедно с него, чукай го, но си имай и план Б, за да не се изненадаш 1 ден. И каквото и да стане винаги знай, че ще има и следващ / а... ако се сещаш какво ти казвам, защото всичко тече, всичко се променя.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 95f4ff5b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Е, като заживее с теб, ще минеш от другата страна на барикадата... И ще знаеш за какво става въпрос, когато ти звънне и ти каже, че ще се забави в офиса... Дано не се "изпусне" да изпъшка от удоволствие:))))

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 936cb80c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хaxa номер 5 точно така защо ти е да се забъркваш с женени мъже бе момиче малко ли мъже има баш него номер 5 добре ти го каза

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d593b69df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От опит ти казвам винаги ще си втората в живота му сега ви е хубаво заедно но ще дойде момент ще искаш повече от него а той няма как да ти го даде освен ако несе разведе с жена си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fa9a2eb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съскай колкото си искаш 5, злобни хора никой не иска да е.. е. Авторке, прави секс с него, млада си, кеф ви е, продължавай.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86899c5cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Хаха номер 5 е прав:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 936cb80c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да ама нали се сещаш на теб като е кеф кой знае как се чуства жена му не му пускала 2 месеца питала ли си се защо е така защо не му пуска може да има някой проблем жена му ама нали се сещаш живота е колело ако си умна ще ме разбереш какво искам да ти кажа УСПЕХ

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e1bf703b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здрасти, номер 8, номер 5 съм, благодаря за съвета:) Спирам да съскам, а дано някой да ми се навие...Само има една подробност...обичам разликата от 15г, но да е в моя полза:)))))Ех, лоша, лоша лелка съм аз:))))))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: de39e420f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм авторката: Да ви кажа.... реших да продължа просто да правя страхотен секс с него, защото.... сега това ми е достатъчно и освен това - друго такова чукане не съм имала като че ли до сега. Ще си запазим тръпката и ще продължим да си правим екстремния секс. (Вчера бяхме тръгнали за Панчаревското езеро, спонтанно отбихме от пътя и така животински се изчукахме на открито, че нямам думи! Само ми повдигна роклята, отмести ми прашките и ме оправи права облегната на едно дърво... )
Може би пропуснах да спомена нещо повече за сексуалния му живот с жена му - в общи линии от години не го задоволява, не му пуска редовно, отказва да му лапа, за гълтане да не говорим, анален секс също и като цяло си била дърво. Даже като се замисля... ми изглежда фригидна. А той е мъж с фантазия, със способности.... нямам как такава жена да го задоволява сексуално. Мен ме е изчуквал по 5-6 пъти за една нощ, страшно неуморен е, което за мен е идеално, защото аз пък съм страшно ненаситна хахаха Той се измори, а аз исках още. Има слабост към продължителните хубави свирки също като мен хихихих
Между другото реших да си направя еднократно сравнение - спах с едно готино бивше гадже и се уверих, че.... не може да стигне сегашния ми в леглото. Така че мисля да продължа да го скъсвам от ебане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e1bf703b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   ...И като се събуди - краката ти отвити:)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 66c3f20b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Наистина няма да излезе нищо повече-когато му омръзнеш, ще те захвърли..
Ж29

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker