Искам да ми го .... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да ми го ....
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 22671 пъти
Здравейте искам да споделя една своя фантазия и да разбера от вас мъже, защо си мислите, че ние жените искаме романтика, ласки и нежности И В СЕКСА -ДА, това ни харесва, но и ние както вас имаме нужда от разнообразие в секса...

Така аз искам да накарам моя приятел да правим по-груб и нестандартен секс, но не знам как да го предразположа към това. Често си представям как идва в нас и още от вратата започва да ме съблича, после ме занася някъде из апартамента... хапе ме, дере ме, удря ме по дупето и ме чука като не видял секс.

Дори да ми причини лека болка, това би ме възбудило страшно много, просто искам такъв секс, че след това като си гледам синините ии доори белезите.. да си спомням този жесток момент!!!
НЕ СЪМ ИЗВРАТЕНЯЧКА, НОРМАЛНО МОМИЧЕ НА 21 СЪМ!
Анти-романтичката...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 44702ef08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Просто му кажи, че искаш да си поиграете ама по малко по-различен начин. И аз съм жена на 21, но почти винаги правя такъв секс с половинката ми. Е, няма разкъсване на дрехи още от вратата, ама в леглото е яко..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16f8bcaa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подкрепям напълно твоето мнение, аз също като теб мечтая за по-груб секс, за нещо импулсивно и вълнуващо. Омръзна ми всеки път да се събличам сама, да го питам "Искаш ли да го направим? ", или пък да се клати толкова бавно и монотонно сякаш гледам турски сериал по телевизията! Искам нещо диво, но не искам аз да му го казвам, защото така се губи вкуса от всичко, искам той сам да ме изненада. Мисля да му пратя линк към тази история, пък дано да му просветне нещо и да се сети! :D:D:D

Sis

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c560d1181b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Номер 3, това с пращането на линка е добра идея, мога да потвърдя, че работи :-)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 373615023b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Прати му смс.
Искам като се прибереш да ме изчукаш и да бъда твоето лошо момиче...

Ако не те опъне, както ти се иска... можеш да го предизвикаш малко... Той тръгва да те гали, ти се отдръпваш, той тръгва да те целува ти навеждаш глава, но в същото време го гледаш адски изкушаващо и предизвикателно, все едно крещиш "вземи си де"

Тези неща побъркват моя приятел.. в следващия моент съм притисната в някоя стена или е намотал косата ми около ръката си и го пъха в гърлото ми...

Бъди предизвикателна и търсеща такъв секс и ще си го получиш...

...
Иначе още от вратата е много гот. Идва веднъж вкъщи и аз го посрещам на входната врата, но преди това по телефона го бях настроила и направо ме завъртя и ми го заби супер мощно... краката ми омекнаха от кеф. Думичка не каз.. след няколко мощни тласъка, само си залепи устата в ухото ми: "Това ли искаше, а? "
И след като се изпразни в устата ми и двамата се успокоихме и започнахме в другата крайност - много нежно, сякаш още сме девствени, само с погледи, леки докосвания, едни усмивки и правихм много бавна любов, много красива... помня само, че по едно време тръгнах да го галя и усетих че е преплел пръсти с моите... някак точно този момент, точно тази картинка, погледа, който имаше тогава... това ще остане завинаги в сърцето ми.
И когато пак свърши само ме стисна много силно каза, че съм невероятна и заспа.

Търси си ги тези моменти, искай си ги, предизвиквай си ги. Щом искаш да те опъне здравата, кажи си. Не очаквай той да посмее сам ако примерно си мисли, за това как би реагирала ти и дали няма да го помислиш за смахнат.

Едно смс-че точно като е 5 мин преди да пристигне от типа на:
"Искам да ме наведеш и да ми го вкараш отзад без да ми позволиш да си помисля за "не" " или пък "Като се прибереш искам само да ме тръшнеш на пода и да ме изчукаш като курва"

Това си е твоето момче - няма нищо лошо да говориш така, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 145c7fcb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Не зная дали можеш да промениш темперамента на другарчето ти. Моето е такова винаги - правим го страстно и грубо. Първоначално не можех да свикна, понеже бях излизала само с нежни момченца, но такива са истинските мъже. Може би гаджето ти е още малко на около 20 годинки. Поговори с него...

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8b766d284
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   преди време казах на приятелката си, че искам малко по груб секс и настана втро пришествие, почна да ми вика, че прекалявам с филмите за възрастни и да ида на проститутка кат искам такива неща.
Затова съвета ми е, ако незнаеш как ще реагира не му казвай направо, или намери си някой непознат и се изчукай както ти е кеф, ама без да го обръщаш на любов после.
Блъско

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 42d1831d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съгласен съм с Блъско! Направи го с някой непознат и не влагай чувства

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 53ef570c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   И при мен същата картинка.
Когато искам да я изчукам грубо (разбира се без да причинявам силна болка а просто да покажа че владея ситуацията ), ми се казва следното :
Алоооо аз да не съм ти някоя курва? !
Ами.. не си ама... ми се иска в леглото да си такава - си казвам аз.
И до тук с тея мераци.
Когато искам такъв секс, просто отивам при съответния човек.
И не защото на половинката ми не й допада това, а заради упрека в очите й съчетни сякаш с разочарование.
Ам ко да се прай- такъз е живота....
Едни ти казват
- изчукай ме като курва.
Други.
-Аз да не съм ти някоя...
За туй угодия за ВАС жените няма!

грубчо

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5734d665fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   С приятелката ми сме заедно вече половин година и тя ми беше първата. Докато го правехме усещах че и се иска нещо повече. Заинтересувах се и след много молби да не се притеснява тя ми каза че иска по-груб секс. След 1-2 експеримента като наблюдавах реакциите и разбрах как и харесва и оттогава правим страхотен секс. Така че мили дами изчакаите момент в който той се интересува от вас и вашите чувства и му прошепнете нещо от рода на "Искаш ли другия път да се държа като мръсница/кучка? " или "Искам другия път да ми го набиеш като животно! " просто бъдете мръсници това ще го вузбуди и ще доведе до по груб и животински секс.
П. С. много добра идея е по време на самия секс да му прошепнете "Чукай ме, Чукай ме!! " действа почти чудотворно. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5deffd6c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До N. 7 и N. 8 - не мисля, че най-добрият вариант е да ходи да търси това, което иска някъде другаде. Ако авторката е срещнала своя човек и има страст с него, мисля, че така нареченият "страхотен" (и желан от нейна страна) секс ще бъде факт. Но наистина мръсните думи са от полза в такива ситуации. При мен най се получава, когато той е нежен и ме милва, а аз му прошепна "Искам да ме изчукаш, колкото се може по-мощно" или нещо от сорта. Друг път го посрещам на вратата с поглед само, който казва "Няма да ти позволя да спреш, докато съседите не научат името ти, а краката ми не треперят". Нищо не пречи и да му го кажеш. Просто събуди мръсното у себе си и той в кърпа ти е вързан.
Успех ;)
-Ж19

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9923548bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   5, браво, бомба си! Не разбирам, кое е толкова трудно, та повечето жени не успяват да разберат колко лесно могат да ни задоволят!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 35de5eeb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм омъжена и всички опити да събудя звяра в мъжа ми свършваха най-много до следващото чукане. После му предлоожих да включим и дупето в секса и картинката се промени. В началото е див и спонтанен, от всякъде ме върти. След това, като минем в дупето, е бавен и внимателен и много му харесва, че му давам да свършва там. Така, че и аз намерих начин да ми правят хубав секс.
ж - 29 г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 140812ae50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Сериозно, още не сте го правили отзад!? Ти си като приятелката ми. Уж е много консервативна и се заклева, че няма да даде отзад никога, а всеки път не подпитва дали скоро съм правила анален и да и разкажа как е минало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker