Секс с 25 год. по-голям? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с 25 год. по-голям?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6521 пъти
Сигурно има много истории като моята, но все пак реших да споделя.

Жена съм на 23 год., всичко е нормално при мен, не ми липсват обожатели. Работата е там, че винаги съм си падала по по-големи мъже от мен. Но с годините горната граница се увеличава все повече. От скоро си пиша с един мъж, който е с 25 год. по-голям от мен. Той е готин, различен, средностатистически български мъж, разведен.

Виждала съм го само на снимки и определено не впечатлява с външен вид, но аз го харесвам. Ние сме просто приятели, но отскоро му намеквам, че имам интерес към него. Той сякаш се дърпа... усещам, че ме харесва, но явно разликата в годините го притесняват.

След 10-тина дни плануваме среща с групата където си пишем (от ФБ) Хиляди въпроси изплуват в главата ми. Страх ме е да се отпусна и да се оставя по течението. Явно е, че съм хлътнала, но ме е страх да си го призная.
Вярно е, че съм малко повърхностен човек и ме притесняват неща от рода на това как той се облича, как изглежда като цяло, дали не прилича на обикновен чичко...?
В интерес на истината обаче, този мъж ми действа страшно възбуждащо. Постоянно си представям как правим секс...

Последните няколко години, всички мъже с които съм била са били баровци. Само да отбележа, че не съм била с тях, за да ми купуват подаръци, даже напротив. Никога не са ми подарявали нещо ей така. Само с повод.
Притесняваме, че сега се влюбвам в обикновен чичко...

Как мислите? Да се оставя ли по течението?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60272b46a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, защо не?

Не робувай на правила и граници, и не си слагай сама хомота. Ако човекът ти харесва и като личност, може да излезне една красива любовна история.
Не се притеснявай от разликите във възрастта. Хората днес се събират и разделят толкова често, че няма вече голяма разлика. Той може да ти предложи може би повече, отколкото очакваш.

Лаура

П.П. Има известни личности с 40 г. брак, а разликата във възрастта е повече от вашите 25 г. Човек никога не знае. Лелята на приятеля ми например има 30 г. брак с мъж, който е по-млад от сина ? с 5 г. Прави си сметката!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b5c2f2ba89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е ли Азис не ми го хвали!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cc0cf5c44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И какво от това - трябва да се пробва! Аз съм била с мъж 30 години по-голям от мен. Спокойно :) Проблемът е единствено ако решите да имате по-сериозно бъдеше (или поне според мен е така). Нали знаеш - "той вече е минал по пъта към който ти си се запътила.. " банално, но има истина в него, нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ba80c95a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сама казваш, че предишните чичковци с които си била са "БАРОВЦИ" и тогава не си се замисляла дали да бъдеш с тях или не, нито си искала съвет от някой, но сега понеже чичкото не е "баровец" се замисляш пък и съвет искаш. Стигам до извода, че теб не те интересува кой как се отнася с теб и има ли той чувства към теб, важното е какво има в портмонето.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e6a80b5dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз имам повече от десет години връзка с мъж, който е със 17 г. по-голям от мен и всичко е супер - и отношението, и поведението му, а за секса - много по-качествен от този с далеч по-младите мъже, с които съм била. При теб разликата е по-голяма, но какво пък - прави любов и не се притеснявай.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c3aeec74a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, номер 4, наистина се притеснявам от този факт, но не заради това, че няма да съм облагодетелствана, притесняваме как изглежда, как се облича. Все пак аз съм млада, не искам мъжа до мен да изглежда като баща ми...
Днес си говорихме, той е много объркан. Не вярва, че го харесвам. Не може да си обясни как аз - млада, хубава девойка, може да се интересува от мъж като него. И аз не можах да му дам логично обяснение. Но е факт, че го харесвам. И той не може да се отпусне, и той има хиляди притеснения и опасения. Мисли си, че си играя, забавлявам се, а това далеч не е така.
Не искам да го виждам по скайп, страхувам се...
Искам да се оставя по течението и да бъда с него, защото е повече от ясно, че го харесвам не защото е красив и въпреки това, че е на 48 год, въпреки това, че няма пари... просто го харесвам такъв, какъвто е
Интересно ми е дали е възможно като се видим да не го харесам визуално и дали това трябва да е причина да не бъда с него, след като ми допада като човек. Дали след време няма да се мразя затова?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60272b46a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не се излагай - дрехи и т. н. се променят, важното е душата на мъжа, начин на живот и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28d029160b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Радвам се, че има подобни коментари, кат на 1, но когато го изпиташ на свой грьб... Аз се намирам вподобна ситуация и мога само да ти кажа чл, е ме есрам от хората, а сьм влюбена в негоМога само да те посаветвам да се замислиш, какво точно изпитваш кьм този човек и ако не ти пука изжживей тези мигове

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: adcfabe812
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към авторката: коя е тази група в ФБ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 68bd68f15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам и аз! Дай го насам!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee7d492668
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брей, само с баровци си била, но не заради парите или подаръците. А сега пък проблема е, че мъжът е "обикновен чичко". Ами иди на психолог, който да ти помогне да превъзмогнеш това вредно влюбване в чички. Или може би на ходжа да ти направи магия против чичаци.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3657d4a453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе, я стига! Помисли малко... Ок, хлътнала си и да кажем стане нещо и се ожените и кво правим после? ! Той като стане на 60, а ти на 30 кво ще правим, а? Ето какво... ще си имаш любовник! Как я смяташ, той ако има късмет и го дига и успее някак си, магически да те задоволява 1 път в месеца, ти пак ще искаш повече и повече. А и не мисля, че ще те привлича физически. Да не говорим, че ще си на възраст, в която жените умират от желание за секс... ще вземе да му изневериш и то не 1н път нали ще ти се услади и т. н. И аз си падам по мъж, който е със 7 години по-голям от мен и мисля дори да ми е 1вия! Но 25 години ми се виждат малко много. Аз не исках да те осъждам или обиждам, а да ти отворя очите какво ще е или поне да те накарам да се замислиш. Но спокойно, аз смятам, че като се видите на живо ти ще разбереш какво става и само ще се опитваш да прекратиш срещата по-бързо, а и ще ти е неловко, че не може да го разкараш защото той не би изпуснал 23 годишна възможност! :)
Помисли си, казва ти го момиче на 15 :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker