Прекалено пасивна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прекалено пасивна
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5332 пъти
Мислех че проблемът ми не е особенно голям, но с времето става все по- трудно.

Тя е мързелва, преди когато беше 50 килограма не обръщах внимание, но напълня. Появиха се палазки навсякъде дори тя спря да се харесва. Тюхкаше се че така не може да се понася, дори тръгна на фитнес, но изкара 2 седмици там и я хвана мързел да ходи. Не предпри нищо повече макар че родителите и не са дебели и вероятно с фитнес може да свали килограми. Сега само се дразни, прикрива тези недостатъци всячески с по-широки дрехи, но не прави нищо за да е като преди.

Другият проблем е по-голям. Винаги е била много пасивна в целувки, милувки та дори и в секса. Сякаш е много срамежлива, макар че за 8 години с мен, би трябвало да се е отпуснала, все едно е леден блок. Никога не ми е отказвала секс, или свирка, но никога не е подходила тя към това.

Говорил съм за това с нея, казах и че ми се иска на моменти да ме прегръща , да ме целува, да бъде отгоре, да ми направи свирка без аз да си го слагам в устата и и отговора винаги е не мога.

Иначе е добър партньор, но така не се чувствам желан, имам задни мисли и не знам какво да правя. От друга страна се чувствам като насилник и като някакъв изнасилвач.

Защо е такова дърво? Как може да има такива жени, все си мислех че с времето това ще се промени, но уви.
Много я уважавам, никога не съм и изневерявал, но все по често се чувствам зле заради тези неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d145926d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ами, какво да ти кажа - как така чак след 8 г. ги забеляза тези неща?

За мързела - ами какво правите в свободното си време? Или само фигурата ти е от значение? Защо не ходите заедно на фитнес например, не водите ли активен живот като млади хора - излети, разходки, кино?

За секса - не мисля, че ще се промени. Някои неща не се променят. Защо? На нея така ? е добре. Има разни изследвания по психиятрия за хора, които не обичат телесен контакт (милувки, прегръдки, масаж) - те като бебета не са били милвани и прегръщани. Има и асексуални хора - не всеки има нужда от секс. Доста жени го правят по задължение, след брак и деца съвсем отказват сексуален контакт.

Какво да ти кажа - по-добре сега да се разделиш с нея, ако го мислиш, отколкото след още 8 г.

Дай ? шанс - кажи ? това, което написа тук в прав текст, може да се обиди в първия момент, но ако мисля, че поне първото ще промени.

Само не почвай и ти с изневерите, защото никой не ти е длъжен да запълва недостатаците на приятелката ти... Или си с някого, или не! Бъди честен и нещата ще се разрешат по един или друг начин.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5bb2ee8a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Явно не сте един за друг. Наистина 8 години си е доста време ама като не се получава и имате толкова различия помежду си не се измъчвайте(най-вече ти). От това, което си написал разбрах, че на нея не и пука особено много щом не се поддържа и е толкова студена към теб. И аз имах такъв партнор, който (въпреки че беше момче) винаги чакаше аз да се съблека сама. Беше адски досадно, че трябваше едва ли не да му навирам гърдите си пред лицето му, за да може евентуално да напраи нещо. Моят съвет е намери си момиче, с което да ти е наистина готино и недей да правиш тази грешка - да се нядяваш да се промени. Ако си харесаш някоя мацка първо я опознай и реши дали ти харесва такава каквато е, а не такава каквато се надяваш да стане. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bdb6c50969
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   автора
Не искам да и изневерявам, ако съм искал да съм го направил, държа на нея. Не съм го забелязал сега, опитвам се да се справя с това, но е все по-трудно. Вероятно не ти се е случвало за това си мислиш че е лесно. Да се прибереш след труден ден и да искаш просто една целувка или да те прегърнат, а вместно това да седи насреща и да не прави нищо, независимо че няколко пъти тактично съм и казвал за това. Едва ли не насила да и слагаш ръката върху теб и винаги да целуваш първи. За секса казах, там е същото, все едно да имаш тяло на разположение по всяко време. Прави и се секс, подмокря се, хубаво и е, но не може да бъде отгоре, не може да си поиска когато и се прави и винаги аз трябава да отгатвам кога да бъде и как. Много е уморително честно, даже една свирка не може да направи ако не и го подам, това е адски подтискащо, все едно е тамагочи, а аз съм изрода.
За фитнеса не мисля че мога, защото аз не се нуждая от това, харесвам си тялото , не съм пълен, а и съм прекалено изморен и зает за това. Тя е тази която не може да се понася така, преди обичаше късите поли и тесните дрехи, а от както напълня мисли само как да си прикрие тези недостатъци. Аз я подкрепям, казвам и че и така си е добре, защото не бих и причинил още болка и мисли, но я посъветвах да не се отказва от това. Тя иска да ходи, но я мързи, не мога да разбера и аз защо става така.
Опитвам всичко възможно за да се държим заедно, били сме толкова години заедно, обичаме се, тя също ме обича, няма индикации за спорове или други неща, но това просто тежи все повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5edbf437b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мммм, дааа...
Все едно аз го пиша това, само че да говоря за мъжа си. Все се моля да правим секс, все аз съм инисциатора, все аз, все аз...
Разбирам те, омръзва. Но приеми, че хората са различни. Ти си по-темпераментния във връзката ви. Тя е по-спокойната.
Няма оправия, разбери. Няма да я промениш. Ако не сте семейни и нямате дете, може да се разделите. Не знам какво да те посъветвам друго :(((

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d145926d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Виж, на теб ти липсват основни неща в една връзка - нежност, телесен контакт, разтуха и уют с любимата жена. Както го описа - сексът е като с кукла. Аз съм жена, но ако бях мъж, не знам, как бих спал с такова тяло. За 8 г., ако ? е било кеф, щеше да се отпусне и да поеме инициятива някаква. Колкото до овлажняването - то само отчасти говори за удоволствие - може да е и чист рефлекс, все пак реякция, за да не боли. Има жени без никакъв секрет (нямат жлези или заради заболяване) и не са дърво в леглото.

Мисля, че момичето е асексуално и няма нужда от телесен контакт. Не е нещо ненормално, ако са двама подобни в една връзка. Но ти? Ти такъв ли си?

Рано или късно незадоволените ти нужди ще те подтикнат да си намериш друга. Ще почнат едни любовни триъгълници, драми и ще нараниш и двете жени и децата, които ще имаш.

Колкото и да е странно днес, не сте един за друг просто. Мислиш ли да създадеш деца с нея?
Кой ще ги прегръща? Колко години ще издържиш? Кой ще ти е виновен като се развеждаш?

Днес ти е досадно и изморително, а като си на 40? На 50?

Въпрос на време е да си намериш друго момиче, което да запълни огромната яма във връзката ти. Остави се на течението, но това ще се случи. Човешко е да имаш такива нужди, въпросът е, че ще останат доста наранени...


Лаура

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4d1e3ee31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Доста кофти положение и то от доста време насам. Явно държиш на нея като партньор, имате си неща, които ви свързват, но останалото не върви. То си е било така от самото начало, но си се надявал, че ще претърпи развитие в положителна посока. Ами специално за тези неща няма да стане. Просто, защото тя си е такава- сдържана, не изразява емоция или пък не й пука за теб, не знам. Последното трябва да го прецениш ти. Може и да не е така. Но твоите потребности са едни, а тя не ги удовлетворява по начина, който на теб ти харесва и имаш нужда. При положение, че сте говорили, а не се променя, то това не виждам как може и да стане, защото си е част от същността й, най-добре е да се разделите. Такива хора има, по-горе беше казано, че със самите тях са се държали по подобен начин като много малки и за това са такива. Но това си е техен проблем, но го превръщай и в свой! При такова разминаване няма как да се получат нещата, тя не разбира от какво имаш необходимост ти и няма как да се насили да проявява нещо, което не й идва отвътре или пък ще се опитва да го прави, но ти ще знаеш, че е измислено! Пак няма да е истинско! 8 години не са малко, но пък ти съгласен ли си още 8 да се чувстваш по този идиотски начин само и само да си с нея? !

Ели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 67e9732da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Недей да захвърляш толкова дълга връзка, без да се опитваш да разрешиш проблема, както те съветват много хора тук. Винаги ме е дразнело как така с лекота дават съвети да зарежеш някой. Повечето като номер 5 изглежда така си разрешават проблемите - нещо не ми изнася, хайде чао. Ами хубаво те си знаят, но за мен това не е начина. Раздяла трябва да има когато вече нищо не може да се направи за да се реши проблема.

Казвам ти го защото имам приятелка с подобен проблем. Тя сама ми е казвала, че родителите и никога не са проявявали открито обич и загриженост и тя не се е научила да го показва, към другите. Също така вина имат и голяма част от мъжете, защото жените които са по-инициативни ги определят като леки, а когато не си активна си пасивна. Ако едно момиче не иска да изглежда леко, ще продпочете да е по-пасивно, защото не иска да попада от общ знаменател с другите. Все пак не е особено приятно веднага да ти лепват етикети.

В твоя случай с намеци няма да стане. Трябва да се говори открито по въпроса. Когато човек не прави нещо, значи нещо го притеснява. Обикновенно това е някакъв начин на мислене- да не излежда смешен, жалък, натрапчив и т.н.Особено ако този човек е опитал да изрази любовта си и интереса си няколко пъти и са го рязали грубо, след това едва ли ще опитва повече. Не знам дали е имала други преди теб, но може и да е преживяла нещо такова.

ЗНачи има огромна разлика между това дали тя има някакви задръжки да го прави или наистина не иска да го прави, защото не и харесва.Ако има някакви задръжки седнете и поговорете- кажи и как се чувстваш - точно както го описа тук и чуи нейното мнение, да каже какво я притеснява. Ако има нещо, което я притеснява, опитайте да решите проблема заедно, покажи и че няма от какво да се притеснява и че това което прави ти харесва, а не те отблъсква. Вече ако тя наистина не иска да го прави и си е такъв човек, тогава вече може да помислиш за раздяла, ако това толкова много ти тежи и прави връзката ви непълноценна.

Има много хора които са любвеобилни, но не могат да го изразят, защото или не са били начуени как, или се притесняват да не изглеждат смешни и глупави.
За мен не е решение да зарежеш веднага човек с проблем. Опитай се да му помогнеш, защото ако го има този проблем и отнова бива зарязан заради това, след това наистина вече ще се депресира съвсем и изобщо няма нищо да иска да прави. Особено при таква дълга връзка, мисля, че може човек поне да опита. Иначе ако не ти се занимава пълно е с актвини жени, но дали с тях ще съумееш да изградиш дълга и сериозна връзка е под въпрос. Така че ти сам решаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bdb6c50969
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Автора > Проблемът е в нея и вероятно някъде в миналото е причината, но не е от родителите и. Тя има сестра, която е коренно различна. Държи се с родителите си свободно, прегръща ги, целува ги, има си съпруг, който също целува и прегръща. Проблемът е само в нея. Срамежлива е, подтисната по някакъв начин и изобщо е трудно. Пробвал съм разговори, пробвал съм какво ли не и никога не съм се отказвал от това да си помогнем взаимно. Ако такова и беше отношението само към мен, сигурно щях да видя различно отношение към някой друг покрай нас, но не е така.

И след всички тези опити и мисли, вече не мисля че може да се направи нещо. До скоро мислех само за това как да променя нещата, да помогна, дори дали мога да свикна така. Сега вече мисля за друго, защото така аз не мога да издържам. Вероятно както някои казаха, друг човек би се справил с това, би могъл да я разбере и да не му е проблем, но на мен ми тежи много. Бях за 2 месеца в чужбина с няколко колеги. На летището всички бяха посрещнати от жените си. Всички им се радваха, прегръщаха ги, целуваха, ревяха, а мойта седеше и ме гледаше с усмивка и до там. През това време се чувахме, обажда ми се, мисли ме, пита ме как съм, но никога не придава този романтичен отенък на нещата.
Същото се повтори когато баща и беще заминал и трябваше да го приберем. Не показа никаква радост, макар че съм сигурен че се е радвала да го види.

Не знам дали е асексуална, или аемоционална, нито знам дали има дълбоки проблеми. Знам че така не се издържа поне от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b43015ab37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Да мрънкаш не е решение.
Голям провал е, когато започваш връзка с надеждата, че ще изгладиш това или онова у другия.
Аз усещам, че тук търсиш сили да се разделиш с нея... и повярвай ми, така е най-добре и за двама ви. Ще страдаш, ще ти е мъчно - та това са 8 години, но ще мине.
Въпросът е, сега накъде? Към нова връзка с човек, когото харесваш, ама не съвсем?
Промени отношението си към околните и желая късмет за в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 19d8b415c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм, на 24 години и смея да твърдя, че съм доста сескуална, инициативна и въобще обичам секса, не само да го правя, много се интересувам от секс, от интимности.
Това предисловие е, за да не кажат, че пише някой мъж...
Се3ксът е 90% от една връзка. Няма ли напасване в сексуално отношение, връзката е обречена на провал. Правал не винаги е еквивалент на раздяла. Има един по-старшен провал, който руши индивида, подтиска го...
Сексът е мястото, в което да покажем себе си именно, каквито сме. Ако на нея й липсва желание за интимност, съжалявам, но на нея й липсва любов. Но... започват хилядите "но-та", които са провалили не е един и друг човек в опита си да постъпи разумно, отговорно и може би зряло.
Та.. какви са но-тата тук:
- но това са осем години
- но се рязбираме
- но имаме толкова хубави спомени
- но се познаваме толкова добре
- но съм инвестирал време и усулия

Не позволявай да се провалите, останете с хубавото един към друг, разбирайте се... но потърси някоя, която да ти пасва в леглото.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d145926d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторе, много ми е тъжно да чета и да ти кажа - краят на връзката ти е дошъл!

Вярно, за всяко гърне си има похлупак, но за това - ти си грешният.

При късането го изкарай, че ти си виновен и да нямаш повече драми... прекрати всякаква връзка с нея и семейството ? и почни на чисто.

Някъде, там някъде има едно гърненце за теб... Представи си - докато ти си губиш времето, Твоето истинско момиче си стои сама, може би плаче нощем самотна и непрегърната. избирай - ледената кралица или ти, миналото или бъдещето.

От друга страна - сигурно има и мъж за твоята сегашна приятелка, които си търси подобна дистанцирана съпруга. За всяко гърне - похлупак.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 729e1884e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   жена съм....
Аз мисля, че момичето е срамежливо и не е открито и просто не смее да показва емоции или желание.
Тя подтиска и не изразява тези чувства за да не изглежда слаба... и уязвима.
Обикновено на момичетата им е внушавано(така са възпитавани), че не е прилично първи да търсят интимност/секс защото това означава, че са леки/к.... , а трябва да се оставят мъжа да ги пожелае и те да откликнат. Както казваш, тя не ти е отказвала и е винаги готова, подмокрена е -значи иска секс, но не смее да си поиска първа, поради предната причина.
Нежеланието за орална любов е срамна за нея, явно така го усеща, не е готова за това. Не я карай насила тогава.
Съветвам те на намериш книгата на Барбара де Анджелис:Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае".... На мен много ми помогна да разбера от нея някои неща и така сексуалната ми връзка със съпруга ми да е по-пълноценна, защото жените и мъжете са като същества от различни планети.... докато се разбере кой какво иска/мисли/чувства и как да му е хубаво, за да да има хармония....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2ac38f3631
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Просто поговори с нея вместо да се чудиш

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2ac38f3631
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   И защо я наричате "ледена кралица"?
Аз мисля, че тя е много по-чувствена от всички тук..може би причината е в Автора!
Явно има нещо което я притеснява. Живеем във време в което няма никакви ценности и морал...свикнали сме всеки да лапа нещо...и това се счита за нормално всъщност, всичко останало е ненормално!,

Аз например също изглеждам студена понякога, но това е само привидно...всъщност съм адски чувствителна и толкова лесно ранима...
сексът е много важен и е най-сладкото нещо на света, когато се прави с любимия човек ...
и как сте били 8 години заедно и какво толкова си чакал, че не си говорил с нея... явно има нещо в теб което я притеснява и спира !
И това, че не ти прави свирки не означава че е дърво или пасивна, явно ти не си я предразположил да бъде другояче.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a198ea6f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   13... извини ме, че се намесвам...но това са ОСЕМ години - какъв срам, какво "още не е готова" Щом за осем години, не е преодоляла това - няма да го преодолее. не и с този мъж.

Как може да обичаш някой и да не искаш да му правиш орална....как? Не разбирам. Нали това е толкова естествено, толкова хубаво...да помилваш, да нацелуваш част от любимия мъж и то част, която е източник на удоволствие за него...

Не става дума тук за морал и разни други дрънканици...става дума за любов!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bdb6c50969
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Автора

Повечето не четете изобщо какво съм написал.

Сама си признава че винаги е била такава.
Проблемът не е в това, че не иска да ми прави свирка това съм го приел, все пак сме големи хора и щом не иска, значи не иска. Проблемът е че не може да ме прегърне първа, не може да ме целуне първа, не може да бъде отгоре, не може нищо свързано с нежност.. Все едно е дърво. Не е само с мен така със всички около нея, включително с бивши гаджета.

Говорих с нея, тя казва че си е такава, казва че така може, не го е правела нарочно, просто така и е естествено. Аз в момента мисля какво да направя, защото вече не идържам. Тя вижда това, опитва се сячески да ми покаже че държи на мен, знам че ме обича, но не може да направи неща, които са лесни за повечето хора. Иначе всичко ни е наред, нямаме грандиозни караници, не се държим като тинейджъри, но толкова време да не почувстваш топлина е ужасно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker