Той не иска секс от близо 6 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска секс от близо 6 месеца
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 14415 пъти
С приятеля ми сме заедно от 9 години, от 3 живеем заедно на семейни начала. В продължение на 8 години връзката ни вървеше страхотно, адски много се разбирахме, обичахме се и все още се обичаме, правехме секс за чудо и приказ... и точно той е проблема от известно време.

Той не иска секс от близо 6 месеца, правим по 3-4 пъти за цял месец и това ме убива просто. Опитвам се да поговоря с него, единственото, което ми каза е, че му е все едно... какво значи това! Щом му е все едно дали ще правим секс или не, значи му е все едно дали е с мен... Имам голямо самочувствие, държа винаги да изглеждам добре и не знам, но вече започва да ми го срива в това си отношение. Опитах какво ли не за да му привлека вниманието, не мисля, че има любовница, абсолютно съм сигурна, че няма... но просто не издържам да ми прави такива тъпи номера, прилича ми на някоя женичка дето света и е крив и вечно си търси някакви оправдания - уморен бил, главата го боляла, преял бил, червила съм имала... писна ми да си искам и да се чувствам все едно съм го изнасилила, писна ми да му чакам кефа... не знам какво да правя, моля ви посъветвайте ме нещо, не искам да се разделяме, но всеки търси човека за себе си, ако не получавам това което искам, дали той не е за мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 033886a8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помисли, дали твоето голямо самочуствие не е сринало неговото мъжко самочуствие по някакъв начин щом вече ти е заприличал на женичка ....

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: fd091b58a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо му няма на самочувствието, той с нищо не се е променил от преди 8 години, просто не иска секс. Не знам каква е причината, може би съм му омръзнала, ако е така, защо просто не ми каже. Смея да твърдя че, сме опитали абсолютно всичко в секса, да не би сега да му е безинтересно вече?

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Искам нещо да ти споделя, аз бях със моя приятел, с който в момента се разделихме , нз за малко или за винаги, та бяхме с него само 3 год. , не сме имали толова дълга връзка , като вашата , само че в един момент от връзката се почувставах точно така , както твоя приятел в момента , в началото не съзнавах , но правех точно така както в момента твоят приятел , когато станеше въпрос за секс и на мен винаги не ми се искаше , все си намирах някакво оправдание , че съм изморена , че ми се спи , че той нещо е напраил , така че да не искам секс и в същност мн се карахме за това , той не искаше да се разделяме , но аз пък не зн дали искам да съм с него , зн ли ще ти призная, колкото и да е лошо , може би има друга жена в живота му.

Не говоря за това , че има връзка , ами поне при мен беше така , че се бях увлекла по един тип , мислих си често за него , не сам изневерявала на моя , но си мислех за това момче , беше ми някаква тръпка , дори сега не смея да бъда с друг, тъй като знам колко ще нараня моя приятел (макар вече бивш) може би...ако му кажеш поне за малко,така-така имаме проблем , разреши проблема сам , аз ще те оставя , докато решиш какво искаш , обесни му че не можеш да живееш по този начин и отиди да живееш за известно време някаде далеч от него , не му звъни в никакав случай , не общувайте известно време и знай , че след месец-най-мн месец и половина ще ти цъфне на вратата с по-голямо желание за секс дори и от теб , примерно някоя вечер му се обади , ама ако не сте правили секс 1 месец поне , обади му се и се опитай да го възбудиш по телефона , като му обесяваш всичко подробно и разбира се ти зн той как се възбужда.. вс му обенсяваш и разбира се бъди готова за секс.. бъди със секси белио , което той не е виждал и с такова , каквото зн , че обича.. и му кажи ако сега беше тук изобщо нямаше да ти простя... и след това кажи ако можеш ела... готова съм и те чакам в обятията си и съм мн гореща и влажна.. и надявам се ще постигнеш нещо красиво :) късмет

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0ee5f66df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казвам ти го като мъж. Определено си му омръзнала. Нищо му няма на самочувствието. Просто не го възбуждаш вече. Няма повече да правите хубав секс.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a6822b8812
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз съм мъж и не мога без секс. Ако престана с един партньор, значи се е появил друг. Биологична зависимост.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c753e9a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До N3: Права си донякъде само. Това би проработило в началото, преди да се стигне до "все ми е едно". Ако тя го остави сега повече няма да го види, което може би е най доброто и за двамата. Този мъж си иска свободата, омръзнало му е да поддържа тази връзка, дори мисля че има друга жена.

Мъж съм, минал съм го този път. N4 и N5 са прави.

Успех на авторката.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе какви са тия мъже дето не искат секс не мога да разбера :-) луди ли сте или са на по 100 години ???? и моита приятелка все я боли глава все незнам какво ама това мъж да ги върти тия номера нещо не му е читава работата !!! защо и аз не попадам на такива мацки :-)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отново съм аз (номер 3) отностно номер 7, щом казваш, че искаш да попаднеш на такава мацка, няма ли да е най-добре да опиташ по някакъв начин да се свържеш с писателя на тази статия, т.е момичето, което има проблеми със секса и нейния приятел и може да се опознаете, пък кой знае, може да си допаднете и да сте прекрастна двойка :) Късмет, само това искам и мога да ви пожелая, пък ето явно и твоята приятелка май се среща с друг или... нещо лошо :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 84cd63da9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   А отношенията ви добри ли са? Ако всичко др е на ред, тогава мже да поговорите открито. Не може просто да се каже-не ме задоволяваш сексуално- край! Все пак не малко сте живели заедно. Все пак би трябвало да има някакво доверие. Може да има здравословен проблем Поговорете!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9700d8e7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отношенията ни са наред по принцип, дори желанието му май се завърна, но да не казвам голяма дума :)) Не знам какво им става на мъжете номер7, но мразя такива номера да ми правят. Твоята приятелка е точно като моя приятел, затова казвам, че тези номера ги правят само жените, ама явно вече не е така, а казват, че мъжете само за секс мислели.

Номер 9, нали ти казвам, че го питах защо така се получава и той ми каза, че мисля само за секс и му е все едно. И как да не мисля само за секс, като не го получавам, бихте ли ми обяснили, защото той май не може.

По принцип работата му е доста изтощителна и интензивна и се случва да не спи много... абсолютно съм сигурна, че той няма друга, защото работата му е там където живеем и ми е под око, така че, не мисля, че жена е проблема, мисля че, работата му е проблема, но нали като се пребере в къщи човек трябва да не мисли за работа и да е спокоен и т.н. Аз се опитвам да го разсея, той ми се прави на интересен, но нали ви казвам от скоро има страхотна промяна и направо ме изненадва.

И номер 4 ние все още правим хубав секс! Не знам може да е нещо моментно или не знам, защото аз също спрях да си искам, защото ми писна, не може ли един път той да ме пожелае и той си иска засега редовно. Надявам се да нямаме проблем вече, че иначе се вкарвам във филми!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 84cd63da9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Усуквай се около него, съблазнявай го (уж случайно), но никога не му се жалвай, че ти липсва секс и си незадоволена.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   :) Номер 10 дай да се запознаем може пък номер 8 да е прав :-)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От номер (3, или по-скоро 8) както искате ме оприличавайте :) може би може да се получи м/у вас :п късмет само ще ви кажа, а колкото до приятеля и приятелката ви оставете го без секс, тва е :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f562bfbba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз имам подобен проблем. Заедно сме от една година. В началото се побърквахме един друг. сексът беше страхотен. личеше си в очите му, че ме желае. в последно време нещата не вървят на добре. аз умирам за секс, как ли не му се натискам, какво ли не му говоря. Питала съм го има ли някакъв проблем, нещо в мен ли? Той казва, че просто вече не се нуждае от толкова секс като мен. А лошото е, че колкото повече ми се дърпа, толкова повече ме подлудява и го искам. Супер унизително ми е всеки път да му се моля за секс. Старая се да изглеждам макс. привлекателна за него, но той няма да забележи и кокошка да си сложа на главата. опитвам се да не му се натискам мн, да не му говоря за това, но на моменти умирам за секс. не мисля, че има друга. По-скоро му е писнало, знам ли? Но защо не си каже, а се прави на луд?

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   E не пак е номер 7 :-) Aко кажете оставям си мейла и пишете всички то това не се издържа вече :-)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 674fe61cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   (Авторката) Разбирам те номер 14, и моя приятел прави така... приисква му се само от време на време, но на мен това хич не ми стига. Понякога му идва музата и е страхотен, но не знам какво им има на тея мъже. Наскоро се бях зарадвала, че имахме няколко много приятни вечери заедно, но уви не за дълго. Бях се вкарала във филма да го зарязвам, защото все пак всеки търси най-доброто за себе си, ако един човек не му го дава, си го търси от друг, нали. Но той пак искаше секс, какво да правя. Да съм доволна и на месеца 3-4 пъти или да си турся друг. И хич не ми е лесно да оставя просто така нещата. А колкото до номер 7, защо не си оставиш мейла за всеки случай, може да има желаещи :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Пак номер 15 :-) разбира се ще ми е драго да се запозная с хора с моите "интереси" - sur4@abv.bg :-)))))

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f562bfbba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 16 същата ситуация и при мен. !ат пат му идва мерака и аз си викам-ок, това вече е добре:) обаче после нещата пак си тръгват по старому. вече наистина ми е мн кофти и предполагам знаеш колко е унизително, купуваш си какви ли не чудесии, дрешки, прашки и накрая - лека нощ, обръща се и заспива.

Вече даже не ме и целува:(((( мн е кофти. компю. игри запълват своб. му време, а през останалото е на работа. а за мен не се и сеща. от др. страна като се нацупя и разсърдя се сеща, че съществувам, казва и как мн ме обича. правим секс (може би измъчено) и после отначало. а искам мн да съм с него. ама като не е взаимно май няма особен смисъл:(

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f562bfbba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 16, принципно най-добрата идея е да поговориш с него, но на мъжете това рядко им допада.

Не знам, може би просто сме заблудени, че ВСИЧКИ мъже умират за секс по всяко време. Може пък и те даси имат своите лоши моменти. Ама като на единия му се иска, а на другия не- все някой страда. Аз искам секс поне 2-3 седмично, не че си правя график, ама имам си нужда.После ставам добричка, а иначе съм зла:(

Попитай го има ли проблем. Ако не го обичаш, по-добре търси друг. Ето номер 15 е насреща:))))
Може мъжката част да ми помогне, като ми отговори, наистина ли почти винаги сте готови да правите секс, или се нуждаете от спец. моменти?
И заблуда ли, че сексът е основен приоритет за мъжа????

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Пак номер 15 за номер 19 :-) Отговора е че ако всичко ти е в ред и наистина обичаш някои отговора е ДА :-) винаги искаш даже не стига. истината е като всичко друго в живота ако искаш нещо да стане ще си намериш начин ако не искаш ще си намериш причина ;)

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   От номер 3 :) мога само да ви кажа,че бях разделена с моя приятел близо 5 месеца,но сега отново се събрахме и знаете ли какво съжалявам малко или много,че отново съм с него....отново се стигна до частта със секса и зн ли какво,отново не искам да правя с него...може би искам промяна,не може би,а си я искам тая промяна,нямам желание за нищо... :( нз как ще издържа и нз дали искам да издържам...та определено ако нещо не ти се иска си намираш причина...аз се опитах да си намеря,но не стана...и интересното е че отново нямам желание:( но тва е самата истина...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f562bfbba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Номер 20 може би си прав. Само че не разбирам какво става, наистина:( онзи ден се разрових из сайта и почти всеки 3ти пост е писан от жена, която се чувства супер гадно, че мъжа и не иска повече секс, че не я желае. всяка една от тези жени търсеше причината първо в себе си- какво ми е, не го ли привличам вече, ще си купя жартиери, еди кви си прашки и т.н. може би просто в някои двойки партньорите не си пасват сексуално, един иска повече, др по-малко, или пък ако някой от 2та иска повече секс и постоянно се натиска, това не само че не засилва желанието у другия, ами напротив- потиска го.

Аз лично съм в задънена улица. знам само, че обичам моя човек, желая го повече от всеки друг, даже не искам и да поглеждам др мъже, и колкото повече умирам за него, толкова повече ми се дърпа. в случая и аз като повечето жени търся вината в себе си:(

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 22db278d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз съм семейна от 35 години и от две години мъжът ми не ме е потърсил за секс въобще. Понякога се самозадоволявам но ми е много мъчно не мога да разбера на какво се дължи това а на мен често ми се иска а не искам да му изневерявам пак и няма да ви е хубаво с друг посъветвайте ме какво да направя това се отрази много зле на нервната ми система.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   (Авторката) Номер 23 не мога да повярвам как издържаш такова положение. Това е доста време, не си ли се опитвала да говориш за това с него? Мислиш ли, че има любовница

Чувала съм, че след брака и след като се появят децата, жената забравяла, че има съпруг, но от мой приятелки знам, че е точно обратното. Най-добрата ми приятелка дори го изгони, защото той не я поглежда. Ти какво мислиш? Моя проблем засега се оправи, надявам се. Просто ей така от само себе си. Не знам дали съм повлияла с нещо или не, но проасто се случи!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ddc905fc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Изневери му, тайно.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9a89e2be65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм мъж и с моята приятелка имаме такъв проблем в по слаб вариянт е но до колкото разбирам на нея не и е достатъчно понякога и като се сетя преди колко често сме го правели и като помисля сега да наистина има разлика . Към авторката: Какво работи мажът ти ? Ти работила ли си неговата работа дори 1 ден за да твърдиш че като се приберел работата трябва да си остане там и той да не мисли за нея . Аз работя на стол пред комп. и говоря по телефон нон стоп координирам 200 човека и от мен зависят много неща и ако не си върша работата качествено фирмата губи клиентите губят колегите ми се ядосват и тн.

Аз трябва нон стоп да съм в кондиция и да мисля за 50000 неща едновременно и да правя 4-5 неща едновременно. Да парите са добри но изисква много концентрация Имам много отговорност и съм под голямо напрежение. Карал съм 12 часови смени през които не съм хапвал залък, прибирам се в къщи и гледам стената 3 часа нямам желание да ям нямам желание да спя нямам желание за секс за нищо ....

Мъжа ти най-вероятно е поставен под стрес може би работното му място е несигурно може да се е комплексирал от това че няма да може да храни семейството си от утре от други ден това за неща влияещи много на психиката на един мъж за които една жена не се вълнува и едва ли би се сетила !!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 0c0b41e32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   (Авторката) Напротив, много добре съзнавам, че работата влияе, но не мислиш ли, че приятелката ти има нужда от теб, както аз имам нужда от моя приятел. Той го няма почти всеки ден, понякога има 24 часови смени, понякога пътува (няма значение какво работи). Когато се пребере все едно също го няма. Мислите как ще гледате семейство за напред, а при наличието на дете примерно, когато баща му го няма, какво правим. Значи една жена може да работи 12 часа, да си гледа къщата и детето, а мъжа не може. Затова сте комплексирани, защото жената може да се справя и без вас.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   От номер 3 , подкрепям авторката, права е, ние жените вече сами сме си изградили живота, може да се справяме сами с всичко и до някъде може и без мъже, имала съм случай, когато съм се замисляла за какво ми е един мъж, като една жена може всичко и съм се чудела дали не съм лесбийка. Единствено мъжът става за секс, а и когато и това липсва, айде маршш . Мъжете били стресирани, ами тогава жените как са? и пак успяваме да се справяме с домакинство, деца и дори с мъжа си...а беее, нз вече и аз..

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9c592cc2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   (Авторката) Напълно те подкрепям номер 3!! Господина по-горе не е прав според мен. И аз понякога се чудя за какво ми е мъж след като дори не иска да прави секс с мен.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2edda2f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Пак номер 15 .17 ... пак потвърждения че ако не искаш ще си намериш причина, сега пък работата :-) айде бе аз, аз работя с 100 човека говоря по 5 часа по телефона и бачкам с 40 фирми и всеки иска нещо и с поне половината трябва да се скарам и да ги ръчкам за нещо :-) и няма по готин завеършек на деня от това да съм с девойката да се отпуса да пия 1 малко вана душ и да я погушкам после :-) и мисля че е напълно нормално това, ама уви боли я главата преяла ядосана кучето имало разстройство .... :-) абе ужас явно просто няма мн нормални хора направо съм се отчаял

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c8b6d6281b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Провери дали има любовница.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   От номер 3: номер 15 винаги е така... доказано е, че когато не искаш нещо да правиш си намираш причина да го избегнеш. Ето сам казваш, че макар напрегнатия ти ден, след това искаш да си се прибереш вкъщи да си направиш вана и да се отдадеш на мацката ти после в чаршафите. Та самият секс служи за успокоение и след това се чувстваш удовлетворен. Авторката, казах ти твоя човек нещо се излага ... без секс не може да се живее, един вид не, че не може да се живее, но си имаме нужди, нали сексът е доказателство за любовта, къде е сега тя ??

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dcc83e53dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Прочетох повечето коментари, те все пак правят секс по 3 4 пъти на месец, за дългогодишно връзка .... и все пак мила, неможе да е всичко както в началото. Редица други фактори, работа, ежедневие и др. фактори влияят за промяната. Според мен приятелят ти няма друга. Нужно ви е известен период да сте отдалечени един от друг.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Номер 33, аз съм номер 3 и искам само да подчертая, че те може да правят секс 3-4 пъти месечно, но мислиш ли, че това задоволява нуждите на авторката... може и да няма друга, но според мен ако сега се разделят, след това не мисля, че ще има някаква корена промяна у мъжа. Лично за това съдя по себе си и приятелят ми ... разделихме се за 5 месеца , сега отново сме заедно, живи и здрави след седмица може да празнуваме 3 годишнината ни ... няма промяна у мен толкова драстична в сравнение с периода, в който се разделихме ... сексуалният ни живот се подобри много малко ... но може би пак след месеци ще стане същото ... нз вече и аз какво да те посъветвам, Авторке. Ти какво мислиш по въпроса, какво си решила за сега ?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   (Авторката) Ами какво да ти кажа, той се промени от самосебе си. Не правим секс всеки ден, но и не 3-4 пъти месечно....задоволително като се има в предвид, че той изобщо не искаше да правим секс. Не знам каква беше причината за нежеланието му, не знам и как се върна то. Аз просто реших да спра да си искам...и резултата беше налице! Вече два месеца правим страхотен секс когато ни се прииска и на двамата. Не знам дали раздялата дава някакви резултати, защото ние не сме се разделяли за много време, според мен за жената има резултат, но за мъжа няма. Има промяна само в началото и после пак по старому, не знам защо. Номер 33 права си, че не може да е както преди, но изобщо да няма, не ми се вижда удачен вариант. На жената и трябва мъж, не съквартирант или "дете", за което да се грижи и да му готви. Ние изобщо не прекарваме цялото си време заедно, от както сме заедно 9 години вече, 6 години от тях сме постоянно разделени, аз вече 5 години уча в друг град, а той пътува по работа. Така, че не сме омръзнали и еднообазието ни не е причина за това. Знам и съм 100% убедена, че той няма друга, който каквото ще да ми каже, обедена съм.
Но сега слава богу, нещата се оправиха.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Дт номер 3 : ее супер, мн се радвам, че поне нещата са се подобрили ... дано и за напред да продължава така ... може би той се е осъзнал , когато както сама каза си спряла да си "просиш" секс .. може би точно в това е проблема и зн ли май наистина е така ... сега се сещам за моя приятел ,когато той си проси секс ... мн ме дразни , мн се нервирам , но ми е най-кеф , когато той изобщо не очаква да правим и аз му врахлетя .. :) зн ли какво повече изобщо не смей да си искаш .. нека той да прави първата крачка .. нека се почувства желан и МЪЖ !!! Късмет и занапред :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   (Авторката) Благодаря за пожеланията! И аз се радвам найстина, че се осъзна и найстина повече да нямаме проблеми с това, защото се вкавам в големи филми така. Пожелавам на всички много късмет във връзките. Ако искате може да обсъдим и други проблеми в тази необятна тема МЪЖА, на лице съм!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   (Номер 3) моля, моля :) мн се радвам за теб :) Аз засега нямам също проблеми с моя, но да се надяваме, че това ще продължи :) ако изникне нещо ще пиша и наистина тази тема стана бая обширна :Д

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: b724651d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   И моя човек не иска секс. Но казва, че не съм му омръзнала и няма друга. Айде мъжете дето не могат без секс да не се правят на много интересни. На 18-20г е едно ама след 30-35 е съвсем друго

 
  ... горе^
преди: 15 години, 26 дни
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   (Авторката) Искам да ти кажа, че само се правят, омръзнала си му. С моето гадже се разделихме, но сега поддържаме само сексуална връзка. Искам да ти кажа, че той ме желае повече от когато и да било, от колкото по време на официалната ни връзка. След това го попитах, защо преди не искаше, той ми каза, че тогава съм му била в в кърпа вързана и не му било интересно. Сега се крием от всички и правим секса, който правехме като започнахме връзката. Разнообрази с нещо, правете секс на други места освен леглото, пращай му закачливи смс-и, прави му намеци. Ако не става се прави, че не ти пука. Той сам ще те поиска.

 
  ...

...
преди: 15 години, 25 дни
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   От номер 3 :)) оо авторката опред е постъпила както трябва, а и на мен ми е се е случвало с моя, наистина е по - добре, когато сте разделени и сексът тогава върви... иначе не се получава ... а бее .. мъжете са едни лиглиовци ...

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Ми да, лигльовци са. Преди да се разделим ми прави някакви лапешки номера, прави се на интересен. Само, че му разхвърлях керемидите и знаеш колко хубаво започна да ме иска, че чак и повече отколкото аз искам. Абе какво да ви кажа, писна ми да мисля за тея глупости и сама се отказах от него, това му било интересно, представяте ли си...мъжка му работа...не ги разбирам.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Точно .... и те нз кво искат, ама после като го загубят... ама мило , пиле и нз си кво... обичам те, липсваш ми , но когато ние имаме желания .. не сме важни , ама после ... (номер 3)

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   (Авторката) Най-добре си зарежете мъжете и след максимум една седмица ще цъфнат пак при вас. Но бъдете малко по упорити и не им отстъпвайте за да е по-интересно... а и няма всеки път да става на тяхната я, нека и на тях да им е гадно и да разберат какво са направили, защото те явно бавно схващат... после ако искате ги поизползвайте малко и не позволявайте рутината пак да влезе във връзката ви, защото те започват да свикват с нея и пак ще стане същото. Играите си с мъжете си, не взимайте нещата толкова навътре и не се депресирайте... няма смисъл! Направих тази грешка един път и се надявам повече да не я повтарям... никой не е незаменим, нали знаете... покажете им го и те сами ще се поискат това от което имате нужда.

Така хем на вас ще ви е интересно, хем ще получите това, което искате и ще сте спокойни, че не унижавате за това, което сте поискали.

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: b724651d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   И да бягам и да не бягам, все си е същото. Снощи за малко да ми се нахвърли на бой. Няма такъв човек просто. Еми нормална жена съм имам си нужди, а той не ги удовлетворява и когато си поискам по-настоятелно ще ме бие. Егати кретена. Как не го е срам.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Съвета ми е да го зарежеш в такъв случай... не позволявай на никой, колкото и да го обичаш да постъпва така с теб! Ти си жена, трябва да имаш самочувствие и не позволявай на някакъв си мъж да те смачква...зарежи го!
Ти сама го каза, нормална жена си и си имаш свойте нужди, щом не ги удовлетворява, нямаш работа с него, повярвай ми! Не прави моята грешка!

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: b724651d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   /До номер 46/Благодаря ти за съвета,но имаме бебе и не зная какво да правя,дали да се разведа и да стада детето,а аз да съм по-щстлива,или да съм с него нещастна,но да има то баща............

Ох много съм объркана,желая го повече от всеки друг и то много,искам да ме гали и целува..........не го получавам,а само да е покрай мен настръхвам.Това не е нормално май спрямо отношението му към мен

 
  ...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 0325bef998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Детето ти ще е добре ако и ти си добре. Няма начин детето да е щастливо с нещастна майка

 
  ... горе^
преди: 15 години, 15 дни
hash: 42cc9ccb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   (Авторката) Да, номер 48 е прав. Прав е, че ако ти си нещастна и бебето няма да е добре. Казвам ти го от личен опит с родителите си , и това съветвам приятелките ми, който до една имат същия проблем.

Родителите ми на времето не знам дали са се разбирали както трябва, но сега когато съм на 24години вече, брака им не върви и хиляди пъти съм ги питала, защо не са се разделили преди, нищо не ми казват...100 пъти по-болно ми е сега да ги гледам как се карат всеки ден. Докато едно малко дете все още не разбира нищо, а и по все пак, пак ще си има баща...просто няма да живеят в една къща. Знаеш ли колко пъти съм ревала на майка ми, защо не е зарязала баща ми на времето, защо е търпяла такова ненормално отнощение...повярвай, на детето ти ще е 100 пъти по-щастливо, ако сега зарежеш баща му.
Когато порасне и проблемите ви продължат, ще му е много по-тежко от колкото сега. То още нищо не разбира. Щом ти си щастлива и то ще е щастливо.

Имам една приятелка, която има 3-годишно момченце, нямаха брак. След раждането, мъжа и не и обръщаше никакво внимание, беше в голяма депресия горката, споделих и това, което сега казвам на теб. След месеци сам сама се реши и го изгони...сега е много щастлива сама с детето си. Баща му го вижда когато иска, всичко е наред.

Не оставай с него заради детето, това не е причина да си нещастна, защото и детето ти ще е нещастно след време. Помисли си... права съм...

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: 3cb5e425de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   от номер 3 :) тъй като следя непрекаснато развоя на нещата тук,искам само едно да кажа, родителите ми са разделени от може би вече 3 год, аз съм вече на 18 , което е вече възрастта , когато ще започвам да градя живота си . в началото на раздялата на наще се чувствах мн добре , най-накрая щеше да спре вскичко и разправии и всичкоо ... но възрастта, в която избраха да се разделят за тях беше добре , но за мен и брат ми ...не особено...децата винаги страдат , но страдат най-много когато са големи ... тогава тъкмо бях навлязла в пубертета , както и брат ми , който е с почти 3 год по-голям от мен .

Та мисълта ми е следната , раздели се с мъжа си колкото можеш по-бързо, както са казали старите хора :) майка една , бащи многоо ... нали зн мъже по път и над път , колкото по-малко е детето ти по-добре за теб , то все пак ще си има баща . който ще може да го взема , но ти няма да страдаш , а пък и детето ще свикне с новият ти избранник и няма да страда за баща си ...това е най-добрият начин , аз поне съм си патила от това и до ден днешен съжалявам , че родителите ми не са се развели , докато сме били малки ... за това действай и ще си добре и ти и детето :) не пропилявай живота си ...

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker