Проблеми в сексуалния, семеен живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми в сексуалния, семеен живот!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5694 пъти
Здравейте,
Аз съм мъж на 28 години и живея от много години на семейни начела с една жена, имаме и дете.

Разбира ме се почти за всичко, много се обичаме. Тя по принцип е малко асексуална, не обича толкова секса, но го правим сравнително често (3, 4 пъти в месеца).

Големият проблем е, че не иска да ми прави френска любов, а аз я обожавам и мисля постоянно за това. Казвал съм и колко много ми харесва това, как ако обичаш някой е нормално да му правиш, как спазвам много добра хигиена, бих го измивал преди това за да няма проблеми с миризми и т. н,

Как я обичам, пробвал съм да я притисна или да не я закачам на тази тема дълго време, но отказва да ми прави. Същевременно аз съм и правил доста, но сега вече ми писна само аз да се раздавам. Моля Ви, дайте ми съвет как да се справя с тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6d2cf309f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Тя по принцип е малко асексуална, не обича толкова секса, но го правим сравнително често (3, 4 пъти в месеца). “

Ти сериозно ли? Това на мен ми е ПОЛОВИНседмичната дажба! Аз съм жена на 28 г. (колкото теб!!! ), а мъжът ми е в 40-те си и сме от мноооого време заедно. Френската любов за нас е стандарт, а сексът си го имаме всяка вечер или рано сутрин. Просто за мен не е нормално за толкова млад мъж да е толкова зле със секса, сори. При жена ти не само качество липсва, но и количество!

Само не си намирай любовница, щом обичаш жена си. Позвай дясната си (лявата си) ръка и си сърбай попарата, която сам си си надробил. Не забелязали, че тази жена не е секслуална в началото на връзката ви?

“Сравнително често“? 3-4 пъти в МЕСЕЦА? Аз мисля, че дори родителите ми имат повече секс от вас!
(ха-ха, сигурна съм, че дори порно не ти дава да гледаш, ама такъв е животът... кой както си го направи)

НЕ МОЖЕШ И НЕ ТРЯБВА да принуждаваш жената към каквото и да е било!!! Ще караш на сухо цял живот. Честито!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa12cf47c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аве и тя и моята преди 3-4 години намали секса, но като разбра за любовницата се пооправи. Признах си че имам, май се стресна и сега сме доволни и двамата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb1e5b78a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хах, това което наричаш проблем, за някой хора няма да е въобще никакъв проблем! ... :D E, имаш право да искаш своето, нали се раздваш ;) Ама преди да искаш, опита ли да я разбереш? ! ... Каква мислиш че е причината за нейното нежелание? Тук някой би се обадил, с висок до небесата вик, че тя е егоистка и мисли само за своето удоволствие, обаче едва ли е така!!! Изглежда че жена ти е гнуслива, което не е ненормално! :) Има много хора които се отвръщават само като си представат някой неща които могат да се правят по време на секс. От сега предполагам че подържа безупречна хигиена, ама когато се стигне до хигиената на друг, и най-чистия да си, вероятно и се струва под нивото й.

Аааа.. има и жени, на които да правят това им се вижда, като да се превърнат в "леки" жени, или един вид, ти да си над тях! ... Зависи какъв и е характера, дали това и се струва приятно, или не и харесва като идея, за нещо което може да направи. Ооо... сега да не си кажеш, е за тогава защо и доставам удоволствие? :D Ами искаш нещо, правиш го! Няма лошо ;) Не забравай, че ако никога преди не е правила това, може пък и да се притеснява, че няма да се справи добре! ... Поговори с нея, не искай нищо, което не знаеш как да поискаш, как да я обедиш, преди да си я разбрал!!!

Иии.. преди да решиш какво да правиш, запитай се, ти би ли могъл да прави нещо, ако не ти харесва? И как би се накарал да го напарвиш? Или според теб какво щеше да е нужно на някой за да те обеди да напарвиш това което не искаш? ;)) Когато си отговориш, ще имаш и правилния подход за нея! ... Казваш че е малко асексуална, хммм... 3-4 пъти в месеца, пак е нещо, някой на месец едва по 1-2 пъти го правят :D Taка че, ликувай :)) По-скоро, няма много желание, а не че има общо с асексуалността, зависи в какво настроение е и какви мисли и се въртят ;)

Та, поговори с нея, предразположи я, и в никакъв случай не я притискай! Бъди внимателен, кажи и че няма от какво да се притеснява, погрижил си се за хигиената, а за другото, и кажи че каквото и да прави, на теб ще ти хареса :) Просто я накарай на има желание. Ако не стига само това, изгледайте някое филче, за възрастни ;)) с което да се разгорещите, за ласки и страсти :D Лично според мен, ако двама се обичат, не бива да се притесняват или гнусят от телата си, а да се насладят на усещанията, които могат да изпитат заедно! ... Ама пък и какво пък, и иначе да е, вие си правите секс, и да не присъства някой изкусен ордьовър, гала вечерята пак ще си я има!!! :)) Да се обичате, е най-важния пълнеж, другото е само глазура ;)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6d2cf309f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Има много хора които се отвръщават само като си представат някой неща които могат да се правят по време на секс“

Е, ама едва ли това са РАЖДАЛИ жени. Нямаш си представа, с какво се сблъсква една жена при бременност, менструация и раждане и за мен си е чиста проба каприз и егоизъм да не искаш да правиш секс и свирки на мъжа си. Имал нашия 3-4 пъти в МЕСЕЦА секс (муХаааа). Скъпи, въпрос на време е да си намериш любовница и пак ще има дреми, ревове и обиди по форумите.
Хора, стегнете се - правете секс с мъжете (жените) си, че лесно може да стане война!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 11728080fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има жени на който им е неприятно, както най-вероятно и на теб има неща които са ти неприятни в леглото, това е положението. Намали гледането на порно. Още нещо се сетих ти като не ти харесва това в нея защо си я взел такава, тя и тогава ти е отказвала.
Зорба.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 56c8d09af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пише ти една жена, която ще ти даде друга гледна точка. Аз по принцип съм много сексуална, пробвала съм всичко с човека, който обичам. Но от известно време от него ми лъха само скука, не се старае, дори нямаме любовна игра, представянето му е едно такова - никакво.
И аз естествено спрях да го желая.
И сега той би могъл да пише някой ден тук - какво да правя, жена ми е асексуална...
Ха-ха. Живот...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 23628a3320
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко рядко ми се вижда 3 - 4 пъти в месеца... вярно различни хора, различни стандарти, но не знам малко е, но пък щом си доволен това е важното, пак добре, че правите секс. Колкото до оралната любов, признавам тъкмо щях да се заяда с автора, докато не видях, че всъщност той на нея и прави, а тя на него отказва... тук нещо ми е странно, то не може само единия да дава пък другия да си гледа кефа. Аз например не харесвам оралните ласки за мен.... просто не ми е приятно, не е като да не са опитвали хората... но пък нямам проблем аз да правя свирки, в смисъл не виждам причина аз да не доставям удоволстиве щом не ми пречи. Може би на нея не и харесва, остави я не и досаждай, но недей да и правиш и ти. Ако и харесва, какво и пречи да опита поне веднъж да се опита, дори да не и харесва, може да опита нали? ! Но не си хващай любовница само заради едната свирка... все пак щом я обичаш можете да намерите някакъв начин да оправите нещата :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5d96ec5b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кратко и ясно - сменяй жената.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f6fee8026d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   моята приятелка също не и харесваше много това но веднъж се върна леко почерпена с водка-в службата и някаква колежка имала рожден ден и тогава дори сама пожела да ми го лапа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d29d905bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена и имам подобен на твоя проблем. С тази разлика, че нещата идват от негова страна. Много обичам оралните ласки (да ми ги доставят, както и аз да го правя). Но приятелят ми не ме радва с това удоволствие. Няколко пъти съм засягала темата и съм му обяснявала, че много ми харесва, но нищо не се случва. Разбирам те много добре, ужасно е половинката ти да има подобни задръжки в секса, кара те да се чувстваш ощетен.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59433c933c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте всички!
Авторе, при вас проблема не е само във френските ласки а и в честотата на секса.
Съжалявам за това, коета ще ти кажа СМЕНЯЙ ЖЕНАТА и колкото по-бързо толкова по-безболезнено.
Жена съм и ще ти кажа, че не бих правила френска само на човек, който ме отвращава.
Тя или има любовник или просто не те иска за секс.
Ние жените също имаме животински нагон и също обичаме и секса и неговото разнообразие.
Още веднъж съжалявам за това, сигурно няма да ти е приятно като го прочетеш, но по-дбре сто тежки истини пред една красива лъжа.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c146b6def7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 4

Хах, .. :)) как точно определи че това едва ли са раждали жени? От кога има граница за задръжките ни и за кое ни е прятно и не, а? Да не би де искаш да ни кажеш, че една жена щом е забременяла и росила, то тя няма никакви задръжки в секса и прави всичко с огромно желание :D Смешно е!!! На една жена не и трябва да е правила всички капризи в кревата, че да забременее, стига само и тривиалното и обременено проникване, съвъкупление, за да се зачене! Всичко друго е човешка фантазия, за сближаване, допир на тела и усещания! То не води до бременност, че да има и раждане! Затова и което казваш е че е раждала, не се разбира как точно това и помага! ...

Хората имат вкусове, някой обича нещо, друг не! А тези вкусове и желания, търспят промяна във времето и състоянието ни! ...


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 06feca0146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ~winterfire~, според мен 4 имаше предвид, че раждалата жена е минала през какви ли не ужасии и не трябвало да се гнуси от какъвто и да е секс. Това са големи глупости разбира се, сексът се прави за удоволствие, но коя жена забременява заради самия "кеф" на това да си бременна? :Д

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 82546dbd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора:
Благодаря на всички, надявам се да има още коментари. Не искам да я сменям, защото иначе във всичко се разбираме. Тя наистина не е много по секса, за справка аз й бях първия на 25 години. Едва ли има любовник, заедно сме почти нон стоп заедно, чуваме се много често и има много тежка работа. От опит знам, че не всички хора са еднакви, тя казва, че я е гнус и й е гадно. Обаче аз се чувтвам много ощетен, НОМЕР 10 ме разбира много добре, АКО ИСКА НЕКА НОМЕР 10 ДА МИ ПИШЕ НА ********* Искам да разбера как тя се справя с проблема.

Модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 399f67af9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Проблемът си е сериозен, но според мен не е нерешим. В конкретния случай не съм съгласна с мненията, изразени по-горе, да я оставиш (макар че по принцип мисля, че когато не си пасваш в секса с човека до себе си, нищо друго не се получава). И ще ти кажа защо този случай е различен.

Първи си й. Сега, не си разказал като цяло за останалата част от секса - как го правите, любовна игра има ли, как е като продължителност и т.н. А може би и няма смисъл. Но за мен поне е очевидно, че момичето е неопитно (въпреки дългите години, в които сте заедно). Тя няма как дори да знае какво точно й харесва и какво не, според мен самата тя не се познава в тази светлина.

Това с разговори няма да го промениш! Ако наистина я обичаш и искаш промяна, ще действаш - разнообрази секса - ако трябва в началото сам. И сега нямам предвид играчки, колани, люлки и т.н. (все неща, за които тя съвсем няма да е готова). Бъди нежен, страстен, целувай я повече - по раменете, по гърба, по бедрата, по пръстите на краката, ако щеш... Не съм сигурна, че така на думи мога да обясня какво имам предвид, но се надявам да схванеш идеята - побъркай я, покажи й онзи страстен секс, който ние жените наричаме "правене на любов", накарай я да трепери... накарай я после да го иска пак и пак, и пак...

Единствено в момента, в който тя осъзнае СВОИТЕ сексуални нужди, ще може да разбере ТВОИТЕ. Нямаш друг шанс според мен. Ако дотук нещата се получат, вярвай ми, тя сама ще направи това, за което ти мечтаеш. Защото съвсем инстинктивно ще усеща, че иска да те задоволи напълно. Бъди търпелив и положи усилия - но правилните.

Успех!
Д.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d29d905bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 10 съм. Засега никак не се справям с проблема. Просто си правим секс, аз му правя орална, а той на мен не. Може би е въпрос на време отново да повдигна въпроса или пък и аз да спра да му доставям удоволствие по този начин, за да се усети. Много ми се иска да се променят нещата, но няма как насила да го накарам или с раздумване, ако не му е приятно да го прави. А явно не му е. Пък аз по принцип трудно свършвам и това е един най-лесните начини това да се случи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c99a2ff077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Бих го измивал преди това за да няма проблем с миризми" там ти е грешката)))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 794c89df9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До автора

Като не искаш да я сменяш и да направиш нещо по-въпроса, карай я на ръчна тогава.

Лесно е, като ти се дърпа и като е асексуална, излизай повече с приятели, мотай се навън, не ходи след нея като куче, не я докосвай, стани малко и ти асексуален :)
Да видиш как ще се оправят нещата.

Преди години имах една такава приятелка. Като човек и казах да ми даде един път дупето да ми мине мератка, тя вика не, за нищо на света, чак ме обиждаше за това че съм си поискал. Казах добре, не съм се цупел, не съм се мръщил, просто спрях да и обръщам внимание и то не защото не ми даде дупе, а защото не подходи като човек. След две седмици дойде с лубрикант в ръка и чак каза съжалявам. После не можех да си го извадя от там, толквоа и хареса :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 13b6c4e216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   3-4? На мен и 5 (мануални/ден) са ми малко ;-)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e8a0c7a176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Оф как да ти кажа, жена ти не е асексуална, а просто не й харесва секса с теб ;( Това е

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bf2964ba42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Щом като не е много сексуална и го правите 3-4 пъти САМО на месец си представям и какъв ви е секса. Сигурно за нея секса е само да легне по гръб и да си разтвори краката.... и да гледа тавана докато ти свършиш. А как ще е след10г, ами след 20г....?

И аз му се дърпах на моя мъж в началото на нашето съжителство за орален, той много настояваше и се сърдеше, а пък аз се инатих-беше ми срамно и унизително. Правих нещо с, което отбивах само номера.... Обаче като мина време, години и настъпи една рутина вече сама реших, че и аз трябва да дам нещо в сексуалните ни отношения защото еднообразието и липсата на тръпка в секса беше тръгнало да ни скапва отношенията. Това си дава отражение.

Наистина кой мъж и колко дълго може да издържи да не бъде задоволяван сексуално по начин по който той желае.

Много жени просто нямат разбирането, че хубавия и качествен секс трябва да бъде заслуга и на двамата-така както мъжа се старае да задоволи жена си, така би трябвало и тя да се постарае да му достави удоволствие.... Защото ако мъжа държи на жената може и да кара на ръчна дълго и да търпи така, ама ако има възможност може и да хване "кривите пътеки". И после-олеле малеееее, ама той ходил с друга/и, а пък аз горката... Да ама ти колко пъти се цупи, дърпаше се и му даваше гръб в леглото и смяташе, че сексуалните му желания са глупост. Ааа?
Освен това твоята изобщо сега не осъзнава как с отказа си те бута навън... Дано не дойде време да го осъзнае по един не толкова добър начин за нея.
Прочетох доста литература и информация за секса.
За това аз за себе си реших да се променя и че ще изпълнявам сексуалните желания на мъжа ми, за да му доставям удоволствие, какво пък толкова. Приех това за моя мисия едва ли не. В началото ми беше малко трудно, но после ми хареса и започнах да го правя с желание и тръпка. То апетита идва с яденето дето се казва. А и като видях, колко е щастлив и доволен разбрах, че съм на прав път.... Примирих се и за анален след време. Той си го взе почти насила... Обичам си мъжа до степен, че не искам да го разочаровам и да го загубя, заради мое неразбиране или нежелание да го задоволявам.

Мъжете обичат разнообразието и силния нагона за секс, които имат по природа ги кара да искат неща, които за много жени са... нещо прекалено. Но пьк как той ще разбере, че държиш на него ако и ти не дадеш твоя дял в интимните ви отношения.

Оралния секс не е само.... лапане. Много жени реагират с отблъскване, защото още не са узряли за това.
Чрез оралния секс-на подсъзнателно ново ти му заявяваш/признаваш неговата мъжественост и отношение към него като мъж... и колко нежност и страст може да му дариш.... В момента обожавам да му правя, даже сама си искам, а той е предоволен от това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker