Анален секс - проникване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анален секс - проникване
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 15353 пъти
Здравейте!
С приятелката ми винаги сме смятали, че всичко трябва се пробва. Никога не съм я насилвал или задължавал да прави нещо, което не иска, затова, когато тя самата беше сигурна че иска да пробваме анален секс аз се зарадвах.

Предварително бяхме прочели това-онова за целия процес, взехме подходящ лубрикант, но така и не се получи. Започнахме внимателно и деликатно - първо с пръст, докато посвикне, после с два. В крайна сметка тя реши, че иска да опитам и с пениса ни, но предполагам все още не се беше отпуснала достатъчно защото претърпяхме провал.

Не успях да проникна дори малко, защото беше много тясно и стегнато.
Ако можете да споделите съвети и техники, защото едва ли ще се откажем само с това :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d4b7dc0bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, мисля че мога да ти помогна.

Не е нужно да си направи приятелката ти клизма, защото в тази част на червото не се задържат фекалии, но за нейно спокойствие - нека си направи. Има специялни балони, помпички за клизма в аптеките, към 10 лв. са

След клизмата, хубаво я да я поотпуснеш. Можеш да почнеш нормално, след като свърши да почнеш да я обработваш с лубриканта. Явно не търпи на болка, боли докато проникне пениса, после става хубаво, затова можеш да вземеш от някой Секс-Шоп дилдо за анален секс. Те имат специялна форма и разширяват. Може така да я обработваш няколко дни.

Най-важното - много, много лубрикант, там няма жлези, които да произвеждат секрет за „смазка“. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: afc9ded0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Пръст, два, че и три. Ако би те възбудило да я гледаш може да я накараш и самичка да си ги вкарва, защото така ще усеща най-добре. Да не се стяга, а трябва да се отпусне. И ти също малко по-смело. Един съвет от мен- след като го вкараш първия път го извади и след това го вкарай отново. Така втория път ще е много по-отпуснато и нея няма да я боли.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9f92350bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Някак си не ми се връзва. Според мен не ти е бил достатъчно твърд.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ae143bd911
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В тази част на червото не се задържат фекалии ли??? Я се събуди, моля те:))Иначе другите ти съвети са повече от добро, но в това грешиш, приятелю:)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad670366dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ааа отврат!! Просто не знам как някой хора обичат анален секс. Вярно че всичко трябва да се пробва но за аналния секс съм ТВЪРДО ПРОТИВ.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c00ab8d303
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека да уточня че съм мъж. На 35 години, не на 18. Анален секс със съпругата ми правим от 5 години. Клизма е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направиш... ако не искаш гаджето ти да си извади пилето и да види кафявко по него.... Без клизма, ще се отпускаш и ще си спокойна, докато не направите някой малък гаф. След това няма да може да се отпуснеш никога... затова не си прави експерименти... а клизми. :) Самият секс там е приятен, НО задължително трябва да си много възбудена. Аз съм мъж, и съм пробвал, за да видя как е - пробвах първо аз, после тя. Не може да убеждаваш някой да опита нещо и да не знаеш какво го караш да прави. Съпругата ми, отвреме, навреме има удоволствието( и то не малко, както тя твърди ) да наблюдава как вибратора ни влиза в отзад в мен... и ми харесва винаги, не винаги е перфектно... има моменти, когато се получава, играчката ( или пениса ми - важи за съпругата ми ) влизат, но не е толкова приятно, както когато си отпуснат напълно. Иначе ако трябва да цитирам съпригата ( да отбележа, че тя не беше хич фен в началото ) ми: "Не е за всеки ден, но макар и по-рядко, определено не е за изпускане". Толкова от мен. Have a nice sex :)

p. s. Aaaaaa, забравих да спомена, не съм нито (неосъзнат/осъзнат) гей, би или нещо от рода... аналният секс за мен е просто нещо което опитахме, хареса и на двама ни и остана в менюто поне засега, докато ни харесва... Важно е да има разнообразие, да няма стериотипи ( пречат на новаторският дух ) и да е приятно и на двамата.... до пост 6: Като не си пробвал и не знаеш дали ще ти хареса, как си против? Ти не знаеш изобщо какво е, как може да си против? До автора: Не бързайте и не се фиксирайте в/у аналния секс който предстой. Правете си нормална предигра... галете се, целувайте се ( абсолютно навсякъде ) и колкото повече расте възбудата, толкова по-лесно - когато опиташ ще влезеш. Ще минат 10 минути в който момичет ще изпитва малко дискомфорт, а ти ще трябва да си максимално деликатен... после започва купона :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e23172f8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   Номер 7 е с хомосексуални виждания, от там следва че е леко или напълно гей. На 25 съм и цепя дупки, а мене не ме цепят, все пак съм мъж. Съжелявам, не лъжа, в момента се смея на глас, представям си 35 годишен чичо и как жена му го такова с вибратори разни, с корема и подробностите, с деца, а накрая ох мила аз съм жена люби ме. Много забавно, първо изкуствен, после истински, а накрая ще има аз съм жена. Тоя свят да свършва, че ми писна от глупости, ама направо ми призлява. Не знам мъже какво ви става, но това порно и разкресустеност, направо ви направиха не метро, а гей сексуални. В момента ти си смешен номер седем.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 275cb95f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към Автора: Послушай потенциалните ПЕДАЛИ.
Глусно, все пак...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c69121c9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До пичът от пост 7 -- това, което правите с жена си е готино и би ми допаднало, но за съжаление до сега не съм имал късмет да попадна на такова момиче ;) Би ли ми казал поне коя зодия е? :P

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d2c6006b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 8 приема секса основно като цепене на дупки.

Номер 9: Ще мине време и ще осъзнаеш че когато обичаш някой не може да се гнусиш от него. Перверзно и лицемерно е да не се интересуваш или дори да си отвратен от аналния секс, но да си загубил 4 часа за да изчетеш всички 142 поста.... и после да пишеш колко си отвратен от аналния секс....

До 10: Всичко с времето си... ще намериш човек който ще обичаш и той теб и с времето ще има и кризи и моменти като този, коiто аз описвам... :) Иначе на въпроса ти - Телец е.


p. s. До номер 8, Ти кой наричаш чичка на мен повече от 25 години не ми дават.... и тея 25 си ги нося мъжки... не хлапашки при мама и тати... Иначе знаеш ли? ! Жал ми е за хора като вас, щот аз, съпругата ми, номер 10 и изобщо всички свободни, ама в главите, не като юридически статус, та всички ние- тоя живот го живеем.. , докато такива като тебе- дето робуват на стериотипи- цял живот осъждат другите и си губят деня да пишат в теми със заглавие "Анален секс" - колко е отвратителен аналния секс.

Айде нема нужда....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker