Страх от мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от мъжете...
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5868 пъти
Здравейте!
Не съм от контактните мацки, които познават доста мъже и са успели да се позарибяват или да спят с тях. Може би това е една от причините, но много мразя нахалните мъже и имам някакъв страх от такива. Много пъти ми се е случвало някой нахалник да ме заговори или да ми направи някакъв комплимент, ама от онези дето се събират с боклуци и взимат дрога. От такива много ме е страх!

Сега пък някакъв нахалник си е харесал майка ми...и ме е страх, че може нещо да й се случи :((...
Постоянно се движа с таксита както и майка ми, но и там не е по-различно. Тея таксиметрови шофьори вместо да си гледат в пътя, само се чудат как да те зарибяват. Всички търсят едно и също - секс. Няма нищо лошо в това, но защо повечето мъже са си наумили, че само те търсят секс и че те са по-силният и по-смелият пол и едва ли не те са Богове.

Много мразя тази дискриминация между половете... ама много! Жените също искаме секс, искаме да изглеждаме предизвикателно и секси, но за да си го поискаш според мен не е начинът да си нахален и постоянно да следиш другия пол... това лично мен ме отвращава и ме хваща страх!

Много пъти ми се е случвало, като мина през някой парк и да се натъкна на някой чекиджия. Ама хич не им пука. Ако си седнал на някоя пейка и си четеш някакво списание или вестник, като нищо ще дойде при теб и ще продължи да си бие чекии. Или са болни мозъци, или страдат от ексхибиционизъм, но много се страхувам от такива, да не ме нападнат или изнасилят.

През последните години мъжете много са се променили... станали са по-агресивни като че ли... Тук едва ли ще намеря такива мъже, защото едва ли се застояват вкъщи пред компютъра, но би ми било интересно да чуя гледната точка на всички относно тези нахалници и търсещи внимание копелета.

Момичета, вие страхувате ли се от такива? Разкажете някоя ваша случка с такъв индивид, ако искате разбира се. И мъжката част може да се включи в темата, ако желае. Кажете какво е вашето мнение за тези мъже? Имат ли някакъв проблем или просто търсят внимание? Имаме ли основание да се страхуваме от такива?

Между другото, винаги са ме привличали някакви грубички, но признавам си, страха ми надделява, тъй че предпочитам да не се занимавам с такива.
Много се дразня, когато трябва да мина през някое кафе или фитнес, или нещо друго, където е пълно с мъже... всичко живо те гледа втренчено и чуваш някакви тъпи коментари... Много се дразня.

Понякога си мисля, че никога няма да си намеря приятел и няма да се омъжа, точно заради страха си от мъжете... Вярно е, че не всички са такива, но все си мисля, че ако стигнем до секс с някой уж нормален мъж, на него ще му стана безразлична, защото мъжете се мислят за много отворени точно на тази тема... дано не съм права!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: d20ca914cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче и също съм такава. Все още съм ученичка. Когато влизаме във физкултурния салон, трябва да минаваме през мъжката съблекалня и ми е отвратително. Понякога точно пред класната ми стая се събират групичка момчета и когато мина покрай тях, те ме поглеждат странно, а понякога ме спират и ми се лигавят.. Мои приятелки не са като мен. В таксита не се качвам, ако родител или някой друг не е с мен, но е имало и изключения, разбира се. Просто винаги се притеснявам някой да не ми направи нещо. Такова ни е възпитанието, може би. Мен, например, майка ми още от малка ме е предупреждавала да внимавам с мъжете, защото понякога могат да бъдат много опасни и смятам, че е права.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8221e28e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами като се страхуваш от мъже послушай природата си и се насочи към жени защото всички мъже правят секс с един и същи атрибут, а пък жените с каквото имат подръка. Може би теб това те възбужда повече, всъщност ти на колко години си и правила ли си секс до сега.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee4cd4a6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нещо не схващам в какво се състои страха ти от мъжете. Доколкото разбирам, страхуваш се някой да не те изнасили? Ами да, има го този риск, както има риск и да те блъсне кола, докато пресичаш улицата, което впрочем е доста по-вероятно. Ако не излизаш сама в малките часове на нощта и ако се движиш само с познати хора, на които имаш доверие, шансът някой да те изнасили значително се снижава... Иначе това, че те зяпат и че ти показват, че си секси по вулгарен начин, не виждам защо да е страшно. :) Неприятно, да, но чак пък страшно.. Подобно поведение не означава, че ей сега ще ти се хвърлят. Надявам се, че повечето мъже в обществото ни притежават втора сигнална система и могат да се контролират. :) Освен това имай предвид, че мъже, които се държат по подобен начин, най-вероятно нямат особено високо ниво на възпитание, което не важи за всеки. Наличието им не ти пречи да бъдеш с културен човек, който ще те уважава. Надявам се да те убедих, че като цяло мъжете не са толкова страшни. :) Ж22

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec5ee5430f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм момче на 20 години и не съм натрапник. Винаги чакам момичето да направи първата крачка, което се случва много рядко. По тази причина и не съм бил с много момичета.

От другата страна мъжете натрапници и нахалници за много по вървежни. Винаги успяват да се уредят. Не виждам нищо лошо в това. Понякога, когато си харесаш някое момиче трябва да си малко по настоятелен нещата да се случат. В същото време трябва и да разчиташ сигналите, които ти изпраща момичето. Ако ти казва да се чупиш и ти обръща груб, няма какво да я насилваш. В същото време някои жени биха ти казали същото нещо но с повече увъртане и подхилкване. Може да не го мислят, но да не искат да изглеждат като леки жени да ти се хфърлат на врата от първия флирт.

Може би трябва да поработиш върху сигналите си. Ако точно и ясно показваш на даден мъж, че ти е антипатичен и че не желаеш компанията му, той няма да те закача.

Иначе това за закачките и обсъжданията на мъжете за жените си ни е в природата. И вие обсъждате мъжете, но не толкова публично.

Това за момчетата, които застават на вратата и се правят на тешкари ми звучи като лапешка работа. А вече другите мъже, които продължават да тормозят някоя жена след като тя и категорично и е казала да се чупят, или са пияни или са идиоти.

Пожелавам ти да си намериш точния мъж.

Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8f961f64b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря! Надявам се да намеря някой... нормален.
Номер 2 - хахаха не мисля да ставам лесбийка! Аз съм АБСОЛЮТНО хетеро! Не ме е страх от мъжете, но тези по-нахалните и безсрамни мъже са си жива напаст!
Номер 3, да страх ме е да не бъда изнасилена, защото в последно време, някои мъже нещо са изпаткали. Вече пропускам да минавам сама през парковете, където се крият чекиджиите, но то си е за страх!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 26ab55c173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №3, ако кола блъсне пешеходец, очевидци коментират блъснатия, че си го е заслужил, понеже се е загледал в някоя мадама-пешеходец или в някой билборд с женски прелести. Авторке, докато има такова разсъждение, ще има такива момичета и жени, които ще търсят само нагли мъже, за да може тези жени да ги превъзпитават, да има с какво да се занимават, защото ще е много рано от първата среща да се стига до бременност. Макар, че едно дете не би изпълвало максимално ежедневието на всяка жена. Ето защо вече се упътваме към първа среща да има секс и по-малко уплах за скъсани презервативи. А гаранцията да си бременна от първия полов акт, няма. Всеки си е прав за себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee4cd4a6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3: Номер 6, би ли се изразил/а по-ясно, нещо не разбирам, как така блъснатия си го бил заслужил, щото се загледал някъде си...? Не ми е ясно също каква бременност намесваш, доколкото мога да чета, авторката не е споменала нищо за бременност. Просто исках да кажа, че не е разумно да живееш в непрекъснат страх дали ще бъдеш изнасилена, по тази логика трябва да се страхуваш и дали няма да те блъсне кола, дали няма да паднеш в шахта, дали няма да те сполети тежка болест... Такива страхове просто ни пречат да живеем, а като се страхуваме няма да предотвратим нищо, даже много по-вероятно да го привлечем.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2f241205b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз като теб. И на мен са ми говорили и подсвирквали разни неща зад гърба, което това на мен не ми харесва, а и още по-малко, защото най-често е някой циганин или момчета, които не ми харесват и се вижда, че са идиоти и простаци, защото никога едно възпитано и интелигентно момче няма да подсвирка зад гърба ти се едно си някакъв боклук. Да имала съм много подобни случаи, в които съм виждала цигани в парка да си бият чекии и мен ме е страх, че могат да ме проследят и изнасилят. Но не бих казала, че ме е страх от мъжете, по-скоро от гореспоменатите... Такива изобщо не могат да ме впечатлят по никакъв начин, затова не им обръщам внимание, когато подхвърлят нещо зад гърба ми, вървя си напред и не ги отразявам. Дано съм ти помогнала да "превъзмогнеш" малко "страховете" си. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fd93d5c4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм мъж. И сигурно ще си помислите че щом съм мъж ще защитавам страната на мъжете. Признавам че има и такива мъже който могат да те изнасилят но не си мисли, че всеки ще го направи. Ще ти кажа защо НЯКОЙ мъже се мислят за по-силният пол. Виновни са НЯКОЙ от вас жените. Който са пълни лигли и гивезани, а мъжете не се държат така. Представи си 10 мъже цял ден във фитнеса представи си и 10 жени цял ден в салона за красота който ги е страх да не се изпотят и да им се развали прическата. Кой ще е по силния пол.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 26ab55c173
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, има очевидци, които при случая с колата бягат от даване на показания в дело - това е по повод колата. 7, вече прослойки на обществото е много общо казано, защото всеки си прави избор дали да прави нещо и кога - това е по повод бременността от първа среща, от раздяла с девствеността веднага в първа среща. И казах, че всеки си е прав за себе си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee4cd4a6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3/7: Въпреки, че разбрах под номер 10 какво се има предвид, все пак продължавам да не разбирам как то се съотнася към темата...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f161f2f1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз мисля, че тези чекиджиите по парковете са безопасни. При тях това е болестно състояние. Те само това могат а за изнасилване не ги търси. Интересното е че м/у тях се срещат и привлекателни мъже с доста надарени пишки. Те могат и подруг начин да впечатлят жените, но май само до парка и мастурбирането пред хора могат да си позволят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 26ab55c173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   12, авторката казва че мъжете са станали по-агресивни.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 57dfaa2908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз съм така! Този страх от изнасилване е ужасен. Страх ме е да изляза нормално! ПОМОЩ!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fbd9771c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мъже и кво им е по-различното о мамо ако си мислят, че са по-велики много се лъжат и е доказано, че жената е по-умна от мъжа ако сте и вярващи самата история за Адам и Ева го казва жената е умна мъжът наивен отделно има жени които въртят мъже на малкия си пръст, силен пол да бе да а Станка Златева ква, защото съм чувала и, че с мъжки отбор се била не на турнир, но... Хич да не ти пука теглиш една майна и готово

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 359f9c4ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хаха и как по-точно жената е по-умна, при условие, че най-добрите писатели и учени са мъже? Толкова си проста номер 16, дано свършиш бременна от изнасилване! А Станка Златева ако я смяташ за жена, та тя има повече мъжки хормони от един нормален мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 359f9c4ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Като минеш 25 ще искаш да те зяпат, но няма защото ще си дърта.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7806066a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   колко пъти си написала думата мразя, престани да мразиящ почни да обичащ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: de8cb17a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Момиче, страдаш от параноя. Много се смях докато ти четох поста хахахахаххаа Има нещо вярно в това, което казваш, но и има голяма доза параноя. И хем се возиш в таксита, хем пък минаваш и през паркове... хахахаха
Да, случват се и такива неща, но не вярвам да са толкова чести. Все пак има и телефон за спешни случаи. Ако смяташ, че има някакъв маниак в кварталния ти парк, обади се. Аз също минавам през паркове... ами не е нормална гледка някой да го лъска.
А с шофьора на таксито не си длъжна да говориш. Винаги като вляза в такси говоря делово, ако не искам да разговарям повече, а и ако искам да говоря с човека винаги аз го заговарям. Бива ли такова нещо?? Да си такава неоправна??
Ти се изкара едва ли не МИС ВСЕЛЕНА, където мине и мъжете не издържат, или я заговарят, или направо го вадят и се почват... мале, мале БЯСНА ПАРАНОЯ те гони, че чак те задминава...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker