Как да докажа, че не съм такъв! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да докажа, че не съм такъв!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3643 пъти
Здравейте,

Не знам до колко ще ме разберете и ще получа точни отговори на моя въпрос, но все пак това е единственото място, където мога анонимно да споделя моя проблем. А той е следният - смятат ме за гей, какъвто 100% не съм! Даже не съм бисексуален, а съм си нормален хетеросексуален мъж, 1001%!!!

Ще ви дам повече информация, за да може въз основа на нея да дадете мненията си. Така... всичко започна от тийнеджърските ми години, никога не съм бил голям красавец или уверен с жените, а отделно и до сега, а вече съм на 27г съм и доста слаб физически. Въпреки това винаги съм се разбирал добре с почти всички, хората ме уважават, успях да изградя добро име и кариера / до момента разбира се / на няколкото места, на които съм работил. Досега съм имал само 2 сериозни приятелки, иначе секс съм правил и за по 1 нощ няколко пъти и съм бил и по проститутки, тъй като имам много сексуална енергия, нооо при липсата на жени, от време на време съм ходил и при платени жени, с което не се гордея разбира се!

Всичко започна може би преди 3-4 години. На работа почнаха да шушукат колегите, 1-2ма от мъжете дори да се бъзикат директно лекичко, но никой не смее да ми го каже в очите - ти си обратен, но знам че го мислят. После смених работата, даже бях в чужбина, отново се повтори всичко, след 1-2 месеца почнаха да говорят зад гърба ми и дори да се подиграват, а най-лошото е че като дойдеше нова жена, второто нещо след името ми бе да й съобщят че съм гей, след което интереса който тя имаше веднага минаваше в ехидна усмивка. Много е унизително и в същото време адски се ядосвам, защото аз не съм ГЕЙ!

Даже ме дразнят като ги видя такива. Някои ще кажат че съм неосъзнат, не знам какъв и т. н. Знам какво ще последва от мъжката аудитория, но с мъж няма да се докосна в този си живот, ако ще да умра сам!!! Какво да правя не знам, наскоро дори един от най-верните ми приятели като си пийна каза на друг изпускайки се че съм неосъзнат вероятно. Много ме заболя, защото бе от близък човек, който ми е като брат... Падам си по жени, полудявам като видя готина жена и искам връзка, но така както говорят не знам как ще стане, още повече като нямам приятелка още повече имат поводи да ме набеждават. Има ли други като мен, случва ли се и как може да се разбере и да се поправи! Наистина моля за помощ! Благодаря, че ме изчетохте до край.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ba46e11a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По вида посрещат и изпращат!

Съветвам те сериозно да се постараеш да си намериш приятелка, да се показваш с нея в обществото и да живеете заедно. Намали изискванията си към външността жените от своя страна. За да си намериш приятелка постарай се сам за за фигура и тяло. Няма да стане без фитнес + шейкове на база соев протеин. Не са вредни!

Аз във фитнеса един мъж не съм видяла, които да изглежда обратен, но 100% има доста такива.

Видът....

Хайде, умната и горе главата.
Имаш нет, намери си там приятелка. Има доста хора като теб, вярвам ти, че си хетеро, ама ако беше хомо щеше да си по-акцептиран в обществото сякаш. Но не си и бъди такъв, какъвто си!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bf8b89d07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво ти пука, гей или не все тая-тва не е най-важното в този живот, много се стягаш за глупости

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 010a055fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еб**** хората, наистина. Това от приятеля ти може да е било на шега, или от пиянството, или просто да се направи на интересен. Може да ти е прозвучало прекалено, но да е било шега, не знам, не мога да съдя по твоите думи.
Иначе за колегите ти, нищо особено, станеш ли черната овца, върви да се оправдаваш вече...
Хората са такива и*р*ди, и к*п*лета. Осъзнават какво причиняват само когато им опре до техния г*з.

painbooster

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2acf888be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Според мен има нещо в поведението ти/ маниерите/ начина на говорене, което ги кара да те смятат за гей. Помисли си какво може да е. Поработи малко върху мъжествеността си. Казваш, че си много слаб- напълней, започни да ходиш на фитнес, промени си стойката, стила на обличане ако трябва.
Иначе, ако има жена в работата към, която проявяваш интерес- покажи й го. Нека другите си говорят. Пасивното ти отношение ги кара да го правят. А ако обръщаш внимание на жените, които ти харесват и показваш явен интерес другите ще видят, че все пак забелязваш жените... Но след като и най-близкия ти приятел се е изгаврил така, значи се връщам към първоначалната си хипотеза за маниерите и държанието. Просто се опитай да се държиш по-мъжкарски.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0af78e7e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен, ако беше хетеросексуален, нямаше да пишеш тук и нямаше да имаш подобни тегоби. Сещай се и дерзай.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b6fbdd5dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Човеците са станали доста злобни напоследък, жалко за което..
Недей да доказваш нищо на никой! Живей си живота, изчисти го от такива "приятели", защото е прекалено кратък! Вкрайна сметка не можем да си изберем родителите, роднините, съседите, но можем да изберем приятелите и средата си. Така, че бъди такъв, какъвто си и съм сигурна, че ще срещнеш човека
Ева

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c3a9bc14c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо е нужно да доказваш факти? ... на когото и да е от обкръжението ти. След като си намериш сродна душа от женски пол, слабо ще се вълнуваш, кой какво казва.
Макар, че и сега не би трябвало да се дразниш, защото според мен, хората се дразним от това, което сами смятаме за себе си и не го одобряваме. Следователно щом не си, за какво се дразниш? ... ниско самочувствие, може би? Трябва да решиш проблема в главата си (проблема със самочувствието), след това всичко ще си дойде на мястото :)
М22

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c18f20b549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не им обръщай внимание. Възможно е просто ти да си възпитано момче и да се държиш добре, но си попаднал в среда от простовати "мачовци". Имай повече самочувствие. Помисли, какво в поведението ти можеш да промениш в твоя полза. Ако имаш достатъчно близка приятелка жена, я попитай директно. Една жена, на която имаш доверие най-добре би те посъветвала.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 87ea058a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Намери си някоя хипер мега яка мацка, появи се с нея няколко пъти и шушуканията ще спрат. Другия вариант е при следващото подмятане да обясниш как стоят нещата и че не ти е приятна ситуацията, в която колегите ти те поставят!
32

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93d7eff35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво номер 4 първото изречение ми го взе от клавиатурата. Аз също мисля, че за да хората са един вид (поне от разказа ти така разбрах) "убедени", че ти си гей, значи найстина излъчваш нещо женско. Аз съм 178-68кг нали с някакъв релеф(но пак се води слаб) и никой досега не ми е казвал така, а пък и аз си нямам приятелка. Имах преди година за три месеца и три пъти съм бил на проститутки. Аз мисля, че пък и много ги изживяваш нещата. Да ти кажа ти хетеро ли си си какво ти пука? Аз в училище всички казваха, че съм гей(защото нямах приятелка), а като завършихме един съученик най-голямия женкар се оказа точно гей.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79688cbb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Авторът:

Благодаря на всички, които сте писали. Останах леко очуден че всички бяха в моя подкрепа и давате доста добри съвети. Най-много ми допадна мнението на номер 4, но и останалите са неща, върху които се замислям. Защото аз не съм на 18-20г и тези идеи и съвети са минавали през главата ми много пъти. Не знам, ще се опитам да поработя още върху себе си, а иначе е вярно може би и че когато 1 човек не създава интриги и му върви и някои от колегите веднага тръгват да му търсят слаби страни и да си измислят... Надявам се да си намеря и аз сродната душа, а пък това с критериите наистина и тях трябва да намаля малко! :-)
Лек ден на всички и повече усмивки!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 10873d25e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Който търси намира затова търсиш и намираш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker