Обичах грубия секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичах грубия секс
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 6244 пъти
Здравейте, на 24 години съм и през целия си живот до сега съм правила само много груб секс, понеже си мислех, че няма нищо по-хубаво от това, досега.

Значи историята е следната имах приятел с който бяхме заедно едва от месец, но не спирах да мисля за него. Когато реших да правим секс, му казах, че обичам грубостите. Той се съгласи, но явно не очакваше такова нещо /наистина прекалявах/.

Той каза нещо от сорта на "Ако исках да бия някой нямаше да си ти! " и просто стана. Въпреки случката нищо не се промени, излизахме мислех за него и той за мен, но като се заговори за секс и той все казваше "Нека ти покажа как се прави!? ". Но аз не се предавах, както се и очакваше, въпреки любовта си той ми отказваше секс за 5 път /просто стигаме до един момент и не иска да продължи, като стигнем по-напред с "нещата" не искаше да ме удря силно/, аз скъсах с него.

Живота си продължи, но аз все си спомнях за него!

След време се преместих в И. /Ню Йорк/, бях чувала че и той е там, но какъв беше шанса да се срещнем. Е срещнахме се, като на филм. Пихме кафе, а той ми каза "Промени ли се? ", аз го погледнах учудено а той се засмя, аз направо откачих като му видях усмивката. За няколко дни пак си станахме близки, а вчера правихме не секс, а любов /без удари/ без никакви такива неща, беше най-хубавото нещо което ми се е случвало все едно си на седмото небе.

Сега се чудя какво да правя? Грубия секс ме възбужда, но това което преживях вчера беше нещо върховно!

Какво да правя, да продължа ли с това момче или да се върна към старите "навици"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9ba29fca95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пхахаха... просто си хлътнала по него и за това ти е харесал секса. Нямала си друг избор...сещаш ли се??

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 18c0216f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам проблемите, честно!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bf60986d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много глупав въпрос според мен. Да се разбира ли, че грубият секс все още те възбужда повече или "върховното" преживяване е взело "връх"?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b12dc5c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Що за въпрос!... Още в заглавието си говориш за грубия секс, като за минало "Обичах грубия секс", минала форма ;) Еее, какъв е проблема? Интересно, а не се ли питаш, защо си правила само груб секс, защо чак сега си задаваш въпроси кое е по-добре? Хммм... изглежда че, чрез грубия секс, си изливала свойте емоциий, имам предвид неприятни емоций от личния си живот и минало. Ииии... само по този начин, си се насилвала, да правиш всичко колкото може по-страстно :)) с мисълта че така ще усетиш повече и ще се пренаситеиш с други емоций и чувства. Абе един вид, отласняш си вниманието от което не ти е било приятно и се разсейваш!!!

Е да, миличка, ама грубият секс, не носи удовлетворение :D Правиш го, и после искаш пак същото, и същото, не води до промени в твойте усещания, нито те прави по-обнадеждена! То си е просто едно желание за по-голяма плътска, телесна близост. А виж, любовта, правенето на любов, е нещо съвсем друго!... Една въплатена в ласките и движенията ни любов, която предаваме чрез вътрешните си душевни трепети, на телата си! Едни допири, едни нежни докосвания, можещи да събудят блаженството в нас. Ха, правенето на любов, с участието на чувства, бих го нарекъл и със съчетанието, "душевен секс"!... :))

Та... какво има да се чудиш! Както и да сте го правили, на теб ти е доставило не само удоволствие, но и те е направило щастлива ;) Е... как мислиш, да ли ще е добре за теб, да се върнеш към грубия, страстен, но лишен от чувства, студен секс, или да встъпиш в промени на представите си. И да продължиш с това момче. Защо не? Ти имаш чувства към него, ето защо когато сте го направили е било толкова приятно, и едва ли само за теб ;) А как се разбира че имаш чувства ли? Ами не си го забравила, мислила си за него, и продължаваш да мислиш за него. Преди е само навик, живей сега, бъди с него, обичай и се наслади нa по-новия начин на живота и усещания :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 42be74a7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   СТ1: Преди два дни разсъждавах по темата за видовете секс и направих една класация базирана от личният ми опит. МОЛЯ РЕДАКТОРА ДА МЕ ИЗВИНИ ЗА ДУМИТЕ В КЛАСАЦИЯТА МИ НЕ СА С ЦЕЛ ОБИДА А ОПИСАНИЕ. Класацията се състои от 4 вида секс.
4. Секс-това си е най-обикновен полов акт между двама души нищо впечатляващо и нищо емоционално.
3. Ебане-това е грубичък секс с които и мъже и жени биха се похвалили на приятели и биха помнили.
2. Чукане-това вече е сексът без задръжки не се притесняваш какво правиш и как го правиш правиш го със всички сили до когато имаш сили не се плашиш колко е силен и колко е шумен не се плашиш да стискаш и дереш секс без задръжки почивки и оправдания правиш го във всяка позиция и във всички стаи. (това се предполага че е твоето)
1. Любов-това вече не е секс за всеки а само за тези които изпитват любов един към друг. Тои е нежен бавен възбуждащ повече от всеки друг защо защото в никои от другите видове партниорът ти не те обича истински докато тук е обратното тук и двамата правите нещо един за друг и давате всичко от себе си за да остане другият задоволен. И двамата си имате пълно доверие и не ви е грижа за нищо друго отивате в свят на удоволствие и наслада от които излизате с въздишки и с тупкащи сърца.
От такъв секс по хубав няма.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e0996cc521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, като цяло правилно си описал нещата, само че не виждам защо ги разделяш. Сексът със силна емоция и привързаност - което ти наричаш любов - изобщо не е задължително да е бавен. Така го дават по филмите, но може да си е супер брутално чукане и пак да е изпълнен с емоция, изпепеляващ секс. Дори според мене това е единствения вариант, в който грубия секс има смисъл - трябва да си имате пълно доверие и да се отдадете напълно един на друг, за да усетите магията му. Иначе т. нар. груб секс си е някакво физкултурно упражнение, нищо повече.

Не искам да те засегна, но от описанието ти разбирам, че си правил най-много първия вид секс (под номер 4. ). Дано да не съм прав, но за мен така изглеждат нещата.

Кубрат

П. П. А защо си ги сортирал наобратно, също не можах да разбера.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7d75c42f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СТ1: Аз съм писал тази класация от личен опит и сам описал нещата така както сам ги усетил аз. Определено грешиш за това че само ( Н. 4 ) съм правил защото само него не съм правил. Правил съм и двата вида и нежен и "изпепеляващия" и съм ги правил с момиче което много съм обичал и тя мен също. Но съм сложил нежният секс-любов на първо място защото за мен е най-хубавото сексуално изживяване което може да се усети. С други думи направил съм класацията спрямо моите усещания и моят опит. А в крайна сметка и ти и аз говорим за ( номер 1 ) само че протичането на е по-различно. Не си ме засегнал с нищо не се притеснявай. А на обратно просто защото 4 ми е любимо число и ми харесва да е първо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker