В крайна сметка колко често? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В крайна сметка колко често?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2945 пъти
Гледам, че доста от коментарите тук във връзка с честотата на сексуалните контакти в сериозна връзка са в двете крайности - или според някои нормален мъж до хубава жена няма как да не си поиска поне веднъж на ден, но пък е факт, че има двойки, които правят секс веднъж месечно или по-рядко, за това говорят доста теми тук и не само.

Ние с моя мъж сме заедно от няколко години и сексът винаги е бил около 2-3 пъти седмично. Златната среда така да се каже. И май смятам, че това е по-често срещано. Поне с мои приятелки така сме си споделяли. А се случва и жената да иска, а мъжът да се дърпа и отиваме на един-два пъти месечно (за приятелките иде реч). Около трийсетте сме.
Хаха, и да си дойда на основния въпрос - абе къде ги намирате тези мъже, които да имат желание за секс всеки ден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e8bd4fc962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако те интересува мъжката гледна точка - много ясно, че ще си искам всеки ден, след като обичам приятелката си. И аз съм около 30- те (на 32, ако трябва да сме точни) и съм на принципа, че сега му е времето да правим ежедневен секс. Ако не, кога - като станем на 50 ли?
Инак доколкото сме коментирали с приятели - и те като мен - почти всеки ден си го правят. Обаче всички от мъжката ни компания спортуваме и то редовно. Ако приемаш съвет, накарай мъжа си да почне да тренира някакъв спорт. Колкото по-редовно и по-натоварващо, толкова по-добре. Това повишава много, ама много желанието за секс. Истина е, че повечето мъже се запускат и натежават след 30-те и това спомага да пада либидото. Та затова става така. Аз не искам да съм като тях, правя си плуването и футбола всяка седмица и не съм качил килограм от студентските си години. И затова мерака си ми е същият, както като бях на 20.
Та вземи го изюркай за спорт. Ще видиш как ще почне да те иска ден и нощ. Освен ако нещо не му е наред, ти сама си го каза - нормален мъж до хубава жена...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: abf250fa05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние живеем заедно и го правим по 3 -4 пъти в седмицата

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 276003498d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На мен пък ми е чудно къде намирате тези мъже, които не искат секс поне веднъж дневно. С приятеля ми се сме заедно от 2+ години, виждаме се около 3 пъти седмично и за едно виждане правим най-малко 3 пъти секс и отделно орална любов.

Не ми се вижда нормално млад и здрав мъж да не иска, както и жените да се правят на интересни като отказват на приятелите/мъжете си. Или просто аз съм заобиколена от секс-маниаци.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81e07050b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Типично за плиткоумните същества, всеки гледа от собствената си камбанарийка и се чуди на другите.
И два пъти дневно е добре и веднъж месечно пак е добре. Зависи от въздрастта, от периода, от това доколко е прясна връзката и доколко са се наситили партньорите.
Ако по цял ден са на работа, а вечер се занимяват с деца и с домакинство, освен това връката им е на 10-15 години, някак си 2 пъти на ден не се връзва, не ви ли се струва?
Друго - ако си спомним какво е истинското, първичното предназначение на секса, а именно - създаването на деца, то на 40-50 години не върви да продължаваш да продуцираш чавета. Най-малкото защото те като са на 10 ти ще си на 60 и хич няма да ти е до тях. Та може би затова в тази възраст меракът понамалява.

Имаше една приказка - ако на 20 години не си комунист, то ти нямаш сърце, ако на 30 си все още комунист - значи нямаш акъл. Та и тук така - ако на 20-25 години не се оправяте по 1-2 пъти на ден, значи не се обичате достатъчно, но ако на 40-50 все още само секс ви е в главата - значи нещо сериозно ви хлопа.
Е, случва се и на 40 като забиеш нещичко ново да се развихриш за известно време, но това все по-рядко става, а и все по-бързо омръзва. Все пак да правиш нещо за 5000-ен път не е като да го правиш за 10-и, 20-и, 100-ни...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec3887cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 1 - ами с моят мъж специално никога не сме правили секс всеки ден, освен на почивка. Иначе да, качи десетина килограма откакто сме заедно, а сега гледаме и един бебок :) Спортен тип е по принцип, лятото повече. Но аз и в предишни връзки не съм попадала на всекидневен секс, с изключение на една, но тогава бяхме на по 20.

Аз да уточня, че нямам нужда от секс всеки ден, просто ми беше интересно дали наистина често се срещат такива мъже и връзки. Защото както казах в този сайт коментарите и споделеният опит са в двете крайности. Важното е хората да си пасват и да няма разминавания.
В момента съм малко незадоволена де, защото той е на периоди и сега е в сух режим :))) Та гладна кокошка просо сънува.

Към 3) - на каква възраст сте? Дай Боже все така да сте и като заживеете заедно.

Към 4) - много интересен коментар и много верен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 95825a6b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, № 6,
Ако не беше първото изречение и по-точно първата му част, щях да те поздравя за отличния коментар, който си написал/а. Но тъй като съм едно от коментиралите по-горе плиткоумни, не смея да си позволявам да поздравявам личност, която очевидно е значително по-извисена от мен в интелектуално отношение. И явно съзнавайки превъзходството си, ме числи в графата "подчовеци".
Остава само да поблагодарим за благоволението Ви да ни осведомите какво си мислите за нас. Както и за обстойния последващ анализ, който рязко и драматично повиши житейската ни култура...

Сигурен съм, че в реалния живот наистина си достатъчно интелигентен човек, та да не вземаш твърде присърце иронията ми. Но съм сигурен и че в разговори с непознати трябва да се спазва добрия тон и умереност в епитетите. Прав ли съм или отново гледам от собствената си камбанарийка?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 54eea77f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   СТ1: Колко често зависи от двойката и от нищо друго. Аз за интимният си живот няма да говоря тук но за 1 година с сам го правил път и половина повече от дните в не високосна година.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 591bccb434
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прав е номер 4, че при всеки различно е "нормално", важното е да се намерят правилните хора, за да няма незадоволени или "преебани" :-) (в смисъл на прекалено ебани). Само не съм съгласен с това тясно обвързване с възрастта, има хора на по 20 са асексуални, има хора и на по 60 си се помпат яко, така че за всекиго по нещо.

Ако трябва да дам моя принос към статистиката: В началнот първите 1-2 години беше всеки ден без изключение, стигали сме до над 20 пъти на седмица и сме се "протривали" в буквалния смисъл. Но и тогава живота беше ларж, деня беше ставане -> кафе и закуска -> секс -> бири навънка -> секс -> филмче -> секс -> игри на компютъра -> секс и т. н. Сега в момента (8 г. по-късно) ако зависи от мен бих правил 4-5 пъти седмично, като 1-2 от тях биха били "както си требе" пълна програма от-до, а останалото както дойде... Казвам "ако зависи от мен" защото в момента по технически причини няма как да стане...

Кубрат

П. П. Номер 3, това е така щото се виждате по-рядко и вероятно с основна цел секс. Като заживеете заедно, нещата изглеждат другояче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker