Помогнете ми хора! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете ми хора!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3664 пъти
Здравейте и от мен! Aз съм момиче на 17 год. и много добре се познавам винаги съм си падала по възрастни мъже за разлика от мойте приятели, но никога не съм била с възрастен мъж. В последно време започнах много да мисля за един човек при които ходя на практика от училище, но с него не съм имала контакти дори не сме се поздравявали, но в последно време все си засичаме погледите. Желая го чисто секслално то е ясно, че друго не може да има между нас, защото най вероятно си има семейство на 40 и няколко год. но много го желая и имам фантазии с негo и не знам какво да правя а искам да задействам нещата, защото ми омръзна да съм моралистка ли да се въздържам от желанията си и мисля, че той е готов за това. Ще се радвам, ако си искажете мнението по въпроси и ми дадете съвети. Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7ffdc0226
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не е редно, още повече ако човека има семейство. Хората имат морал и угризения, защото са разумни същества, а не са като първичните животни.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9af62c53c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   СТ1: Ами ако човека е с акълът си ще те отреже веднага. Ако не е ще изневери на себе си на жена си и на децата си за да прави секс с ученичка със сърбящ синдром което не му прави голяма чест и не би накарало нито един от двамата да се чувства добре от себе си ако имате поне малко съвест. Намери си някой 20-25 годишен батко като искаш те със радост няма да те оставят сама.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7d05d80f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ей.. в фантазиите няма лошо :) Ама всеки е добре да си знае границата! Защото някой граници не бива да бъдат пристъпвани, особено ако са прекалено крайни. Защо точно него? Няма ли други момчета/мъже, които да са по-близки до теб по възраст, ммм? Слушай, знам, че ти се струва, че един по-възрастен мъж ще е по-опитен, а ти може би си девствена. И искаш някой по-внимателен с теб, с начамерението, че ако е по-възрастен, че усетиш по-голямо удоволствие! ... Даваш ли си сметка колко момичета, са минали през твоя път, да твоя, абсолютно същия, със фантазиите за по-големите, и с преспиването с тях. Как мислиш, дали след това са били много щастливи? ! ... Нещата никога не са така прости, както на теб ти се струват. Най-често момичета като теб, биват използвани от по-големите, които са си харесали!!! И от цялата работа, няма ти да ни на кеф, а той, защото ще е спал с младо момиче като теб. Ето как, ще си само една наивна играчка в ръцете на един възрастен, които лесно ще намери начин да те манипулира и използва.

Хммм... лично аз, те съветвам да не се занимаваш с този човек! Ако той е поне малко разумен, няма да ти обърне внимание, особено ако има семеиство! ... Мъжете на тая
земя не са се свършили, та от всеки които би могла да
имаш, да се спираш на един над 40 годишен чичка!!! :)) Какво няма момчета на твойта възраст ли? Защо бързаш толкова много да порастнеш? От какво се опитваш да избягаш? Веднъж си на 17, защо не се насладиш на годините си, с хора по към твоя свят и представи, а? ! ... Възрастните, отдавна са на друга вълна, а и годините не правят един мъж опитен! Опита се познава по-отношението ;)

Хах, това с морала, така си го написала, че все едно си жена на 26 години! :D A си едва на 17. Та колко дълго си се съобразвала с морала, дума която може би често чуваш където живееш, та... сега да не ти се "съобразява"? ... Това няма нищо общо с морала, а е по-скоро до общочовешката ти същност. Защото този човек може да ти е баща по-години, а ти негово дете! ... Странно, че като си на 17 и нямаш опит, а живота ти е пред теб, правиш избори които са характерни за жени чийто живот е бил много непозотворен. Възрастните мъже, много се радват на момичета като теб :)) Защото никоя друга няма да ги огрее, но такива като теб, за тях са като безплатна закуска, обяд и вечеря, че и десерт! ... :D

Ти си решаваш, но знай, че поемаики едно действие, има и отговорности, както и последици ;) Живей живота си както намериш за добре! ... Понякога човек е решен да допусне някои грешки, за да осъзнае че и преди си бил добре! :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c950f30c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как да ти помогнем? Да ти свалим гащите за по-лесно, освен?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f0a5f66077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо трябва да бъде точно учителят ти? Има толкова други мъже!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4efae3be5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Не знам, защо си помислихте, че съм девствена е не съм даже имах сериозна връзка с едно момче две години исках да кажа, че не съм била с възрастен мъж не че не съм го правила. И да разбирам, че трябва да си потърся някой мои врусниk горе долу, но някак си не са ми интересни и не ме привличат особено, може би сега разбирам, защо често хора които ме познават казват, че съм надраснала връстниците си. иначе благодаря Ви за коментарите особено на №4!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c75ff14d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ей, страшни хора, ве.... момичето си казва за фантазиите и започвате да го разубеждавате. Много знаете как изглежда учителя, а не мислите, че щом си го желае значи го иска. Стига сте си правили на нравствени психолози!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 05ae225567
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мило момиче, съветвам те да си останеш само с фантазиите. Защото хората с право са казали, че няма нищо по-лошо от сбъднати мечти.
Не се занимавай с човек, който може да ти е баща, та ти дори не си пълнолетна и това е подсъдимо от гледна точка на закона. Ти сама каза, че може да има семейство, не бъркай в кацата с меда. Всичко на този свят се връща. Не дърпай дявола за опашката.
Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd4e533b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе коментаторите - то работата с морала е ясна. Не е редно. Но сексът с такъв мъж, ако е сексуален, няма да има нищо общо със секса с някое недорасло мемченце. То е ясно - момичето иска качествен секс и си го търси. Но как, какви ще са последствията и пр. - за това сте прави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: db93f0a11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами мисля че 40 годишен е прекалено разбирам да беше 20 и няколко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker