Един или много- тайната на женския оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Един или много- тайната на женския оргазъм
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5100 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на почти 23 години. От 6 години съм полово активна. Сексът става все по-хубав с времето, а аз все повече се чудя как да имам повече от всичко в него. Не съм нимфоманка. Просто го обичам.
Имам дългогодишен приятел, с когото съответно правя най-хубавият секс. В последните 2-3 години и почти всеки път свършвам. Понякога не мога да се отпусна достатъчно, повече за други работи мисля. Тааа на 2-3 акта един след друг да речем, аз имам по един или два оргазма. Но проблемът в главата ми рядко се появява, винаги съм готова за секс и съм достатъчно отпусната. Но именно за тези 1-2 пъти. Не говоря за рамките на 2 часа, а примерно 7-8. Ако е един път дневно няма ядове. Притеснява ме физическата спирачка. Та ето "проблема" / въпроса ми... по-колко пъти вие мили дами можете да свършите в един акт? Знам че е индивидуално, зависи от много неща, но когато аз свърша а той не и продължи да си прави неговото нали, около 1-2 минути може би максимум изпитвам удоволствие голямо, но после искам да спре. Дразни ме (отвътре говорим) случвало се е ако се мине много време да не може да свърши да речем и 5 мин след това да пресъхна буквално, а това боли. Вярно много са редки случаите броят се на пръсти, когато сме пили или нещо друго се случва няма значение. Но с мисълта че ако аз свърша, а не винаги усещам колко е близко той, ако пак ми се случи да пресъхна какво да правя? Винаги довеждам момчето си до края, по един или друг начин. Дори и да съм отгоре и да свърша продължавам сякаш тепърва съм започнала, но когато започнеш да се свиваш и пресъхваш... какво е решението? А и не коментирам свирки, чекии и т. н. При нормален акт? Как да намериш следващ оргазъм? Как да измамиш тялото си?

Надявам се не съм Ви оплела особено! :)
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 91ac996cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ1: Аз по моите наблюдения единственият фактор определящ кога една жена ще свърши е възбудата. Колкото по стимулирана е толкова повече се отпуща а това колко ще се възбуди една жена зависи само от приятелят и.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f9b2b6e43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чаша (150-200 мл. ) хубаво мелнишко червено вино 20-ина минути преди секс и проблемът "повече за други работи мисля" - отпада!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86ccae2ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами има лубриканти. Дръж си винаги един под ръка. Нормално е след оргазъм да станеш по-суха. Аз пък точно след като свърша ми е супер голям кеф да продължи да ме чука. Но явно при всеки е различно. Иначе и аз преди съм имала проблем с овлажняването и използвах лубрикант. Но след време установих, че проблема не е бил в мен, а в партньора. След като имах връзки с много по-опитни мъже разбрах, че секса, който съм смятала за "страхотен" всъщност не е бил нищо особено. Отпусни се. Нека приятелят ти да спира за малко и да те лиже. Ти също може да си го извадиш и да му правиш орална, после да продължите. Отпусни си фантазията и въображението. Пробвайте различни неща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e89e1b8e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм така, винаги съм можела да си свърша всеки път, стига да съм го яхнала :))) Обаче след свършването усещането не е от най-приятните и на мен ми трябва малко реставрация. Но ходи обяснявай на идиотите, които си мислят, че жена им свършила по 5-6 пъти за 3те минути в които са я ръгали ;) Понякога за отпускане може много да помогне някоя блазнеща мисъл по време на секс или сценка от любимото порно.

Препоръчвам ти като свършиш, да ми отделиш малко внимание на момчето с уста или ръка, после си вземете лубрикант на водна основа, това може и да помогне. Другия вариант е по-приятен да се опитате да свършвате заедно

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 91ac996cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   СТ1: Лубриканти глупости. Ако не можеш сам да възбудиш момичето ще чакате само да свършите по начин по който накрая да се чувствате доволни и щастливи. Как ще се научите на чувственост нежност желание и страст от всякакви синтетични боклуци мазила и не знам си какво има няколко неща които са важни човекът с когото го правите чувствата които влагате и това до колко се доверявате на тялото и желанията си това е.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d9d1494e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   За свършването заедно, не че е невъзможно, но на фона на броя на актовете е не много често срещано явление. Аз също не съм за лубриканти, мисля си за порно, имам и много богата фантазия, момчето ми ме побърква, но явно просто веднъж е лимита ми. Преди години мислех че съм сбъркана, както казва номер 5 като са минали през някоя 36 оргазма за 30 мин, ходи обяснявай анатомия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1c16786bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Я ми обяснете какво точно чувствате като свършвате, за да сравня моето усещане с вашите и дали наистина свършвам или само си мисля, че свършвам. Ако може подробно обяснения, ще съм ви благодарна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b9b61ef5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе като ви четах и взех да си мисля, че съм нещо сбъркана. Аз съм свършвала по 15 пъти на акт(не 5мин. де). Е вярно, че е било само с един партньор, но важното е че го изпитвам. При всеки е различно. Като свършвам винаги е по няколко пъти.
Н 8, усещането не може да го объркаш с нищо друго. На другите искам да кажа, не знам при вас защо е така, но аз не пресъхвам след оргазъм. Мислете си за нещо еротично, някаква фантазия може би, за да не се получава така. Успех на всички.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bfeacb3c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До N9 Маги пиленце ти си като червената шапчица. 2 пъти съм срещал жена като теб и ми стопи лагерите... но беше изключителен кеф да я гледам как свършва е накрая бях така все едно съм прекопал 2 декара лозе но си заслужаваше усилието.

ZeroGravity

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b9b61ef5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Надявам се номер 10, че това е комплимент, защото колкото и да искам да разбера не вдявам защо ме сравняваш с червената шапчица.
При всеки е различно и аз искрено се надявам авторката и останалите да подобрят броя на оргазмите си. Желая ви късмет момичета.
Маги

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 910c76ddc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Маги слънце мое оргазмично явно не си чувала вица за червената щапчица която поискала от злия вълк да и направи 7 серии по 7 тека преди да я изяде.
Иначе се радвам че можеш да постигнеш 15 оргазма.... но ми се искаше да бъда техен свидетел.
с приятелски поздрав: ZeroGravity

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 39349fa871
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Еми не, номер 12 не го бях чувала този виц. Но дори и аз няма да издържа на 7 серии по 7 тека. Защото ако сметна правилно това прави 49 тека, умножи го по 15 оргазма на тек и виж какво ще се получи. А иначе ти си втория мъж, който иска да бъде свидетел. Е, няма как да стане, но ти си искай де, лошо няма. Не се старая да ги постигам, просто се получава.
Момичета, не знам какво да ви посъветвам. И при мастурбиране ли свършвате по един път? Защото при мен пак е по няколко пъти. Пробвайте да се опознаете сами и вижте какво ще се получи. Желая ви късмет. Поздрави.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker