Мъжете и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжете и секса
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3644 пъти
Прави ми впечатление, че мъжете тотално са се отдали на секса вместо на чувствата. До преди малко прочетох една тема и един от коментиращите ми направи силно впечатление, как упоил една съседка, само за да я на*бе. Защо мъжете сте станали такива изроди? До колко сексът трябва да е важен за вас, за да правите такива глупости само и само за да на*бете някоя? Да не мислите, че ние жените не обичаме секса, напротив, обичаме го точно толкова колкото вас. Но защо трябва да се правите на изверги за да получите това, което искате?? Интересно ми е да чуя мнението на мъжете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 943f1dd632
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Такива "изверги" аз не познавам аз мога да говоря само за себе си. Секса е супер любимата ми блуза има надпис Аз <3 секс но обичам секса със определено момиче а не със всяка искам да го правя със момиче важно за мен. Не всички момчета мислят само за секс и не всички момичета се интересуват първо от портфейла а после от чувствата според мен такива теми са много изтъркани защото всичко опира до човека има и такива който не заслужават да им имаш вяра но не всички са такива.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ac56754a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото вие Жените станахте толкова смотани, материални, глупави същества, които освен секс май друго не могат да предложат. Не говоря конкретно и не нападам никой конкретно, но се замислете! Всичко е един омагьосан кръг.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 943daa0083
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Оф, поредната нае***а зарязана и сега светът и е крив... Ами не се движи в среда с такива мъже и толкова, недей слагай всички под един знаменател.
Другото, което може би ти убягва е, че доста от жените станаха много лесни и ето ти и причина мъжете да свикнат на тяхното държание (защо пък не, какво по-хубаво от това). Така че стига сте обвинявали само мъжете ами се замислете за държанието на някои от посестримите си!!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 469b4825b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката поднася една интересна и актуална тема!
Знаем каква е разликата между Българката и Европейката:Ако на Европейката направиш комплимент, то тя ще ти каже БЛАГОДАРЯ, докато ако направиш на Българката, то тя ще ти каже ПРОСТАК!
Това се отнася и до секса:Ако Европейката иска секс с мъж, който й харесва, то тя ще направи всичко възможно да му го покаже и дори да му го каже и това се случва!
При Българката се случва следното:ако даден мъж я харесва и той и го покаже, то тя веднага се прави на недостъпна и доста девствена, само и само да не я помислят за КУРВА! Дори и много да харесва мъжа, то тя точно така ще постъпи!!! Забравете Българка да Ви каже че Ви харесва и иска секс!
Има и друг момент: Ако мъж и предложи секс, то той е ПРОСТАК, но ако той не й предложи, а би трябвало, то той е ПЕДЕРАСТ!
С две думи Българката още живее в 19 век и за нея с пълна сила важи правилото на КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!
ТЯ СЕ ОПАСЯВА, ЗА КАКВА ЩЕ Я ПОМИСЛЯТ, А НЕ КАКВО УДОВОЛСТВИЕ МОЖЕ ДА ДОСТАВИ НА СЕБЕ СИ И МЪЖА ДО СЕБЕ СИ, КАТО НЕ ПРЕСТАВА ДА ПЛАЩА ДАНЪК ОБЩЕСТВЕННО МНЕНИЕ!
В същото време охотно ляга веднага на всякакви боклуци:негри, араби, цигани и т. н. без да се притеснява от нищо и това за мен е ной-необяснимото!!!
И накрая какво-само мъжете мислели за е. ане, а жените???
Та те за какво мислят си остава загадка -фата моргана от долината на миражите!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d261aab86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм на мнение, че момчетата още от тиинейджърска възраст не мислят за друго, миналата година в училище ние момичетата преживяхме огромен страс. Момчетата от 8-ми клас - аз и съученичките ми сме 7-ми - ни гонеха из цялото училище, ние тичахме а паднем ли те ни обарваха и просто ужас гад ме е като се сетя, а учителите не им правеха забележда, дори докато аз бяхаг от едно момче из целий двор вече след 3-тата обикалка на футболното игрище нямах сила паднах станах продължих да тичам, а господина ни по физкултура ми каза - браво добър спринт - а момчето не се измори, защото беше с колело. Аз преживях най - малко имам една съученичка където са я били бйтнали в един храст и са започнали да я обарват и почти са я били свалили блузата и полата. Милата сега боквално мрази тея момчета. И просто момчетата и мъжете няат спирка почти постоянно мислят как да нае**т някоя жена, просто незнам на къде отива света.
S. I. S.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9bcbb93345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А на жените мнението не те ли интересува? Аз ще ти кажа защо-защото никоя читава, уважаваща себе си, прилично изглеждаща жена няма да му пусне на такъв сопол... да не говорим за връзка! Или пък той си мисли, че няма да му пуснат, което дава същите резултати...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2d0c372eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като и вие го искате защото когато мъж си поиска вие реагирате остро и почвате да го обиждате и ругайте. За това мажете прибягват към упояване и други подобни

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b8d124c25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 3 грешиш, нито съм обвързана камо ли зарязана, нито някой ме е н****л. Просто напоследък мъжете се промениха... Не отричам и факта, че и ние жените се променихме много... много от нас подражават на миндилите с извинение.... и според мен това е заради вас мъжете.
Вие се оплаквате, че не ви пускат, а междувременно си търсите някоя лесна, било то обикновена жена или проститутка. Мъжете станаха по-агресивни и по-несдържани... а жените подражаващи на проститутките са готови веднага да пуснат срещу пари или срещу секс с някой готин пич, и това се харесва на мъжете. Само че заради такива мъже и жени, мъжете се превърнаха в изверги, изкарвайки си цялата злоба върху приятелката/жена си, и при всеки удобен момент са готови да кръшнат, дори с проститутка. Жените пък... всяка я интересува единствено външния й вид, и това как да изглежда по-предизвикателно за мъжете(за свободните и женените естествено), но хем се правят на много опитни и оборотни, хем на недостъпни. Много глупава комбинация, след като повечето от тях са по-достъпни и от необходимото.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1ed83df2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако заглавието гласеше "момчетата и секса" навярно щях да се съглася с недоволството на авторката. Но доводите й са неверни, пресилени и необективни, затова аз ги оспорвам.
Просто ми омръзна да ме поставят в един знаменател с разни утайки и/или инфантили - и във форумни дискусии, и в реалния живот. Както и ми омръзна да се мъча да твърдя колко различни един от друг сме различните мъжки екземпляри.
Затова накратко по темата: една част от жените са истински щастливи със своите мъже, а друга част мразят всичките мъже. Защо така с тази част? Защото по някаква причина отказват да разберат два прости житейски факта:
ФАКТ - един истински и зрял мъж НИКОГА не търси от една жена само и единствено секс. Но някои жени не могат да дадат нищо друго, освен секс.
ФАКТ - проблем на жената си е да различи кой е мъж и кой - само момче. Както и неин проблем е да придобие нужната класа, така щото да не бъде търсена само за секс и нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9bcbb93345
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, плати си на проститутка, бе! Защо ще упояваш жени или момичета, които в трезво състояние никога не биха легнали с теб? И ти се наричаш мъж!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c47513db84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 4, ужасно е, когато на една жена й излезе име. Може и никога да не се отърве от това име, особено ако е от по-малък град. Естествено, че жените и момичетата ще се пазим, никоя не иска където и да отиде да я наричат „курва“. Това важи най-вече за по-притеснителните момичета. Всяка /почти/ се притеснява и това е, защото мъжете имат навика да разправят наляво-надясно как са „изч*кали“ някоя и то с най-малки подробности. Мен, например, от това ме е най-яд. Толкова ли е нужно да разправяте на всеки за „креватните ви изпълнения“ с някоя? И ето така ще се намери някой недоброжелател и.. лепва името на момичето/жената..
Стигам до извода, че на мъжкият пол явно няма угодия.. Ако не ви пуснем сме смотани, задръстени, но ако ви пуснем, тогава вече пък сме курви.
Айрес

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8915a31a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ок, ... прочела си една тема.. и аз я видях и се възмутих от това до къде е готов да стигне този мъж за да
задоволи каприза си! ... Ама една тема, дава ли отговор
за всички други мъже! ... Е аз съм мъж, и ти казвам че за
мен секса е най-малкото нещо което ме вълнува, какво ще кажеш сега? :) Аз никога не бих насилил жена за каквото и да е. За мен важни са чувствата, и предхождащите емоций. Защотo считам че не съм само едно тяло, нямам желание да оправям всичко което хвърчи и пълзи :)) Защото мен ме възбужда повече характера, личността на една жена, нейния чар, от колкото простото съвъкопление с тялото й. За мен тялото трябва да има и душа. Та така :)

А че вие жените обичате секс, това е без съмнение! Дори
от темите и фантазиите, се вижда че има повече жени
мислещи за секса, от колкото мъже! ... Вие мислите, но
рядко си го признавате, защото не е присъщо за една
дама, да показва че има желание за това ;) Защото сте
жени, и се държите точно както се изисква от пола ви. Разбери, че има сред мъжете кретени, има! Но не са всички такива ;) Нека не слагаме заради малцина, всички под една черта.

П. С Христос Воскресе :)


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker