От какво зависи оргазмът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От какво зависи оргазмът?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3112 пъти
Искам да попитам от какво зависи жената да получи оргазъм при полов контакт?
Аз си мисля, че зависи от момчето, как ще предразположи госпожицата и въобще от неговите маниери, но има ли някакъв критерий за жените, има ли значение, колко е чувствително момичето или нещо такова, тоест от кои ''компомпоненти'' в жената зависи.
А ако е девствена?
Да споделя, момиче съм и съм девствена :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b12a8336cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оргазмът на всеки човек зависи от НЕГО.

Най-вече от най-големямата му ерогенна зона - мозъкът.

Когато почнеш да правиш секс ще разбереш, че сексът действително се случва в главата.

Ако ти не можеш да свършиш при мастурбация, ако не си познаваш тялото сама, дори и Казанова да дойде, пак ще си дърво.

Жените, особено по нашите географски ширини, клоним да слагаме цялата отговорност за живота си в ръцете на някой мъж. За секса обаче съвсем е погрешна тази нагласа. Не може някой външен фактор (мъж, вибратор) да ни е виновен за постигането или недостигането на оргазъм. Не случайно мъжете си имат израза „дърво в леглото“. Българките, колкото и слаби и нагласени да сме, имаме славата на точно такива - чакаме мъжът да ни направи преживяването, много отказват дори орална любов, не се показват голи на светло и тем подобни глупости. После - той е такъв и онакъв.

А теб те съветвам да се научиш първо сама да стигаш до оргазми, да се самозадоволяваш, преди да се оставиш на някой мъж - можещ или неможещ.

За мен мъжете са ощетени от природата - имат само една ерогенна зона (главичката на пенисите си), свършват веднъж и за няколко секунди, винаги по един и същи начин. След това не ги търси.

Жените можем да достигаме не смо до различни видове, но и до множество оргазми. Нямаме граници в сексуалността си, цялото тяло е ерогенна зона, но ако се оставим в ръцете на мъжете, без да ги напътстваме и без да сме инициативните (като по-силният пол в секса)... това може да охлади страстта и на най-големият Дон Жуан.

Огледайте се - пълно е със симпатични мъже, които са с грозновати приятелки, както и с мъже на красиви като Барби съпруги, но с непривлекателни външно любовници (Шварценегер например). Защо мислите, че е така?

Да си красива, да имаш изваяно тяло и цици не струва нищо, ако се пльоснеш по гръб и чакаш мъжът да те задоволи и после вдигнеш скандал, че не е успял.

Сексът е в главата, не във вагината. Запомнете го! Бъдете изобретателни, отворени за новото, имайте фантазии, мастурбирайте и познавайте себе си. Ако ли не - чакайте Михаля да ви задоволи...

П. П. И конкретно на въпроса

„От какво (кого) зависи оргазмът при жената“

- Ами от самата жена! В нейните ръце е да смени и партньора си, ако не е щастлива с него, в нейните ръце е да си достави сама удоволствие, изобщо - жената сам е майстор на оргазмите си!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d02ec32804
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бързай, котенце, чак към 30-така ще разбереш! Дотогава няма смисъл да си напъваш умната главица с неща, които така и така не са за тебе. По-добре сега залягай над книжките, за да не усетиш липсата им после, когато ти дойде времето за големите оргазми!
А дотогава, вярвам, и свестен партньор ще си си намерила, та отговорите ще си дойдат сами, дори без да си задавала въпроси.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aad36db414
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   № 1 - точно така е. Нямам какво да добавя, а съм жена на 50, сексуална, с чудесен партньор до себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4b5567ae44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: От възбудата.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9655970d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей прекрасна! Секса е нещо специално и естествено изживяване. На въпроса, смятам, че при всеки е различно но се свежда до едно решение, удоволствието от него и страхотна наслада. Трябва да го почувстваш и по възможност правелния партнъор. Самия оргазъм е в проникването, целувката, докосването от двамата по правелния и топъл допълващ се начин. Това е танц. Предполагам, че си гледала Мръсни танци... Страст, нежност пламък, който се запалва вътре в душата и ескалира във една продължителна топлина, следвайки естествения ход на телата, а оргазма сам си идва. Може ли поне да споделиш на колко си години, и как се чувстваш ако си стигала до секса, какво е чувството или липсва такова!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: db3914df06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ох ами аз съм почти на 16, не съм стигала до секс, мисля че още ми е рано, макар че повечето момичета на тази възраст вече не са девствени, но според мен е рано все още и нямам достатъчно желание, имам приятел така сериозен може да се каже, но е наясно че аз секс не искам за в близкото бъдеще, моите приятелки ме съветват да не чакам много дълго време, но аз съм на мнение че сама трябва да бъда готова а не някои друг да ми казва, и все пак ми е интересно, въпреки че желание за секс нямам дори :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9655970d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здравей мила Авторке, аз съм №5, благодаря за бързият ти отговор.... Секса не е мода, от рода ми давай не чакайй.... Ама, че отживелица!!! Подходящ момент няма, като цяло, , е стига да не е под 16год. разбира се. Голяма грешка ще направиш, ако се водиш от чуждо мнение или ти се натрапва такова. Много ми харесва как разсъждаваш относно това, , не съм готова. Браво! Нека, ако има момичета на твоята възраст, ще е добре да взимат пример от теб. Желая ти само прекрасни спомени, не мисли, кога, къде и с кого. Момента все някога ще настъпи, но поне нека де е истинския. А аз ти пожелавам, когато настъпи да да не е, един миг, а един цял живот!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker