Можете ли да свършите само като ви говорят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Можете ли да свършите само като ви говорят?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 12029 пъти
Мъж съм, и си мислех, че си имам що-годе хабер от женската сексуалност, но наскоро ми се случи нещо, което ме върна в първи клас. Имам нещо като връзка с една какичка, допадаме си, привличаме се, химията е перфектна, страстта е неописуема. Поради "некои съображения" няма как да правим секс поне за момента, но чат-пат правим телефонен или друг вид виртуален секс под формата, която сигурно повечето от вас познават - пипни ме тук, бръкни си там, ала-бала. По едно време тя ми каза, че дотолкова се възбужда от гласа ми, че може да свърши само като ме слуша, без да се докосва по никакъв начин. Реших че ме ебава или ме тества по някакъв начин, но се съгласих все пак да пробваме да видим какво ще стане. Е просто НЕМА такъв оргазъм! Свърши два пъти един след друг (след като преди това беше свършила няколко пъти по обичайния начин) и мога да кажа, че това бяха най-бруталните и мощни женски оргазми, който съм чувал, виждал, сънувал и мечтал през живота си!

Та искам да попитам има ли още жени, които са изпитвали такова нещо и долу горе какъв процент са? Без ръце, без играчки, без пишки, без инструменти, без нищо, просто затваряш очи, лежиш и слушаш, гърчиш се, мяташ се и свършваш!

И за бандата фригидни симулантки, които ще почнат да мятат л*йна, че е симулирала и ме е забаламосала мога да им кажа като успеят да симулират такова нещо, да дойдат да се обадят. Случвало ми се е да ми симулират и мога да кажа, че не само си личи и е недостоверно, ами си е направо смешно. Единия се прай, че лъже, другия се прай, че му вярва... Но това за което говоря тука надхвърля всякакво въображение и особено пък това на жена, която има нужда да симулира.

Има ли и други мъже, които са успявали да докарат жена до оргазъм по такъв начин? Аз лично сега за пръв път чух, че съществува такова животно, камо ли да съм си мечтал, че ще мога да го направя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8a969a3529
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат.... нема такова животно, повярвай, без да се пипа-не.
Извъртяли са те.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ef1db38c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да, такъв тип екстаз съществува :) Когато си силно предразположен към някой екземпляр... Я си помисли преди 30-40-50 години, когато хората са били по-чувствителни и невинни... колко фенки са се гърчили и припадали само при вида на любимия си певец, това според мен си е бил оргазъм, както и да го наричат с други думи ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f218b8c8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей,
не съм мъж, но и аз съм изпитвала оргазъм/ми само от гласа на мъжа ми и от нещата, които ми е казвал, разбира се. Не съм симулирала никога и също като теб мисля, че един ИСТИНСКИ оргазъм се различава моментално от симулираният такъв. И да искам, не бих могла да симулирам едно усещане, което прави тялото ми неподчинено на каквито и да е команди и мозъкът ми, неспособен да даде команди на тялото ми. Да добавя, че това прио мен става само с един конкретен мъж. Преди него, съм правила телефонен и виртуален секс с тогавашния ми партньор, но си беше чиста проба мастурбация с... гарнитура. Нищо повече!

Ж. 35

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b60744c06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да има и може. Както младо момче може да се изпразни без да го докосваш по пениса а само от целувки и натискане така жена може да получи оргазъм от телефонен секс.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 38e7edf91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм жена и не мога. Говоря само за себе си. Това, което описваш, ми се струва интересно, но и нещо не ми се вързва цялата работа. Ти ще и говориш а тя ще ти се мята пред камерата. Нещо на перверзия ми прилича това.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a390d6737a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хах, ... нищо чудно! ... Между вас, май има много страст, а? ;) Гласът може да действа така еротично, особено на хората с голямо въображение! :) Ееее, бъди доволен, защото си желан!!! По-интересното е, дали нейния глас ти действа възбуждащо? Част от чара и харизмата на всеки човек, е в гласа му, в тембъра, интунацията, в начина (който е личен стил за всеки) как изговаряш думите, с кой думи започваш? ! ...

Честно казано, тия работи отдавна се знаят. Но просто по-време на акт, обикновенно се пропускат, като се мисли, че преките действия, са които водят до самата възбуда! ... От там, и се иска и по-груб секс, което пък съвсем убива, стила на въображението! ... Изкуството на любовта, е именно във въздействието и предизвикването на силни усещания, дори само по не пряк път, дори без реално докосване ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо.
Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ab4b988ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не ми се е случвало, но ми се случвало само от погледа на един конкретен мъж буквално да ме свие стомаха и цялата бях подмокрена.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0cc4eae848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тая тема направо ме хвърли в дълбоки размисли. Не съм свършвала така до сега, ама не съм се и сетила. Горкото ми гадеже сега ще го мъча защото искам да опитам и аз. Ама съвсем без ръце.... да не си помогна и да съм свършвала преди това, направо незнам какво трябва да ми говор, а аз по принцип много се потдавам на игрички. Дано да се съгласи, че има задръжки при него които дори не разбирам. Еротичните изненади ме възбъждат дори само защото са изненади. Направо полудявам за мисълта само. Едно е сигурно - всичко е в главата и е въпрос на фантазия. Щом може една жена да се възбуди само от мисълта си защо да не може и да свърши, ама примерно ако дълго не е правила секс. Какво й говориш бе човек??? Как влизаш в главата й толкова осезаемо?

А относно преструвките - щом си усещал че те мамят за оргазмите си, значи не са добри. Има жени които много умело се преструват. Вярвай ми, че няма никога да се усетиш!

Няма как да си сигурен че не е симулирала. Само по гласа и по тялото няма как да стане освен ако вече не я познаваш и не си бил свидетел на истинските й оргазми и не си видял и пипнал да почувстваш оргазъма й. Най сигурния начин е да свърши на ръката ти или докато ти е вътре, да почувстваш конвулсиите й, рязкото овлажняване, подпухването на генеталиите й и стягането на генеталните мускули, които се отпускат пак след това, конвулсиите след оргазъма. Око да види ръка да пипне за всичко което не може да се изсимулира. Само това е начина. Стенание, мятане, гърчене нарочно стягане и отпускане на мускулите ще се докара някак за да се симулира. Като прекараш една нощ с нея ще разбереш отговора на въпроса си. Друг начин няма.

Жена на 35

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 55592782c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, на мен ми се е случвало и то не веднъж.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 188f50e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Aз съм жена - случвало ми се е и чувството беше по-силно, отколкото по време на полов акт. Гласът наистина е важен!
А едно гадже някога ми разказа как се изпразнил, когато за пръв път го прегърнало момиче. Та всичко е възможно, всичко е в главите ни :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ef40adba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Браво, авторе! Чак ми се прииска да съм на мястото на въпросната мадама. Ами какво да ти кажа -бих искала да ми се случи и на мен. Тя явно е късметлийка. Това е дар от бога и щом си успял само с думи не ми се мисли за действия. Желая ви още много такива моменти.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 80b387eef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н 9, еми то и аз не съм се сещал, ама на... Всичко стана като на майтап, тя ми каза, че гласа ми толкова я възбуждал, че можела да свърши само като ме слуша. Приех го като преувеличен комплимент, докато не добави, че досега само веднъж е свършвала така, и то от мъжа си. Викам, ама ти сериозно ли? ! Не ми се вярваше, че може да е реално докато не го видях и чух. Първите няколко оргазма бяха "за загрявка" по нормалния начин, след това 2 един след друг "без ръце". Излишно е да казвам как се почувствах, че с мъжа си е успяла веднъж за сума години (над 10 са), а с мен можа два пъти един след друг, както се знаем от няма и месец. А от това, което е казвала да него, мъжа й не е като да е кьопав.

На теория си права, че няма как да знам даи симулира докато не проверя, но предвид обстоятелствата няма никаква логика да го прави. Двата последни оргазма нямаха нищо общо с другите и бяха брутално дълги, над 1 минута. Ако искаше да ме залъже, нямаше да го прави чак така, щяха да са като предишните. Нямаше да се усетя след като сефте виждам такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a897727276
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От автора:

Пак съм аз, в предния коментар забравих да се подпиша, ама вие се ориентирате. По повод на сравненията с изпразването на момчетата - не е същото, там става дума за спонтанна еякулация предизвикана от бушуващи хормони в пубертета. Мога да си го представя, макар че на мен не ми се е случвало никога. Но аз не говоря за превъзбудена и незадоволена гимназистка, получаваща оргазъм "без да иска". Става дума за жена на 30 и нещо години (няма да кажа точно колко) с деца и солиден сексуален опит, която стига съзнателно до оргазъм, при това два един след друг, и то не първите в поредицата. Мисля, че има голяма разлика.

За жените, които са го изпитвали - опишете малко по-конретно, как стана, колко време ви отне, колко пъти ви се е случвало, с колко мъже? Кога ви се случи за пръв път, в смисъл на колко години? Не мисля, че момиче на 20-22 може да постигне това, иска се голяма степен на себепознаване, освободеност и разбира се много силна фантазия, които идват с опита и узряването, както сексуално така и житейско.

Успех на всички при откриването на нови хоризонти!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b60744c06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От №4 Така ли авторе 27 годишен женен мъж в пубертета?
Моя позната ми каза, че работи на еротичен телефон точно, защото я възбуждало как мъже и обяснявали как ще го направят, защо да не получавала пари от това.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7aeccd9845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз не съм свършвала по този начин но не смятам че е невъзможно. При вида и погледа на любимия се подмокрям от раз, усещам как всичко ми пулсира, треперя, а едно негово докосване може да ме побърка. Не смятам че е невъзможен оргазъм само от разговор. А за симулацията... защо по дяволите е нужна? !? !? Сега се замислям че съм правила жалки опити 2-3 пъти за такова нещо, напълно безсмислено е.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d571dfbdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Случвало ми се е ама само на сън...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1138d5c987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   до скоро и на мен не ми се беше случвало, но сега един колега, като дойде и заговори направо ме свива под корема-не си и представям ако говори за секс какво ще ми се случи :(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ef40adba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 5 аз перверзия никъде не видях, не знам ти къде я видя.
Номер 19 има хора, които въздействат така независимо на каква тема говорят. Просто гласът им възбужда, а не какво говорят.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3bdeca3f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ако ми каже дори 2 думи ако ми действат възбуждащо, мога да свърша за по-малко от 5 секунди.. странно е

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ba940c1c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   "Можете ли да свършите само като ви говорят? "
Отговор: Винаги, но като ми говорят на долната глава.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 957934498b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От автора: Хах, номер 22, добра затапка :-) Само че дори на долната да ти говорят, пак няма гаранция, че ще свършиш. ВИНАГИ зависи кой и как говори. И понякога какво.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ef40adba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22 въпросът не е да говорят на "долната ти глава", а да говорят на горната ти.
Авторе, какво толкова и говориш бе човек? И аз искам, хайде да проверим при мен дали ще стане.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 362769065b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Е, номер 24, вие ся ще тръгнете на опашка да се редите :-) Една по една, моля... А повече от една и да искам не мога, щото тва си е изтощително упражнение да ти кажа, после си като парцал. Психически, имам предвид. Понякога 2-часов хамалски секс не е толкова изморителен колкото половин час пред скайп да говориш работи, дето самия ти не знаеш откъде ти ги ражда главата...

Номер 9, кажи като пробвате с гаджето ти, дали се е получило, какво е положението и изобщо дръж ни в течение!

Автора

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: da0ea0ecb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Да, определено може. На 22 съм и няколко пъти ми се е случвало това.. Не те е метнала, бъди спокоен, тая "какичка" си пада доста по тебе..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: caec1ee530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Абе хора, защо говорите глупости на момчето?

Пичага, жените могат да симулират оргазъм, че те даже и не се възбуждат истински и по време на полов акт, а ти си се вързал много яко.:Д

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ef40adba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Дали мога да свърша само като ми говорят-да мога ако ще и вместо за секс да ми говори за коли. Е получавало се е само с двама мъже, но и с двамата си струваше. Това е изживяване което както и да ти описвам не би могъл да разбереш ако не го изпиташ. Не знам за теб дали е изтощително упражнение, но аз се чувствах след това все едно съм прекопала два декара лозе.
На н1 искам да кажа, че някои хора могат и без пипане. Ама който е свикнал само на хамалски секс няма как да го разбере.
Уинтър, определено има такава страст, че искри хвърчат.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f4a4c05764
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторе, не знам какво си и говорил толкова, ама аз се опитах да подхвърля идеята на приятеля ми и пробвахме, обаче не се получи... Той по принцип си е малко дървен в говоренето, но този път наистина се постара де... ама... то и за мен е новост, просто исках да опитаме...

Та... дай някакви идеи какво толкова и говориш, че да знаем и ние :)

БезИме

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ba940c1c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   За какво си говорите толкова, ако не е тайна?
Другият път, представи си попаднеш на пелтечка.
Е просто НЕМА да има такъв оргазъм!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9be0664c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз съм на 58 години. Започнах със секса още на 12. Никога не съм имала проблем да стигна до оргазъм. Правила съм и правя всичко без садо-мазо и подобни. Не веднъж в телефонни разговори с мъже и жени също съм получавала оргазъм. Мисля, че това е резултат от добре развита фантазия. Ние сме доста разкрепостено семейство. И често си споделяме разни неща от интимният си живот. Нека не Ви прозвучи лошо, но дори и снощи в разговор по Skype със синът ми(той в момета е в Далас-US)направих няколко оргазма. Това което ми разказваше и закачките му до такава степен ми отпушиха фантазията. Така, че е съвсем нормално човек да стигне до оргазъм и във виртуален контакт.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f4a4c05764
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, радвам се, че има и такива иновативни мъже, които са отворени за нови идеи и предложения от любимия човек. Моят е един такъв... да си вземе неговото, а пък на мен дали ми е кеф или не... това не е важно... Добре, че са измислени вибраторите :-) Ако имаш някакви идеи как да се подобри това състояние, слушам.

Марго

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20a47cd273
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз съм мъж.
Да жената може да свърши само дори като си мисли нещо.
Това за пръв път го разбрах от едно предаване по doscovery chanel там изледваха оргазма и бяха намерили жена която може да получава оргазам само като си мисли за нещо. В предаването беше на ЯМР и изледваха процесите в мозака и, така че едва ли е симулирала.
И на мен ми беше интересно че това е възможно но явно е.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: da795671ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Така.. Жена съм на 25 и не само мога но и съм стигала до оргазъм само от приказки, незнам колко жени го могат, обсъждам подобни теми с приятелки от чисто любопитство и досега друга не ми е казвала че, може. Но пък си е доста приятно! Най-малкото значи че адски много я възбуждаш и че е много чувствителна :) Браво на теб попаднал си на огнено момиче :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7b781ecefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Така, пак съм автора, за малко ме нямаше, но все пак да отговоря на последните коментари.

Номер 26, оха, ако още на 22 ги можеш тия фокуси, не искам да знам какво ще бъде като станеш на 30-35 :-) Същото и за номер 34... Успех и много приятни мигове ви желая и на двете!

Номер 31, е ти ме разби, честно... Против съм всякакви клишета и ограничения в секса, но... как точно става тоя номер да се проебеш на 12 през 1966-та? И всичко друго ОК, ама да свършиш докато говориш със сина си? И аз говоря с майка ми на сексуални теми, ама не вярвам да се възбужда в това време... Но няма значение де, щом ви кефи, правете го. Евала!

Номер 30, нещо не те разбирам, какво като попадна на пелтечка? Нали аз й говоря на нея, не тя на мене... Май нещо бъркаш посоките. Но впрочем без да искаш уцели десятката, аз самият съм пелтек, или иначе казано заеквам... Това е още една причина да остана като треснат от развоя на нещата, никога не съм предполагал, че точно с това което най-малко мога - говоренето, ще постигна такъв ефект у една жена. Ако някой ми го беше казал преди 1 година това нещо, щях да му се изсмея най-нагло в лицето. Ква една година, преди 2 месеца пак щях да се изсмея...

Марго, това дето казваш е много кофти. Не знам какъв съвет да ти дам, но според мен вашия проблем не е в говоренето. Щом си опряла до вибратори докато си във връзка, при това от нужда, а не за разнообразие (иначе и ние ползваме понякога), работата не е на добре. Сигурно ще ме оплюят за това което ще кажа, но ако бях на твое място бих тръгнал да си търся нещо настрани... Без да го криеш от твоя човек, но разбира се няма нужда и да му казваш всички подробности. Просто му загатни и му кажи, че ти липсва нещо и си тръгнала да го търсиш другаде. Просто човек понякога трябва нещо да го тресне като дърво по главата, за да се осъзнае. Ако твоя пак не се усети да се стегне в кръста, не знам... значи или е голямо дърво, или егоист, или просто не е за тебе.

Относно какво говоря, което питаш и ти, и доста други хора - може да прозвучи смешно, но не знам, в тоя момент не мисля за това какво говоря и как да го кажа, мозъка и съзнанието ми не са при мене, а са там - на "мястото на събитието". Просто влизаш в главата на другия, мислиш за това какво той (тя) изпитва, ставаш част от нейното усещане. Говоренето е просто за фон и ми е последната грижа... Усещаш как в тоя момент двамата ставате едно цяло, точно както при нормалния секс, и въпреки че разбира се не стигам до оргазъм, чувството за мен е много близко до сексуалното усещане. Не знам дали това е, което му викат тантра, честно казано никога не съм се интересувал и чел по тоя въпрос, не защото не ме вълнува, а просто нямам време. А и според мене тия работи с четене не стават - като му дойде времето и си готов за това, нещата ще се случат от само себе си.

Така че единственото което мога да посъветвам е - работете над себе си! Другото само ще дойде.

От автора

П. П. От малкото, което знам за тантрата, това е индийско философско учение и единственото общо със секса е че имат някои ритуали със сексуална насоченост - но по никакъв начин учението не се ограничава само до тези ритуали или до секса. За добро или за лошо точно тези ритуали стават известни в западния свят и се "преподават" в разни училища, та затова повечето хора си мислят, че тантра е вид сексуална техника...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f4a4c05764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Авторе, благодаря за съвета! Дали е за мен е въпрос, на който само съдбата може да отговори (аз вярвам в тези неща). Не че се знаем отскоро, запозна ни една обща позната и така пламна искрата и тлеи вече 5 години. Не винаги не ни е вървял секса, в началото беше яко, импровизирахме както ни падне. Сега пак не бих казала, че не върви (от негова гледна точка). Просто моите изисквания са се променили и искам да импровизирам. Вече не ми е як "стандартния секс". Не говоря и за някакви супер извратените експерименти (чак толкова лоша не съм; например 3-ките са напълно изключени). Но всичко, което е само с нас двамата и може да се направи, имам желание да го направя, защото наистина го обичам и искам да ни е хубаво заедно. Той работи много, аз в момента работя на почасова работа, не на пълен работен ден. Пробвала съм какво ли не - романтична вечеря на свещи, изненади, да бъда мръсница в леглото, само и само да разнообразим, ама не та не. Правим стандартния секс, всичко е много хубаво и после заспива. Дори и не повтаряме. За през седмицата ми излиза с номера, че е изморен от работа, което дори разбирам. Но през уикенда не ходи на работа. Спи до обяд (извинение: Имам нужда от почивка), става, сяда на компа и цял ден играе на някакви игри. Аз може и по бельо да му се разхождам, може и гола, ама не... тетриса и другите игри на компютъра са по-важни.

Пробвала съм да му загатна, че ми липсва секс (по-скоро експерименти) (дори не да му загатна, а директно си му казах, че ако не ми обърне внимание и не започнем да се е*ем като нормалните хора, ще си намеря "секс играчка", демек мъж). Реакцията му беше, като ти се експериментира, експериментирай, аз не съм ти опитно зайче. Той не е от ревнивите хора, мога да му споделя всичко (кой ме кефи, чий задник е як и тем подобни). Той е сигурен в моите чувства (което по принцип е много добре) и затова и не ме ревнува. Знае, че дори и да си намеря някое "опитно зайче", то ще му се наситя бързо и ще се върна при него. Тази сигурност му дава и самочувствие... Аз бих приела например, ако каже не съм от хората, които експериментират, но понеже те обичам ще се опитам да се променя. Наясно съм, че такава промяна изисква време и аз съм склонна да изчакам. Ама той не иска и това е...

Точно защото си споделяме съм сигурна, че няма друга. Просто не знам какъв е проблема. Нито сме стари, нито нищо. Просто правим секс един (в най-добрия случай два пъти) седмично (например през уикенда) и през другото време аз просто го карам на батерии...

Мисля, че малко объркано се изразих, ама с две думи имам два проблема - малко секс и еднообразие... Вече наистина се чудя какв да направя... За това писах и в тази тема с надеждата поне ти да ми дадеш някакви съвети, защото аз постепенно се изчерпвам откъм идеи вече...

Марго

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b9f0229478
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравей Марго, не съм автора, но ще се постарая да ти дам съвет като жена на жена, а и да ти кажа как изглежда твоята ситуация отстрани. Споделяш. че сте заедно от 5 години и това за мен е прекалено малко време, за да си омръзнете, защото отстрани така изглежда. Има хора, които доста бързо си омръзват и често пъти каквото и да правим искрата не може да се върне. Просто се настанява еднообразието, което води до липса на секс и оттам различни последици. Пробвай да промениш визията си тотално, да си боядисаш косата, да си смениш прическата, все едно си друга жена. Така с нова визия, нови дрехи, грим и т. н. вярвам ще постигнеш някакъв успех. Най-малкото ще го заинтригуваш. Това го казвам, ако искаш да опиташ да спасиш връзката си, защото колкото и да проповядват, че секса не е важен, всички са в огромна грешка. Сексът е едно от най-важните неща, за да успее една връзка. Защо ти казвам всичко това-защото съм омъжена от 12г и все още правим секс както в началото. И защото когато мъжът ми ме погледне все още ми свива стомаха и мога да стигна до оргазъм още преди да сме започнали. Желая ти успех.
Авторе, явно гласът ти е мнооого възбуждащ. Поздрави.
Маги

 
  ...

...
преди: 12 години, 27 дни
hash: ed9ace4253
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Аз съм N 9. Пробвахме с моето гадже и понеже Автора помоли бих могла да споделя какво се получи. Ще прозвучи сигурно доста еротично ама няма как нали все пак говорим за резултати.
Пробвахме по-скоро версия на този вариант (чат) предвид обстоятелствата и беше доста въздействащо. Още не съм се отказала за телефона, защото гласа също ще е голям фактор. Понякога само като си говорим по телефона и той е спокоен и отпуснат в гласа му усещам някакъв тембър, който гъделичка всичко еротично в подсъзнанието ми без значение от темата (още изследвам, така че речника ми изневерява с определенията). Всъщност важни са факторите, които повлияха - не бях правила секс поне 10-15 дни, много си липсвахме и с всеки изминал ден ми ставаше "все по-розово" в съзнанието, т. е идеални фактори. Стана по-скоро случайно, а не нагласено, което също е плюс. Целта не беше да свършим, а просто се отдадохме на момента и се отпуснахме.
Заговорихме се за сексуалните си фантазии. Беше много еротично. Той много ме изненада като се включи с готовност в играта, защото си мислех, че му трябва повече време да се отпусне понеже определено аз съм по-дива от двамата и определено беше добър. Наистина се изненадах от него и това може също да е помогнало за ефекта. Допълвахме се взаимно. Когато той отгатваше или насочваше мисълта ми към определени докосвания или усещания стомаха ми се свиваше сякаш бях на виенско колело. Имаше моменти, в които осъзнавах, че знае за мен и за нещата които ме възбуждат много повече, от колкото показваше като сме заедно наистина и сега ми е още по-интересно за експерименти, защото знам, че ако иска може да ме подлуди. Беше много силно като усещане сякаш наистина ме докосваше. Усещането беше еднакво силно и когато заедно допълвахме фантазията и когато той се включваше в моя фантазия направо треперех. В един момент усетих, че дишам много тежко и ми трябваше наистина много, много малко за да свърша. Само стягането на мускулите на бедрата ми ме държаха на предела. Полагах огромни усилия да не си помогна в жертва на експеримента. Не знам какво точно не ми достигна, но наистина малко ми трябваше. След това се разсеях. Водещото бяха не думите или какво си говорим, а способността да им позволиш да ги изживееш. Също и последователността на фантазията и детайлите, които някак правиха всичко да е живо и истинско. След това свърших в съня си без да се докосна и оргазъма беше велик. Много рядко ми се случва това. Събудих се от силното усещане, което ме разтърсваше по време на самия оргазъм. Явно при мен действа със закъснение :/
Жена 35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4f4c21a6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Преди няколко дни си говорихме с приятелки на тая тема. Изненада ме отговора на една от тях, когато и споделих че мога да стигна до оргазъм само от приказки и винаги свършвам по няколко пъти. Та тя ми каза следното -" Ходи да се лекуваш. Това твоето не е нормално. " Да ви кажа направо останах като гръмната. Почнах да се чудя аз ли не съм наред, или тя?
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9be0664c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Невежеството на приятелката Ви, не бива да Ви притеснява! Вие сте в чудесно физическо и психическо състояние! Просто вашата приятелка е с много ниска сексуална култура. И не само! Като психолог- сексолог мога да Ви кажа, че тя е тази която не е добре и има нужда от мен или колега.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ba940c1c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Да ти имам фетиша. Що не си взех глухоняма?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4f4c21a6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Номер 40, благодаря за професионалната подкрепа. Просто не очаквах такава реакция от приятелка, а и като четах коментарите по темата явно всеки е различен.
Номер 41 откъде пък го измисли, че е фетиш? Автора споделя нещо, което за пръв път му се е случило.
Маги

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef1db38c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Ахаха, Маги, станало е недоразумение. Приятелката ти е казала да се лекуваш, понеже е помислила, че получаваш оргазъм САМО И ЕДИНСТВЕНО от приказки, и от нищо друго :) Даже и аз те разбрах погрешно, но после загрях какво си имала предвид :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fc6630c153
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз лично не мога, но има жени които могат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1e53af5f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Аз съм на 16 и мисля, че това е напълно възможно нали не при всички жени и момичета, но при мен става. Когато ми се случи за пръв път даже и аз не можах да повярвам и когато му казах на гаджето ми и той не ми вярваше и така няколко пъти. И аз пак му казах и след като го изпитах този оргазъм и се овлажних ацки много и го накарах да ме пипне от долу и сам да се увери. Така, че това е много хубаво че се случва на приятелката ти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 971cee63fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   45, сигурна ли си, че това е било оргазъм? Това, че си се подмокрила по никакъв начин не гарантира оргазъм. На 16 години много ме съмнява да постигнеш това, за което става дума в историята...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9be0664c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Към "експерта" под n 46, навлажняването на женските генитали е сигнал, че е готова за акт. На 16 години едно момиче е много по-чуствително и биологичните му реакций са по-ъасно изразени отколкото на една 40-на жена. Що се отнася до оргазма, той е резултат на не само на 15 мин "друсане". Стимулацията може да бъде и психическа, което за една млада жена е съвсем нормално. много млади жени в младенческа възраст(м/у 10- 14 год) стигат до оргазъм дори само при мисълта да видят на екрана или чрез камерата мъжки полов орган или сексуален акт, без дори и да се мастурбират. Много от тези млади жени могат да бъдат мокри след оргазъм. При по-силно изживяване мн жени изхвърлят секрет, който е еквивалетен на течноста спомагаща изхвърлянето на спермата при мъжете. Така, че това подмокряне би могло да бъде не само резултат на възбуда.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e56b2f107
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Браво Александра, чак на мен ми стана хубаво. Аз обичам един мъж, мечтая за него, не съм спала с него но само при мисълта и мога да свърша. Пишем си възбуждащи смс, които ме подлудяват и него също, така все повече засилваме желанието за секс. Тя нашата история е много дълга и няма да я разказвам, но ужасно много чакам деня в който ще го направим. Усещам, че ще има не пламъци, а пожари....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 422da81a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Здравейте имам следната молба! Зная, че одобрявате ръчно коментарите - в такъв случай със сигурност ще прочетете молбата ми. Поради възникнали важни за мен съображения за сигурност предпочитам коментара поставен от мен да се изтрие! Моля!! коментар 48 Александра
Много благодаря предварително!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ba940c1c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Пиленце, да си мислило преди да решиш да ни се похвалиш.
Твоята история е прочетена има няма 1000 пъти за 20 дни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9be0664c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Към 48-Александра: Не си направила нищо лошо! Няма от какво да се притесняваш. Ако човекът от който искаш да скриеш това е умен, ще те разбере. Но ако е глупак, по-добре ще е за теб, тъй като ти ще го разбереш! В любовта няма тайни и не бива да се срамуваме от нея и да се крием. Срамно е когато си продаваш путката за пари! Така, че споко! Ти си искрен човек, който споделя и декларира по този начин доверието си към нас!
Радвай се на живота, еби се колкото можеш повече, товч те стимулира и повишава самочуствието ти, зчреждате с положителна енергия и да не ти пука. И аз съм изпадала в такива ситуаций, но се научих да не страдам. Чувставата са си мой и путката ми си е моя! Аз разполагам с тях!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9be0664c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Всеки човек, бил той мъж или жена при подходящи условия, среда и добра фантазия може да стигне до оргазъм. Аз като момиче си представях как един батко ме цхука и правех оргазъм след оргазъм. В Vти клас пък сънувах един от учителите ми, пак същия резултат. Това не е нещо което трябва да се подтиска. Всеки здрав човек го изживява. Така, че не бива и да се притесняваме от това, че сме го споделили. Дори с удоволствие си спомням всичко и го разказвам. Това е живота, не вглъбяването в кривият морал или друг проблем!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker