Аз ли съм виновна или той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз ли съм виновна или той
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3759 пъти
Имаме разногласия с моя съпруг по въпроса за секса. Той държи на своето и не иска да се променя. Става въпрос за следното-не може да се контролира по време на полов акт и актът трае 5 минути-и много рядко по-дълго.

Когато му кажа за това той се дразни и казва, че някои мъже въобще не могат да го вдигнат и да съм била благодарна и на това и че обикновенно половият акт траел 3 минути. Това са остарели възгледи и сега и жената и мъжът са равноправни-това да не е робовладелчески строй-и само мъжът да задоволява своите нужди. Не искам да му изневерявам защото знам, ч е ще се чувствам много притеснена от това и това не е в природата ми-както се казва има си хора за всичко. Някои го правят и не им пука, а други се терзаят. Аз съм от вторите. Знам, че секса е едно вълшебно споделено чувство и затова се прави от двама. Трябва да се раздаваш по време на секс и да изключиш всички останали неща-външният свят все едно не съществува. Изключено е пък да бързаш и да претупаш нещата надве-натри. Казва ми, че съм много претенциозна и имам големи изисквания. Просто такива мъже трябва да бъдат по-малко и да се обръща голямо внимание и на партниорката-останалото е заблуда и жената даже може да отказва секс ако не и е особенно приятно. Искам да допълня, че имаме голям брачен стаж и в началото ми беше добре. После нещата станата рутиинни и аз загубих дори желание за секс. По всички други неща се разбираме отлично и се допълваме. Явно това е бил моят късмет. А преди 20 години да кажем ние се женихме почти без никакъв сексуален опит и нещата не бяха както сега са-Имаш си да кажем-5 -10 приятеля и тогава се жениш. Чакам за вашите мнения-има ли и други в подобно положение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: eeb64c247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   В секса и брака няма виновни/невинни. Двамата са в леглото, двамата са в брака. Точка.

Иначе, средното полово сношение трае 8 мин., не 3, но половият акт не е нужно да се изчерпва със сношението.
Има начини жената да анимира мъжът за повтаряне на „упражнението“. Мисля, че и хората с дълъг брачен стаж трябва да знаят, какво означава думата „фелацио“?

Освен това с възрастта би следвало мъжът да издържа повече. Е, няма как това да се случи, ако имате секс веднъж в седмицата (или по-рядко). Ако има всеки ден секс/фелацио, определено ще издържа повече.

Иначе, не е вярно, че днес едва ли не жените сме преспали с 20 мъже, преди да се обвържем - що за предубеждение! Просто сме образовани жени със самочувствие, родени в свободна държава и не смятаме, че трябва да се бракуваме с първия срещнат. Повишени са и изискванията към мъжете, искаме повече от един космат балканец в потник с биричка пред панелката.

Времената се променят. Аз лично съм била и съм с един единствен мъж, не сме женени и повечето ми приятелки също не са били с повече от 2-ма мъже (на 27 сме).

Не мисля, че навремето хората са имали по-малко сексуален опит, просто са се крили и фалшивият морал е бил навсякъде - женили сте се млади, но за сметка на това са се случвали много интересни неща в „работно“ време...(ха ха) и между брачните...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d977eb184
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купи си вибратор! Какво искаш след 20 години, сега да се промени.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1838b0936f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако и в началото е било за 5 минути, но си го намирала за нормално, направо си изкарала доста дълго време с този измислен секс. Трябвало е да говориш с него преди 20 години-ама то откъде да знаеш, че не е нормално? ! Няма никой виновен, има просто як егоизъм и цинизъм от страна на съпруга ти. Ясно, че си от вторите, обаче такива нескопосани изпълнения ти влияят на психиката и ако попаднеш на човек, който да ти хареса по съответния начин не се колебай, ами си го хващай за паралелна връзка. Или се развеждаш-доста основателна причина за раздяла мисля са си 5 минути.

Ели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 06836051a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: Ами не знам нито съм женен нито съм на вашата възраст. Но не смятам че такова поведение е редно спрямо партнюрът ти. Да те пренебрегва теб и мнението ти и да те лишава от удоволствието в секса което не само той заслужава затова и не подкрепям браковете. Мъжете колкото след време започват да проявяват чувство за собственост към приятелките си когато се оженят то става на 100% вече няма страх да те загуби или че ще идеш при някой друг и не му дреме за мнението ти. Ако по някакъв начин успееш да говориш с него по този въпрос и се разберете това е единственото решение.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e317420741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не ти е правилен подхода, защото това не зависи от него. Ако можеше щеше да кара по 5 часа повярвай ми. Всеки мъж го иска. Вие жените не разбрахте, че не зависи от нас! Той също е голям охлюв защото не седне да говори като хората и да ти обясни, че да може да търсите някакъв изход, а се прави на луд. Майката му е повторение, а може и медикаменти, но не са за предпочитане заради безкрайните неприятни странични ефекти.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2211bfff45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също съм в един такъв брак, само че от 24 години.... с тази разлика, че моят от 10 г е спрял и да се опитва, тъй като дълго време не му ставаше, и по-лесно е да спрем, нали, вместо да се излагаме или да искаме да разрешим проблема. Той по принцип никога не е бил особено сексуален, дори по време на медения месец.... с 15 г е по-голям от мен, но едва ли това е причината, имах любовник на неговата възраст и беше страхотен... просто човекът е егоист, не му пука за теб и тези твои нужди, смята, че като носи пари у дома и не се напива с приятели е върха, и толкова.... преди много страдах от това, но от 2 г съм оперирана и съм в изкуствена менопауза, и като знам, че с когото и да опитам, или ще смърди от някой отвор на тялото (въпреки наперения външен вид), или ще му е 3 см, или ще е пълна скръб и ще си гледа само неговия кеф - предпочитам да ползвам вибратор, когато(и ако) ми се прище... Имаш два пътя-или се развеждаш и си търсиш късмета на друго място, но това е трудна работа поради малкото наличие на свестни ебачи, или си хващаш някой под прикритие.... но тази алтернатива не е за предпочитане, почват се едни любови, едни съмнения... а и ти ще се чувстваш притеснена... в крайна сметка ти решаваш, аз ти споделям само личния си опит;))Успех:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3684d87b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С това "това да не е робовладелчески строй" ще ти дам съвет да създадеш последствие като го заподозреш, че те използва за всичко като се уповава в лошите неща на твоето мнение. Защото това в последствието, ако според теб има от негова страна извъртане на думи, то той пък ще те контрира с проблема в секса.

Сексуалния опит няма много общо с приятелите, колкото със социалните мрежи и изявите в интернет. А и едва ли мъжа ти ще тръгне да ти изневерява, след като не знаеш дали точно това ще го стимулира да се заглежда по друга или просто да гледа жените като сексуален обект...

Мъжа ти трябва да те изслуша и не само. Той трябва освен да се съгласи, че нещо не е наред, да сподели какво му е мнението и намерението. Ако не го направи, а ти се терзаеш в интернет, някак си не е равностойно... И не обръщай внимание, ако някой каже, че историята ти не е истинска. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fa1fff8ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, бе № 5 на такива като съпруга й, а и като на теб все жената им е виновна! Не зависело от него! Я ми обясни точно как ще задържи един мъж повече при положение, че не желае това? ! А ни желае, защото не го интересува! А ако има проблем, защото то това си е чист проблем с петте минути и се нарича преждевременна еякулация, то се счита за нещо нормално! И после защо жените си купували вибратори или си хващали любовници- ами заради такива велики чукачи с по 3-5 минути!

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1709502957
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мъжът ти да не се казва Ал Бънди?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 156b982af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм съгласна с мнението на номер 5. Тази тема съм я обсъждала с много приятели мъже, с мои партньори също. МОЖЕ да се научите да се въздържате. Има си начини и не е толкова сложно. Особено ако не си на 18 години и хормоните са се поуспокоили.
Мила авторке, мъжът ти според мен го мързи да положи усилие. Трябва да го "превъзпиташ" в леглото. Намери правилния подход според характера му да говориш с него.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 461c76d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В него е проблема от ясно по ясно, просто не иска да си го признае

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 12a3cef3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   като гледам колко жени тук реват от тия 3-5 минути,
ми навяхва мисълта, че е нормално мъжете да издържат толкова,
а "поради малкото наличие на свестни е*ачи" звучи съвсем
като частен отделен случай,
така че жени не се оплаквайте от нормалните неща

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0c16545531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, не ти знам пола, обаче, ако си мъж и ти си много зле! На теб, ако са ти достатъчни 3-5 минути, няма да намериш жена, която редовно да свършва за толкова. По изключение, ама голямо може и да стане някой си път. Това, че огромен процент от мъжете го смятат за нормално, въобще не значи, че има нещо общо с истината! Аз лично само веднъж съм попадала на такъв екземпляр и съответно всичко свърши след третия път, защото стана ясно, че той така си кара. И все пак доста мъже са наясно кое е нормално и кое не. Ако случиш на 5 минути, намекваш, ако не схване - чао! А че може да се контролира продължителността на акта си е абсолютно вярно-въпросът е дали искаш!

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cfab88622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съгласна съм с номер 10, само ще добавя, че трудно можеш да превъзпиташ, мъжа или се сеща или не се сеща т, е, или става или не става.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d0f12bb8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мила авторке!

Не е нужно да изневеряваш на мъжа си! Секса не представлява само същинският полов акт, секса е нещо по-всеобхватно - включва любовната игра, докосването, галенето, целувките по тялото... Опитай да разнообразиш сексуалния ви живот, направи му френска любов, предразположи го и той да включи активно езика и ръцете си върху твоето женско тяло и точките от тялото ти, които могат да те докарат до екстаз...
При мен и жената, с която в настоящето имаме сексуални отношения, същинския полов акт е като завършек на 30-40 мин любовна игра, в които тя стига и до оргазъм, но аз използвам езика си и пръстите си. Стимулирам с език ерогенните и зони, след това прониквам с 1-2 пръста в нея, като движа пръстите си в ритъма на тялото и. Използвам и лубрикант, за да се отпусне партньорката ми. Тя ми е споделяла, че обикновено така стига до оргазъм, отколкото когато прониквам в нея с пениса си. Това на мен не ми пречи, защото после и аз прониквам в нея и също свършвам.
Така че има различни възможности да бъде сексуалния ви живот удовлетворяващ и за двама ви, просто говорете, без да се обвинявате за нищо. Вземи ти инициативата в свои ръце, бъди мила, любяща и всеотдайна. Ще видиш, че резултата няма да закъснее.
Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 576f88a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ели, на теб май не може да се угоди! Аз ползвам и език и пръсти, но естествения секс не е много дълъг. Христо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker