Към жените - това симулиран оргазъм ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Към жените - това симулиран оргазъм ли е?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4767 пъти
Здравейте,
аз съм мъж на 24 години. Имам приятелка от 5 месеца. Като всички двойки в началото на връзката си отделяме много време за секс. И двамата сме много доволни един от друг и смятаме, че си пасваме идеално в секса. За жалост от скоро започна да ме гложди нещо. Преди когато съм правил секс и партньорките ми получаваха оргазъм усещах едни спазми във самото им влагалище или в ануса. Просто усещах импулси на притискане около члена ми.

Със сегашната ми партньорка няма такова нещо и започвам да си мисля, че тя симулира оргазъм. Няма значение дали правим нормален секс или я задоволявам орално. При първия случай не усещам нищо на члена си, а тя се гърчи, ли гърчи и охка. Когато пък я лижа, в момента на свършването и си вкарвам един или няколко пръста вътре в нея и пак не усещам тези характерни импулси на стягане. Не ги усещам на пръста си нито във влагалището нито в ануса. Според вас това нормално ли е? Симулира ли? Освен това, повечето пъти когато една жена свършва след това ляга тотално изморена и отпусната на леглото с 24 каратова усмивка на лицето и повтаря "обичам те, обичам те", а при нея това се забелязва рядко. Не изчаква и 10 секунди и съвсем свежа отива да се мие. Не искам да я питам директно защото знам, че ще и създам проблем в главата и всеки път когато свършва ще мисли за това и ще се притеснява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 7b18a12ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, ако още не си разбрал, всяка жена свършва по различен начин, дори физиологично различен. Може да има спазми, може да няма, може да се празни, може да не се, може да се гърчи, може да не се, може да реве и да се дере като разярен лъв, може да скимти като коте. Оргазмът е процес в мозъка, не във вагината.

Ако сте заедно от 5 месеца, още не я познаваш достатъчно добре, за да усетиш със сигурност кога какво й е. Това отнема години, има двойки, които и след 10 години не се познават изцяло в леглото. Колкото и да не ти се вярва, когато опознаеш един човек като личност, тогава най-лесно може да го разбереш и в леглото, включително и в момент на оргазъм.

Колкото до въпроса дали ти симулира - тия неща се усещат. Няма каталог с критерии, които трябва да са изпълнени, за да не е симулация, нито пък за да докажеш, че е. Също така не мисля, че има смисъл да питаш за такова нещо нас или който и да е друг. Дори да ти кажем, че не е симулация, ако ти не си доволен, ще продължи да те гложди. Ако ти кажем, че е симулация пък ще се панираш още повече, и още по-лошото е, че ще панираш и нея и положението ще се влоши съвсем.

Вие имате проблем с доверието един към друг. Щом й нямаш доверие за такова първично нещо и се съмняваш, че може да те лъже, значи като цяло се съмняваш в нея. Вероятно и тя се съмнява с тебе. При жените оргазмът е въпрос на отношение. Ако тя има проблем със свършването, той е точно този - че не ти се доверява достатъчно.

Колкото и парадоксално да звучи - в момента, в който спреш да се питаш дали ти симулира и просто й повярваш, тя ще спре да симулира, дори преди това да е симулирала. И обратно, колкото повече се питаш дали симулира, толкова по-вероятно е наистина да симулира.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7b18a12ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А, в коментар 1 забравих да кажа, че не съм жена :-) Чак сега видях какво точно пише в заглавието...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 125b3e79ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Добре дошъл в клубът на разбиращите мъже. За-добро или за-лошо тебе трудно ще те излъжат от тук нататък!
Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 761dc08569
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кубрат запореден път дава първокласен коментар. Почти нямам какво да добавя.

Ray

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4302e4b681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич, когато свърши жена мускулите конвулсират.... това е задължително....

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b0708d2c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами помоли гаджето си да мастурбира пред теб и ще разбереш по този начин как реагира тялото и на оргазмът.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 676027feaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям на 100% Кубрат. Мога да разочаровам мъжката аудитория освен това - жената може ВОЛЕВО да контролира мускулите на вагината си (мускули са все пак) и ВОЛЕВО да направи такива контракции, че да ви падне кепето (кондомът).

Едно ще ви кажа - днешните мъже сте израстнали с порното, в което женската сексуалност е представена като мъжка - винаги искаща жена, винаги готова за секс с всеки (грозник и косматко), готова да върши всичко, пред всеки и за всеки И ВИНАГИ СВЪРШВАЩА многократно само при вида на ерегирал член.

Докато преди 50 г. не се е знаело изобщо, че жените могат да имат оргазъм, днес жената е ДЛЪЖНА да свършва и то по определен начин (както пише в книгите) ЗА ВАС - всеки път, при всякакви обстоятелства. И като свърши - голямо чудо станало...с чиста съвест можете да се обърнете и да захъркате.

Едно ще ви кажа - особено при младите жени е трудно да свършат с мъж. За някои е дори невъзможно. Но сексът за жената не се изчерпва със свършването, със самата пенетрация - много е важно, какво правите след и преди това, какво правите и извън леглото. И колкото по-голям е натискът към една жена да свършва, толкова по-голяма е вероятността да ви изфабрикува оргазъм, защото жената ТРЯБВА да свърши за вас, за егоистичните потребности на мъжа, не за самата себе си.

И да - според мен оргазмите на момичето са изиграни, не заради липсата на контракции (ала розов роман), а заради натискът и очакванията от страна на автора. Вярвам, че момичето има за себе си добър сексуален живот, но сексът по мъжки тертип - край след оргазма я разочарова. Дори вярвам, че съвсем демонстративно отива да се мие - просто след „оргазма“ авторът блаженно си мисли, че е свършил най-голямата работа на света.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 37cdd04716
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Eдинственият универсален критерий за това дали е имало оргазъм е това - дали сърцето бие до пръсване с 200 удара в минута. Усеща се и при най-лек допир, толкова силно и бързо тупти.

Казва ти го жена.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f4d0d4edb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може да й става много хубаво и това да не е симулация, но това не е преживяване на оргазъм. А има и голяма вероятност да си мисли, че свършва и в желанието си да ти го покаже да започва да охча по-силно.
Задължително има свивания на мускулатурата. Понякога може да са три-четири и да са по-леки, друг път просто усещаш, че не може да спре.. :) Да всяка жена чувства оргазма различно, но си има физиологични особености, които няма как да са различни. Тези контракции на мускулатурата си имат своето биологично обяснение. Тъй като секса в крайна сметка е "предназначен" за зачеване, телата ни са устроени така, че да помагат в процеса. Контакциите при оргазъм няма да позволят на спермата да изтече навън и ще улеснят пътя на сперматозоидите до "заветната цел". Освен това друга задължителна част е момента на релакс след оргазъм. При нас жените той е по-кратък от при мъжете, но задъжително го има... Да речем средно около 5 до 15 мин., и е характерно през това време, че мястото долу става почти нетърпимо на докосвания. Естествения инстинкт на жената е да махне ръката на партньора си, или члена му, за да си осигури тази зоа на релакс. Стимулацията след вече започнал оргазъм може да е*е майката на цялото удоволствие.

дано ти бях полезна
поздрави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b7cdc2231
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При получаване на оргазъм наистина като физиологична реакция има спазми-това предполагам важи за всички, защото е невъзможно да се контролира. Донякъде е вярно, че при всички жени реакцията е различна, но по-скоро става дума за емоционалната страна -варианти бол, макар че и те биха могли да бъдат сведени до няколко основни. Но характерното за всяка жена - и физиологично, и емоционално - си остава общо като проява винаги при свършване. Поне при мен е така. Симулацията е долнопробно нещо, но май масово практикувано. Нямам опит, защото не симулирам - ако свърша-става ясно, ако-не -пак става ясно. Макар че най-смешното е мъж да те попита-свърши ли? Ужас! И все пак си мисля, че ако симулира едва ли ще го докарва всеки път по толкова сходен начин. Ще трябва да понаблюдаваш, макар че си е тъпо, ама щом искаш отговор-направи го. И най-вече разчитай на интуицията си. Ще си ги обсъдите нещата и може би ще има резултат и за двама ви.

Ели

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 163f46579b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първата ти основна грешка е да я сравняваш с други жени. При всяка жена оргазма е различен. Дори е възможно с годините и самите реакции да се изменят. Говоря от личен опит. Аз преди бях точно както описваш ти- свършвам и след това съм като труп. А сега е точно обратното, когато свърша дори ми се иска да продължа още и още.... :) Относно това, че не усещаш нищо с члена си мисля, че е съвсем нормално. Повечето мъже НЕ УСЕЩАТ. Това зависи до голяма степен и до колко са стегнати тези влагалищни мускули. Плюс това повечето жени не могат да свършват само от проникване, трябва и стимулация на клитора. А веднага след оргазъм той става свръх чувствителен и при допир усещането е неприятно, пробвай да я докоснеш по клитора след като свърши и ако ти махне ръката, значи не се е преструвала. Също така си говорете, научи какво й харесва, питай я как и е най-хубаво да свършва... и т. н. постепенно ще се опознаете. Просто не сравнявай една жена с друга, всяка си е различна и реакциите също :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c49bccb3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора
Нека оставим настрана процесите в мозъка. Наясно съм, че е преди всичко процес в мозъка, но нека все пак не забравяме, че и тялото реагира на тези процеси и начините не са чак толкова различни. Вярно е, че някои крещят, други захапват чаршафа, трети млъкват напълно и се тресат и прочее, но това са все изразни реакции на конкретната жена, а не толкова на нейното тяло. Мен ме интересува друго. Има ли вид оргазъм, при който не се получават типичните конвулсии? Аз досега такъв не съм срещал. Благодаря на Кубрат, но предпочитам да чуя женското мнение. Моля да оставим доверието и недоверието и да минем конкретно на въпроса, който задавам. Искам да уточня, че не ми е чак такъв проблем и не ме е заглождило чак толкова. Просто мацката си е имала проблеми с бившия когато не е изпитвала оргазъм и държа да се чувства свободна и да знае, че не е задължително да го получава всеки път. Все пак не винаги се получава, особено при жените. Това е причината да питам тук, за да поговоря с нея и да и обясня как стоят нещата за мен и да не се притеснява. Не искам да водя ненужни разговори ако притесненията ми се окажат напразни именно защото се страхувам да не създам в нея някаква паника относно този въпрос.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f0d0c988c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз бях убеден, че е задължително да има конвулсии, но от някъкво време насам партньорктата ми свършва, без конвулсии на тазовите мускули. Не знам дали се дължи на факта че самият секс е различен - случва се само когато участва дупет - без значение, дали секс, дали галене. И аз като теб се запитах, защо... обаче не попитах нея, просто щот е очевадно че е свършила(има други признаци който не могат да се симулират). Толкова от мен, ще следя с интерес темата, но мисля че се затормозяваш излишно.

м36

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e8930c63b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Разбирам, че искаш тя да е добре. Така ли е? Това не е липса на доверие, а леко спичане с въпроса " Ами ако не свършва олеле майко? !! "Ние сме тук да ти помогнем, така че ще ти кажа най - съществените признаци на оргазма: зениците се разширяват, пулса е ужасяващо учестен и после жената е изморена все едно е вършила кърска работа. Това е от мен!
Ес

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3a5c4f4c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм 11 и пак ще ти повторя- опознай жената до теб и търси типичните при НЕЯ знаци, че свършва. Няма нищо лошо да поговориш деликатно с нея. Няма да я травмираш. Разбира се ако започнеш да я сравняваш с предишния ти опит ще се засегне. Както ти казах и преди това конвулсии винаги има, но това дали ще ги усещаш самия ти зависи от това до колко са стегнати самите влагалищни мускули. Просто от някакви общоприети "признаци" за оргазъм няма как да разбереш дали се преструва. Както ти казаха и други има жени, които свършват с течност(скуирт), други само в определена поза, трети свършват множествено. Възможно е и една и съща жена да изпитва всичко това. Отделно, че и всеки секс е различен. Понякога конвулсиите са по-силни. По принцип преди оргазъм влагалището набъбва и става по-стегнато, но и това е трудно да се "проследи". Говорете си авторе. Няма нищо нередно да си говорите за това което се случва в секса ви.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6dc31e6217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   На въпроса - винаги при оргазъм има конвулсии по-слабо изразени или по-силно в зависимост от силата на самия оргазъм. Това че може да се имитират спазмите чрез свиване на мускулите също е вярно, но то пък дето ще си даваш толкова зор по-добре се отпусни и го изпитай като хората!

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 336d8b1e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе, за конвулсиите не мога да ти кажа... там трябва да питаш мъжа, но не съм съгласна, че жените са като труп след оргазъм. Аз имам супер мощни оргазми, които могат да се изразят с дращене, щипане, викане до припадък и какво ли още не, но в момента, в който свърша (или айде 1 мин след това) и аз отивам да се измия. Въпрос на хигиена... И на всички, които твърдят, че жените след това са като труп ще кажа, че има и такива, които не са като труп... Аз съм пример за това (не се хваля, просто го отбелязвам)

Ме

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 498e97082d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторе, тя тази твоята е завършила НАТФИЗ, май?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 59216e0165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ЖЕНА СЪМ. Към Автора-женския оргазъм непременно се придружава с контракции(конвулсии) на влагалището. Всичко останало е актъорско майсторство за успокоение на мъжа. Поговори си открито с момичето си...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4b04ffc828
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   аз проблем с достигането до оргазъм НИКОГА не съм имала. секс правя от 6 години, и смея да кажа, че още на 4-тия път, в който го правих, получих страхотен оргазъм. за разлика от повечето жени явно (като слушам приятелки и чета тук и по форуми) аз мога да свърша и от пенетрация, без стимулация на клитора. също така, като свърша много рядко ми се случва да не мога да продължа и т. н. смисъл, като цяло за може би 30-40 секунди след това изобщо не мога да помръдна, после още 1-2 минути се осафервам, и обиковено мъжът, с който съм, се усеща и забавя темпото, почва да ме целува и т. н. случвало ми се е за една вечер 7 оргазма да получа - е, тогава вече да си призная, трпбваха ми почивки между, рундовете. след 3-ти пореден през прекъсване на коитуса направо бях станала свръх чувствителна. разбирам, че явно съм късметлийка в това отношение, че явно може би ми трябва по-малко да свърша, в сравнение с други жени. но сега давам мнение, като жена, която има опит с оргазмите. спподелям тези неща, за да покажа, че има жени всчкакви. а относно конвулсиите на влагалището. била съм със 8-9 мъже, оргазъм съм симулирала веднъж в живота си и мъжът не разбра. така че предполагам, че и да се получават такива спазми на мускулатурата, то те не са много силни при мен. сегашният ми приятел е единственият мъж, с който съм го правила без презерватив. той за конвулсии не ми споменава, но ми казва, чеусеща как цялото ми тяло (включително и тази зона) започват сякаш да гори. доста често се и разтрепервам за секунди, а после тялото ми както казах са кратко е като вцепенено. при мен нещата са така. тези конвулсии си мисля, че и жената би трябвало да ги усети, все пак са на нейното тяло, а аз не съм ги усещала. може и да ги има, не мога да съм сигурна, но до колкото имам наблядения, при мен липсват, а оргазми си имам. според мен всяка жена е различна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker