Проблем в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем в леглото
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3412 пъти
Здравейте аз съм момче на 19 години и от 3 месеца съм с нова приятелка. Та проблема ми е че тя много трудно изпитва удоволствие от секса когато възбуждам клиторът и и става хубаво но когато започне самият секс, не. Пенисът ми не е от най големите но не е и от най малките стигал е от 15 до 17 см (зависи от ситуацията) дебелина немога да кажа но и тя е много прилична та пробва ли сме различни пози нищо не помага до момента имаме савсем леки напредаци за нея е достатачно аз да свърша. Но за мен проблема не е в това че свършвам бързо - правили сме го повече от час даже е имало и момент преди няколко дни (правим го често и не се отказваме), когато даже и разраних влагалищнте стени и пак съвсем леко усещане.

Много от моите приятели ми викат да се откажа от нея защото само ми сривала самочувствието но аз я обичам и нямам такова намерение също така преди мен е имало само 2-ма и с тях не е изпитала удоволствие това ме мотивира още повече тя също е на 19 забравих да отбележа. Много пъти при секс се опитвам да достигна до клиторът и но повечето пъти не се получава. Та някакви идеи?

П. С извинявам се за правописните грешки предварително(писах го на бързо) и моля само смислени коментари на хора с опит и хора които наистина биха искали да ми помогнат

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a0fd37ac78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че тук става дума преди всичко за проблем в сексуалната ти култура, отколкото в проблем на момичето. Порното ви е размътило мозъка и ви е вкарало грешки в софтуеъра.

Първо - женската вагина не е толкова чувствителна като цяло - през нея раждаме бебета, цели 3-5 кг. трябва да минат през там. Ако вагината беше чувствителна, колкото мъжкият пенис, това би значило, че от болката ще умираме.

Извод номер 1 - женската вагина не е пенис!


Второ - жените за сметка на това имаме клитор. Клиторът е дарен с до три ПЪТИ повече нервни окончания, отколкото главичката на пениса. Клитор и пенис са били едно в ранното развитие на ембриона. Много малка част от клитора се вижда, той бива стимулиран и при пенетрация външно и вътрешно, но почти няма жена, която да не може да свърши клиторално, докато само 30% от жените могат да свършват вагинално - предимно раждали жени и по-възрастни. Раждали, защото по време на бременността се подобрява кръвоснабдяването на женските полови органи, след раждането ефектът остава, а и женската сексуалност се учи с времето, жената озрява сексуално, не е рефлекс като при мъжа, защото женският оргазъм няма отношение (или почти няма такова) към възпройзводството на човека.

Извод номер 2 - Женското влагалище не е пенис, жената не е мъж, не е необходимо да свършва при полов акт, за да се продължи рода, но природата я е дарила с клитор, чрез който почти всички жени стигат до оргазъм.

Трето - Женският хормонален баланс се променя в зависимост от периода на цикъла, в който жената в момента се намира (ако не взима противозачатачни). Един цикъл е периодът между първите дни на две поредни менструации. Цикълът на повечето жени е около 28-33 дни. Някъде в средата, зависи много, жената е във Овулация - яйцеклетката е готова за оплождане! Повечето жени преди овулацията си имат по-голямо либидо, свършват по-често и имат желание за секс, докато след овулацията се чувстват отпаднали, раздразнителни и цикълът отива към края си.

Много е финен баланса на женските хормони. Много е финна жената, нейните настроения и непостоянство не са мит. Фактори като безсъние, стрес, болести също убиват женското либидо.

Извод номер 3 - Жената не е мъж! Тя няма постоянно ниво на хормона тестостерон, а в организма ? доминират различните женски хормони в зависимост от периода на цикъла, от възрастта.


Четвърто - младите жени действително са по-несексуални. Колкото и да е странно - това е именно защото те са много по-плодовити. Жената до 30-33 г. е в най-плодовитата си възраст, но и жените след това могат да забременеят - те стават по-сексуални, защото им са нужни повече коршуми, за да се олучи целта. На 39-42 се смята, че жената е най-сексуална.

Забележи - млади жени често харесват плюшени мечета, бебенца (дори на снимка), разни малки животинки - това е така, защото естрогенът (хормонът на бременността) доминира. Той прави тези жени по-търпеливи, по-малко сексуални, защото по принцип в миналото са били винаги бременни на тази възраст (в пещерите хората не са живели дълго и децата са умирали). Мъжете са били кът - умирали са при лов и войни. Природата си зне работата - младите жени, които лесно забременяват да са по-малко сексуални (и да използват по-малко от ограничените мъжки ресурси), но за сметка на това по-търпеливи с бебета, докато по-възрастните, имащи нужда от по-чест полов контакт за забременяване да имат по-малко естроген и да са съответно по-агресивни сексуално.

И отново до плюшените играчки и животинки - направи си опит с приятелката ти - подари ? точно плюшено мече - (от твоя гледна точка, пълна глупост) и ще видиш щастливото ? лице. Плюшеното мече е най-успешната играчка не заради децата, а заради майките им - младите жени и момичета получават допълнителни хормони на щастието, когато видят дори предмет с формата на бебе - голяма глава и очи, топчесто тяло и къси крайници - затова и обичаме малки кученца, котенца, бебченцата на съседки и мамички, както и ТОПЧЕСТИ И НАБИТИ МЪЖЕ С КОРЕМЧЕ. (същият ефект е доказан между другото при мъже, каращи „Ферари“ с висока скорост)

Извод номер 4 - Жената не е мъж. Нейната роля в продължаване на рода е съвсем различна. Жената. особено младата, може да се чувства щастлива просто от самата близост, от самия полов акт, от гушкането и сигурността, която ? дава партньора в живота - да може да се разчита на него, да ? показва любовта си, да има сериозни планове (бебета).

....


Избощо - жената не е мъж!!!

Порното я представя точно такава, каквато мъжете си я представяте, но истината е, че поведението на жените в порното е типично за мъжете, не за жените. Само мъж може да бъде толкова сексуален, колкото друг мъж, но жената има друг вид сексуалност, защото тя е майка на децата, грижи се за болни и стари.
***
С годините приятелката ти ще става по-сексуална, ще намира врати към нови и нови усещания в секса. Дай ? време да открие тялото си, да може да разбере тези усещания. Повечето жени достигат пъвия си вагинален оргазъм едва след 25 г. Има жени, които никога не го достигат, е и?

Имаме си клитори, можем в рамките на 10 минути да достигнем до над 15-20 оргазма, докато мъжете само с дълги упражнения по Тантра можете да промените нещо във вродените си рефлекси.

Не споделяй на приятелите си интимни подробности от живота си. Бъди сигурен, че техните приятелки под натиска да достигат оргазми само ги симулират, докато оргазмите на твоята приятелка ще са истински и няма да се питаш - сега свърши ли, или само си стиска вагиналните мускули и пъшка евтино като на порно филм.

Хайде, спокойно и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40aefabf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, секса не е само лашкане, големина и продължителност. Удоволствието от самия секс зависи от това, което правиш още преди да сте започнали. Трябва да накараш жената да го пожелае преди да започнеш да и стимулираш клитора както си написал. Преди това има целувки, галене, нежност(може пък и грубост). Зависи от всичко, от думите които говориш, от начина, по който я гледаш, по който я целуваш и галиш. Първото правило е - нещата трябва да стават бавно. Второто - без притеснения или напрежение. Партньорката ти трябва да е отпусната психически и да не изпитва срам, страх или други подобни чувства на притеснение. При същинския секс не може пак само да я лашкаш и да очакваш да и е хубаво. Пак трябва пипане, галене, приказки, разнообразие в позите, в мястото на което правите секс. Вади го отвреме на време и пак я лижи, пипай я пляскай я, дръж я за косата. Може пък да иска да си прекалено нежен с нея и да го обръщате на любов. С две думи ключа към разрешаването на твоя проблем е в нейните напътствия. Тя е човека, който трябва да те напътства какво иска и какво не. Колкото активен си ти в секса, толкова трябва да е и тя. Няма от къде да знаеш какво и харесва и какво не и харесва ако тя не ти го каже. Всяка жена е различна, а и всеки път когато правите секс може да е на различна вълна и да желае друг вид отношение. Не се обвинявай за нейните несгоди в леглото защото всеки сам е отговорен за собствената си сексуалност. Тук виновна си е самата тя защото не знае как де прави собственото си удоволствие или поне не ти казва как да и помогнеш. Ти не си гадател. Тя е тази, която трябва да те насочва, както и ти нея за собственото си удоволствие. Според мен е вече късно да се оправят нещата във вашия случай защото вече сте говорили много на тази тема и се е получил проблем в главите ви, а това почти няма оправяне повярвай ми. Послушай приятелите си и я сменяй. Нямаш си и на идея какво е да бъдеш с жена, която знае как да изпитва удоволствие от секса, която няма задръжки и те кара да се чувстваш истински мъж. След секс летиш направо, но не защото ти е било хубаво на теб, а защото си видял нейното удоволствие. Повечето жени са пълни дървета и егоистки в леглото. За всяка тяхна несгода обвиняват мъжа до себе си. Имай го предвид и бягай от такива. Нека друг да се оправя с тях.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 215e0c9a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което мога да ти предложа е мисионерската поза, но трябва да се стараеш да си плътно прилепнал до нея. Получава се точно ефекта, който търсиш. Другата е -лице в лице или лъжички. И тя ще трябва да се движи.. , обаче. Ако ти стои като дърво няма да стане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker