Въпрос към мъжете - секс без тя да ви привлича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете - секс без тя да ви привлича?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 9187 пъти
Аз съм жена и въпросът ми е свързан със секса и се отнася до мъжете. Интересува ме как може да искате да го правите с всяка жена, дори и да не ви привлича. Аз например не мога да си представя да бъда с мъж който не ме привлича сексуално. Моля отговорете ми. Този въпрос ме мъчи отдавна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 21fa8ef73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Мъжете са различни както и жените. Има мъже които са на принципа, щом ходи на 2 крака има гърди и ..... значи става за секс. Има и мъже които си лягат с жени само при положение, че имат чувства. Всякакви ни има на тоя свят :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1227eb063
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Подкрепям номер 1. Няма двама еднакви мъже, както няма и еднакви жени. И жени има, за които сичко що носи пишка става за е*ане. Недей така да обобщаваш.

Също недей да слагаш в една категория секса с чувства (любов), секса със страст и секса без нищо. Първото е преди всичко духовно изживяване, за което интимния контакт действа просто като катализатор. Второто е много силно инстинктивно или ако щеш животинско усещане. Третото е малко повече от злобарка в банята. Няма да ме разбереш ако не си изпитала всяко едно от трите.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb1f60b0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно ще прозвучи твърде банално, но за мен въшноста и визуалното привличане са изключително важни за да се навия просто ей така да изчукам някоя. Съответно, същото предполагам важи и за женската страна. От там нататък всичко е лесно :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5deac76b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Само на думи става така. :) По скоро въпросът ти е до определена категория мъже, опитващи да докажат мъжествеността си чрез празни думи. Едва ли има нормален мъж, който би си легнал със всичко човешко, що има вагина между краката.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cc2711678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Аз съм мъж и ми е писнало от жени с игрички и фасони!!!
Такива, които с по 2-3 деца се правят на девствени и недостъпни, както и с такива, които без да те познават въобще, сами се предлагат за секс!
Аз лично не бих правил секс с жена, която не ми харесва или е по-възрастна от мен!
Вярно е, има и такива, които искат само секс, без да обръщат внимание какво им е насреща:красавица, баба Пена или вещица!
Но това се отнася и за двата пола, като напоследък жените са по-напористата част от навалицата!
Но за всеки влак си има пътници, стига да не е БДЖ!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 88bbe51428
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   А аз... си мисля, какви ли мъже си срещала, та слагаш всички на една страна? ... Ще ти споделя, че аз никога не бих го правил с всяка жена! ... :) За мен интимността е съкровена и не бих го направил с жена към която не усещам нещо! :) Ама хайде да си дойдем на думата! ... Нима за да го направиш с някой, трябва да те "привлича сексуално"! ... Само сексуално! Това ли е най-важното!!! :)) Сексуалността изпъква с тялото, с повърхността! Ами че този човек може да е с егати секси тялото, а да е с най-кофти личност и характер, и отвътре да няма никаква душевност или интелект. Какво ще направиш? Пак ли ще спиш с него? :)) Аз никога няма да бъда с жена, която няма душевност и характер! Или не е човек с които да може да се общува. Защото този тип жени, не ме привличат. Красотата скъпи дами и господа, не е всичко! ... ;) Някои ще изядат много хляб, други много пасти, .. докато не го разберат :D

Знаеш ли какво съм забелязъл? :) Странно защо, обичайно е, вие жените да сте сексуално привлечени от съмнителни мъже, които покъсно ви разочароват! Защото не сте си направили труда, нито сте имали търпението да ги опознаете, и чак тогава да си лягате с тях! ... :-)) Нали? Пълно е с теми, от наранени жени, точно поради избързаване да усетят какво ще е да са с този мъж! ...
А за мъжете дето го правят наред с всяка, какво да се каже! ... Тези мъже не знаят какво е любов, на тях им дай да чук*т :)) За тях си е! ... Безразборния секс, не води до нищо хубаво! ...


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1eb04cfdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз разделям мъжете от нас жените по това, че мъжете, или по-голямата част не знаят какво е любов и дори да имат приятелки им се чукат други момичета. Докато ние жените по-голямата част сме по-чувствителни и отдадени от мъжете и когато си имаме приятел виждаме само него и не си казваме "гледай го този, искам да го чукам" и като ни се отдаде възможност да спим с други все едно нямаме мъж до себе си. Вие мъжете като видете някое хубаво момиче забравяте, че някой ви чака вкъщи и се пробвате с нея, ако стане, стане... ако не-не, може пък следващата да върже. Е кажете ми не стоят ли нещата така с по-голямата маса мъже?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: edc9a10b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Според мен ето как стоят нещата.
Лесно е да правиш секс с красива и стройна жена но
ако ще правя секс с някоя грозна то поне трябва да е с хубаво тяло.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9ec090674d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахаха 10 що говориш глупости? Жените не виждали друг освен приятеля си.... бла, бла.... говори миии. За това е пълно с курви дето излизат с 2-3 едновременно и отделно се чукас с други 2-3 без да ходят по срещи с тях.

А на въпроса:
Бил съм с едно напористо момиче, което ме преследваше и настояваше да сме заедно. Тоя кошмар продължи 7 месеца и не издържах. Няма толкова гадно нещо като това да не си искаш жената!
Никога вече няма да съм с момиче, което не харесвам колкото и да ми се предлага. По-добре да съм сам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 613998156e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз като мъж мога да кажа, че лично на мен това не ми харесва. ако не ме привлича жената нещата просто не стават в буквалния смисъл :D
М21

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 638e4367bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз примерно не бих могъл да го правя с всяка жена, все пак трябва да има някакво привличане за да станат нещата, ако го няма трудно ще вдигнеш самолета, но пък една голяма част от момичетата си ме привличат сексуално поне 30-40% бих казал, а може и 50%! При мен пък има друг проблем, че каквото и да правя не привличам жените сексуално и аз не знам защо, нещо излъчване ли ми липсва все ме приемат като приятел и нищо повече и обикновено си оставам във френд зоната, доста кофти ама!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dfd849ab2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ако тя много ме иска, влюбена е, показва че държи на мен. Да бих я опознал и след това, нещата ще станат. Не съм надут, и бих опознал една добра жена, въпреки външен вид. Има красиви жени с грозни души и когато я опознаеш не искаш да имаш никакви взаимоотношение с нея. Държа на това, когато си с един човек да си само с него и да държиш на него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 59e1e4aa1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Секс заради самият секс, няма как да ми се получи. Трябва да има симпатия, контакт за да я почувствам близка. Ако няма тръпка не бих позволил да ми седне на оная работа.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 787fa32150
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   До номер 16, ами ако си завързан, или ти седне докато спиш? Как ще го предотвратиш, дори и да не ти се иска като го погали малко и е готов станал, даже и да няма кой знае някакво привличане! :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: feedb79af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Направих го веднаж, с една приятелка от детството. Не чак да не ме привлича, но не бих и налетял. Беше се развела, напихме една вечер и я изпратих до тях. Сещате се, че ме покани, забави се в банята и като излезе гледаше с особен мътен поглед. Казах и, че не искам да си разваляме приятелството и т. н. Но тя ми каза, че ще е нещо което няма да помним, но аз вече гледах да се измъкна. Тогава ми каза, че ми е подготвила изненада, пълна програма. Това ме накара да остана. И не съжалявах.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8a5644a144
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Отговорът е прост, за да го вдигна трябва да ми харесва. (Този проблем не стои пред жените. ) Има и такива мъже, на които всички им харесват и им става с всички, но след време им минава, така или иначе

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 787fa32150
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До номер 20, да това с добра приятелка дори и да не те привлича на мен ми се струва един вид като фетиш, или да е хубава, ама да няма сексуално привличане да се чувствате примерно едва ли не като брат и сестра макар и да не сте! Секса там става тема табу и макар, че се познавате доста добре, никога не сте се виждали голи или не сте правили секс, което ви кара по един или друг начин да ви се иска макар и да знаете, че като сте само приятели няма как да стане! :)
Но пък знаете, че ако стане ще е нещо доста силно, защото все пак се познавате доста добре не е като с непознат човек!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 31dd296f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Аз съм номер 20. Да, предполагам, че е фетиш това с приятелката. Тя определено не е красавица, но има страхотна фигура и понякога съм си мислил какво ли ще е да правим секс, но само с мисленето си останах. Онази вечер наистина мислех да си тръгна, но след банята усетих аромата на изкъпана жена, едната и гърда уж случайно беше се показала, леко пийнала и накрая обещанието за пълна програма с това страхотно тяло, просто не издържаш. И както казах, изобщо не съжалявах. Чак скед 4 и половина заспахме. Но беше само за онази вечер. Обадих и се два пъти, но все беше заета и схванах намека. Мина време. Срещнахме се в един мол, аз с едно гадже, тя с някакъв мъж. Казахме си няколко думи и толкова. Но моята след това в колата ми каза "ти си я чукал". Реагирах умерено изненадано и и казах, че говори глупости. Но тя не ми повярва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 31dd296f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Някой жени наистина познават, направо от въздуха. Други са като коне с капаци.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 787fa32150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Абе има и такива дето почват да ревнуват без причина и да ти казват, че харесваш някоя си или си я чукал, а в действителност изобщо да не е така! И започва една истерия от ревност без да има никаква причина за това!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 31dd296f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Това и за мен е загадка. Празнуваме Нова година в голяма компания, поне 20 човека. Още като ерген, повече от 10 години, бях преспал с една от жените там, също неомъжена. Но ние дори не успяхме да си кажем две думи, нито си разменяхме погледи, нищо. И по-късно като се прибрахме, жена ми като гръм от ясно небе ме пита точно за същата жена " как е Г... в леглото? Разправят, че била голяма майсторка". Аз естествено отрекох. И нейната реакция беше "жалък си". И явно наистина съм изглеждал така. Още се чудя как е разбрала.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ba53df047b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Една колежка ми предложи. Хубавка е, но нямам симпатия и тръпка... пък и трудно ми се получава от първият път. Трябват ми няколко сеанса да се, , опознаем, , и тогава секса ми е пълноценен. Тц...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ef08b191a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Абе, прегазена жаба да е, надуваш я, и... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker