Моля ви за отговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля ви за отговор
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2536 пъти
Значи.. искам да започна с това, че съм девствена. Имам си сериозен приятел от известно време и мислим вече евентуално за първи път. Не ме е страх, но ме притеснява друго.. отдолу малките ми срамни устни едната е по-голяма от другата (големите не могат да я покрият) и не знам това дали ще му хареса. Искам да питам момчетата (тези, които имат опит) как биха реагирали.. аа и още нещо - преди време имах лек обрив и сега имам съвсем леки петънца.. и не знам как би реагирал.. иначе хигиената ми и всичко ми е на ниво.. само тези две неща ме притесняват. Благодаря на всички за отделеното време и за помощта (евентуално)!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9ccb9efece
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако ти мислиш да му мериш топките дали са еднакви по големина и тежест и мислиш с лупа да му търсиш петна може и той да търси. Те и ушите ти не са еднакви.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c56a4ab280
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж30:
* относно притесненията ти - не трябва да имаш такива. Ако той те приема като човек и те обича, ще приеме и особеностите на анатомията ти. Не всички сме идеални!
* относно, уж, отминалия ти обрив - Той повече ме притеснява. Да знаеш, че невинен обрив няма!!! И не само обрив, а и сърбежи и всякакви други нетипични състояния на интимните области - НЯМА!
Съветвам те, още преди заветния ти първи път, да посетиш гинеколог. Ако се налага, може и той да те дефлорира. Това не означава, че той ще те обезчести, отвори и т. н. Единствената разлика ще е, че при заветния ти първи път няма да има кръв, НО... Ако го направиш и гинеколога ти направи микробиологично изследване, може да се окажеш развъдник на куп бактерии, гъбички и какво ли още не. Никой не твърди, че си ги хванала по сексуален път. Те са обитатели на нормалната ти интимна микрофлора, но понякога някои от тях надделяват над други и се стига до болестни състояния. До там се стига, в следствие на настинки, заболявания, приети различни антибиотици или други лекарства. Възможно е да се заразиш и от докосването с нечисти ръце или преминаването на бактерии от ануса и дебелото черво - външно или през вътрешната вагинална стена. Ако не се лекуват, може да останеш бездетна, фригидна и т. н. Още по-лошата новина е, че същите се предават и по полов път и има голяма вероятност да заразиш най-близкия и обичан човек от теб. Ако не го разберете навреме и не се лекувате ЗАЕДНО, може да има трагични последици...
Така че... Съветвам те, преди да помислиш за преживяването, да се погрижиш за обстоятелствата и последствията около него...
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 41aeef05f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се притеснявай толкова. Да не мислиш, че той ще те оглежда така детайлно, че и какво има та да не те хареса. Най-глупавото би било заради това да не се отпуснеш, когато стигнете до секс. По-спокойно и успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3caac491f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На гинеколог ходила ли си за тези обриви? А за срамните устни, на всяка жена е различна, както всеки мъж е различен отдоло. Някои харесват малки, други големи... докато не опитате първия път няма как да разберете. А всъщност вече не сте ли се виждали голи??

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1bf6fa51d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката:
Ами не сме се виждали.. смисъл той все е искал, посягал е, но аз се дърпам, защото не знам дали ще му хареса и т. н. Иначе от кръста на горе всичко му разрешавам, но иначе...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker