Секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 6917 пъти
Години на ред секса, хич не ме и интересуваше.
Чак на 17 почнах да практикувам, преди това, вобще изобщо. В началото хич не ми хареса, разглеждах го като един вид задължение - ся трябва да спя с него, щото иначе тая с нас двамата нема да я бъде.

Та до края на връзката ни, с 1вия, не изпитах никакво удоволствие от секса, по скоро болка. После 2 години пак никакав секс. Просто не ми се заниваше, пък и като знаех кво е, хич ми се изгуби желанието. Е рано или късно, пак почнах, хванах си поредния, има няма, 10 години по голям от мене приятел и волю не волю спах с него. Този път беше различно, болката я нямаше, но наслада също нямаше. Само някъде накрая на нашата връзка взех да изпитват някакво непознато за мен приятно дразнене, но така и не го развих до оргазъм.

Минах на следващия, този път не чаках 2 години, а 4-5 седмици, той беше 1вия човек, който ми докара оргазъм. Да ви кажа честно, тия първи оргазми не бяха нищо особенно, но всеки следващ ставаше все по интензивен и по добър. Както и да е тази връзка също приключи, веднага намерих следващия и тоя път интервала от време се скъси двойно и това е и последния, с които съм спала.

Така ако ги преброите не са много, но аз взех да се променям - искам секс, искам много секс, не е важно дали всеки път ще стигна до края, но искам да го правя. Искам го с различни мъже, не като преди само с един. Секса загуби свещеното си значение за мен, сега е просто едно чукане, маловажно, като да отидеш да пиеш кафе с някого, част от всекидневието. Даже взех да се замислям да се хвана като компаньонка да работя - що пък не, плащат добре, мъкнеш се с некви богати чичковци и те клатят дори. И ето това ми е най големия проблем - превръщам се в курва. Преди бях просто кучка, а сега взех да ставам курва, не ми е приятно, но не знам как да спра шибания процес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: cb56aaa2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер !!! Дай си координатите.... :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c4cdd4c422
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Слагаш си тапа на задника и си готова.

Значи ако не бъркам до сега си спала със 5 човека... КУРВА. И това ти харесва??? Дори вече искаш да станеш "компаньонка". Хммм ми хубаво ставай. Нека ти скъсат ши**ния задник от секс, нека си навлечеш куп болести. (Нали си наясно, че има и такива "чичковци", който те хлопат без предпазни средства???) Прави каквото искаш. Проваляй си живота.
Направо срамота.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8dfbf5b3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, научи се да броиш.
Второ не мисля, че това, че съм спала с 4 души ме прави курва, друго е на път да ме направи такава и переспективата да ми скъсват задника от секс, по скоро ми влияе възбуждащо. Колкото до болестите, има презервативи, и поне тук където живея, секса без презерватив, особенно при богатите чичковци е табу, а аз самата като няма не искам - деца за сега не искам, камо ли болести.
И как точно правенето на много секс ще ми провали живота?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8ea97ae563
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Точно така маце - просто приеми, че секса е фитнес в голяма зала с много и разнообразни спортни уреди... - а какво му е лошото да му плащат на човек докато си спортува ?

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c27633d935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До Авторката: Прави каквото ти е хубаво само че с мисъл. Не ставай поредната глупачка която се продава за пари. Знаеш ли цените на безименните момичета - 60 лева на час. В тази цена влиза и таксата която даваш на клуба. Т.е, не мисля че ще ти плащат много. Влезеш ли веднъж по клубове за компаньонки трудно е да се измъкнеш. За богатите чичковци - може и да стане, но трябва много да преглътнеш. Ти си знаеш.

По скоро - пробвай с неангажиращи връзки с няколко партньора - но им казваш исктината в началото за да няма неразбрали.

Бтв, излизал съм с жена с такова поведение, имаше ясни правила и наистина бяхме щастливи заедно. Понякога мисля за нея и ми липсва. Една от малкото жени която знаеше какво иска от мен - правехме невероятен секс и се чуствахме чудесно. Естесвено, водех я насам - натам, отнасях се към нея с нужното уважение и я правех щастлива.

И да не ти пука какво е реакцията на фалшивите моралисти и как ще те нарекат .....

Не ми харесва коментара на Номер 3, защо обижда и с какво право. Не знам дали е мъж - ако е мъж: Пич, ти с колко си спал ? С една или 50, ако е с 1 - не е за хвалене, ако е с 50 - тогава как да те нарека аз.
Ако е жена - това какво е - завист и яд, че ти не можеш или не ти стиска или е морал?

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a476d01938
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре наистина го прави за кеф (докато можеш, живота е кратък)...... Но, никога за пари. Един ден ще срещнеш любовта, ще искаш деца.... В какъвто и свят да живеем, това ще развали репутацията ти, няма да има къде да се скриеш, да си намериш свястна работа. Живей си живота... РАЗУМНО!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 90608ec2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От №3
Нали тук всеки споделя своето мнение. Е моето е, че въпросното момиче е к*р*а (аиде нека бъда по-малко убидно). За мен, това да спиш с толкова много мъже не е нормално. Още по-малко за пари. Срамота. Сега дали съм мъж или жена няма никакво значение. Тук не е важен пола, за да пуснеш коментар, нали така?
Аре със здраве!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c27633d935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От N6 до N3. Жената е спала с 4-ма мъже ! Последователно!! Т.е има само по един партньор. Но това я прави КУРВА в очите ти. Както и да е, приемам мнението ти.

Знаеш ли, пътувах за Благоевград и слушах радио. Темата беше "за и против свирката" Обади се някакъв на 50, каза че има 30 и няколко години брак. Жена му никога не била правила свирка. Беше искрено възмутен. Почти крещеше. А аз се смеех с глас, сам в колата и умирах от този смях. Познай на колко други мъже жена му на въпросния господин е правила за 30 години брак.

Въпрос на гледна точка. Аре със здраве.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8ea97ae563
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе да знаете, че № 9 е права .. - на мен няколко пъти ми се е случвало, като целуна жена си когато се е прибирала по никое време в къщи ... все едно и също си целувам.... УЯ преди да го измия .... за сведение на всички..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c2b205cd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо живеем в демократична страна и всеки е свободен да прави каквото иска ние не сме хората които да съдим авторката... доста от коментарите я съдят заради това че е спала с много мъже... ами харесва и превиго... не е противозаконно... Защо когото се разбере че едно жена е спала с повече мъже(е не бих казала че 4 са много) веднага и казват курва а когато един мъж се хвали е големия пич... хора помислете живеем в 21 век... събодете се... секса не е нещо на което трябва да гледаме едва ли не със срам....

А за това което мислиш а именно платената любов(секс) според мен защо не , комбинираш работата с удоволствието,но моят съвет е да се пазиш и да работиш само,т.е. не отивай в клуб, подбирай си мъжете...

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6434c09b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не разбирам, защо момичето е наречено к*рва?!!? Та тя е била само с 4-ма. Има ги с колко по-големи броики. Но се дразня от хората.Аз съм момиче на 18г. Водя полов живот от скоро ( не съм се пазела, просто исках да бъда истински готова за тази стъпка). Защо хората са такива лицемери?Всеки ще обсъжда кой с колко е спал ( без значение на пола), какво Ви влиза в работата? А Вас колко ви и**укаха? Секса не бива да бъде табу.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f6ff46ac9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Миличка извинявай много, сега деца не искаш, но...след време ще си останеш шибаната курва дето се ебе само за "възбудата от скъсания и задник от ебане", защото нали каза че това те възбужда...? Ще си сама, стара без семейство и с разкъртена путка...кой нормален мъж ще те иска такава? АМИ ако срещнеш любовта на живота си какво ще му кажеш? -"ами аз... съм спала с много, но не съм курва, заради теб ще спра с това.", или -"дай 10 лв и ще ти духам" стегни се момиче...била спала за пръв път с мъж чааак на 17, та много ли стара си била?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8dfbf5b3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13 - кой говори тук за семейство и деца? Става дума за единия секс...и кой е казал, че една жена непремнно трябва да сподели точната, повтарям ТОчНАТА, бройка мъже с които е спала, на мъжа си? Аз лично дори и само с 4-ма да съм била пак ще ги умаля до, ами да кажем 2-ма. И терминът "разкъртена ", може би за теб значи нещо, но такова нещо няма. Това е нещо от рода на залъгалките за малки деца "не яж шоколад, щото ще ти опадат зъбите". Пък и в времето в което живеем една жена може да стане от днес за утре отново девствена, така че не виждам повод за притеснения.
И да на 17 си е доста късно да се започне - извади си главата от пясъка, затвори библията и се огледай в кой свят живееш или поне се опитай да го проумееш.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8499ac68af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мацко,пиши ми тук и можем да измислим нещо.Сериозен съм.Остави си номера

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a81156e62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи, щом въпросната е спала само с 4 човека а е на повече от 17.... е курва така ли? ... Ммм нее аз съм на 14/15 и съм спала само с едно момче до сега! ЗНАЧИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА И АЗ СЪМ КУРВА!? .. не мисля...!!!! Доста от момичетата на моята възръст са спали с по 4 / 5 момчета... което да на истина не е нормално! ... ВАПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР!! ... Но е по добре неангажираща връска със доверен човек! С човек който си сигорна че, ще има малко или много респект към теб! доверен човек който не е заразен! ... и добър в леглото! естествено... щом ще си правиш кефа! Но както са казали при картите е като при секса! Ако нямаш добър партиор.. трябва да имаш добра ръка!! ... лично мене ми харесва повече с рака от колкото с член!! .... ноо това саа подробности... Не е лочо да си нимфоман... но е прекалено да искаш да стваш КУРВА в боквалния смисъл! ... съйелявам за правописните и пунктуационни грешки ;дд

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6018c10ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Живота е кратък, прави това, което ти харесва... но се пази, здравето и свободата са най-важни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker