Помогнете - той не се възбужда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете - той не се възбужда!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 6526 пъти
Здравейте, моя проблем е засигурност много странен. Не знам от каде да започна. Преди 3 години се запознах с едно едно момче, много го харесах, влюбих, се в него, както и той в мен. Всичко варвеше перфектно, даржи се с мен, като с принцеса, запозна ме с родителите си, че даже говори за брак( впрочем над 22 години сме). Неговият сексуален опит, ами бил е само един път с жена, а аз съм девствена И така, все още съм с него, въпреки че и до сега не сме правили секс, опити много, но никога не му ставаше. Постоянно казва, че не е проблема, че сам девствена а и сам била много красива, и с перфектно тяло. Но тогава, защо не се възбужда, какво става пробвала сам всевъзможни неща( всеки мъж би харесал това). Обичам го, но незнам още колко ще издаржа така. Това причина ли е да го изоставя. Дайте ми савет моля ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 0c32fb19b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Единственото което ми идва на ум е че той е гей и ти си за прикритие пред родители и приятели. За да не му става на един мъж 3 години?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7a82da725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Как може да изоставиш мъжът си заради това? Май за любов между вас не може да се говори...
Просто потърсете лекарска помощ...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2202e9150a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   За съжаление според мен става дума за импотентност. Потърсете специалист. Може да е здравословен проблем, може да си е такъв. Естествено, че няма как да стане без секс. Вие още не сте правили, а говорите за брак. Ами това е пълен абсурд.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfc03b2f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (155 гласа)

4.   и от орален секс ли не му става?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 76878eefc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не бъди с него каквото и да става. Подкрепи ги и ако се наложи намерете медицинска помощ, но не го оставяй! Няма смисъл!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4a931bd547
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Да ходи на лекар. Първо уролог, после ако се наложи сексолог. Ако не иска му бий шута незабавно защото е егоист. Естествено, че си заслужава да го зарежеш затова. Разбирам да правите секс веднъж в месеца, пак не е нормално, но по мога да приема. Толкова време заедно, а нито веднъж секс... Чак не е за вярване. Ти да не си майка Тереза, че да си траеш без да направите нещо по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20ca319911
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Може от нещо да се притеснява и затова да не му става... при мен на 2 пъти се случва така но според мен всичко е в главата му т. е горната глава

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0ffb7c6027
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Вижте сега. Това че тя все още е с него, след цели 3 години-това е прекрасно. Голямо търпение има авторката, което е доста добре, обича го истински. Но ето го проблема. Секса. И се очертава още една любов да се прекъсне и разпадне заради секса. Вярно че не може без интимни отношения, но може, а и явно момчето си има някакви проблеми.
Трябва да поговориш с него сериозно по тоя въпрос.
Питай го защо не се получава, ако има някакви проблеми и знае че ги има, да си каже. Съмнявам се, обаче през тия 3 години да не си провела такъв разговор с него и то не един път. А и той да си ти е казал, ако има някакъв проблем или съвсем на време да се е взел в ръце и да е отишъл на уролог, андролог по-скоро и т. н.
Тъй че, цели 3 години ей така само да опитвате и да не става (нищо лошо че опитвате) но проблема е в това, че той явно не се е взел в ръце и не е отишъл на консултации и да разбере защо така, защо е този проблем.

Тъй че, цели 3 години да не трепне и да хване да се запита какво му е и да се опита да направи нещо по въпроса, изглежда съмнително.
Най-вероятно нещо крие.
Той ако си има проблеми, да си ти е казал и да си ти е поискал помощ, подкрепа и заедно да решите проблема. Все пак, той говори за брак, а след брак трябват и деца, а той след като не е правил любов с теб до сега (цели 3 години) незнам за какво говори въобще за брак. Та той като се е загрижил толкова, че и брак планира, чудно що не се е загрижил за своя си проблем?
Сигурно прекалено много се е загрижил за брака и за това не може да направите нищо, когато сте усамотени.

Мисля, че трябва да пробваш да правите не секс, а любов!
Романтична вечеря, любовна музика (Barry White) на свещи и после заедно един танц, на някоя песен и после нежни целувки и постепенно, опиянени от виното... знаете си на там, но това трябва да възбуди мъжа ти и то още по време на вечерята, преди танца. Виното, червено и силно, надявам се да му помогне, да събуди желанието в него, но естествено трябва преди танца да е готов. И наистина да го иска и от там той да поеме нещата.

Наистина, поговори с него, наистина сериозно. Кажи му, че не може така да продължава, че трябва да си намериш друг, ако той така си продължава да говори за сватба, а все още дори не е правил любов с теб. Не виждам смисъл от сватба тук, във вашата връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 970868d34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чудесни съвети №9, но я се позамисли малко - млад мъж, а толкова подготовка, че какво ли не, а и да ме стане все така ли ще се мъчи момичето. То не е един-два пъти нащо да не става, ами цели три години! Не е нормално естествено. Виж, ако и авторката не си пада много-много по секса разбирам, обаче щом й липсва и го иска... Ясно е, че няма как толкова много време да е на психическа основа - явно проблемът е здравослове. Така, че първо лекар, после дано има резултат и чак тогава да си мисли за сватба. Иначе рано или късно авторката ще попадне на читав мъж и нали се сещате какво ще последва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a76068e9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Може ли аз да се изкажа, личен опит имам в подобна ситуация. Мъж съм на 29 г. През целия си живот съм бил с една жена, която по настоящем ми е и съпруга. Запознахме се когато бях на 25, тя на 23. Разбирате, девствен бях. Правихме секс на четвъртия месец от нашата връзка. Секс е силно казано, , първо не ми ставаше, после спадаше. Причината беше, че много се притеснявах, от друга страна страшно много я обичам както сега, така и тогава и все мислех-няма да ми стане, а ако е станал-ей сега ще спадне.... Мога да кажа, че всичко е до практика и успокоение, сега ни е супер добре. Не се отказвай, но не го оставяй много, напирай го честичко и един път като се получи всичко ще се нареди.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 13b57aceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:благодаря Ви, че обърнахте внимание на проблема ми и ми дадохте съвети. С приятелят ми, си поговорихме много сериозно за това. Казах му, че трябва да се направи нещо, неможе повече така. На следващият ден, ми каза че веднага след разговорат ни, си записал час за лекар и така отидохме. Направиха му иследвания и лекарят ни, показа някаква скала, с проценти и ни обясни че неговите показатели били много ниски. Щял да се оправи, само с терапия, ама стрували 700 лв Ужас

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a49cb11dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   За каква терапия става дума.
Опиши по-подробно, ще се намерят спонсори.
Oстави Банкова сметка, да помагаме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker