Реалният е некадърен, а виртуалният май ще се окаже добър в секса... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Реалният е некадърен, а виртуалният май ще се окаже добър в секса...
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 3397 пъти
Аз съм на 26г. и искам да споделя нещо. Необвързана съм. От близо две години не съм имала връзка. Просто засега се чувствам добре сама, без някой да ми диша във врата. След последната ми връзка не съм срещнала човек, който да ме заинтригува и да поискам да сме заедно. От около година поддържам чисто сексуални отношения с един мъж. Той е обвързан и се виждаме през седмица - две и правим секс. Нямам чувства към него, а и той към мен. Парадоксът е, че той не е особено кадърен в леглото.

В началото дори не знаеше кое точно е клитора, а с приятелката му са близо три години заедно. Освен това с френската любов не се справя добре. Старае се, но не му се получава. Много е непохватен. А желание не му липсва. Аз не съм богиня под чаршафите, но мисля, че се справям задоволително. Нямам богат сексуален опит, но до сега мъжете, с които съм била са ми казвали, че правя добре френска любов и влагам страст в самия секс. Този също притежава страст - буквално ми се нахвърля, целува ме, докосва ме, но не му се получават нещата.

В резултат на всичко това аз не се чувствам сексуално задоволена. С него съм, защото за момента е единственото възможно и налично в този аспект. А и не съм от жените, които умишлено ще си търсят мъж за секс. Просто с него така се случи - спонтанно. От около две седмици в интернет си пиша в социалните мрежи с един бивш колега от университета. Като учехме заедно сме излизали с обща компания и сме си разменяли някоя друга приказка (той беше в друга специалност). Не сме се виждали сигурно от три години. От скоро си пишем общи приказки в нета. От няколко дни насам, обаче, започнахме уж на шега флирт с чисто сексуално съдържание. Пращаме си еротични снимки, свалени от нета, еротична поезия, разкази и т. н.

Една вечер се засякохме в мрежата и започнахме да си пишем кой какво обича в секса. Стигнахме до размяна на наши по-разголени снимки, а накрая си пуснахме и камерите (това не е нещо, с което особено се гордея). Както се досещате, правихме виртуален секс. Аз се възбудих страшно много. Най-вече от начинът, по който ми говореше. Личеше си, че познава голяма част от нуждите на жените, т. е. къде и как. С онзи, с когото се виждам, също сме правили виртуален секс, но аз съм си фантазирала мои си неща, докато ми е говорел, защото неговите приказки опират до там, че си мисли, че върха на удоволствието при жената е проникване и напред-назад. А самият той ме възбужда много. Понякога, само докато си говорим и ме гледа и се навлажнявам, но просто като практика е невеж. А този от нета е друга категория, но пък не ме привлича сексуално като визия. Сега ми прави намеци да се видим някой път (живеем в различни градове). Аз казах, че може някой път да измислим нещо. Честно казано, бих искала.

Но ме спира едно - размерът на пениса му. Огромен е. Наистина огромен! Все пак го видях на камерата. Попитах го колко сантиметра е и ми каза, че е 22см, което е адски много (поне според мен). Както казах, нямам богат опит, но не съм се и сблъсквала с такива гиганти. Не само, че е дълъг, но е и много дебел. Просто не си представям как това нещо ще влезне в мен. А вярвам, че по друг начин ще усетя истинско сексуално удоволствие. На другия - реалния, съм му давала уж насоки как да действа с езика, но не му се получава и сменям позата, защото виждам, че няма да стане нищо. Та така. Незнам какво целя с тази история - дали искам съвет или само споделям... Но все пак, бих се радвала на някакви коментари. Не съм някаква маниачка или де да знам... просто искам да си бъда свободна, необвързана, но и да изпитвам сексуално удоволствие (желателно с постоянен партньор). Благодаря предварително на всички, които отделиха време да прочетат и да напишат някой ред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 19 дни
hash: c8896dc156
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай с гиганта, друг такъв няма и да срещнеш... но ако си малко момиче (на размер) с малък таз и тясна конструкция ще те боли... ти си знаеш... и спри да спиш с некадърния обвързан мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 4a785b122a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доколкото разбирам не си обвързана, така че какво те спира да правиш секс с другия мъж? Ако е само размера това е най-нескопосаното отрязване, което съм чувала. Да не говорим, че некадърен и обвързан си е направо катастрофална комбинация.

А по повод виртуалния секс, защо по дяволите те е срам? И аз съм правила телефонен и виртуален секс с един приятел и трябва да ти кажа, че ме изстреля не знам къде. Е, реален секс няма да правя с него, но по причини различни от твоите. А на теб какво ти пречи да опиташ? Познавам мъж, който е в състояние да ме възбуди дори и само като си каже името, вярвай ми говоренето е много важно. А мъж, който е некадърен и освен това не е умее да говори си е направо катастрофа. Нищо не губиш ако опиташ, можеш само да спечелиш. Успех и ни дръж в течение.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 3325b575ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Начеши си крастата и се виж на живо с "виртуалния". Виж дали ще се възбудиш при реалния контакт с него и как ще реагираш. Усещам, че ти се иска да си легнеш с него, но нещо те спира, едва ли е само притеснението от размера му. А относно обвързания, ти прецени дали да останеш с него, след като не те задоволява, но има достатъчно мъже, които търсят само секс, но пък са далеч по-кадърни в леглото. Ж27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: 0e53c95f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарязвай го тоя пустиняк, няма да се научи, щом и с друга жена има връзка и пак не знае къде се намира клитора, никога няма да се научи... много са зле такива, като правило усещат, че нещо не е наред, ама никога не могат да схванат, че причината е в тях... Намери си друг мъж, дори неангажиращо да е... има мн по-добри в секса.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 45d95409f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Твърде много скрупули имаш според мен. Хем ти се иска, хем не ти стиска. Като не ти харесва с този реалния, намери си друг. Какво значи "С него съм, защото за момента е единственото възможно и налично в този аспект"??? Като не ти харесва, не си длъжна да си с него, колкото да отбиваш номера и да се каже, че правиш секс с някого. По-добре сама, отколкото с някой аматьор, който не знае къде е клитора. Това е подсъдно :–))))

Моя съвет е да пробваш с виртуалния.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker